153993
ValóVilág 12
-
#3562 béci gigi összeverekednek, Éva felessel ekzdi reggelt. erzsi és gombi pöcsbe lasuznak, anikó lógó csöccsel nyomja, kb ennyi, nem pontos, és a többire nem emlékszem. megmutatják milyen az igazi villaélet :D -
#3561 Jah szerintem is kamerás bácsi megint alkotott ! XD -
#3560 mer milesz reggel ? meg mit tervel olivér? -
#3559 na ennyi volt a mai adas, majd 4kor adjak vissza a kepet, ahogy szoktak... -
#3558 ez a leonidasz mekkora erőltetett seggnyaló. hülyeségeket beszél, csak hogy mondjon vmit, amiről fingja sincs. -
#3557 WTF ?? Mi van már megint ? xDD Kezdödik megint !!!! xD -
#3556 Azért Leó is hamar feldobta a labdát;
Nemtom, hogy szeretem e, de kezdem elfelejteni, arra sem emlékszem, hogy miylen volt az utolsó kuras vele. (vagyis szarik rá, már baszni akar, most éppen Anikónak puncsol.)
dióhéjban :D -
Syntech #3555 Reggel kegyetlen lesz :D -
#3554 Zsuzsi még az Apokalipszist se tudja rendesen kimondani ! xD -
#3553 Zsuzsi: akopalipszis...
Amugy Oli terve valami kibaszottnagy :DDDD -
#3552 Vazze kaptak piát, vagy csak alekoszék lettek eltiltva? -
#3551 Senki nem tudja, mert kb 10 másodpercet mutattak belőle. -
Syntech #3550 Zsuzsi: kurva-e vagy?
Elkezdi:dolgos a keze.Persze.Sok faszt ver!Na meg ronda a puncija:Johogy.Rongyosra van ba..va sok Olasz gazdag macso megcsinálta! -
#3549 érdekes beszélgetést folytattak Zsuzsi nem túl szép puncijáról és leo normális faszáról és makkjáról. hiába, aki erotika-iparból gyün az nem nagyon tud a buzuki hangjáról csevegni... -
IXEMGabeo #3548 nem figyelem marha ritkán nézek bele...nem nagyon van rá undorom, csak, ha kínomba nincs más benézek ide...:D -
#3547 annyi különlegesség van bennük csak, hogy a Gina marha féltékeny, legalábbis állításuk szerint. ez még okozhat kellemes vagy éppen kellemetlen perceket, főleg ha Szandika ráizgul a létrafiúra és őt is szeretné megcsapolni majd. lesz még itt iszapbirkózás is, figyeld ki :D -
Syntech #3546 zsuzsi es leo?na vicc :D -
Coolfire #3545 Az süti..:) -
Dean Winchester #3544 hogy fogadták azt a párt akire senkise szavazott? :D -
#3543 akk megnyugodtam, féltem kicsit a kisgyurcsányéktól, de szerencsére nem került be :D -
#3542 Gina és Kristóf -
#3541 melyik pár ment be? -
#3540 igazából erre a 15 perces lófaszra gondoltam. még az eddigi "színvonalat ( :asd )" sem ütötte -
IXEMGabeo #3539 ja a sikítás? fizetett statisztákra gondolok...bele úgy, hogy fülsüketítő élményed legyen -
IXEMGabeo #3538 ??? -
Syntech #3537 azok mentek be akiknek be kellett!Na indulhat a banzai :) -
#3536 ez mi a szarom volt lol -
IXEMGabeo #3535 az sztem kintről volt.... -
Syntech #3534 meik idiota sikongat?kikene utni a kecibe! -
IXEMGabeo #3533 az megnyeri...bármikor odakapcsolok mindig őt látni...nem fog kiesni, nyílván ő generálja a legnagyobb nézettséget...láttam ezt a "meglökést is" ez nekem nagyon szándékos gyanús volt, kellett oda valami botrány, a fekete hajú csaj szépen kiverte a balhét emiatt -
Syntech #3532 ezek is bementek elvesziteni a munkahelyuket :D -
Neoncsoves #3531 Buci menjen hajolgatni a szappanért a börtönbe ne műsort vezessen!
Egyébként Alekosz mester a legnagyobb forma az egészben :) -
#3530 Hehhehehehheheheheheheheheheheehhhehe -
IXEMGabeo #3529 hát igen pont azok mentek be, akikben semmi különlegesség nincsen... -
#3528 ???????????????????????????? -
IXEMGabeo #3527 ja nagyot koppannak, hogy nem ők mennek be...:D
eskü poén lenne, ha Gyurcsány Jr bejutna...érdekes lenne hogy tudná megtartani a barátnőjét a sok "vadkan" között... -
Syntech #3526 ha a 10%-os Nono-ék fordditanak akkor habiszti az egesz musor!
-
#3525 ennek a robertonak ki van szedve a szemöldöke? -
Syntech #3524 11 nono-nak,2 sy-si-éknek!igy a 13... -
#3523 kezdő zene eleje elég komoly...