153993
ValóVilág 12

• bippo
    jaja, ezért javítottam.
    Ritka undorítónak tartom. Mind a szerető, mind a tilosban járó házas részéről.

Közben Béci megint csajozós történeteket mesél. Érdekes szerelmi életük van ezeknek. Mindenki csal mindenkit.
  • Béka Benő
    Ez a Béci egy barom.
  • wesker24
    Rosszul emléxel a párbaj napján elmondja kit hiv ki párbajra és este már párbajoznak is !
  • xido
    jó téma..váltás vagy cenzúra?..ki mire fogad?:D
  • xido
    de aztán még egy másiknak is lett a szeretője..

dakota cigány:)
  • bippo
    Béci lecigányozott valakit :)
    "dakota cigány"
  • Béka Benő
    Hétfőn már párbaj is lesz ? Na, majd kiderül. Bár az elég érdekes lenne, hogy az ünnepek alatt lenne egy kiválasztott.
    Felkavaná újra az álló xart az tuti és az ünnepek is szépen telnének.
  • Mr_no_NaMe
    Most kicsit felbasztam magam gyerekek.
    Oké, hogy egy pénzhajhász hülyeség a műsor, de szórakoztató az összezártság eredménye, és a pszichológiai változások miatt.
    Éva hogy lehet ennyire egy magánakvaló, önző, idióta hülye kurva? Van egy sokfős közösség, és mindenki menjen a francba, mindenki kapja be, mindenki le van szarva, ő külön van, őt hagyják békén. Persze kollektívan szop mellette mindenki. Ismerős a szitu mert sok ilyen emberrel volt dolgom...a Laci az egyetlen olyan ember, akire ha hallgatnának simán jó lenne minden...bár akkor a műsor nem lenne elég izgi :D
  • bippo
    Az durva lenne. Ha tényleg így van, akit kiválasztanak jövő héten, az meg fog őrülne a 2 hét alatt.

Zsófi nős pasival :) (jav. pasikkal)
    "ez csak egy gyűrű, bármikor levehetem".-Mekkora alja szöveg.
  • xido
    Nahát...zsófi idősebbel jött össze,akinek felesége volt..meg se lepődök:)
  • bigapó
    kihivás és párbaj egyszerre?? ez nem így volt régen, vagy rosszul emlékszem?
  • xido
    kiesés után 2 napra?..az komoly
  • wesker24
    Nem Hétfön lesz a kihivás és a párbaj egyben és még azona héten szerdán egy ujabb kiválasztás ! De a párbaj már áthuzodik januárra !
  • xido
    erre visszajön..veszekedésre...vagy mire...fasza..
  • Béka Benő
    Hétfőn még csak kihívás lesz ugye és Szerdán lesz a kiszavazás ?
    Remélem Éva repül! Bát erre kicsi az esély.
  • xido
    ez zavar..igen..a több órás kibaszás a nézőkkel...
  • bippo
    Tudnám, hogy ha annyira cenzúrázni akarnának, ilyenkor miért nem tudják csak a hangot elvenni mondjuk 5percre, amíg elterelődik a téma?
    Miért kell ezért ~2 óra adásnak kiesnie?
  • bippo
    Igen, erre utaltam. Még nincs hatályban, de azért szerintem már most óvatosabbak, hiszen az ORTT utódja, a Médiatanács már aktív, nem? És mivel az meg erős hatalmi befolyás alatt van, jobb nem összerúgni a port.
  • xido
    most megint csak az a téma,hogy annak lesz szar,aki majdnem dobogós és akkor esik ki és már eltöltött bent hónapokat...
  • xido
    tudtommal a kemény törvény januárban lép hatályba igazán...

de már 10 perce semmi nincs,csak a szokásos mindenki csacsog összevissza
  • bigapó
    napi 24 órát vannak összezárva, abból max 6-8 óra alvás átlagosan, amikor nincs feladat akkor beszélgetnek. nagyon hamar meg tudod ismerni a másikat, a fő dolgokat elmondják, meg itt inkább a villa-létről volt szó, nem külső dolgokról, az nagyon kevés volt benne.
  • bippo
    Ez már tényleg álszentség volt. Ők akartak pletykalapot, erre meg egy komolyabb mondatra sötétség.

Amúgy nem hiszem, hogy Szalainak nyalnának, csak hát nem egyszerű az új médiaszabályozás, szerintem fosik az rtl is.
    (Szalai maga meg no comment. Már akkor utáltam, amikor otthon Zalaegerszegen kicsiben nyomult. De hogy hogy kűzdötte fel magát oda, akkor is ronda meg buta volt?!)
  • xido
    és mi a faszra várnak???..szopják egymást,hogy jeeee,lekapcsoltuk..és majd csak 2kor kapjuk vissza???
  • xido
    és ilyenkor basznak vissza kapcsolni,lelövik,leszopják egymást..aztán majd 2 felé...
  • xido
    átengedték az Oli sztorit..aztán pont Gombi beszavazásánál kapcs.le??
  • xido
    de akkor miért nem vágták meg,mielőtt kinyomtatták nekik?..balfasz banda..kurva álszentek az rtl-esek,csontig nyalnak Szalainak..
    és már 3 perce semmi nincs,visszaadhatnák a képet..
  • allock #6318
    elvették a képet meg hangot sztorizás közben
  • Dean Winchester
    milyen cenzura meg mi volt ami durva volt?
  • bippo
    Ráérnek egész nap beszélgetni. Meg ez nem is volt annyira sok. A nagyrésze nyilvánosan történt. Azt a kevés mélyebb infót meg egyetlen komolyabb beszélgetés alatt elmondja az ember.
  • allock #6315
    én befejeztem ezt a foskeverést, inkább alszok :)
  • Megvagyok
    nem értem, ezeket egymásról írták? honnan tudnak ennyi mindent?
  • xido
    mosrt ért véget a felolvasás..lássuk mikor adják vissza
  • xido
    na ennyi...pont az utolsónál..nem normálisak..értelme már nem sok
  • allock #6311
    a cenzúra lesújtott :D
  • bippo
    Kevés az igazán pletykás hangvételű cikk.
    (na, a Gombis, mégis az :) )ű

Tessék, cenzúra :)
  • Dean Winchester
    szerető helyett elsőre szerelő-t olvastam xD
  • xido
    "megerőszakolták..bántották..."

na..burkolt info,cenzúra mikor?:D
  • xido
  • bippo
    Itt is itt a címe. Gondolom napi többszáz spamet kap.
  • cassoneitaly
    ALEKOSZ október végén még szerető után kutatott...