153993
ValóVilág 12

• Coolfire
    Váó..:)
  • bigapó
    hallod, már hüvelygomba krémet kaptak, akkor ez is van :)
  • Coolfire
    Az Ámor dörzsi a király.:))
  • bigapó
    persze, mindent adnak, ezt ne adnának? sőt, szerintem van a fürdőben az egyik fiókban.
  • bigapó
    vagy egy ismerős kezet... :D
  • Coolfire
    Azon nincs rücsök.:))
    Tényleg ha kúrni akarnak,kapnak kotont?:)
  • bigapó
    ha ilyen kemény is tud vele lenni (illetve férfias és ezt komolyan mondom), akkor pont, hogy a csaj lesz a pincsikutya :) nagyot nőtt most a szememben Leo.

egyébként érdekes a Gina-Kristóf dolog is, mert ott meg az látszik, hogy a csaj iszonyat rá van nőve a srácra, egyértelmű érzelmi függőségben van tőle, egy percet nem bír ki nélküle, már most ki van borulva a lehetőségtől, hogy "elválnak" egy darabig. Ez egyfajta lelki szegénységre utal (most nem mennék bele a részletekbe), az ilyeneket nem is értem hogy engedik át a pszichológiai rostán, ez még nekem is feltűnik, pedig csak kicsit van rálátásom az ilyenre. Ha nincs megfelelően kezelve ez súlyossá is válhat, az ilyenekből alakul ki a hirtelen felindulásból elkövetett ön és közveszélyes cselekedetek zöme.
  • allock #6257
    kér egy kígyóubit vagy banánt
  • allock #6256
    meg volt a reklám neki
  • Coolfire
    De hüle...most nem tud majd játszani.:))
  • Justin Case
    Még nem láttam a mai összefoglalót, úgyhogy nem tudom, de eddig azt hittem, ha valaki, akkor Zsófi lesz az, akire nyomul.. csak hát neki ott van Bécike.
  • Justin Case
    Kb. 3 nappal a beköltözése után leadta őket a riportszobába, ezt ő maga mondta valamelyik éjszakain.
  • kalap765
    Ennek a barátnősdi történetnek nagyon kamuszaga van. Az elején úgy állitja be magát mint aki foglalt, nem veszélyes a csajokra, aztán ha a helyzet úgy kivánja fordit egyet s már mindjárt disponibilis. Közben külső szemmel nézve azt a benyomást kelti, hogy úgy fél a pinától mint a tűztől.
  • bippo
    Lehet, hogy ezért nem akar Zsuzsival kavarni, mert Zsófira fáj a foga. És ha Zsuzsi magára rántotta volna, akkor Zsófika ugrott.
    (no meg akkor Zsuzsi pincsikutyája lenne, elég erősen)

Vibrátorok: miért, elvették tőle?
  • Coolfire
    Miért?Elvették tőle?
  • Justin Case
    Zsuzsi visszakapta a vibrátorokat??
  • Justin Case
    Valamelyik éjjel(?) feküdtek Zsófival az ágyon, amikor Zsófi mesélte, hogy ő újévkor mindig megcsókolt valakit és hogy ugye Béci valószínűleg nem jön össze és akkor rákérdezett Leo, hogy és ő jó lenne e Zsófinak, meg akkor majd Béci meglátja és esetleg féltékeny lesz blabla és közben Zsófi mondta, hogy neked van barátnőd.. mire Leo: nincs.
  • bippo
    Úgy _állította be_. De most is elmondta, hogy csak volt ill.van, de úgy váltak el, hogy bármi belefér. (magyarul szakítottak). Most már mindenképp (a Zsuzsis affér után ). Leo-ra nem fog várni kint a nője, az tuti (főleg, ha 2 kérője is akad). Olivéren pl. látszik, hogy tök oda van a nőjéért, Leo meg azt sem tudja, hogy van-e vagy nincs. Kb. mint Évi.
  • bigapó
    mostani összefoglalóban is elmondta, hogy engedélyt kapott a duhajkodásra, magyarán nem kell a csajnak :) szóval most hivatalosan szakítottak, de Ő még ezt érzelmileg nem dolgozta fel, ezért ragaszkodik is meg nem is hozzá.
  • bigapó
    kettőt vitt be, egy szép nagy feketét, faszformájút és egy kisebbet, anál-vibrátort, az is fekete és egy sima rúd, nincs rajta ciráda.
  • kalap765
    Egyik éjjel Giginek úgy állitotta be mintha lenne barátnője.
  • bippo
    OFF:
    Ja, értem. Mindenki máshogy éli ezt meg. De végülis minden vallásnak ugyanaz a 'lényege' és az alapja (szeressük egymást gyerekeeeek), így ha egy másikban találtad meg az élet értelmét/találod meg magad/tudod befogadni, nem fogok téríteni.

ON:
    FERI (#6241): ha leo ennyire harciasan ellenáll majd, lehet hogy Zs. bevállal egy kis büntit, és kicseréli az elemet a mikroportból :)
  • Coolfire
    Most konkrétan milyen van neki?:)
    Meg amúgy is kérjen bele tartós elemet..:)
  • F E R I
    vagy már lemerítette :D
  • bigapó
    nekem túl sok korlátot szab, az Én felfogásom szerint. mivel mással is foglalkoztam már, ez kevésbé vonzó, így értem :)
  • allock #6239
    zsuzsi csak szégyelli a műbrokit
  • Justin Case
    Leo már napokkal ezelőtt bevallotta, hogy nincs senkije kint.
  • Tiboy
  • bippo
    Ne aggódj, engem is meglepett, mert valahogy nem szokták a meditációt összekötni Istennel. Persze nem összeköthetetlen.
    Nem tudom, mit értesz zárt rendszer alatt, szerintem nem az. De ez itt már nagyon off.
  • Rundstedt17
    szerintem zsuzsi csak megszánta leot.
    annyira mesterkélt volt leo tiltakozása ahogy mondta ez nekünk nézőknek szólt,foglald 10 mondatba hogy miért akarsz,aztán mikor zsuzsi hagyja a fenébe rögtön utánakiált,mekkora egy loser ez a leo :D
  • Coolfire
    Speciel nem ilyen bonyolultra gondoltam.Csak egy mezei fiú-lány baszásra.:))
  • bigapó
    Zsuzsi és Leonidasz fog egygatyába lenni.
  • bigapó
    Alekosz viszont nagyon unszimpi lett ezzel a Gina-projektel.
  • kalap765
    mi lett a szavazás eredménye? Az oldalon nem lehet látni.
  • Ironman2
    Ez már nem te vagy FERI!
  • bigapó
    Szerintem meg pont hogy jól csinálta Leo gyerek. kinti kapcsiját (ami lehet nem is volt) ezzel elbaszta, viszont ha Zsuzsiban továbbra is él a kémia, ami eddig egyértelmű volt (vagy pedig ennyire jó szinésznő, nem kizárt), akkor továbbra is mászni akar majd rá. Nőkben ez egy kicsit másként működik srácok, azt ne felejtsétek el, általában nem úgy reagálnak mint várnád.
    Másik dolog, hogy egyszerű taktika az egész, mert látja hogy Gigi és Jerzy között alakul valami, erre neki is lépnie kellett, hiszen Milo is ezzel nyerte meg annak idején a saját játékát. Leo könnyű célpontnak tűnt, naiv, fiatal, könnyen csábul. most meglátjuk mi lesz. Én jól szórakoztam a mai összefoglalón :)
  • gabko
    Lilu érdekes "színfoltja" volt a mai adásnak :)
    mellkastól felfelé barna a barnítókrémtől... karja meg hófehér :)
    de azért szeretjük :)
  • Dean Winchester
    ja és ahogy zsuzsi visszareagált kiderült h milyen nagyra tartsa magát ez a zsuzsi :D
    ja h még ma nem írtam le! milyen ronda ez a zsuzsi gyáááááááááááááááááááááh -.-

bippo: lehet igazad van és jobb ez a flört időszak és ne kapkodjak el xD
  • Firerock
    nekem kurva szimpatikus volt ahogy Leonidasz viselkedett...
  • Janika114
    Hát de ha meg is dugja még nadrágon belül is megutdja úgy h semmit se láttok :D