153993
ValóVilág 12

• Tyler1
    MI A PICSAAAAAAAAAAAA?????????????? Gigi 20 éves csak? fiatalabb mint én? hát én azt hittem már vagy 25-26 éves...
  • F E R I
    Azt mondod harap, mint egy kiskutya? Hát tuti két nyakleves, meg arconfosás után tudná ki az úr a háznál :D Ha nem még mindig kéznél van egy marék só és bedörzsölném a szemébe, hogy kicsit másképpen lássa a világot :D:D
  • IXEMGabeo
    Az a baj, hogy a lompos nem hiszem, hogy élve kijutna Anikó erdejéből:D
    én a helyedbe vigyáznék

amúgy sztem te lehetsz a Magyar StifFERI:D
  • F E R I
    a tűző napsugár kiskutya fasza ahhoz képest, amilyen intenzitás után zsibbadna a "pittye", miután mérges szömörcével szétcsapkodnám rajta a cuccot :D
  • xido
    Anikó nevezhetne Utasi Árpi utódként..elmondana egy szép roma mesét tájszólással:)
  • Wlanseraf
    Majdnem:) mar bejelentettek tavaszra a uj Csillag szuletiket:) na nem veletlen
  • xido
    Hímvessződdel megcsiklandoznád hasát,mint a tűző napsugár a hátára fordult teknősét a sivatagban?:))
  • F E R I
    Anikót még mindig teknősbéka pozícióban kötözném le és úgy részesíteném mindenféle fallikus ínyencségek kusza offenzív hadával, hogy még a disznósajtról is lemondana a parasztja :D Tuti gumicsizma volt a jele az oviban XD
  • IXEMGabeo
    vagy dolgozat írásnál a ceruzát nem a papírhoz használta, hanem úgymond saját magában hegyezte ki xDDD
  • IXEMGabeo
    behalok rajtad, nem semmi micsoda választékosan ismered a nyelvet:D
  • F E R I
    Nemsokára indul majd az Y faktor, vagy vmi szombat esti láz szerű celeb táncos mulatság, esetleg celeb vagyok, lőjetek le című finom műsorszerű szarok...
  • xido
    Na ezért indult be ilyen hamar a befejezése:D
  • PeeTeR
    ez van...
  • Robez84
    ez a legnépszerübb topik??!!
  • byzhouse
    de ebben a 2-3hétben nem is történt semmi és máris kiszavazás? :O hát akkor nincs sok értelme a műsornak.
  • F E R I
    Ez valóban csak a véletlen műve, mivel ha megnézed a villában egyik ember sem tett még tanúbizonyságot intelligens viselkedésről, így tőlem is csak ez jön :) legjobb példa a villanytűzhely beüzemelése napokig tartott... kitöltetnék velük szívesen egy IQ tesztet, bár Szandika már az elolvasásnál is ledobná vmelyik ruháját és önkívületlen állapotban szopkodná a szék lábát a hiányos és rossz állapotban lévő fogsorával, de hát nem lehet vele mit csinálni, mert ő ugye ilyen, biztos csecsemő korában anyja helyett is "SÁNYÍÍ" szoptatta... :D:D
  • xido
    Remélem azért ma éjjel kikapcsol a béna banda néha a nyugiszobára is...:)
  • Tyler1
    nyelvezeted kísértetiesen hasonlít az olyan idióta topikokéhoz, amelyekben érdekes szexuális szituációkat mesélnek el, magas intelligenciájú egyének.
    ez nem gyanúsítás, csak megjegyeztem, gondolom bármiféle egyezés a véletlen műve :)
  • F E R I
    Csak azt nem értem miért erőltetik szegény Erzsire ezt a nagy adonisz szerepet, hisz lerí róla, hogy csak a faszt lájkolja (azt is csak szárazon), meg ugye ez a fura név is, nem lehetett volna leírni a rendes nevét, hogy Lakatos Megatron Popopókerfész Áleálehándró :D
  • Coolfire
    Pedig erzsike tudhatja milyen a jó anális szex.:)
  • xido
    pláne a néző mit csináljon?..jól mondta Leo éjjel..ha direkt úgy vágják össze,hogy neki csak a orrpiszkálásait emeli ki minden összefoglaló,akkor őt csak egy orrturkáló srácnak ismerik meg a tévénézők...nehogy lett volna esélyünk nonstop látni..
  • F E R I
    Erzsi bemegy Gigivel a nyugiszobába, hát tuti előbb kezdi el Erzsi a fitymacsattogást a saját tükörképére, mint Gigi végbélrendszerében keverné a moslékot :D habár mondjuk Gigit is a Dunába lőném, hisz oda való a retekje:D
  • gibson9
    ők védettek lesznek ebben szinte biztos lehetsz
  • Krisztiam #3859
    most ennyi idő alatt, hogy ismerik meg a házaspár a többieket??
    és holnap már kiválasztás.. pff
  • gibson9
    aki a legtöbb szavazatot kapja a bent lévőktől az választhat egy másik villalakót, akivel párbajozik.. és ő kettejük közül döntik el a nézők, hogy ki megy haza
  • Dean Winchester
    ja a bb-n is igy volt :S ugy a tiszta...
    de senkise tudja mi fog történni ?
    tehát kap mindenki szavazatot és a nézők döntenek a kettőről? vagy itt az elsz ,hogy aki a legtöbbet kapja az megy?? :S
  • gibson9
    így van.. vagy írják le először, aztán mondják el egymás előtt és akkor nem tudják megváltoztatni
  • xido
    jerzy
  • xido
    jaja..B betűnél már "pillanatnyilag nincs adás" gomb:)
  • xido
    oké..mire leírtam rájöttem:)
  • Dean Winchester
    ^élőbe hogy?
    mondjuk készen kéne lenni egy sípmesternek :D
  • Ramox
    hát ez gyönyörű volt:D
  • Firerock
    kivel akarja összehozni olivér a gigit?
  • JohnnyNapalm
    hahah
  • xido
    jaja..éjjel vagy mikor mondta Oli jól,hogy egyesével a riportban kellene leadniuk...visszavonhatatlanul és egymás befolyásolása nélkül
  • JohnnyNapalm
    élő volt
  • Ramox
    élő volt
  • Hellsing47
    élő volt
  • Dean Winchester
    de mekkora szégyen már :S
    házaspárok 2 napja vannak bent és kiszavazás :D
    nekik kéne menniük ^^^^
  • gibson9
    holnap egymás előtt mondják el kire szavaznak? ez nem jó megoldás.. mert szavazategyenlőség esetén ez befolyásolhatja a többi szavazót.. szal értitek..