153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #4082 A titokszoba egyedül. -
Ironman2 #4081 A férje is azt mondta,hogy úgy fogunk szexelni,hogy ti arról nem is fogtok tudni.HMMM.Hol van olyan helység? -
Ironman2 #4080 Ezért csodálkozok.Biztos le van fizetve az RTL,hogy ne mutogassák.Vállalkozó. -
#4079 Még nem vagy ha igen akkor nem mutatták bezzeg amikor elkezdett vetközni és már fél meztelen volt a kamera egyből átváltott máshova ! xD -
Ironman2 #4078 Gina még nem fürdött? -
bippo #4077 Bakker, ez a folyamatos cenzúrázás nagyon durva. Így nem sok értelme van. -
Ironman2 #4076 Kung-Fu panda -
bippo #4075 Ahogy végigolvastam, olyan egetrengetően nem lesz sokkal több reklám. Meg van néhány jó pont a tervezetben. pl. hangerő, az osztott képernyős reklám is beszámít a reklámidőbe, az óránként max. 12 perc marad, viszont a filmeket sajnos most már fél óránként meg lehet szakítani (eddigi 45 helyett). -
retoucher #4074 Bizony, bizony!
Baukó Éva
Évike igazi arca -
#4073 Miss Pumpa A:SDA_DA?:D_DA:D_AD:AD:
statiszta D:A:DASD
ásztákurva :DDDDDD -
Ironman2 #4072 Tényleg! Az Évát a Bárban láttam.Már megvan honnan ismerem! -
Ironman2 #4071 Ez kurva jó lett! Miss Pumpa :DDD -
#4070 Na véginéztem a müsor ujságot és tényleg csak 1 párbaj show lesz egész decemberben ! Valószinű a +1 ember miatt !
Ugyanis ma összefoglaló 19-kor és Kiválasztás 21:20-kor szerdán !
Aztán december 20-án hétfőn 19-kor összefoglaló és 22:10-kor az első párbaj show !
Utána december 22-én szerdán 19-kor összefoglaló és 22:10-kor kIválasztás ujra !
Ünnepek alatt is lesz valóvilág dec 24-25-26 a megszokott idöben csak változó idöpontban viszont röviditve !
És ennyi !
Ugye decemeber 27-én hétfön lenne a következő párbaj show de nem a müsorujság szerint nme lesz !
Vagyis December 22-én szerdán lesz a 2-dik kiválasztás és utána már csak összefoglalok lesznek ! -
retoucher #4069 -
#4068 Na ez jó kérdés Habár Béci szerint csak beszélgettek ! XD
Habár Leonifasz szerint minden a beszélgetéssel kezdödik utána térnek rá csak a lényegre ! xDD
Direkt huzta mindenki Béci agyát hogy most Jersey jól lerendezi !
Erre Béci azt mondja csaj nem nyalja ki ! xDD -
#4067 Kora este délután szumó bajnokság volt a Fiuk között a lányok meg cheerleaderek voltak !
Éjjel nem nagyon volt mindig közvetités mert állandoan ki bekapcsolták a közvetitést !
Pl Alekosz beszélt az életéről a csajozási szokásairól a volt csajairól Olival aztán megjelent Éva és mikor megkérdezték tőle hogy sikerült megszökni anno a hitelböl amikor még csak 4-en voltak benyomták a cenzurát ! Aztán hálóba folyt a beszélgetés Zsuzsi Leonifasz Béci Aniko között amikor megint a volt villalakokoról beszéltek hogy mit csináltak anno a villában és mit csinálnak most megint benyomták a cenzurát !
Alkesz és Olinál elég sokszor benyomták a cenzurát amikor Oli beszélt volna arról amikor megkéselték Alkesznél is benypomták a cenzurát amikor a nő ügyeiröl beszélt ! Amikor a hálóban beszltek ott is cenzuráztak ezerrel ! Aztán hajnali 3 óra után már nem volt közvetités végig még reggel se egészen 10-ig ! -
#4066 nem mutatták...vajon miért?:D (költői kérdés) -
Ironman2 #4065 Annyira nem történt semmi érdemleges -
#4064 dugás után jól esik a kaja :D -
#4063 Ja értem :( -
#4062 Habár éjjel 3-kor Gigi bejött a nyugi szobából kajálni aztán miután végzett az evéssel visszament a nyugi szobába ! -
#4061 Nem is mutatták a nyugi szobát ahol Jersey és Gigi volt !
De bezzeg Béci be volt szarva rendesen hogy most mi lesz oda ment hallgatozni az ajtóhoz a köcsögje ! xD -
#4060 Stivesen irnák összefoglalót ha a Valovilág honalp tulajdonosa nem törölte volna a Közösségi oldalt !
Mert ott az egyik rendes ember mindig leszokta irni hogy mi történt aznap éjjel én meg csak be copy paste-ztam ide !
-
#4059 Gigi és Pietrak mitcsinált az éjjel? :D volt vmi izgalmas, vagy basztak baszni? :D -
#4058 Köszi!
Visszaolvastam több mint 400 hozzászólást, de kb semmit nem tudok. Mindenki írogat ezerrel, de nem tudom, hogy mire, csak tippelni tudok :D
Írnál nekem még1 összefoglalót kérlek?:D -
Ironman2 #4057 Na vazze! Nem jól tudtam én se.Inkább több reklámot fogunk látni januártól,mint filmet:
Még több reklámot nézhetünk januártól -
#4056 Az lenne ám csak az igazi való világ ! xD
Ha rizst kapnának mint a celebek ! XD -
#4055 Amugy éjjel 2-3 óra fele szoktam aludni !
Vagyis ma éjjel ugy 3:15 fele mentem aludni és már fent is voltam fél 8-kor az állatokat etetni ! xD
Bőven elég nekem 4-5 óra alvás a szervezetem már hozzá szokott !
Ha már 4-5 óránál többet alszom akkor már nem vagyok formában !
Amugy xido-val mi vagyunk az Elite Éjjeli baglyok ! xD -
Ironman2 #4054 Te mikor szoktál amúgy aludni? -
Ironman2 #4053 Én úgy tudom hogy januártól változnak a reklámszabályok is.Müsor közben tilos lesz reklámokat leadni,hanem elötte,és utána 20-20 percet kapnak rá a csatornák.Pontosan nem tudom hogyan lesz,majd utánanézek.Szerintem ez az egyik ok hogy lerövidül az adás,mivel nem fogja visszahozni a várt bevételt a reklámokból.Vagy tovább tart,de éhendöglenek a villalakók.Vagy kapnak rizst,mint Argentinában a celebek... -
#4052 Neked is Herr Clio XD ! -
clio1616v #4051 VVB
ValóVilágBörtön
szebasztok börtönlakók :D -
#4050 Hamár az elözö 3 szeriát is néztük 100-150-160 napig ez se jelentene gondot ! xD
A brazil illetve mexikoi vagy argentin szappanoperák is tovább tartnak mint 6 hónap na jót ott igazi szinészek vannak XD -
#4049 és ki bírja őket nézni 6 hónapig?:D -
Coolfire #4048 Én sem láttam ,hogy kockáznák a márkaneveket. -
#4047 -
#4046 Tudtommal a VV1 még nem volt akkora hatalmas siker, mert ott volt ellene a Big Brother, de azért nézték mindkettőt, mert Magyarországon újdonság volt a formátum. Aztán a VV2-vel húzott igazán nagyot az RTL, mert előbb kezdte, mint a TV2 a BB2-t, és így rendesen megverte azt, mert akkor már nem volt akkora újdonság a dolog, így a valóságshow szeretők mind az RTL műsorára mentek, a TV2 meg bukott.
A VV4 most megint az "újszülöttnek minden vicc új" alapon lett elindítva, csomót hangoztatták, hogy közben már felnőtt egy generáció szinte a VV3 óta, akik még nem láttak ilyet, és erre alapozták a jó nézettséget.
Piával-cigivel egyrészt ellátják őket a szponzorok gondolom (itt nem nagyon látok márkakitakarást, és bár nem is mutogatják őket, én pl simán kitaláltam, milyen ásványvizet isznak), ha meg nagy lenne a költség és nem hozzák a nézettséget, akkor meg büntiből meg tudják vonni tőlük az ellátmányt - ez mindig benne van a pakliban De még a villában lévő házimozirendszer is szponzorcucc, amit kisorsolnak utána a nézők között, szóval gondolom a többi is így van a bútoroktól a piáig -
Coolfire #4045 Ezért mondtam,hogy zsidók... -
#4044 egyetlen 30 másodperces reklámhelyet az esti főműsoridőben (18-22 között, mondjuk) 1,5-2 millió forint körüli áron adnak el. Akkor miről beszélünk? :)
A reality műsorok sokkal olcsóbbak, mint mondjuk egy élőszereplős sorozat vagy film készítése, hiszen még a "celebeknek" is megéri 1-1 millákat fizetni egy főzős műsorért, mert azon kívül alig van pluszköltség (1-2 operatőr, hangmérnők, világosító, asszisztens). A való világos szerencsétlenek is ingyen vállalták el az egészet, szóval ez a kaja-pia-cigi, meg a technikai személyzet és a rezsi az összes kiadás: vastagon számolva is visszajön egy-egy nap minden költsége, plusz a fődíj is pár perc hirdetésből... -
#4043 VV1 100 napig tartott !
VV2 150 napig tartott !
VV3 160 napig tartott !
Habár mind 3 szériának megvolt a nézettsége és most is a VV4-nek van jelen pillanatban nagyobb nézettsége mint a 40 millios játszmának !
Ha ez igy megy tovább akkor a VV4 még a 100 napot se éri el !