153993
ValóVilág 12
-
#4202 Mi történt Gigivel bekattant vagy mi ?????? xDDDDDDD -
Oszi #4201 hát igen elszólta magával ezzel a koccintós dologgal,mostmár egyértelmű ,hogy ő fizetett játékos... -
#4200 Ezen nem csodálkozom. Azt gondolom, Oli tényleg irányítva van esetleg egy másfajta szerződéssel. -
#4199 Annak szerinted lehet hinni, amit az ott dolgozók mondanak? Nekem van ismerősöm, de nyilván ők is annyit tudnak, ami köztük terjed, hiába dolgoznak közvetlenül az adásnak.
A survivor anno manipulálva volt meg előkerült egy kis kokain, hogy bírják kaja nélkül, ezt mindenki elpofázta, de azt hiszem, hír nem lett belőle. Az x-faktorra azt mondják, tiszta. Viszont nem gondolom, hogy az ilyenek, mint a Zsófi, akik el sem olvassák a szerződést, megbízhatóak lennének, túl sokan vannak, akik bent vannak, akik nem kerültek be, illetve akik körülöttük dolgoznak, hogy biztosak lehessenek benne, hogy soha senki nem pofázik. -
#4198 oli tudja, hogy ma kiszavazas lesz. most szolta el magat... -
#4197 Vazze ezek összetörnek mindent ! xD -
#4196 Jah jól kibeszélgették magukat a nyugiszobában ! xD -
Coolfire #4195 Nem lehet tudni.Sajnos az RTL nagyon érti a titoktartási szerződéseket. -
Coolfire #4194 Milyen jóban van már laci és alekosz.:) -
#4193 Ezt nagyon nem tartom valószínűnek, a játékosok nincsenek beavatva. -
Coolfire #4192 Azért alekosz kezében jobban állt az üveg,mint a vizespohár.:)) -
#4191 amúgy fölösleges azon agyalni,kimegy a párbajra,meg hogy ki-kit visz magával,szerintetek mennyiből tart beszólni nekik,vagy küldeni egy titkos levelet a dolgokról??? aki nem csinálja a show-t,aki elhanyagolható,az megy párbajra,de persze ott se a nézők döntenek,hanem a 2 közül valakit kiválaszt a retek klub,azt hazaküldik egy kis zsetonnal "kösz mindent" alapon,ennyi. ezért nem foglalkoztat ez a kiválasztás se,mivel nincs 24 óra non stop,meg cenzúrázgatnak oda-vissza,úgyse tudjuk ki megy haza :) -
#4190 Jah jól emléxel ! xD De Oliver most Leo-t akarta megviccelni csak nem jött össze ! xD -
#4189 Úgy emlékszem, az nem húgy, hanem fos és nem jött ki teljesen. -
Coolfire #4188 Bazzeg mennyi jó cuccuk van.. -
#4187 Jah azt az egyik lehugyálta már régen csak lehet még nem száradt fel ! xD -
#4186 sszerintem biztos alkeszra szavaz mert alkeszt nem birja jobban ! -
#4185 Nálunk ma kolbászos szalonnás paprikás krumpli van vacsorára egy kis tikfasz paprikával ! xD -
Coolfire #4184 Le van hugyozva a kanapé?:) -
#4183 Ah, köszönöm, csak a végét hallottam, amikor Olinak mondta el a kedves véleményét.
No, akkor Zsuzsi mégsem Alekoszra fog szavazni? -
#4182 -
#4181 Jó szövege van az biztos ez kell ide a villába !
Ha ö lesz az első párbajozó akárkit is hiv ki tuti semmi esélye nem lesz ellene ! xD -
Coolfire #4180 Bazzeg grillcsirke a kutyának.Még az is jobban él,mint én. -
#4179 Az hogy egy vérbeli szarkavarógép összeszólakozott Olival is Szandika pártját fogja Zsuzsinak ! -
#4178 Laci hogy tudja hogy ma dec 15-dike szerda van !
Igazi óramester ! xD -
#4177 mi volt Zsuzsival most? -
Coolfire #4176 Ezt alekosz mondta.:) -
Coolfire #4175 Én akkor is azt mondom,hogy hiányzik innen a pálinka meg a konyak.A kis alkesz.Konszolidált alkoholfogyasztás törént.:)))
Beszarok.:) -
#4174 Hát ezek után szerintem is Zsuzsi huzzon haza !
Aniko amekkorra idegbeteg gyenge elméjű ribanc is Zsuzsi még rosszabb nála ! -
Coolfire #4173 Na évike most magyarázza ki a pánikbetegségét..:) -
#4172 hát ez erős célzás volt egy bizonyos célcsoportra :D -
Syntech #4171 baz komolyan aniko maradjon zsuzsi huzzon el...még a zsofi is ezerszer kulonb meg a leonifax...!Fuj..:@ -
#4170 azt mondja Olivér, hogy Leokádiusz -
Syntech #4169 Szandika barátai a bizonyos csoport?kik akik a M...-ba kurják hetente 20 ezerért 1 orát? Röhej! -
Syntech #4168 Zsuzsi k.anyad boldogitod Szandikát :@ szanalmas! -
#4167 Jéé van közvetités ! XDD
Most még jó a hangulat de késöbb lefagy roluk a mosoly amikor megtudják hogy szavazni kell ! -
xido #4166 Valaki fütyülget...meg halk beszélgetés... -
xido #4165 aztán volt..bekapcsoltak a szokásos hálóba 4-5 körül..aztán 8kor már ébresztő volt..elkezdtek molyolni...és valami rejtélyes okból 10 perc múlva pukk.... -
#4164 Nálam még az sincs ! xD -
#4163 de hang meg van, idegesitő