153993
ValóVilág 12
-
#3642 Igy van Évinek nem volt semmi baja alkesszal egy konfliktus se hanem csak Aniko és Zsuzsi ! -
#3641 Mások is elszolták már magukat amikor uj beköltözö volt szerintem ezen nem akadtak fent ! Majd kiderül mi lesz belöle ! -
Ironman2 #3640 De akkor viszont a házaspár megszegte a szabályzatot,mert kinti infót nem oszthatnak meg a benntlévőkkel -
Ironman2 #3639 Szerintem is ez lehet.Amúgy Évinek eddig sem volt baja vele,csak annak a 2 cigánykurvának. -
#3638 Arra én is ! lehet alkesz végre talált egy beszélgető partnert !
Vagy Évi taktikázik és megtudta az uj házaspártól hogy kint alkesz mennyire jó fej és népszerű és gondolkodott egyet hogy nem árt jobban lenni vele ha nem ö akr lenni az első párbajozó -
Ironman2 #3637 Fraps rendbevan,tudok vele felvenni.Azért jó,mert nem mindent adnak le a tv-ben.Főleg az igazságot nem.Erre az Alekosz-Évi dumára kiváncsi leszek majd hogy leadják-e? -
#3636 -
#3635 jah visszatértek erzsire err emgint censura amugy Giginek nagyon bejön Erzsi ebből még lehet valami ! xD -
Ironman2 #3634 Pont most akartam kiprobálni a Frapsot,erre elment az adás. -
Ironman2 #3633 Ja.De igaza van azért sokmindenben -
#3632 vazze megint adás szünet van visszajött a kamerabá ! XD -
#3631 Nah jó nem azt mondod neki hogy megdugtam anyut ezen behaltam ! xDD -
Ironman2 #3630 Fraps-ot be kéne izzitani az ilyen jelenetekre.El is inditom,hátha valamit elcsipek -
Ironman2 #3629 Ezt tuti hogy leadják holnap.Ha nem,akkor szégyelheti magát a retekklub -
Ironman2 #3628 HEhe,jó fej az Alkesz -
#3627 Ha igen akkor jól csinálja ! -
Ironman2 #3626 Vagy Éva taktikázik -
#3625 Mégis csak jó valamire a pia elvonás hirtelen mindenki milyen jófej lett pia nélkül !
Alkesz jó fej Évi szintén Alkesszel beszélget és egyetértenek valamiben ! -
#3624 Szóhoz sem jutok vazee !!
Milyen jól elbeszélgettek már ! xD -
Ironman2 #3623 Éva és Alekosz egyetértettek egymással,és leülnek majd beszélgetni. -
Ironman2 #3622 NA vazze! Ehhez mit szólsz! -
Ironman2 #3621 Pont összeillenek.Éva és Alekosz -
#3620 Na Jersey mesél Gigi meg olvadozik töle ! -
Ironman2 #3619 Na,még az lesz a csúcs,ha beadják nekik majd a Pákót,vagy a Benkőt.Tuti hogy igy lesz. -
Ironman2 #3618 3 hét mulva lesz az 1.kiszavazás -
#3617 Jah én is látom ! -
Ironman2 #3616 Most is róla beszélnek,de látod nem rosszat. -
#3615 Szerintem is nagyon jó csaj amugy alkesz azért ilyen nagyon jó fej mert megtudta hogy kint nagyon birják a buráját ! -
Ironman2 #3614 Hú,gyerekek,ha Gina fürdik majd,akkor ide nagy méretbe rakjátok a képet.Baromi jól néz ki az a csaj.Zsófi már el is bujhat mellette -
Ironman2 #3613 Nem azért vették el.Azt már kitárgyalták,nem tabu -
#3612 Na cenzura ahogy azt elöre lhetett sejteni ! xD
Alkesz addig mesélt Oli sexuális életéről amig el nem vették az adást ! xD -
Ironman2 #3611 Zavarban van a szőke. -
Ironman2 #3610 Kutyák éppen valakit esznek DDDD -
#3609 najó dögunalom lett jo8 -
#3608 Én se tudtam hogy van akvárium ! -
Ironman2 #3607 Beleolvasgattam már,csak délután 4-től lett hirtelen 300 hozzászólás,mindet nem olvasom végig,inkább megnéztem a videókat.De most már az élőt nézem -
#3606 mondjuk az akváriumot még éns em láttam -
#3605 olvass vissza, már kiveséztük :D. -
Ironman2 #3604 Mindjárt átkapcsolok az élőre... -
#3603 mindjárt felteszia nagy kérdést; nem költözöl át hozzám?