153993
ValóVilág 12
-
#3922 Na ez igaz le kéne már váltani a kameraman-t ! xD
-
#3921 Azért szünt meg mert gondolom Éva ecsetelte volna hogy szökött meg a hotelból ! -
#3920 miért nem lehet simán másik kamerára váltani ahelyett, hogy elveszik a képet? idióták -
#3919 Nem értem, hogy most megint miért szűnt meg az adás, amikor Olivér, meg Éva elkezdett dumálni?! :) -
#3918 Na vazze már megint cenzura megint témánál vagyunk ! xD -
#3917 érdekes témánál vették el megint az élő közvetítést.. micsoda véletlen -
xido #3916 kényes téma..első cenzúra:9 -
xido #3915 ja..ma este már első kiszavazás...gondolom szombaton megy is egy kifelé..aztán karácsonyig nem..aztán január elejétől 2 hetente.. -
Ironman2 #3914 Hamar vége lesz ennek,ahogy hallom,meg olvasom a fejleményeket -
xido #3913 Alekosz..nem új trükk a jó csajokat megnézni iwiwen:)) -
#3912 azt a kurva Alekosz hogy csajozik -
ntex #3911 pont azért nem fogják megmutatni szerintem mert akkor alekosznak nem lenne érdeke hogy meggyőzze a többieket hogy neki van igaza :)
gondolom az újonnan beköltöző házaspárnak is megmondták hogy ne nagyon beszéljenek arról a többiekkel hogy kint mi a helyzet ill. vélemény egyesekről, bár Alekosztól megkérdezték hogy szerinte nincs e valaki a csapatban aki szereti a dolgokat felnagyítani vagy valami ilyesmit :D -
#3910 Ühüm, értem... Gondoltam, hogy cenzúrázzák, de... Jó lenne, ha ezt megengednék és kiderülne... Abból kemény viták lennének... :) -
xido #3909 jól..de azért hidd el,hogy keményen cenzúrázzák:)
és nem a tévén látják,hanem egy erősen vágott Blikk címlappal:) -
#3908 Jól vettem észre, hogy a lakók kaptak SMSeket már? Remélem, hogy megírták Alekosznak, hogy Anikó egy sz*rkeverő! -
xido #3907 "remélem nem nyalja ki":))))))) -
Micsu #3906 belenéztem már én is ebbe a showba mivel is mérgezik a népet
"milyen volt a szoba laci?
olyan 3x3as azaz 6m2"
-
#3905 Ez a köcsög Béci mit hallgatozik már az ajtóban ? XDD
A húga felnött nő azt csinál amit akar ! xD -
ntex #3904 OMG Béci hallgatózik :D -
xido #3903 Ez nagyon feeling éjjel lesz,ha Béci ekkorákat alakít:)) -
xido #3902 Anikó meg véletlenül nagyon rosszul van:) -
xido #3901 remélem bekapcsolnak oda is kicsit:) -
#3900 Béci hogy bevan szarva már hogy Gigi Jersey-vel alszik ! XD
-
xido #3899 Még csak most kapták levélben,hogy alvás a nyugiszobában...de azt hittem csak egy éjjel..de minden éjjel?:) -
#3898 Na sms-t kaptak a villalakok élöben kapcsolták a villát !
VV1 Györgyi a Belevalóban ! -
Dean Winchester #3897 jaja :D ez nekem is új :D minimum 25nek gondoltam közben mint kiderült még kislány xD -
#3896 ferikém, én is feri vok', és igazán nem követem a műsort, ide benézek, mert az oldalt látogatom, és te tényleg igazán király vagy itt....
de azért megnézném a barátnőidet, nőidet, asszonyokat ha voltak egyáltalán, hogy mégis mifélék?
mert lehet tényleg rajzolni véleményt, de azért valami alapnak a véleményhez lenni kellene, nem?
volt-e, lesz-e, stb....
ha meg viccnek szánod a dumát, nem rossz, de télleg' unalmas.... -
ZZ88 #3895 Én egy szimpla kiszavazásra gondoltam csak. -
IXEMGabeo #3894 már vártam mikor jössz:D nem akarnál szerepelni a Fuckers 8-ban?:D -
#3893 te borzasztó perverz vagy:D -
#3892 Fel is nyitnám a hasfalát és a bélrendszerére csapnám ki XD -
ZZ88 #3891 Én azért teszem az első helyre, mert Anikónál okosabb ez a ribanc, így az aljassága is más szintű. -
xido #3890 inkább csak 2.Anikó után:) -
ZZ88 #3889 Fél szemmel nézve a műsort az jött le eddig, hogy ez a Zsuzsi az egyik legaljasabb, szarkeverő, ezerszínű retek kurva. -
xido #3888 hát..ha fater elhagyta őket,öcsike meg csak a bandázás,akkor neki eléggé ott kellett lennie mutter mellett a házimunkában -
#3887 amúgy nekem sem az esetem, de legalább ő az Földön jár, és tudja mi a dolga egy nőnek. Főz, mos, takarít, míg a többi kurva csak vonszolja a valagát az egyik ágyból a másikba. azért is furcsállom, h 20 évesen már ilyen felnőttesen viselkedik, és nem is buta, mint a többi :) -
xido #3886 Én tegnap este óta Ginára mondanám..bár sminkben sokan jók voltak:) -
#3885 anikó kecijó csaj meg nekem zsófi is bejövős :D -
xido #3884 bezártság teszi,amúgy simán elmennének mellette az utcán:)) -
#3883 am nem vágom mér vannak úgy oda érte... jó, nem azt mondom, hogy ronda, de semmi kiemelkedő, 1-2szer meg lehet baszni, de am nem nagy cucc :/