153993
ValóVilág 12
-
bippo #4122 Mert tényleg elég valószínű, hogy őt jelölnék a legtöbben a villalakók közül. De tényleg erős, 2-3 erős ember kivételével tuti bentmaradna.
A vicces az lenne, ha kiejtené Jerzy-t, aztán foghatná megint arra, hogy mer' ő szegény családból jött :) -
#4121 nem kevés szavazattal jutott be... a legtöbb néző rá szavazott. -
#4120 BANNERT BELŐLE -
Coolfire #4119 Már úgy beszéltek,Mintha bejelölték volna Alekoszt.:)
Bár-valljuk be nagy sansz van rá,mert Oli-n kívül nem nagyon szimpatizálnak vele.
Viszont "házon kívül" a nagy többség mellette áll,ergo rábaszik az akit bejelöl,ha odakerül a sor. -
bippo #4118 Ha Alekoszt választják, akkor Jerzyt vihetné magával. (tudja, hogy kevés szavazattal jutott be.) Meg ugye a Gigi-faktor miatt is.
Másik könnyű ellenfél Leonidasz lehetne. De Alekosznak ő nem ellenfél. -
#4117 nem tudom, mennyire lehet bent felmérni, hogy ki az esélyes. fogalmuk sincs szerintem, hogy a nézők Alekosz mellett állnak, mert szerintem bent többen vannak Anikó mellett és ők inkább ezt tapasztalják. meg azt is gondolom, hogy Alekosznál előrébb való a Gigi-szerelem, mint az, hogy egy senki hazudozik róla, de majd meglátjuk..
Arra azért kíváncsi lennék, hogyan van megtiltva a házasoknak, hogy meséljenek, mert direkt közlés nélkül is sokmindent lehet jelezni, remélem a célozgatás nem tiltott és valahogy segítenek Alekosznak, hogy mi is a helyzet kint és kit vigyen.. -
#4116 de, akkora gyökér. -
#4115 Anikó nem rossz picsa és kapna egy két mocskos makkost, de a viselkedése pont olyan, amiért ütni szokták a nőket :D -
#4114 ha elsőre Alekosz megy, kiejti Jerzsit, visszajön, utána védett lesz és a második körre én simán esélyesnek tartom, hogy Zsuzsin a sor... -
#4113 gombi az jó arc
nem akkora gyökér mint amilyennek a berszavazóba mutatta magát
szerintem az a tipikus csökkent agyi képességű de mégis szimpatikus gyerek:D -
#4112 ezzel a lökdösődős vitára is pont kerülne -
#4111 jah az szerintem tuti egyértelmű lenne hogy kijutna vissza !
Anikonak esélye sem lenne ! -
#4110 Ezt lájkolom :D -
#4109 ha Alekoszt szavazzák meg, akkor remélem Anikót viszi párbajra.. egyértelmű esélyes ellene.. azt a szarkavaró anikót hazaküldik a nézők -
#4108 Lehet nem szavaznának elegen de valaki csak majd kihivja párbajra ! -
#4107 csak azt ne -
#4106 Ez igaz gombi nagyobb homár mint Erzsi !
De lehet hogy Alkesz Erzsit hivja ki Gigi miatt ! -
#4105 Zsuzsira ki szavazna? Alekosz, Oli, Gigi? Szerintem ez kevés lesz.. -
Ironman2 #4104 Na pá mindenkinek! -
Ironman2 #4103 Gombi nagyobb buzi! Jerzy legalább szóba áll a nőkkel.... -
Ironman2 #4102 A nézők visszaszavazzák majd Alekoszt a villába! Buzi nem kell oda! Főleg Gombitól okádok! -
#4101 ha alekoszt választják, szerintem viszi magával jerzsit, az nem ellenfél, bár nem tudom, hogy tisztában van e ezzel. gigi miatt gondolom, hogy ez lesz, el kell távolítani, akármennyire buzi. -
#4100 Jah ez igaz ! XDD -
Ironman2 #4099 Neki úgyis nem szép a nunija,ő maga mondta.Akkor ki a faszom kiváncsi rá? -
#4098 Az Isten szóljon ki belöled ! xD -
Ironman2 #4097 Alekosz bennt fog maradni.Zsuzsi fog takarodni a villából! -
#4096 Mér rég kiszámoltam csak most irtam be ! -
Ironman2 #4095 Igy van! Én mentem,majd éjjel jövök megint.Hellosztok! -
#4094 Naná hogy nem nélküle unalmas lenne a müsor !
Fogadni mernék egy láda sörbe hogy ma Alkesz lesz az elsö kiválasztott ! xD -
Coolfire #4093 Most számoltad ki? -
Coolfire #4092 Nekem a kiválasztás tetszik..mik ők vesék? -
#4091 Hát pont hogy nem minden héten lesz párbaj !
Hanem minden 2 héten lesz párbaj !
Mert szerda kiválasztás utána való hét párbaj !
Még azon a héten ujabb kiválasztás és utána való hét párbaj !
És ez igy megy tovább ! Na ezt hónapokra át átszámitva simán kijön a félév ! -
Coolfire #4090 Hát aki szét akarja szórni a makkját,rossz ember nem lehet... -
Ironman2 #4089 Alekosznak drukkolok.Nélküle szar lesz a müsor! -
Ironman2 #4088 Ha minden héten lesz párbaj,akkor is 3 hónap,mire kijönnek.De ha elhúzzák,akkor meglesz a fél év. -
#4087 nincs senkinek rtles ismerőse, aki szivárogtatna valamit, vagy ha van ilyen, akkor nem hiszünk neki?
-
spm #4086 Na az éjjeli közvetítés megint egy szar volt, reggel mikor bekapcsoltam, akkor sem volt adás.
Egy írás a VV4 cenzúráról: http://stuffabout.freeblog.hu/archives/2010/12/14/Cenzurazott_es_komolytalan_a_Valo_Vilag_4_online_kozvetitese
Továbbra is, hajrá Alekinnyo! -
Coolfire #4085 De hülye vezetékneve van.. -
Coolfire #4084 Remélem elvégezte a Corvinust..ha nem kiábrándulok belőle.. -
Syntech #4083 the bigg asshole gina-t sunáznám :P