153993
ValóVilág 12
-
#6183 Anikó nem szereti a faszt -
#6182 ebben a szerkóban Évába is belevágnám :D -
Coolfire #6181 Hát laci brutál azzal a hosszú hajjal..:)) -
Coolfire #6180 Gyönyörű..
Ezzel rögtön be is kapná.:)) -
bippo #6179 Anikó nagyon brutál ebben a cuccban, alig ribancos :)
Alekosz meg magára kapta a bársonyfüggönyt :) -
Coolfire #6178 Csak azt tudnám,hogy mit esztek anikón?:)) -
#6177 "ÓÓ drága Anikó, szemed mint a víziló, arcod tele "értelemmel", szádat tölteném a gecimmel, iszogatnád ímmel-ámmal, töltögetném faszocskámmal, ha nem ízlik ki nem hányod, mert a seggedbe szárazon belevágom :D -
bippo #6176 Olivér inkább Janis Joplinra hasonlít, mint Lennonra :) -
Coolfire #6175 Cicire teszel...sikerült majdnem megfulladnom.:) -
#6174 egyébként én is szerelmes vagyok Anikóba és úgyis az enyém lesz :} -
bippo #6173 Nem a meditációval van bajom. Az jó dolog. A fickó hangszíne volt irritáló.
"bár a szöveg szar volt, mert Istenről beszélt" - Akkor ezek szerint Te erre nem vagy nyitott. -
Coolfire #6172 Te nem írsz egy szerelmes verset?:) -
#6171 szöveges összefoglalót keresek, aztán majd elkezdem pótolni az éjszakai videókat, azt a "keveset":)) -
Ironman2 #6170 Ja,ez lesz a Human Centipede part 2...hehe -
#6169 erről eszembe jutott, hgoy ha közös gatyába vannak, akkor a szarás-hugyot hogy fogják megoldani, aztán arra, hogy ha fingik az egyik, akkor átmegy a szag a másibka is :DDDD -
#6167 Azért egyszer ki lehetne kormolni a "kályháját" Zsuzsinak :) -
#6165 Vagy Alekosz-Gigi:D -
#6164 nem vagy még nyitott az ilyenre, bár a szöveg szar volt, mert Istenről beszélt, ennyire nem kell beszűkiteni a kört, de alapvetően jó dolog a meditáció. -
Coolfire #6162 Gömbi-erszi..legyen a sziámi.:) -
bippo #6161 Ikrek: Lenne pár tippem:
Alekosz-Gina
Zsuzsi-Leonidasz
Gigi-Jerzy
Gombi-Jerzy
Zsófi-Béci -
kalap765 #6160 Az Alekosz-Leo fázis mikor volt? Éjjel vagy ma délután? Lemaradtam róla jó lenne megnézni. -
bippo #6159 Nagy konspirátor :)
'vagy akkor hármasban' - kéééész -
Coolfire #6158 Ez az Alekosz teljesen hülye..:)) -
bippo #6157 De irritáló hangja volt ennek a meditációs fickónak ... -
bippo #6156 Azt mondta, hogy volt barátnője, de végül szingliként jött be. (gondolom pont előtte szakítottak.)
Amúgy tényleg nagyon erőtlen volt az a 'neeem' - közben meg nyújtogatta a csőrét. -
Coolfire #6155 Gömbinek mekkora arca van..őt vigye ki Éva,sztriptízel is neki..beszarás.:)
Kint is maradna a hülye.. -
Rundstedt17 #6154 kb :D -
cargame #6153 Mert sztem ilyen jo noje meg nem volt :P:D -
Rundstedt17 #6152 azért nem nagyon tiltakozott csak egy erőtlen nem :D -
#6151 hehe leo genyó bukta a nőjét! -
Dean Winchester #6150 vki azt mondta h a leo azt mondta h nincs bnője
most meg azt mondja h van , csak jól mondtam én :D de akkor faszért kvar ott bent :S -
xido #6149 szokott helyen az indán egy kevés:) -
#6148 le vagyok maradva két nappal, tegnap az összefoglalót megnéztem, de semmi éjszakai és itt a topikban se úgy írtok, hogy abból következtetni lehetne bármire.
van valahol éjszakai összefoglaló? :) -
#6147 Vége lesz az egésznek, úgyis bent marad a top 5-ben minimum és csinálnak neki is egy Benkő féle "keressünkegykurvát20másodpercaktívmozgáshoz" és Olivér lesz a "tanácsadója" :) Erzsi meg majd bevallja a kiszavazó show-ján könnyes szemekkel, hogy szereti a faszt és ő lesz a nagy erkölcsi mintapéldány... -
xido #6145 Csak egyet mondok vele kapcsolatban:HURKALÉ:)))) -
bippo #6144 Szerintem is. Meg tök normális, vannak nagyon jó meglátásai. A beszavazó show-n nagyon nagyképűnek hittem, de úgy látszik tévedtem, az biztos csak a show-nak szólt.
Ahogy leosztotta Leonidaszt, hogy ne terjesszen róla baromságokat, nagyon ász volt. -
#6143 Alekosz jó fej, én egész nap csak itatnám, mert akkor tuti csinálja a fesztivált :D -
#6142 először BB-s, aztán VV-s, de az csak látogatás volt, nem játékosként ment be. -
bippo #6141 Maga Alekosz mondta, hogy sok nővel volt már. De azt is bevallotta, hogy akik hajlandóak voltak összefeküdni vele, nem 10/10-es lányok voltak :) -
Dean Winchester #6140 yaah :D lassan zoltán alias pongó pigmeus
am olvastam,hogy valóvilág majd bb sztárja, de nem a bb volt előbb és aztán a való világ? XD
vagy való világ majd a BB ?:S