153993
ValóVilág 12

• Tyler1
    erről szólt a kísérlet, meddig képes tűrni az ember, és mikor törik meg az elme :)

nézd meg a vv-t. nem ugyanez? Laci és Alekosz már most majdnem összekaptak, pedig tudják a szabályokat. Meg a fél csapat már ki van készülve idegileg. Megalázzák egymást, sértegetik, stb...
    a vv1-ben mi volt? 2 táborra oszlott a csapat szószerint, és egymást baszogatták a nap 24 órájában.
  • eLiXir
    Valaki összefoglalná az elmúlt 150 hozzászólás tartalmát pár mondatban? Megköszönném!
  • bippo
    ill. csak azért bántani és megalázni valakit, mert megteheti, (és mert túl beleéli magát a szerepbe), nálam kimeríti az értelmetlen erőszak fogalmát.
    Más kérdés, hogy ez maga a kísérlet szempontjából nagyon is hasznos tapasztalatokat produkált.
  • bippo
    Eredetileg. Aztán mégiscsak elfajult a dolog. Volt ott erőszak bőven. Mind fizikai, mind lelki.(inkább utóbbi)
  • Tyler1
    nem értelmetlen erőszak. a lényege ugyanaz volt, mint a valóvilágnak: pénzjutalom fejében összezártak embereket, kamerákkal felszerelt helyen, és figyelték a természetüket. ott is tilos volt az erőszak, meg voltak szabályok.
    csak az nem egy tv műsor volt, ahol kitudja miket manipulálnak az emberek, hanem valódi kísérlet.
  • wesker24
    Persze mindenképp Boss ! XDD
  • bippo
    Most úgyis csináltak belőle még egy remake-et, inkább azt kell megnézni.
    Én pl. nem szeretem az 'értelmetlen' erőszakot, meg egy igazi ilyen kísérlet hamar le lenne lőve.
  • Tyler1
    The Experiment :) aki látta tudja miről beszélek, annak lenne nézettsége
  • gojoci
  • IXEMGabeo
    akkor már küldjük máá utána Győzikét, Pákót és az összes celebet, meg 1-2 kamerát:D:D azt élvezettel nézném miket csinálnának a rács mögött...
  • Ironman2
    Stohl mellé beküldjük Zalatnayt,meg a Sas Józsit,meg az egész Fletó bandát.Nagyobb lenne a nézettsége szerintem.
  • Ironman2
  • Ironman2
    Mármint a VV4-ről.
  • IXEMGabeo
    Börtönből a rács mögül egy hang: "halló villalakóóók":D
  • Ironman2
    Na,én mentem.Majd este jövök Wesker! Addig gyüjtsd az infókat nekem.Köszi
  • bippo
    "ami vicces hogy a drog miatt nem tudják elitélni,mert nem tudják hogy ki volt a terjesztő."
    Ez komoly? Mi köze van ahhoz, hogy ő drogozott és emiatt el kell ítélni és annak, hogy honnan van a drog. Illegális és kész.
    Majd egy külön vizsgálatban elkapják a terjesztőt is, ahol ő mint tanú szerepel.
  • Ironman2
    Igen,igazad van.És közben vezeti majd a müsort.
  • Tyler1
    nem legkevesebb az a 3 év, hanem maximum, így kb. kap 1-1,5 évet, abból maximum fél évet rács mögött tölt, de jó esetben házi őrizetben, felfüggesztve megússza.
  • Megtörhetetlen
    az a minimum hogy beismeri... de mondjuk már az is érdekes hogy valaha tagadta hisz nem volt mit a napnál is világosabb, egyszerűbb az egész...
  • Ironman2
    Vagy be se megy.RTL lerakja neki az óvadékot.
  • Ironman2
    Ahogy nézem a képeket,a biróságon se tud viselkedni.
  • Ironman2
    Stohl beismerte bünösségét.Mai hir
  • Tyler1
    "jó magaviselettel" fél éve múlva kisétál.
  • IXEMGabeo
    hogy vezethet akkor műsort?:D
  • Ironman2
    Gondolhatod hogy Stohl,akkor kitől szerzi a drogot.A rendőrség meg ennyire debil hogy nem jött rá.Amúgy most volt a tárgyalása Stohlnak.Legkevesebb 3 év szabadságvesztésre számithat,és ami vicces hogy a drog miatt nem tudják elitélni,mert nem tudják hogy ki volt a terjesztő.
  • Ironman2
    Évi most volt a TV-ben megint a napokban.Azt se tudja hogy ki a 2.gyereke apja.
  • Ironman2
    Épp most olvastam ezt.Tanulságos:

http://www.axel.hu/cikk/axel.hu/26793

A csapattá alakulás hiánya buktatta meg a BB2-t
  • IXEMGabeo
    ja Stholnak és Dopemannek köszönheti...Dopemant szépen lealázta pedig ő vitte be a szakmába...oda szarik a Majka, ahol eszik egy gennyláda, nagyképű Ózdi cigány:D ja bocs ő az Ózdi hős amikor meghallottam ezt a mondatot jól felnevettem xD
  • Tyler1
    vv1-ben meg volt az a beszélő madár :D emlékszem a majka, meg az oki mindig káromkodtak neki, az meg vissza :DD
  • IXEMGabeo
    ja az nem volt rossz társaság, mindegyikben volt egyéniség, meg össze tudtak kovácsolódni, kreatívak voltak... Évát tudjuk hol kötött ki, drogozott, lefogyott, adóssághalmazba került...viszont nem emlékszem, hogy bármelyik lány az Éván kívűl táncosnő meg szolgáltató iparos lett volna, meg egyiknek se volt alpári stílusa, mégis volt botrány meg minden, ami kell. Én az ilyenekre gondolok, mint akik voltak a BB1-ben ilyesmi emberek kellenének oda, nem pedig a majdnem szellemi söpredékek:D belenéztem a múltkor ez a cseh nevű valaki Jerzy 2 mondatot nem bírt megtanulni mikor elő kellett adni valami számot neki...:D mind1 végülis a botrány ugye bármikor jöhet ilyen alapon meg engedhetnék nekik a verekedést is:D
  • Ironman2
    Még büntit is kellett fizetnie a TV2-nek,amit az RTL fizetett ki helyette.
  • Ironman2
    Pont ezt irtam én is.A vv2-ben volt.
  • Ironman2
    Ja,az jó volt.Pongó meg ott hagyta a BB-t akkor,aztán átment a Való világba pár napra.
  • wesker24
    Söt Pongó nem csak a Big Brotherben volt hanem a Való Világban is !

Azt már nem tudom melyik szeriában volt talán a VV3-ban ?
  • wesker24
    És a BB1 legnagyobb sztárját meg kifelejted ! xDD

Hogy is hivták a macskát Jancsika ! Állandoan Bálint foglakozott vele !

Persze most Jancsikát a 2 kutyus übereli a VV4-ben !
  • bippo
    Mondjuk ez is igaz.
    De ő igazából azzal nyert, hogy meg tudta vetni a lábát a médiában, és az évek alatt nagy rutint szedhetett fel. Ha megnézed, hány villalakó kapott műsort, és mennyi is tudott megmaradni?! Tehát valamilyen szintet mégiscsak meg kell ütni, ha szar vagy, hamar kikerülsz onnan. Majka tudott élni vele. Szóval bármennyire nem bírom a búráját, ezt elismerem neki.

• Ironman2
    BB2,az meg sem maradt a fejemben hogy kik voltak ott.Egyedül a Zsófira emléxem.Meg is nyerte,és azóta csak egyszer láttam a tv-ben.
  • Ironman2
    Unalom volt végig az! Az első részben Renátó,és Évi kettőse,meg Popey,meg Pongó,meg Zsanett.Sose felejtem el őket.Nagyon királyak voltak!
  • IXEMGabeo
    Ironmannak beugrott Milo volt az...valami rémlik

miután elkészült beköltözhetett...
  • Tyler1
    nem tudom melyik volt már, még neten olvastam, h több hónapig várt a kéróra, aztán fel sem építették, mert elavult vmi engedély.