153993
ValóVilág 12

• xido
    összefoglaló a honlapon
  • xido
    Igen..szart keverni könnyebb szavakkal,mint fakanállal elmutogatni:)
  • kastil
    bazze van róla videód?:D
  • kastil
    bazdmeg milyen téket hagytam ki :D
  • kastil
    Nem. :D
  • Justin Case
    Az előzményt nem értem, de Béci ólálkodik Anikó ágyánál, odafekszik.

Anikó mutogat: csak jöjjön vissza a hangom!
    Béci: miért, mi lesz? (valami apró étellel dobálja)
    (nevetnek)

GONG

Anikó: jaj de jó, jaj de jó! megdobja Bécit gondolom ugyanazzal, amivel Béci őt és azt mondja: bekaphatod a faszomat!

Anikó: annyi mindent szerettem volna mondani nektek, komolyan mondom, annyi mindent és annyira nehéz, hogy nem.. (vágás) el se tudjuk képzelni, hogy mennyire nehéz az, hogy nem tud .. és nem érti meg, hogy.. már a plafonon vagyok és annyira szeretném mondani, hogy.. annyi minden eszembe jutott és annyi mindent mondtam volna.. de rohadt voltam nekiállni, mert mire elmutogatom, hogy mit akarok mondani, addigra lemegy a nap.

• xido
    Ünnepekre vajon kapunk pár nap vagy 1 hét free leech-et?:)
    Nonstop kamerák,5 helységből választhatóan,akadás mentesen és cenzúra nélkül?:)
  • xido
    szivatta valamivel asszem..aztán az első megszólalás az volt felé,hogy kapd be:)
  • Justin Case
    Igaz, két napja, a tegnapi összefoglalóban.
  • kastil
    Mit szólt be?:D

Nem találok róla videót:(
  • kastil
    Jajj szegénykém :(
  • Justin Case
    Igen volt. Szerintem délután lehetett (tegnap), amikor megszólalt a jelzés, sikítva kifutott a nappaliba, rögtön beszólt Bécinek és nagyon örült..
  • xido
    Volt..2 napja..bírnia kellett..bírta is..de utána..apám amit levágott..
    hogy annyi minden volt bennem,olyan sok gondolat és olyan nehéz volt,hogy nem mondhatom el őket...:)
  • Justin Case
    szerintem nem fognak válni, hamar hazamennek
  • kastil
    Tényleg, anikó hallgatása volt már? Ha igen, meddig bírta?
  • kastil
    Vazze Oli mindenkit rávesz, hogy elmondja az érzéseiket, gondolataikat másokról. Szerintem ő ezért van bent, és ezért is forog olyan sokminden körülötte :D
  • kastil
    Lúzer a faszt. mi is bírjuk a fejét mint a picsa. Nőket leszámítva odabent is csipázzák a szövege miatt. Jelenleg is egy ország előtt nyomhatja a marhaságot, szorakoztathat minket. VV csajok túl gyökerek. Alekosz bepróbálta őket, többi csak ímmel ámmal, de melyik lány fekudt le eddig és kivel? Hát ezaz, senki sem dugott még senkivel odabent. És igaza is van Alekosznak, nem akarta a köröket feleslegesen futni, akinél látta, hogy kicsit ekdveli, annál kerekperec megmondta hogy butorozzon át az ágyába, hiszene gyértelmű, odabent nem fog kialakulni egy örökkétartó románc sem.

Amugy érdekelne a véleményetek, a házaspár szerintetek még a villában szétmegy, vagy csak majd ha kijöttek?
  • Rundstedt17
    na jó akkor meg perverz állat :D
  • Justin Case
    szerintem nem meg nem lúzer, akkor kinek van igaza, neked? :)
  • xido
    Akkor nagy vetítő lehet,mert 2 éjjellel ezelőtt sztorizgatott nyári meg őszi kufircokról:)
  • Rundstedt17
    alekosz egy szimpla lúzer akinek évek óta nem jött össze semmi szerencsétlen ki van éhezve,de persze a vilába való azt aláírom nélküle unalmasabb lenne :D
  • Justin Case
    ha lehet hinni az összefoglalónak, akkor szerintem Gigi részéről sem egyértelmű a nem Alekosz felé
  • kastil
    Azért lúzer, mert azzá tették. Minden helyzetben megállja a helyét, minden helyzetet tud kezelni, egyszerűen a nőknél nem sikeres, ezért hívjuk annak. Egyébként biztos vagyok benne, hogy van odabent olyan ribanc, amelyiknek kifejezetten tetszik az Alekosz stílusa, de a büszkesége, és mások véleménye miatt inkább elhajtja. Persze valóban türelmetlen is a csóka, de tapintatlan bunkó fasztól iszonyatosan messze van, sőt. Egy tényleg kedves ember :d.
  • xido
    Mert tisztában van vele,hogy lúzer és sértődékeny,de SOHA NEM áll bosszút fizikálisan:)
  • kastil
    Még szerencse hogy nem írsz ide olyan sűrűn :D.
  • Rundstedt17
    évának senki ellen sincs esélye tényleg a legvisszataszítóbb az összes közül

Talán csak azt a béci nevezetű cigót utálom jobban
  • kalaposkan
    Ja, ebben is lehet mondjuk valami, nem hiába vinnyog annyira, mióta kiderült, hogy Éva megy párbajozni, mert vele volt nézeteltérése, és be van tojva, hogy őt viszi magával.

Alekosz for president!!
  • eLiXir
    Megint végignéztem a tegnapi kiválasztást, és ANNYIRA DE ANNYIRA BÍROM Alekinnyónak azt a fanyar mosolyát, amit lead miközben a sok hülye ótvar ribanc rászavaz, hisz tudja, hogy a csajoknak esélyük nincs ellene :D
  • wesker24
    Akkor már tényleg nincs helye a villában ezek után ! xDD
  • xido
    ja tényleg..emlékszem...berágott és leadta a raktárba:)
  • Justin Case
    haha, már nincsenek nála :)
  • xido
    Aztán még rádobott eggyel az antihős faktorra a nagy keménykedésével Éva ellen...totál puhapöcs az egész úgy ahogy van...még a PS kockasága se menti meg..sőt..:)
  • kastil
    Gina szerintem is maradna, egyelőre ő még csinos aranyos csaj odabent.
  • kastil
    Leonidasznak idekint szerintem nincs szavazótábora. Semmire nem jó a villában, semmit nem csinál. Őszintén szólva szerintem idegesítőbb a melegszarig benyaló stílusa, mint Alekosz nyomulása "volt".

Leo menne a faszba szerintem mindennki ellen, a néző leszarja, hogy milyen az odabenti viszony, kialakult ellenszenv, szimpátia és az alapján dönt, hogy ki mennyire befolyásolja a hozzánk eljutott esetleges szórakoztató részét a műsornak.
    szerintem.
  • xido
    Hát nem tudom..Gina még új..talán ezért bent tartanák,meg hogy ne ilyen korán szakítsák el a férjétől...Zsófi a cukiság faktor..Zsuzsától meg még várhatják,hogy beüzemeli a két zümmögő barátját,vagy kínjában ráfordul Leonidaszra..vannak még potenciálok bennük:)
  • kalaposkan
    Anikót én is nagyon utálom, főleg mióta csinálta Alekosszal a "balhét", de sajna az RTL nem vállalta be a szembesítést, pedig kíváncsi lettem volna, hogy a vérig sértett Anikó mellett feltétel nélkül kiálló lakók mit szóltak volna hozzá...
    Leonidászt én is szívesen elbúcsúztatnám, egy kis csúszómászó az a gyerek, de nem biztos, hogy Éva legyőzné - tényleg nőt kell kihívnia a szavazók összetétele miatt, hogy esélye legyen, már ha van annyi esze, mert talán túlságosan is labilis a gondolkozáshoz - azért ezt is vegyük figyelembe.
    Szandika ellen tuti semmi esélye nem lenne, talán Zsuzsival meg Zsófival szemben igen, esetleg még Ginával szemben.
  • kastil
    Ennyi erővel felesleges agyalni rajta. Majd jövőhéten megtudjuk a drogoSHTOL, hogy ki megy és ki marad.
  • Tyler1
    sztem Szandika a legnagyobb színfolt a villában, és talán a legerősebb táborral rendelkezik. nem mostanában fog kiesni, arra mérget veszek.
  • xido
    Gondolod,hogy ebben a néző dönt végre,ki megy vissza..és nem az RTL forgatókönyve,ki ad el több nézettséget?:)
  • kastil
    Kit érdekel, hogy milyen a viszonya Évával? senkit. Az számít, hogy kinti szemmel kinek ki ellen van esélye.