153993
ValóVilág 12
-
#1793 halljátok mondjuk ha a Bécit kiszavazzák, akkor megy vele a Gigi is vagy csak ő? ez most hogy van? -
CB SNIPER #1792 -.- -
Ironman2 #1791 Mindegy,semmi köze hozzá. -
#1790 nem szó szerint értettem a "kezeket"... -
#1789 amúgy remélem Évát szavazzák ki.. egy klinikai eset.. -
#1788 a nemi betegség mégis hogy jön a frigiditáshoz?? -
#1787 nem véletlenül mondta el szerintem
ez egy burkolt felkérés volt keringőre...
tuti megszegeli valaki -
Ironman2 #1786 Majd megfüzi valamelyik,vagy kap olyan feladatot,különben hamar kiszavazzák.Zsófi is kezd unalmas lenni.Szandika az biztos kihasználja az alkalmat.Főleg most aki bement,annak nagyon örült.Szerintem már ma látunk szexet. -
CB SNIPER #1785 naja xd -
Dean Winchester #1784 tőle mert attól nem izgulhatnak fel rá a srácoK? :D simán áll a cerka sztem nekik :D
kurva jó csaj még smink nélkül is! -
#1783 attól én még kinyalnám :DDD -
Ironman2 #1782 Pedig a beszavazósóban hogy mondta a magáét hogy reszkessenek a férfilakók ha ő bemegy.Mitől? -
Ironman2 #1781 ...vagy nemibeteg.Azt ugyse vallja be,mert szégyen lenne. -
CB SNIPER #1780 lehet nem segitö "kezek" kellenének neki :D bár azokkal is lehet mit kezdeni -
#1779 azt megunni nem lehet :D bármelyik drognál jobb és még legális is :D -
#1778 Általában lelki okai vannak, nem fizikai a frigiditásnak. -
Ironman2 #1777 Ez is olyan mint anno a Big Brotherban az Andika.Játszotta a nagy szüzet,aztán amikor kiment a villából,azt se tudta kivel feküdjön le.Még gyereket is szült.Tudjátok én nem veszem be az ilyen dumát. -
IXEMGabeo #1776 óó ki tudja mennyit nem vallott be...sztem szimplán "megunta" a szexet. Ilyen is lehetséges... -
#1775 az a szomorú, hogy rengeteg ilyen nő van, csak Ők még el sem mondják, mert félnek, ki tudja mitől...talán attól, hogy kinevetik, Ő legalább felvállalta, kéri a segítő kezeket :) -
Ironman2 #1774 Fél a kukitól -
#1773 az a 9-10 pasi nem sok, nem ettől lett frigid, egyszerűen nem volt szexuálisan felvilágosítva és a testét sem fedezte fel úgy ahogy kellene. Persze lehet, hogy volt egy kis erőszak fiatal korában, csak ezt még nem mondta el, ezért van ez a kis távolságtartás a szextől. -
Ironman2 #1772 Meglátna egy kékerest,biztos nem ezt mondaná.DDD -
#1771 azé jófajta, és ha neki ugyis mindegy, jól seggbebasznám, legalább nekem legyen 100% lol -
#1770 egyébként ez a Jerzy bejön neki, nagyon csillogott a szeme :D szerintem nem fognak szexelni, legalábbis nem bent :) -
IXEMGabeo #1769 annyi csávó baszta meg, hogy frigiddé vált...szűz lányoknál is ez van kezdetben, de úgy tűnik, aki túlzásba viszi az is azzá válik egy idő után:D:D:D -
Ironman2 #1768 Hülye picsa ez az Anikó. -
#1767 mikor van oline adás amugy ? -
#1766 Miután tuti megdugják ezt a csajt,már látom is az ujság főcímeket ! :
"Még a frigid Aniko is elélvezett a való világban! " -
#1765 engem nem érdekel, mert nem szoktam tv-t nézni és ilyen sms meg telefon marhaságokat csinálni. elkezdtem nézni, mert a többit is követtem, nagyjából, akik most bent vannak többnyire normálisak és érdekes lesz követni ahogy változnak majd bent a viszonyok. eddig minden poén és sok a nevetés, majd lehet lesz másként is. amíg van Olivér és Alekosz, meg a Béci-Gigi, addig nem kell aggódnom :) -
#1764 kell hogy előnye származzon belőle? szartakony buta ribanc az egész.
de megkockáztatnám a kis "törődést" -
#1763 mert?
mi előnye származna belőle? -
#1762 nem szoktam, csak néző vagyok. hozzájárulok a nézettséghez, amiből élnek. tehát elvárom, hogy ezért legalább tiszta műsort kapjak, és ne nézzenek utolsó hülyének. -
#1761 amugy mé nincs online? -
Dean Winchester #1760 sztem mert normális emberek vagyunk és utáljuk ha átbasznak :S bár van akit nem zavar h átbasszák a fejét :D -
#1759 kamu szar duma -
#1758 amúgy nem mi (a nép) éltetjük őket, hanem a reklámok és a nézettségi-indexek szerint fognak műsort csinálni... -
Dean Winchester #1757 igaz :D
de szandikát se bírom de ő oké de a jerzy-t mégjobban rühellem xDDDDD
gombának meg a homár beszédét :S
na hátha idővel majd ahogy nézem picit csökken az ellenszenvem.. -
#1756 Te szoktál sms-t küldeni vagy miért zaklat fel ennyire ez a dolog? -
CB SNIPER #1755 -
Dean Winchester #1754