153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #4162 Ő valóban ért hozzá.:) -
#4161 És szerintem már nem is lesz Online adás !
Mert már hajnali 3-től nincs közvetités !
Vagy büytkölnek rajta valamit vagy megunták az egészet ! xD -
#4160 Ahogy a nekedvalóban a szám misztikus csaj is megmondta hogy Alkesz lesz az első párbajozó ! -
xido #4159 Nahát..13 perce a hivatalos adásidő alatt Pillanatnyilag szöveg van:)) -
#4158 vv3-mat is súlytalan ember nyerte meg. Milo aztán minden volt csak nem izgalmas, de senkinek nem volt ellensége. -
bippo #4157 Pont azért nincs esélye az első 3-ba, mert súlytalan. Valaki addig tuti kihívja majd 'biztonsági ellenfélnek'.
Bár láttunk már olyat is, hogy valakiről azt hitték, hogy gyenge, aztán cumi volt :) -
Coolfire #4156 Szóval borítékolható,hogy Alekosz kapja bent a kéróban a legtöbb szavazatot? -
#4155 amúgy Pietrak fiú csinálja jól. annyira jelentéktelen a villában, h senkinek nem ellensége. Szandika szereti, Oliék szeretik, Gigi-Anikó szereti...
sztem első 3-ban benne lesz. -
#4154 persze a szarkavarás kell a nézettséghez.. ezzel csak az a bajom, hogy engem idegesít :D felbosszant, amikor az a két senkiházi, akik azt hiszik magukról, hogy valakik(zsuzsi és anikó), elkezdenek egy nagy lábasban híg fost kavarni, amivel nyakon öntenek egy harmadik személyt, akit ezután kiközösítenek, mert büdös a szartól.. -
#4153 Azért akarnám Anikót kiejteni, mert megérdemli, kvázi büntetés, de a műsor szempontjából Jerzy, Gombi, Éva és eddig a házaspár fel sem tűnne, ha nem lenne ott, úgyhogy ők mehetnek. Ha csak az összefoglalót nézem, akkor Leo, Zsófi sem hiányozna.
Akármennyire is ellenszenves Anikó meg Zsuzsi, ha körülöttük történik valami, az talán érdekesebb, mintha a feladatokon kívül egész nap alszanak, unatkoznak vagy semmitmondó témákról beszélgetnek. Nem tudom, milyen lenne a villa szarkavarásmentesen. -
#4152 De nem jól csinálja, mivel mindenki átlát rajta és ha Anikó nem csinálja a fesztivált Alekosz körül, akkor Éva lett volna az első aki párbajozik és valószínűleg ő ment volna haza elsőnek. Megköszönheti Anikónak, hogy maradhat még januárig :) mert mindenki azt hiszi bent, hogy alekosz iránt ugyan úgy éreznek a nézők mint ők.. de meg fognak lepődni amikor alekosz tér vissza a villába.. nem mernek majd mégegyszer rá szavazni mert tudni fogják, hogy nincs esélyük, így legközelebb már valszeg tényleg Évára szavaznak és küldik haza.. Olivér is megmondta: Éva gyenge! -
Coolfire #4151 De Éva.Ő törtető,és írtátok,hogy manipulatív,helyezkedő típus.Na ez az.:)) -
#4150 Alekosz az első párbaj során FÉLRESÖPRI Anikót.. "nem az erősség számít, hanem a szándék!" Szándékozzál hazatakarodni!
-
#4149 börtönben van -
#4148 Ha nem tudatosan kavarja a szart az sem sokkal jobb.. ráadásul nekem ez a fokú hisztéria és gerinctelenség ugyan azon a szinten vannak mint a tudatos szarkavarás.. idegesítő tulajdonság mindhárom. Ráadásul úgy jött be, hogy ő a rossz kislány.. ehhez képest meg sír mindenkinek, hogy mennyire gyenge és hogy ki van már idegileg.. ráadásul még frigid is.. én nem ilyennek képzelem a rossz kislányokat :D de ezt nem vetem a szemére, mert kb senki nem azt a személyiséget hozta magával amilyen kategóriában szerepelt -
#4147 -
#4146 biztosan nem. övék az első védettség, később meg azé, aki visszajön a párbajról. -
#4145 Kiszavazás után!
-
#4144 ez régen vicces volt, most így újranézve kurva idegesítő. kíváncsi vagyok mi lehet manapság vele... -
#4143 Nagyon kíváncsi vagyok a ma esti kiszavazásra! :) Kemééény lesz! :) Nagyon remélem, hogy Anikó vagy Zsuzsi megy a p*csába. Szerintetek már a házaspárra is lehet tenni a jelet majd? -
#4142 Igen, emlékszem erre, de nekem nagyon ismerős ez a helyzet és csak annyit látok benne, hogy nyomás alatt van Anikó, kiborul minden szarra és annak megy neki, akinek tud. Az szintén nem meglepő, hogy utána nem vállalja. Nekem a szarkavarás szó valahol feltételez egy tudatosságot ill. személyiséget, de Anikóban csak a hisztériát és a későbbi gerinctelenséget látom, aki számomra kavarja a szart, az Zsuzsi, Éva szerintem csak maga körül, Anikó meg hülye hozzá. -
#4141 jah és addig senkit nem érdekel, hogy felnagyítják a dolgokat amíg ez nem mások kárára válik.. de itt éppen ez történt -
#4140 alekosz épp, hogy hozzáér, aztán kirohan, hogy fellökték, mire megkérdezik, hogy ki? erre a válasza, hogy "hát ki bazdmeg az a seggfej".. utána meg amikor már elkezdik sejteni a többiek, hogy nagyobb szelet csapott anikó mint kellett volna, akkor már mentegetőzik, hogy nem az erősség számít, hanem a szándék.. nem tud már ebből jól kijönni látja ő is.. meg hisztizik, hogy ő nem népszerű bent :DD na nekem ez már sok belőle úgyhogy húzzon haza a faszba.. szerintem ez lenne a méltó büntetés, amiért alekosz ellen fordított majdnem mindenkit, hogy ő megy párbajra alekosszal és veszít :) megnyugodna az én lelkem is, mert sok ilyen szarkavaró senkiházi picsát ismerek akik a bolhából dinoszauruszt csinálnak.. -
-
#4138 Zsuzsi létezését mindig elfelejtem... Anikó szerintem csak nagyon hülye, nem látom a szándékos szarkavarást, csak a hisztit. -
Coolfire #4137 Hm...okos.Nem véletlenül jutott be a Corvinusra.:)) -
#4136 lehet bent zavarna engem is éva, de innen kívülről nem sok vizet zavar.. anikót meg zsuzsit küldeném haza egyből egyszerre.. szeretik csinálni a műbalhét, meg szeretik ócsárolni a másikat -
#4135 régi szép idők... :D
BB -
#4134 csak arról beszélek, hogy éva itt be volt kakikálva, hogy őt fogják kiszavazni, de most megy majd a birkanyáj effektus és hiába nincs neki személy szerint problémája, de szerintem alekoszra fog ő i szavazni, hogy mentse a kis picsáját.. meg múltkor a szaunában rinyált, hogy ugye az olivér mennyire próbálja ellene hangolni a többieket.. közben ugyan ezt csinálja évi, mert fosik, hogy ő lesz az első aki hazamegy.. -
#4133 én Évát raknám ki, ha együtt kellene vele lennem, de nézőként Anikótól szívesebben válok meg.. -
Coolfire #4132 Hm..a kétszínűség a legrosszabb emberi tulajdonság szvsz.Az,hogy vki. manipulatív,viszont egy ilyen műsorba kell. -
#4131 ez teljes mértékben így van.. csak kétszínű és ugyan olyan manipulatív mint amennyire másokat beállít.. -
#4130 Igazad van teljesen, de Alekoszt már nyíltan lehet utálni. Amíg van ilyen ember, addig pont azt lehet elsumákolni, hogy kinek kivel van igazán problémája. Mert hiába utálja valaki pl. Bécit, szerintem teljesen felesleges jelet tenni rá, úgyis nagyjából egyedül van a véleményével és csak kelti bent a feszültséget és lehetőséget ad arra, hogy ha egy népszerű embert akar kitenni, az majd szervez ellene egy csoportot.
Alekoszból, Oliből kinézem az őszinteséget, a többiekből meg a csordaszellemet Alekosz ellen, ill. hogy pl. Gigi meg még páran arra hivatkoznak, hogy azért tették xy-ra, mert hogy nem tud dönteni, mindenkit szeret és olyanra voksol, aki biztosan marad. -
#4129 Csoda, hogy napiszaron még nincs fent, és a hasonló oldalakon xDxD
Vagy igen, csak én nem láttam? :S
Az baj, mert akkor ezentúl sűrűbben fogom nézni az oldalt, még az eddiginél is sűrűbben :D -
Coolfire #4128 Éva nem annyira szarkavaró,mint az anikó v. az agyonkúrt. -
#4127 Gombira több szavazat érkezett kevesebb embertől, de nekem ez az egész annyira előre lerendezettnek tűnt, azt gondolom, eleve 15 emberrel számoltak. Nem hiszem el, hogy nem volt egyértelmű már a beszavazás alatt, hogy feleannyi számról kapta a szavazatokat, mint Jerzsi. Ha fontos az rtlnek, hogy nézői szimpátia alapján kerüljenek be, fel lehetett volna cserélni őket már ott. Vagy nem volt jelen az a fejes, aki erről döntött? Meg ez miért igazságtalan? Ha nem előre lefektetett szabály, hogy számít, hány telefonról szavaznak, akkor nem értem a dolgot, kivéve ha megrendezett.
Szerintem most máshogy alakulnak majd a számok, mert most olyanok is fognak szavazni, akik a beszavazón nem, hiszen most sokkal többen érezhetik, hogy "ismerik" őket, kialakul egy szimpátia, úgyhogy nem csak a család meg az ismerősök, hanem a nézők is részt vesznek benne. -
bippo #4126 Emiatt is.
Mondjuk nem egyszer (sőt, sokszor) volt olyan, hogy ment a nagy szövegelés, ki kire tesz, de aztán amikor nyilatkozni kellett, hogy kire megy a jel, akkor ment a sumákolás, és felborult a megbeszélés. Mindenki vagy nyúl volt, vagy az egyéni érdeke szerint módosította a jelölést. -
#4125 bent már meg van beszélve, hogy Alekoszt jelölik, többször is volt téma -
bippo #4124 A szépfiúk közül igen. Hogy minden villalakót tekintve mennyi, azt nem tudjuk. Annyit, hogy többen, mint Gombira, meg a 3.srácra.
De szerintem így is alulmaradna Alekosszal szemben.
1 esélye van, ha megtolja Gigit addig. -
#4123 Alekosz kb az összes szarkavaró picsát egyszerre hazaküldhetné :D anikóra, zsuzsira és évára együtt nem érkezne annyi szavazat, mint alkeszra :D