153993
ValóVilág 12

• Tarajos Sül
    Jobban megnézve azt a fellökéses videót, most már f_szt a szájába Anikónak! :D
    Amikor belépett a szoba ajtaján Alekosz, akkor már elindult, és beállt az útba Alekosz elé,Alekosz megállt Anikó elött, Anikó ránézett Alekoszra, látta Anikó, hogy Alekosz ott áll elötte, mégsem állt félre Anikó.
    Ezután lökte el az útból Alekoszt Anikó..
  • bippo
    De a legundorítóbb szerintem az volt, amikor elkezdték baszogatni, hogy "itt vagy 32 évesen, itt meg ott laksz, nincs nőd, stb.". Meg hogy mit ért el, mit nem. SEmmi közük hozzá, főleg ahhoz, hogy beleszóljanak és megmondhassák a tutit. Mintha ők annyira előrébb volnának. Ugyanúgy nincs normális kapcsolatuk, ugyanúgy szeretnek baszni (Alekosz csak szeretne, Anikó meg csinálja, de nem szereti, a többiek meg pénzért csinálják) és ugyanúgy a villában próbálnak előrébb jutni.
  • bippo
    Anikó magát hergelte fel. Alapból utálta Alekoszt, gondolta ez most egy jó fogási pont, aztán ellene hangolta a bandát.
    Alekosz meg lúzer alkat, mindenki gondolta, most jól bele lehet rúgni még egyet.

Persze ettől még az is igaz marad, hogy nem ért a nők nyelvén. És sajnos az is, ha jól nézne ki, ugyanennek a nyomulós viselkedésnek örülnének a lányok. De mivel nem néz ki jól, "hánynak tőle". Ilyen egyszerű.
  • Tarajos Sül
    "aztán egyből kirohant a nappaliba, ahol legtöbben hallják, h Alekosz majdnem megölte. nevetséges, álszent picsa az."

Az lehet.
  • clio1616v
    a zsuzsa az is egy zavart picsa... még a műfaszt se tudta komolyan nyalogatni...
  • Tarajos Sül
    Zsuzsiról tényleg el tudtom képzelni, mert mikor felsorolta Alekosznak, hogy hány tőle stb stb., érdekes, hogy utána Zsuzsi elmosolygott rajta.
    Nekem ez azt sugallja, hogy kissé menőzött, ő milyen nagy, hogy Alekosznak így beszól.
    Ha valakinek úgy felb_sszák az agyát, hogy ilyeneket mond, mint Zsuzsi egy szinte idegennek(Alekosznak), az nem fog utána vigyorogni.
    Szerintem.
  • Tyler1
    "nem fellököm..."
    az aztán tényleg fellökés volt xD amúgy is Anikó már látta, h megy, és direkt ellépett onnan. aztán egyből kirohant a nappaliba, ahol legtöbben hallják, h Alekosz majdnem megölte. nevetséges, álszent picsa az.
  • Ironman2
    Ja,elég finom volt vele Alekosz!
  • CB SNIPER #3674
    "Lehet más nem foglakozik vele, de én nem így bánnék egy lánnyal..." úgy kell bánni velük ahogy megérdemlik ennyi :d
  • Ironman2
    Hehe,én mindig behalok ettől a videótól.
  • clio1616v
    ott kóvájgott előtte a kis pIcsájával, jóhogy megmutatta neki merre menjen már el előle
  • clio1616v
  • Tarajos Sül
    Lehet más nem foglakozik vele, de én nem így bánnék egy lánnyal,és nekem nem tetszett, ahogy Alekosz úgy ellökte magától mint a gumibabát...
    Ezzel nem azt mondom, hogy az igen, mikor magához húzta, de mint leírtam, ez nem akkora vétség, mert mindketten ittak, és azt is írtam, hogy nem mentség, de ha ők ezen nem rágják magukat, akkor jólvan.

Az első két mondatodat úgy értem, hogy semmi nem volt, mert tényleg nem úgy lökte el Anikót, mint Lacit, tehát a fizikai részére értettem.
    Én lehet túltettem volna magam Anikó helyében, de neki már lehet sok kicsi sokra ment Alekosznál.
    DE.
    Ha én bemegyek a boltba, vagy bárhova, és áll előttem valaki, vagy kevés a hely, nem fellököm, hanem halkan figyelmeztetem: (Bocsánat, Elnézést)
  • Ironman2
    Anikó egy nagy szarkeverő Zsuzsival együtt.Nem kell őt védeni.Alekosznak már meg volt az inditéka hogy jól oldalbalökje.
  • Kandurex
    "Inkább félrelökni a g_cibe...
    Jó persze semmi volt, de tényleg az elv..."

ugye magad is érzed, hogy mennyire nem áll meg a védelmed, ha nem történik semmi, nincs elv se,....az meg kit érdekel, hogy szívesen répázgatnád, mert nyilvánvaló, hogy ennyi áll a hozzászólás tartalmában
  • Tyler1
    Alekosz azért ilyen, mert ilyenné tették. a kezdetektől mindig minden csajos dolog körülötte forgott, feladatok, szúrós kérdések a stúdióból, stb...
    nem csoda, h felvette ezt a szerepet. ennek így kellett lennie.
  • clio1616v
    szerintem egyedül Alekosz nem a pénzért van benn a villában

a többi mind egy ordas ribanc ^^
  • clio1616v
    de komoly vaaagy :D
  • Tarajos Sül
    Én védem Anikót!

Hát de tényleg!
    Alekosz nem tudott volna szólni, hogy "figyelj már bocsi, alrébb tudsz menni?"
    vagy valami...
    Inkább félrelökni a g_cibe...
    Jó persze semmi volt, de tényleg az elv...
    Nem tudom ki látta azt a pillanatot, mikor volt a beach party,Alekosz előtt pedig ott táncolt Éva, háttal.
    Alekosz mit csinált?
    Fogta Évát a derekánál, Alekosz odahúzta a farkához, mint akit megdöngetne, és utána meg ellöki a pi_ába.
    Hát kibaszott gusztustalan ez a pali..
    Erről van szó, 3:30-nál.
    Jó persze, mindketten ittak, de ez nem mentség szerintem.
    Itt Éva is hibás,ahogy beált oda,de szerintem bármelyik normális ember nem így csinál, mint Alekosz, na mind1.
    Ha így bán a csajokkal, akkor szerintem is megérdemli, azt, amit kap, és hogy nincs nője.
    Anikó is rendesen megmondta, hogy nem akar tőle semmit, nézzék egymást levegőnek...
    Amiért benéztem a topikba, az pontosan ez, hogy a Net-es szavazok miért pont Anikót ítélték nagy számban némának?
    Ő legalább frankón megmondta a véleményét, nem kibeszéli a háta mögött..
    Tényleg érdekes, hogy mással nem ilyen hisztis, szókimondó..
    Nem mintha más nem, de az ahogy Anikó mondta,az eléggé észrevehető volt, úgy gondolom.
  • setuh
    Aham koszi.
  • bippo
    Köszi az összefoglalót.
    Örülök ezeknek, mert az éjjeli adást nem tudom nézni, az összefoglalóból meg csomó fontos momentumot kihagynak.
  • wesker24
    Jah lehet www.valovilag.hu Kukkolj Élő adás Inditása

Minden Nap 17-19 óra
    Éjjel 0-10 óráig
  • setuh
    Sziasztok!
    Lehet ezt nezni vhol elobe?
  • bigapó
    Az Anikónak eszébe sem jut, hogy amit művel az alapján ítéljük meg és ha ez egy hisztis, hülye picsa kép, akkor az is. Lehet hogy kint nem az, de ezt nehezen tudom elhinni. mikor kifigyel a kapa a száján feláll a hátamon a szőr, nekem azt ne mondja senki, hogy színház, ennyire nem lehet jó színésznő..
    mikor mondta a székborulás után Alekosznak, hogy : "hát hogy lehetsz ilyen buta, hát te érzed magad okosnak?" vagy ilyesmi, na az a hangsúly egy-két pofont megért volna a helyszínen, ha ott nem baszta pofán, akkor sosem fogja, ezután ki beszél arról, hogy szándékosan borította fel Lacit?? Ott akkor nem volt benne düh, meg agresszió, de előtte 5 perccel meg igen?? és nem csinál semmit?? na nee :)
  • wesker24
    A mai beszavazás utána villalakók által nem várt Gina-Kristúf páros jutott be akikmég mielőtt a villábaléptek volna már el is rendezték maguknak a normális magyar emberek ellenszenvét.Gina egy hajrá szlovákia mondattal vonult be a villába,az okokat nem tudni...Az éjszakai cenzúra ellenére pár érdekes infot ma is megtudtunk a lakókról.Ma egy feladat okán,amikor is tablónaplót kellett szerkeszteniük az eddigi napjaikról napilapokat kaptak kintről.Ezek képeit segitségül hívva tablóképeket szekrkesztettek.Valószínüleg ezekből a lapokból vagy valahonnan máshonnan a lakók eléggé képbe kerültek a kinti világban róluk alkotott véleménnyel mert a közvetités éjfélkor Anikó nyűglödésével kezdődött,aki azon siránkozott,hogy róla a kialakitott nyafogó,ostoba,gonosz picsa mennyire távol áll a valóságtól.az őt vigasztaló gigi is hamar megunta ezt a picsogást és érzékelhetően eltávolodott a tegnap még leszbi kalandokba vele bonyolódó lánytól,annak negativ megitélése okozta taktikai megfontolás okán.Leonifasz Zsófinak nyalt,aki megigérte hogy kint is fogja tartani a kapcsolatot Leonifaszal.Leonifasz meglepő éleslátásról tett tanúbizonyságot mikor megállapitotta,hogy ha Anikó megitélése olyan amilyen,akkor őt minden bizonnyal semleges buzigyereknek tartják kint.Kicsit lágyabban itélte ezzel meg a valós képet önmagáról de kb valóban ennyit ér.Leonifasz később Zsuzsival hajnalban a gálvölgyi showból ismert gyurjunk vazze jelenetet játszotta el unalmába.Zsuzsi később hajnali hatkor a nappaliban sirt,nem tudni miért.Gigi miután otthagyta a negativ kritikát kapott Anikót a nappaliba hurcolkodott ahol Marek Pietrakkal beszélgetett,láthatóan a ladyboy felketette a látens leszbi gIGI figyelmét.Marekről kiderült hogy alkoholista anyja elől állami gondozásba került és a többi sanyarú blabla..Gigi elmesélte hogy testvére Young G. csak féltetsvére és a fiu nem is ismeri igazi apját,csak anyjuk közös.Gigi kérdésére Marek kibökte hogy azért feszült mert nem tudja mit szólnak állófaszos képeihez kint.tehát már ezt is tudják valahonan...A házaspár láthatóan megilletődötten kóvályog a villában.Alekosz ismét Évával filozofált,a valóságtól végképp elrugaszkodott színvonalon.Olivér tervet dolgozott ki a szlovákéltető házaspárnak a reggeli ébredéskor.a terv szerint minden villalakó a legrosszabb képet fogja mutatni az újak felé.pl oli hokizik majd előttük,gombi fingik,laci leüvölti őket,alekosz meredten hipnotizálja majd őket őrült tekintettel,a csajok vetköznek,stb a cenzura órákig tartott,kb ennyi volt az este
  • clio1616v
    vagy pillanatalattragasztóval
  • bippo
    vagy vietnámi balzsammal :)
  • pajti
    Arról lemaradtam hogy Oli megviccelte Zsuzsit. Mi volt az nem tudjátok? Csak nem Erős Pistával kezelte a vibrátort?
  • kastil
    na volt vmi?
  • clio1616v
    ezek soha életükben nem dolgoztak

akurváknak "menedzserük" van a selyemfiúknak meg anyjuk
  • Syntech
    sztem penzt nem kapnak.
    Max aki ahany hetet bent volt azt kifizetik a fizetéséhez mérten.Nem tudom,h szamolnak...Lehet semmit,de lehet amit leirtam.Amugy sztem a máónika ahol volt ott volt a beszavazo is, es a napi osszefoglalok,belevalo,nekedvalo is abban a helysegben van!Vagy tévedek?
  • Lack
    Mennyi pénzt kaphatnak ezek a retardált debilek a szereplésért? Tuti nem eleget.
  • Syntech
    na minnyá kelnek az allatok :D
  • Ironman2
    Ok hello!
  • wesker24
    Jóccakát én is elteszem magam majd reggel folyt köv !
  • Ironman2
    Zsuzsi már kivánja a faszt,de hogy miért pont Jerzyt vette célba?
  • Ironman2
    Ezek a picsák biztos tesznek majd valamit,hogy rájuk szavazzanak majd a benntmaradásért
  • Ironman2
    Na én mentem.Szóljatok ha Gina fürdik majd
  • wesker24
    Nah jah majd kiderül mi lesz belöle ! Egy barát tényleg jól jönne alkesznak !

Amugy Anikot nem nagyon muattaák meg Gigi sem spanoskodik vele miután megtudta az Infokat az uj házaspártól !
  • Ironman2
    Csak nehogy most meg nagyon rámásszon az Évára! DDD
    Egy baráti kapcsolat jól jönne most kettejük között.Az a baj Alekosszal hogy nem bir várni.Türelmetlen.