153993
ValóVilág 12
-
#2076 a Dzserzi gyerek ha épp nem játsza az eszét simán beleolvad a szürke háttérbe...nézem ott ülnek kint páran és beszélgettek, de még akkor is kerestem a srácot mikor hallottam a hangját :D -
#2075 A szandika után én is azt hallgattom, hogy talán a Gombit is vágja? De elhesegettem, azt hittem csak halucináltam, vagy túl sokat ittam, de aztán mégis :D
Érdekes azóta nem is nagyon volt megint élő adás...nekem kb fél perce megy. -
#2074 Na ez kész megint adás szünet van vazee ! xD -
eLiXir #2073 Amúgy hol szépfiú ez a jerzy vagy kicsoda? Lelapult hajjal olyan igénytelen csövesnek néz ki.. -
eLiXir #2072 Gombit is régóta ismeri az új csaj... itt mindenki ismer mindenkit valahonnan, és MEG VAN rendezve az egész elejétől a végéig... higgyétek el! -
#2071 Hopsz, ahogy kimondta Zsuzsi, hogy az apja anno fajtalankodott a nővérével, és ezért nem beszél az apjával egyből kapcsolták le a streamet... -
#2070 hát válogatáson gondolom nem nehéz elkerülni egymást, főleg ha minél kevesebben vannak. csajoknak gondolom külön volt az orvosi azért találkoztak ott. az a gáz, ha már előtte is ismerték egymást, mert mindegyik a Kolosi f*szát szopta főműsoridőben. -
#2069 Ezért sem Adrienn vagy Kata jutott be ! Mert ugy válogassák össze a csapatot hogy mindenki ismer mindenkit ! -
#2068 Vazze ezt az rtl megint elkurta már megint nem az ment be akinek kellene ! -
#2067 Szandika a bombanőnek: "Amióta nem láttalak...mióta is? Az orvosi rendelőbe találkoztunk utoljára...amióta nem láttalak azóta híztál :D"
Ennyit arról hogy megint nem ismer senki senkit. -
#2066 Ha ez bombanő smink nélkül akkor én nem tudom mi vagyok ! xD
Sokkal jobban jártunk volna ha a másik 2 csak kerül be ! -
#2065 Vazze ez a Zsuzsi smink nélkül elég rusnya ! xD -
#2064 Na most milyen csöndben van a 3 ribi miközben az uj csaj Alkesszel beszélget ! xD -
#2063 Vazee megcsinálják hogy folyamatos élö adás legyen de már több mint egy órája ez a 3 ribanc beszélget ! -
#2062 Ezek szerintem tuti irigyek féltékenyek az uj csajra ! xD
Ezért is fikáznak ! -
Shelton #2061 most épp megbeszélték mekkora átverés a királynő, az rtl műsora -
#2060 ÁÁá xD
Amúgy nézem, már szigorítások vannak. 10percenként beugatják, hogy PORT PORT PORT.
Megnéztem az új csaj bemenetelét, hát kb mint aki full csatt részeg
"Te most táncolni fogsz? Jóde vájámár...jééé csumi, de örüljetek már úgy mint a többieknek" :D -
#2059 A lényeg az hogy már abszolute nincsen megszakadás folyamatos Online élő adás náalm eddig 1x-sem szakadt meg ! Habár ez a kép és hang rovására ment !
A 3 ribanc meg az uj csajt beszéli ki meg megbotránkoznak azon hogy a Zsuzsi egy mübrokit hozott be magával ! -
#2058 na Jó estét Emberek. Miről maradtam le? Nézem élőben az adást egy 10 perce, a 3 csaj húzza a Lacit keményen xDD
Történt vmi érdekes? Dzserzi leszopta Leonidaszt vagy valami? Meséljetek a vándornak :D -
#2057 Mekkora ribancok ezek már itt 3-an ! xD -
#2056 Nem értem min botránkoznak ezek hogy valaki műbrokival ment be ! xD
-
#2055 Éjjel 4-kor majd ezt lehet hallani ZzzZZZzzzzZZZzzz XDD -
#2054 hát aki egy igazi fasz mellett a műanyagért nyúl, annak nem nagyon kell segíteni :D -
#2053 Mosokonyha lesz a dugóhely ez nagyon durva ! xD -
#2052 naná simán ha kell besegitek neki én is ! xD -
#2051 há mér ne? :D
max segítek neki -
#2050 mér te eltűrnéd, hogy melletted egy csaj hegessze magát egy műfasszal??:O -
#2049 Tudod mikor küldeném el ha mellettem játszana a vibrivel éjszaka ! xD -
#2048 Vazee ez a gombi nagyon homár nem igen akar Zsuzsi mellett aludni és még a vbri ellen is van ! Hát normális ez ? xD -
#2047 Vazee ez vibrátort vitt be beszarok ! xD -
#2046 öcsém vibrit vitt be bazzki hihetetlen :D -
#2045 vibrátor??:OOOOOO -
#2044 kicsit odaégett a szoliba, a fekete haj meg festett, nem hiszem, h ettől még rezes lenne. -
#2043 Na csak csináltak valamit az Online adással !
Sokkal stabilabb nem szaggat nem akad stb...
Viszont ez a képminöség rovására ment !
Viszont inkább legyen rosszabb a képminöség minthogy állandoan megszakadjon az adás ! -
Dean Winchester #2042 nemértem :D -
Syntech #2041 belevaloba a gyerek az meg a nő is akik nyilatkoztak.szal nagy a csalód :D -
#2040 Hát jah inkább örültem volna Adriennek vagy Jatának de már mindegy ! -
Dean Winchester #2039 vetközzön vhogy a lófeje nem hoz lázba
de mi a büdös*************************** nem egy hétköznapi bombanőt raktak be aki természetesen bombanő? mert ez csak azért bombanő h ha vki meglátja akkor egyből elmenekülnek előle XD
am zsuzsi cigó?:S -
Syntech #2038 Na mind1...1-2 nap alatt megismerjuk.Egyenlore Szandika a favorit!De zsuzsi tuti vetkozni fog minnel elobb :P -
#2037 nah mondtam én hogy roma :DD