153993
ValóVilág 12

• Justin Case
    Leo :D
  • Justin Case
    ginának tényleg nagy a segge, de még senki sem válaszolt, hogy ez miért szempont :)
  • Coolfire
    Ki az a herma aki olvassa a receptet..jajj..
  • Justin Case
    mondtam, hogy szandikának ez nem fog menni, de döbbenetesen stabilak a körmei, mert mind megvan egyelőre.

zsófiból kiábrándultam, hogy nincs haja, már a vére sem izgat.
  • Coolfire
    Na a vacsoracsata sem jobb.:)))
  • Coolfire
    Mit csinálnak?Kézimunka?Hmm...az be van gyakorolva.
    Zsófi mikor szúrja/vágja meg magát megint?
  • xido
    Tényleg csak a gyöngyfűző kurvák érdekesek??
    A srácok több színt visznek a tévébe,ezért nem látjuk őket?:)
  • Justin Case
    ebben reménykedem, bár nem ismerek senkit, aki szavazott volna
  • xido
    Szerintem se..ha valaki kimegy a csajok közül olyan,aki Alex ellensége,azt úgyis az Alex tábor kiszavazza a csába:)
  • Justin Case
    de még mindig ez illik a legjobban az ajkaihoz bleh.. már lassan annyira kövér, hogy az egész Szandika értékelhetetlen lesz számomra, nem csak a feje
  • Justin Case
    jaj Zsuzsika, ne félj attól, hogy te mennél vissza
  • xido
    pedig szerintem ezek a csöves kamionparkolós ruhák csak még jobban kiemelik a szánalmas lepukkant külsejét
  • Justin Case
    nekem valaki vagy
  • Justin Case
    Szandika a komplexusa miatt öltözik, mert amikor az a szürke melegítő van rajta és rendezetlen a haja, akkor borzalmasabb mint máskor, úgyhogy szükséges felvennie ezt a szőrös szart meg mindent, hogy legalább úgy érezze, azonos nemű pl. anikóval, aki felvehet akármit.
  • Coolfire
    Én?Senki.Csak fényeztem magam..
  • xido
    exkluzivitás..értem én,hogy tévébe meg címlapra kell..de így eléggé átbaszás ez az online:)
  • xido
    csajokat meg leót látom..nem lehetne az értelmesebbekre váltani?:)
  • Coolfire
    Meg a vibrik.:)Igaz olyan minden valamirevaló nőnél van,ha hosszabb időre megy valahová..
  • Justin Case
    két ismerősöm is a műsornak dolgozik és az egyikkel biztosan találkozom karácsony után, úgyhogy érdeklődöm majd, hátha. mondjuk sok reményem nincs, hogy tudják az igazságot, de talán van egy verzió, ami terjed a miértekre.
  • Coolfire
    A nagy többségük kint is eladta.:))
  • xido
    nem tudom..én pont hülye lennék mindig így kiöltözni..ha már "csak otthon vagyok"..az a való világ:)
  • Justin Case
    Zsuzsi talán tegnap mondta, hogy direkt hétköznapi ruhákat hozott be, mert ő itt ezt az oldalát mutatja, valószínűleg a 30 pár cipő is ehhez tartozik ehehehe.
  • xido
    kinél?:)mire?:)
  • Justin Case
    mert szerepelnek a tv-ben :} meg el akarják adni magukat a lányok :)
  • xido
    Azt magyarázzátok meg,miért nem tudnak otthoni viseletben lenni,miért kell mindig utcai ruha,kabát,minden faszom..Szandika is mint egy bálkirálynő lotyó:)
  • Justin Case
    miért, te ki vagy? :) örülök nektek :)
  • Justin Case
    eh, jogos, majd rákérdezek, hogy van ez, hátha..
  • Coolfire
    Kíváncsi vagyok,hogy a tegnap esti banzáj,és szandika cérnája benne lesz-e a mai összefoglalóban.
  • Coolfire
    Mázlija volt,hogy itt járt Kandurex..ja és én..
  • xido
    tegnapi szumó is volt..nem viheti el egy feladat az egész műsoridőt..
    az éjjelből meg csak a NAGY történéseket adják be tévébe..de azt le is állítják..Gigiék éjjeléből egy másodpercet nem kapcsoltak be a gecik,ahogy Laciékéból sem..
  • Justin Case
  • Justin Case
    azért nem tartom szándékosnak, mert minden nap ilyenkor kapják a feladatot, amit így nézhetünk, de az összefoglalóban nincs sok helye. de akkor mi lehet a gond?
  • Coolfire
    Na gyorsan lett házigazdánk.:)
  • xido
    mivel önmagukat kell megcsinálni,akkor kaptak virslit szájnak,meg uborkát orrnak is?:))
  • xido
    én már nem...normális,figyelmes munkatárs simán első napból felméri a gépigényt és odatolja..nekem ne meséljék be 2 hét után,hogy még mindig terhelt és kidob..akkor miért van hang?..úgy szarnak a netre,csak odalöktek egy kis moslékot,hogy legyen valami,hogy jól megy,az már mindegy..most arra gondolok még,hátha januártól fizetős a tévé,akkor talán valamit nyomnak a net alá is,hogy megérje nekik is,nekünk is..
  • Justin Case
    pedig én tényleg kíváncsi lennék, Szandika műkörömmel hogyan alkot :(
  • Justin Case
    no, azért ilyenkor délután elhiszem, hogy valami lehalt vagy kiment wc-re a rendező vagy akármi :}
  • xido
    Na..megint a gecik vagyunk,elvesszük a képet,hogy a tévébe is maradjon valami néznivaló holnap..isten tossza meg őket,hogy fel nem fogják,az egyik forrás nem veszi el a másiktól a nézőt..
  • Justin Case
    de ők bent nem tudják, hogy laci haverjai majd megverik, ez csak utólag derül ki. leo, gombi senkinek sem kell, de éva az előbb fejtegette, hogy nem tesz leora, gombi meg ott ült mellette és úgy tűnik, rá sem, mert másra célozgatott.
    gina segge szempont?
  • bakkerman
    Amugy érdekelne a véleményetek, a házaspár szerintetek még a villában szétmegy, vagy csak majd ha kijöttek?

kérdezd Herman Péter producer urat.