153993
ValóVilág 12

• Coolfire
    Van benne valami.:)
  • Coolfire
    Ez eredetileg 6 hónapra van/volt tervezve.
    De hát ki bírja őket ellátni,jobbnál-jobb kajákkal,cigivel,piával etc..
  • kalaposkan
    Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem nagyon kell az RTL-nek magyarázkodnia, mert bár az elején elég gyér volt a nézettsége a VV-nek, kb csak az X-Faktor utáni adását nem verte a TV2, ahhoz képest most már az elmúlt héten minden este lenyomta a 40 milliósokat teljes lakosságban meg a célcsoportban is. Úgyhogy most 1-1 a meccs, igaz az érdekes majd januártól lesz, hogy az Ezek megőrültek ismét tud-e győzni vagy addigra megszilárdul annyira a VV, hogy már nem lehet ellenfele. Az mindenesetre valószínű, hogy a VV5 nem fog indulni a VV4 után kapásból, ahogy azt az esetleges siker következményeként felvetették, ahhoz még szerintem sokat kéne izmosodnia a számoknak

A Stohl ügyet meg még jó, hogy felfújja az RTL, hiszen ez remek reklám a VV számára, hogy a műsorvezetőjéről ennyit cikkeznek - szerintem ennek is volt köze Buci visszahozásához, hogy vele is lehet majd csinálni a drámát, hogy jajj, a stúdióból viszik a börtönbe - kíváncsi vagyok mit fognak még megjátszani vele, de meg is érdemli
  • bippo
    Mert utána már nem kívánatos lesz Buci megint. És égő lesz, hogy összekötötték a VV4-gyel, így le kell venni azt is minél hamarabb.

Mellesleg szerintem hiba volt visszahozni Bucit. Eltekintve a morális részétől, szerintem szarul is csinálja. Csomószor összeakad a nyelve, nem tudja mit beszél.
  • wesker24
    Azért mert Stohl beismerte és ha az az itélet születik hogy tültsön le x évet a börtönben attól még nem kéne leröviditeni a VV4-et !

Stolhtól függetlenül is mehetne tovább a VV4 a megszokott formájában !
    Ott van Lilu vagy Balázs simán vezethetné a müsort !

Akkor minek szavazták vissza a nézök ha tisztába voltak vele hogy majd biroság elé kell állnia !

Ez még a VV1-nél is rövidebb ideig fog tartani mert a VV1-ben ha jól emléxem 100 napot voltak !
  • Coolfire
    Éppen az az.Az RTL szinte már úgy tolja bucika büntetését,hogy több mint gyanús.Mintha a konkurens csatorna műsorvezetője lenne.
    Lehet,hogy azért,ha túl gyorsan lenyomják v. beszüntetik a VV4-et legyen mivel magyarázni a bizonyítványt?
  • wesker24
    Jah lehet hogy Stohl beismerte és amint lezavarják a VV4-et megkezdheti a kiszabott büntetését ! Már ha azt az itéletet hozták meg hogy x évet üljön börtönben !

Vagy az is lehet hogy a +1 ember miatt tartanak egy kiszavazó showt 1 embertől megválnak és maradna minden a régiben !

De ahogy elnéztem a müsor ujságot elég sürün lesz az elkövetkező hetekben az RTl-en 2 valóvilág az egyik este 7-kor a másik még este 22-22:30 között !
  • bippo
    Kiszavazó: Lehet, hogy köze van hozzá, hogy Stohl beismerte, és elmarasztaló ítélet fog születni. (vagy már megvolt?).
    - Vagy hogy mégsem hozza azt a nézettséget, amit szerettek volna.
    - vagy a +1 ember miatt kellett sűríteni, mert +1 kiszavazót be kellett iktatni.

A tv-szolgáltatás fizetőssé tételének nem hiszem, hogy az az oka, hogy pénzhiány van. Kapzsik ezek rohadtul.
    (bár biztos kisebb a bevételük, a válság utóhatásai miatt biztos jóval kevesebb a reklámbevétel)
    Ja, és nem a nézőknek lesz fizetős a csatorna, hanem a szolgáltatóknak kell fizetni a továbbításért. Majd szépen beépítik a csomagárba.
  • bippo
    Mondjuk ha ébren vagyok hajnalban (mondjuk hétvégén), akkor rám is rámjön a kajálhatnék hajnalban.
    Főleg ha az ember buli után épp hazaér.
  • Coolfire
    Én is eszek olyankor,pedig nem vagyok bent,és órám is van.:)
    Az időérzéket semmi perc alatt el lehet veszíteni.
  • Coolfire
    Az.Meg van írva/rendezve az egész.Nem véletlen,hogy szinte csak "ismerős" arcok vannak benne.Ha ez spontán menne non-stop nagy buli volna.
    Én mondjuk beraktam volna 1-2 pszichózisost is.Na az lenne nagy buli.:)
  • bippo
    Azért a napokat számolni nem nagy művészet. A múltkor Oli is lazán benyögte, hogy hány napja vannak bent.

Itt arról volt szó, hogy hajnali 3kor kajálnak, mert nincs időérzékük.
  • bakkerman
    el ne hidd már :) múltkor évi azt mondta,hogy már 15 és fél napja vagyok bennt,de már unok pár embert...
  • bakkerman
    24 órás non stop-ot azért nem merik bevállalni,és azért szakítgatják meg,mert fosnak attól,hogy titkos dolgokról beszélnének...mivel mindenki ismer mindenkit,és mindenki volt,vagy most is a médiában van...,ja,meg hogy ne halljuk,amikor beordítják hangszórókon a felaqdatokat :) az egész vv4 egy köcsög szappanopera,irányítható emberekkel...mondjuk nézem továbbra is,ameddig az alekosz-oli kettős bennt van.
  • bippo
    Nem csodálkozom, még így a kinti világban is tök szar, hogy a nap 3/4-ében sötét van, az ember alapból elveszti az időérzékét. Főleg, hogy náluk semmi óra, meg direkt 'szivatják' is őket ilyen téren.
    Bár Laci elég jól szokott tippelni így is.

Amúgy meg pont Ti beszéltek időérzékről? :) Hajnali 3kor még mindig a gép előtt ültök :))
  • Coolfire
    Pénzt azt nem szednek,viszont az oldal látogatottságáért rengeteget kapnak.Ez is kell a mocsok zsidóknak.Például a youtuberól is azért vetetik le folyamatosan a videókat,mert abból semmi hasznuk nincs.
  • Tarajos Sül
    már vagy 9 óra elött óta nyomják ezt a "pillanatnyilag nincs közvetítés szöveget"
    Nem tudom ezt hova tegyem!
    Talán oda, hogy hibák előfordulnak, még velem nincs, én sem vagyok tökéletes.
    ..meg lehet amugysem nagy probléma nekik, hisz minimum 3 órán át csak közvetítettek ma éjféltől, ahogy visszanéztem a ma hajnali topik történéseit :D
    DE az elég gáz, hogy nem ez az első, és valami van közvetítés valamikor nincs.
    Ha már nem vagyok fent hajnalban, legalább ilyenkor szerettem volna nézni, mikor amugy is ilyenkor is kéne sugározniuk, mikor ezt ecsetelik az összefoglalókban is, hogy 10 óráig.
    Akkor ne fényezzék ezzel magukat, hogy 10-ig, ha nem tartják be, mert ezzel lehet, hogy nemcsak bennem érik el ezt a véleményt.
  • Tarajos Sül
    Én pedig elég régóta barátokat, de tényleg, amit mondtam, ezért kezd fogyni a pénz a "retkeknél" :D:D xD
    ... és lehet, hogy ezért gyorsítják a dolgokat a vv4-nél.
  • Wlanseraf
    azert irtam hogy az kellene..
  • bakkerman
    2006 óta csak jóban rosszbant nézek :) fényévekre jár már a barátok közttől színvonalban,és lassan nézettségben is előzni fognak
  • Tarajos Sül
    "plusz 24 óra online"

Az 12 :D
    0:00-tól 10-ig, illetve 17-től- 19-ig. naponta persze..
    Az meg a másik, hogy láttam egy juj.hu-s riportot, amikor a jóban roszbannak a rendezője, vagy valami nagy ura, azt állította, hogy nagy mértékben nőtt a nézettségük, és egyértelműen a rivális sorozattól nyerték el őket.
    90%, hogy a barátok közt-re gondoltak :D
    Nem láttam még a jóban rosszban, de a barátokban tényleg nincs semmi izgalmas, csak veszekedések, lökdösődések, néha pofonok, durva hazugságok és ennyi.
    Tényleg jó lenne valami mást is látni, és sűrűbben, mert én így is nézem, de amiért a másik sorozat nézettsége nőtt, az szerintem azért van, mert a barátok közt nézői is úgy gondolták, mint én (Tényleg jó lenne valami mást is látni), és inkább nézték(nézik) a jóban rosszban...

ON :)
  • wesker24
    Vagy csak egyszerűen beszaru a retek klub és máris ki akarja öket szanálni !

Nem rég telt meg a villa erre máris kiválasztás meg párbaj ! Röhejes !

Szerintem a házaspárokra tuti nem lehet majd szavazni hiszen még csak néhény napja vannak bent a villában !
  • wesker24
    Lehet azért akarják ilyen hamar lezavarni az egész VV4-et mert tegnap volt Stohl tárgyalása !

Habár lehet hogy a 2 nem függ össze ! De akkor miért Stohlt szavazták vissza a nézők mint müsor vezető !

Attól függetlenül még vezethette volna más is a müsort mint Pl Lilu vagy Balázs !

Vagy az is lehet hogy nem hozott be annyi pénzt mint amnennyire számitottak és most minél elöbb be akarják fejezni !

• Tarajos Sül
    "megcsinálták ezt az üzenetes szarságot"

De azt gondolom Te is megfigyelted, hogy ennek az üzengetésnek az ára háromszáz valamennyi sms-enként, még amikor a beszavazóra szavaztak, az valami 90 forint volt..
  • Wlanseraf
    Mert egyszeruen piti az RetekKlub ennyi.... ha nem az lenne nem ilyen szanalom emberek lennenek benne, plusz 24 ora online, minden kamera allasbol....
    Akkor tudnanak is penzt keresni mert non-stop kitalalhatnanak valami okorseget amire szavazni lehet, de ugye pitianerek..
  • Tarajos Sül
    Ha az Rtl Klub-nak lenne pénze, akkor nem lehetne hallani olyan dolgokról, mint pl: "fizetőssé teszik 2011 januárjától"
    vagy így valahogy...

Az meg a másik, hogy ezzel a "pillanatnyilag nincs közvetítés" szarsággal elhúzzák az időt 10 óráig, amikor amugy sincs közvetítés..
    Elmennek a ... :D
  • bakkerman
    nem jön be pénz,mert lementek a beszavazók,most megcsinálták ezt az üzenetes szarságot,hogy valamennyi casht még lehúznak az emberekről. most beraknak egy párbajt,ott is ugye szavazás lesz :) szerintem február végére le is lövik az egész vv4-et
  • V4Sutas
    elgondolkodtató, hogy miért van már holnap kiválasztás, legalább hagyták volna 1 hétig érlelődni őket
    2 napja mentek be a házaspárok fingjuk nincsen az egészről és majd őkis szavaznak?
    vagy az van hogy közel se jön be annyi pénz mint amire a retekklub számított ezért a lehető leggyorsabban megpróbál neki végetvetni.

De baromság is volt ennyi embert beküldeni.
  • wesker24
    Na asszem már mindenki nyugovora tért megyek én is !

További jó kukkolást ! xD
  • wesker24
    Olinak tényleg igaza lesz és az első párbaj vesztese tényleg otthon tölti a karácsonyt !
  • xido
    holnap kiszavazás..hétfőn párbaj
  • wesker24
    Mert néztem a jövö heti ujság elözetest és 2x-szer lesz Valóvilág idöközönként egyszer a napi összefoglaló 7-kor és egyszer 22 óra vagy 22:30-kor !
  • xido
    én mindig is ilyen voltam..nekem bejött volna egy cenzúra nélküli adás:)
  • wesker24
    Ha már ilyen hamar meg most kiválasztás akkor ez negyed annyi ideig se fog tartani mint a VV3 !
  • wesker24
    Ez igy van mi vagyunk az Elite Éjjeli Baglyok ! xD
  • xido
    zsuzsi tök aranyos,nem megjátszós:D
  • xido
    mi is:D
  • xido
    hú leokám..azt kb 2 órával előtte fogod megtudni,hogy lesz kiszavazás:))
  • wesker24
    Akkor ok ! Amugy nagyon durván nincs idö érzékük hogy még hajnalai 3-kor is esznek meg dumálnak ! :D
  • xido
    aludni igen..