153993
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #3802 am új időszámítás alatt lehet az lesz h kiszabnak rájuk mindent és kész!
tehát nem lesz habzsidözsi :D nem lesz töménytelen tömény xD
egyébként meg házaspár tuti azért lett mert igy ők lehet szexelni fognak ami valószinu hiszen takaró alatt bármit lehet :D -
#3801 annak mi a faszom értelme lesz? Béci - Zsófi párosnáé 90%, hogy szex lenne belőle vagy legalább csók :D -
Dean Winchester #3800 laci mit mondott :D
őnekik esélyük nincs mert nem ismertek -.- -
Coolfire #3799 Tényleg a házi szexológusunk FERI hol van?:) -
#3798 Évának a kurvás jeleneténél szívesen megmértem volna a lázát a "lázmérőmmel" análisan, aztán meg csalánnal lekezeltem volna a mocskos pofáját :D -
xido #3797 hát most Jerzy és Alekosz vezet...ott ne várj szexet:)) -
xido #3796 Na akkor nem a házaspár mondott el szabályt megszegve kintről véleményeket,hanem csak az borította ki Anikót,hogy Kristófnak is Gigi a legszimpibb első blikkre... -
#3795 olyat kell akitől várhatjuk a szexet.. alekoszra NE SZAVAZZON senki, mert abból úgyse lesz semmi.. zsófi - béci vagy szandika - erzsi párosítás a megfelelő ha szexet akarunk látni a villában!!! -
Coolfire #3794 Szerintem kajak kúrás lenne a vége.Az ellentétek vonzzák egymást.Egy jóízű érzelemmentes baszás lenne a vége.:) -
Coolfire #3793 Nem engedi a buzi.. -
#3792 young g-zsófi :D -
#3791 alekosz anikóra szavazzatok :D -
Coolfire #3790 Kit jutassunk be?
Erzsi Gombi?:) -
Coolfire #3789 De szép tanga.Alekosz szagott fogott mint a kutya.Pedig eddig is kanos volt.:) -
Dean Winchester #3788 de miért alszanak nappal? :D
vagy ok ez összefoglaló tehát lehet h ez már az este folyamán történt XD -
bippo #3787 Gombi tuti buzi.
Leonidasz meg mekkora potyaleső már. Ugyanúgy rá van gerjedve a lányokra, mint Alekosz, csak neki nincs mersze bepróbálkozni, inkább ólálkodik csak. -
Coolfire #3786 Szegény Alekosznak végig kell nézni Gigi masszázsát..:) -
Coolfire #3785 Úgy látom,tanult kollégáimmal egyezik a véleményünk.:) -
#3784 gombi kajra buzi :D -
Coolfire #3783 A köcsög hogy menekül.:)
Én biztos begerjedtem volna.:)
Mi van Évikével?Mit kapott?V. nem?:)
Ez az ürge nem nevezhető férfinak.Vazze Oli sztriptíze érdekli... -
Dean Winchester #3782 loooooooool
gombi bazdmeg :D
évi táncol nem kell
oli
"ropjak neked egyet? "
ja gyere bébi :DDDDD
ez lol -
Blum #3781 Bazd,ez a Gombi ez tényleg homi..:S -
Coolfire #3780 Ezért lesz új időszámítás.:) -
Dean Winchester #3779 mifaszé alszanak nappal? :D -
Dean Winchester #3778 nah mi lesz ez az új időszámítás? :D -
Dean Winchester #3777 Melyik két Villalakó aludjon először a nyugiszobában?
Alekosz 17,3%
Anikó 18,3%
Béci 7,2%
Éva 2%
Gigi 10,7%
Gombi 1,6%
Jerzy 10,8%
László 1,5%
Leonidasz 1,6%
Olivér 2%
Szandika 7,2%
Zsófi 13%
Zsuzsi 6,9% -
#3776 Jó látod, ráadásul össze-vissza akadozik a közvetítés, de még mindig jobb, mintha azt írnák ki, hogy "jelenleg nincs közvetítés", vagy be se tölt xDxD.
Én egyszer néztem vagy fél órán keresztül az élő közvetítést, és egyszer csak minden előjel nélkül, kidobta az Rtl klub logóját... :-O
Mondom mi a f_szom :D
De teljesen!
A böngészőablak teljes felületét kitöltötte a logó.
Frissítésre sem reagált(a valóvilág.hu betöltésére), végül az Rtl klub főoldalára léptem, és az ottani fenti menüsoron keresztül léptem a valóvilág oldalára.
Így rendesen bejött újból!
Most, ahogy végeztem a hsz. írással egyáltalán nincs élő közvetítés.
...pedig eddig volt :S -
#3775 Jól látom, hogy rosszabb a stream minősége? valószínű így kompenzálják azt, hogy nincs megfelelő hardverük a folyamatos, jó minőségű képhez... -
#3774 Gondolom készülödnek mint cheerleaderek öltözködnek ! -
Suffering #3773 csajok hol vannak? fél orája nézem az élő adást de eddig 1-ik csajt se mutatták. -
#3772 tegyék meg tétjeiket ! xDDD
place Your Bets please ! xDD
Alekosz VS Leonifasz ! xD -
Syntech #3771 jeeeee!alekosz-leo kezd :D beszarok :D
-
#3770 Szumo párbaj ! Fuck Yeah ! XDDD
Lányok meg cheerleader lányok ! xDD -
#3769 Aniko milyen kussban helyes ! xDD -
IXEMGabeo #3768 egyesben...rosszul emlékszel... -
#3767 rettegj anikó,dzsörzéj -
xido #3766 Popey a kettesben volt
Vicc amúgy,korábban láttam,hogy a honlapon a közösségi fórum linket máshová irányították,most már ki is vették az egész menüből...Biztos
így könnyebb,mint admint odarakni és moderálni az egészet..meg a sok
felháborodást is könnyebb így eltussolni,amit a folyamatos adás megszakítás gerjesztett:)
-
#3765 Na mától kezdve lehet üzenni a villalakoknak amit be is juttatnak a villába a lakoknak ! -
bippo #3764 Végülis igen. A VV-ben is direkt gerjesztik ezt. 0 külvilág, 0 időviszonyítás, sok szereplő (váratlanul +1 ember), nincs elég ágy, kötelezően franciaágyak, nincs 8 óra alvás, 0 magánélet, stb.
Minden arra megy, hogy az idegeik felmondják a szolgálatot. Kemény dolog ez.
Annyi előnye van az eredeti kísérlethez, hogy a fizikai erőszak kizárva, ill. nincsenek előre kiosztott szerepek, mindenki abban a helyzetben van, amit kiharcol magának.
Laci-Alekosz: itt Laci volt a 'hülye', túlreagálta. Uralkodott magán, de kellett is. Alekosz csak szerencsétlen volt. De az tény, hogy pattanásig feszült volt a helyzet. -
IXEMGabeo #3763 A kísérlet...a smasszerek szerepét szívesen vállalnám, 1-2 nyugdíjast, adófizetőt, vagy Hungaristát betennék smasszernak:D