153993
ValóVilág 12
-
#5975 nemide :DD -
#5974 Jah akkor ok ! :D -
xido #5973 szerintem most a netesre gondolt -
xido #5972 csitt:)
csak 17-19 és 00-10 között:) -
#5971 Ma az X-faktor után lesz VV4 összefoglaló este 22-kor ! -
#5970 hétvégén mikor van adás? csak mert látom hogy 11151145 -
#5969 "Ha úgy döntenék, hogy mégis bentmaradok" :C megölném -
#5968 Szerintem Oli köpött :D -
#5967 ezt most ti hol nézitek? -
xido #5966 Ez csak ilyen..zsivány szövetség:) -
Ironman2 #5965 Még Évivel jóban van. -
xido #5964 Alex odaállt Leo elé:meséld már el nekem milyen pszichiátriai kezelés alatt álltam én:) -
#5963 Oli tiszta John Lennon ebben a szerelésben :DDD kurvajó -
xido #5962 Viszik a nőket az orra elől,ne csodálkozz:) -
Ironman2 #5961 Alekosz teljesen maga alatt volt,nem vett részt a buliban.Szerintem már elege van az egészből. -
xido #5960 moderált sms-ek vágott felvételről.:) -
#5959 Most néztem meg a tegnapi összefoglalót? Miért csak 3 SMS-t mutatott az RTL? Éva felolvasott 3 SMSt és kész... Hát komolyan... Besz*rok! :) -
IXEMGabeo #5958 szívesen máskor is;) -
#5957 Köszönöm! -
#5956 ez hülye ez a Zsuzsi... Sali Gabi? Persze hogy ismerem, mondjad milyen is, alacsony, szőke...sali gabi? huu, issmerem..mesélj még róla..
másikra; azt is ismerem, hol táncol? csak most nem ugrik be, hogy igy ki ő de ismerem.. anyádat azt -
IXEMGabeo #5955 gratulálok...ha búlvár, ha nem simán elképzelem róla...méghogy a show érdekében:D ilyet nem hazudik csakúgy az ember...ezt rendesen elkúrta a szöszi, nemhogy csöndbe maradt volna -
#5954 az -
IXEMGabeo #5953 még mindig sziimpatikus a sok nagyszájúnak?:D -
Ironman2 #5952 -
#5951 Nem akartam a pokemon labdát elfedni a TV-vel ! xD
De ha kell a pokemon labda helyett berakhatoma TV-t helyette ! -
#5950 Kösz az infot amint tudom megcsinálom csak most öcsém gépezik ! -
#5949 Mivel ö az első kiválasztott ezért öt nem fedtem le annyira ! -
#5948 xido, tudnál megint nyomni egy linket az oldaladra? köszönöm szépen előre is. -
Coolfire #5947 De ezeket a retro buli zenéket ma is szeretem.:) -
Coolfire #5946 Nagyon én sem az egyetemig.:))
Akkor kénytelen lettem öreg fejjel.:)) -
xido #5945 Én sose voltam diszkós alkat..pont olyan lennék,mint Alex..ülnék és nézelődnék..féltékenységi depi nélkül:) -
Coolfire #5944 Hát bazee ezt kár volt kihagyni..
ABBA,Boney.M etc..
Oli marha jól néz ki a sörösdobozzal,igazi hippi.:)
Évát meg le sem lehet lőni.Tuti nem mennék el vele táncolós helyre.Ott rogynék össze.:)
-
xido #5943 Ne feledd,hogy ez ugyanolyan szituációs helyzet,mint egy kvízműsor..otthon tudod a válaszokat,élő adásban meg leblokkolnál.. -
#5942 Még csak most nézem a tegnapi nap összefoglalóját... Egyszerűen tele van a t*k*m azokkal az emberekkel, akiknek eleinte minden vágyuk, hogy bekerüljenek a villába, majd minden áron haza akarnak menni. Hát menjenek a p*csába, komolyan mondom!! -
Coolfire #5941 Oxy.:)Meglessük.:) -
xido #5940 jaja:) -
Coolfire #5939 A "szokásos" helyen?:) -
Coolfire #5938 Egyébként jó lett a banner.Évike így sikerült,v. csak a jelölés miatt emelted ki?:) -
xido #5937 Nem tudom..ha benne volt,akkor megvan..én nem nagyon láttam őket dumálni..2-től meg adásszünet volt 4ig legalább:)..vagy éjfél előtt,vagy 4 után volt.. -
Coolfire #5936 Nagyon kicsi az a plazma,mert nem látom.:))