153993
ValóVilág 12

• Krisztiam #1793
    halljátok mondjuk ha a Bécit kiszavazzák, akkor megy vele a Gigi is vagy csak ő? ez most hogy van?
  • CB SNIPER #1792
    -.-
  • Ironman2
    Mindegy,semmi köze hozzá.
  • bigapó
    nem szó szerint értettem a "kezeket"...
  • Krisztiam #1789
    amúgy remélem Évát szavazzák ki.. egy klinikai eset..
  • bigapó
    a nemi betegség mégis hogy jön a frigiditáshoz??
  • sanzik
    nem véletlenül mondta el szerintem
    ez egy burkolt felkérés volt keringőre...
    tuti megszegeli valaki
  • Ironman2
    Majd megfüzi valamelyik,vagy kap olyan feladatot,különben hamar kiszavazzák.Zsófi is kezd unalmas lenni.Szandika az biztos kihasználja az alkalmat.Főleg most aki bement,annak nagyon örült.Szerintem már ma látunk szexet.
  • CB SNIPER #1785
    naja xd
  • Dean Winchester
    tőle mert attól nem izgulhatnak fel rá a srácoK? :D simán áll a cerka sztem nekik :D
    kurva jó csaj még smink nélkül is!
  • Krisztiam #1783
    attól én még kinyalnám :DDD
  • Ironman2
    Pedig a beszavazósóban hogy mondta a magáét hogy reszkessenek a férfilakók ha ő bemegy.Mitől?
  • Ironman2
    ...vagy nemibeteg.Azt ugyse vallja be,mert szégyen lenne.
  • CB SNIPER #1780
    lehet nem segitö "kezek" kellenének neki :D bár azokkal is lehet mit kezdeni
  • bigapó
    azt megunni nem lehet :D bármelyik drognál jobb és még legális is :D
  • bigapó
    Általában lelki okai vannak, nem fizikai a frigiditásnak.
  • Ironman2
    Ez is olyan mint anno a Big Brotherban az Andika.Játszotta a nagy szüzet,aztán amikor kiment a villából,azt se tudta kivel feküdjön le.Még gyereket is szült.Tudjátok én nem veszem be az ilyen dumát.
  • IXEMGabeo
    óó ki tudja mennyit nem vallott be...sztem szimplán "megunta" a szexet. Ilyen is lehetséges...
  • bigapó
    az a szomorú, hogy rengeteg ilyen nő van, csak Ők még el sem mondják, mert félnek, ki tudja mitől...talán attól, hogy kinevetik, Ő legalább felvállalta, kéri a segítő kezeket :)
  • Ironman2
    Fél a kukitól
  • bigapó
    az a 9-10 pasi nem sok, nem ettől lett frigid, egyszerűen nem volt szexuálisan felvilágosítva és a testét sem fedezte fel úgy ahogy kellene. Persze lehet, hogy volt egy kis erőszak fiatal korában, csak ezt még nem mondta el, ezért van ez a kis távolságtartás a szextől.
  • Ironman2
    Meglátna egy kékerest,biztos nem ezt mondaná.DDD
  • kastil
    azé jófajta, és ha neki ugyis mindegy, jól seggbebasznám, legalább nekem legyen 100% lol
  • bigapó
    egyébként ez a Jerzy bejön neki, nagyon csillogott a szeme :D szerintem nem fognak szexelni, legalábbis nem bent :)
  • IXEMGabeo
    annyi csávó baszta meg, hogy frigiddé vált...szűz lányoknál is ez van kezdetben, de úgy tűnik, aki túlzásba viszi az is azzá válik egy idő után:D:D:D
  • Ironman2
    Hülye picsa ez az Anikó.
  • kastil
    mikor van oline adás amugy ?
  • sanzik
    Miután tuti megdugják ezt a csajt,már látom is az ujság főcímeket ! :
    "Még a frigid Aniko is elélvezett a való világban! "
  • bigapó
    engem nem érdekel, mert nem szoktam tv-t nézni és ilyen sms meg telefon marhaságokat csinálni. elkezdtem nézni, mert a többit is követtem, nagyjából, akik most bent vannak többnyire normálisak és érdekes lesz követni ahogy változnak majd bent a viszonyok. eddig minden poén és sok a nevetés, majd lehet lesz másként is. amíg van Olivér és Alekosz, meg a Béci-Gigi, addig nem kell aggódnom :)
  • kastil
    kell hogy előnye származzon belőle? szartakony buta ribanc az egész.

de megkockáztatnám a kis "törődést"
  • tommygear
    mert?
    mi előnye származna belőle?
  • Tyler1
    nem szoktam, csak néző vagyok. hozzájárulok a nézettséghez, amiből élnek. tehát elvárom, hogy ezért legalább tiszta műsort kapjak, és ne nézzenek utolsó hülyének.
  • kastil
    amugy mé nincs online?
  • Dean Winchester
    sztem mert normális emberek vagyunk és utáljuk ha átbasznak :S bár van akit nem zavar h átbasszák a fejét :D
  • kastil
    kamu szar duma
  • bigapó
    amúgy nem mi (a nép) éltetjük őket, hanem a reklámok és a nézettségi-indexek szerint fognak műsort csinálni...
  • Dean Winchester
    igaz :D
    de szandikát se bírom de ő oké de a jerzy-t mégjobban rühellem xDDDDD
    gombának meg a homár beszédét :S
    na hátha idővel majd ahogy nézem picit csökken az ellenszenvem..
  • bigapó
    Te szoktál sms-t küldeni vagy miért zaklat fel ennyire ez a dolog?
  • CB SNIPER #1755
  • Dean Winchester