153993
ValóVilág 12
-
xido #6304 napközben tudták,mondta is Laci,hogy dec 18 szombat -
bippo #6303 Persze, azt pontosan tudják követni. Eddig akárhányszor benyögték, a napot mindig eltalálták.
Néha az élő bejelentkező adásban is bemondják egy-egy embernek, hogy hány napja van bent (csak a dramaturgia miatt, de ez is támpont). -
#6302 pontosan tudják, azt megjegyzik, csak az idővel vannak tévedésben néha, bár Én el tudom képzelni, hogy most már mi kapunk késeltetett adást neten. -
Dean Winchester #6301 ja de szted tudjak h milyen nap van?
én lehet nemtudnám ... -
xido #6300 a cikkeket nyomtatva,amit írtak este feladatként -
#6299 a bulvár lapot amit egymásról irtak. -
Dean Winchester #6298 amint látod levelet xD
amin képek vannak és aláírások sztem -
#6297 gyááj, ez nagyon jóó. "köszi Gombi" :DDDD -
bippo #6296 Szerintem csak azért, mert nem tudja, hogy az x-faktor miatt későbbre van tolva a VV. Azt hiszi, hogy a megszokott időben , 7-8 között jelentkeznek be, és utána van a faktor. -
Megvagyok #6295 mit kaptak? -
xido #6294 nem kicsit..pár órát:) -
#6293 várjatok, mert mi van ha tényleg csúsztatják, bár ez már elég durva késleltetés lenne. -
bippo #6292 Lacit most cserben hagyta az időérzéke. -
xido #6291 x faktor vége már papa:)
utána voltatok ti:) -
#6290 tényleg nagy marhaság volt csak úgy benyögni a címét. egyébként Én is egyet használok, van még másik kettő, de szerintem azokat akkor törölték is:) -
xido #6289 pozitivakat -
bippo #6288 Mint a méhecske. Virágról virágra :)
Most jön a Gombi :)
Amúgy milyen SMS-eket kaptak most? Csak úgy nagyjából. Lemaradtam róla. Alekosz nagyon örült az előbb. -
#6287 neki meghosszabitják :) -
xido #6286 Jerzy..:)) -
bippo #6285 Kit fojt meg épp a Szandika? -
xido #6284 Ja csak ölelkezés..Szandika meg?...Jerzy ez is?:) -
xido #6283 Itt meg ezek kik smaciznak?:)) -
xido #6282 :))))))))))) -
bippo #6281 Mossa is a száját :) -
xido #6280 Azt hiszem Gigi és Jerzy smaciztak a fürdőben:)) -
xido #6279 [email protected]
:) -
bippo #6278 Alekosz: "Amióta az internetbe beszálltam"
Tisztára mint a Vágási Feri :))
Amúgy ha freemail-es címe van, akkor jól becummantotta a hódolók leveleit, mert 3 hónap (nem belépés) után a freemail szépen lenullázza az egész inboxát. -
Megvagyok #6277 http://www.startrandi.hu/main.php?page=forum_topic&topic_id=3204&start=500&limit=20&allpage=true
[email protected]
az előbb mondta alekinnyó barátunk :D -
Dean Winchester #6276 [email protected] :DDDDDDDDD
bazz mire kijön tele lesz a mailje :OOOO
vagy 1000üzenet hanem több ^^ spammel eli :S már most sajnálom ha ez igaz h csak ezaz egy emailje van :(
am durva, ha én bent lettem volna akkor már mehetett volna a hóember építés vagy a hóvár építése xd no meg hogolyócsata is -
xido #6275 "amióta az internetbe beszálltam..."
ez tiszta Vágási Feris volt:) -
#6274 hogy aludnának mikor kartonszám isszák a turbósitót? most is burnt iszik Alekosz... -
Dean Winchester #6273 de ezek mindig fent vannak hajnalig ? XD egyszer lenne h sötétség azt 22.00kor mindenki alszik xD -
xido #6272 akkor zúgott bele,mikor táncolt neki:)) -
#6271 amúgy Zsuzsinál is megvan ez az érzelmi függőség, főleg a munkája miatt, ahol túl sok érzelmet nem kap, maximum felületeset. ha meg régóta nincsen pasija, akkor az első szabad prédára lecsap. azt is említettem már, hogy kémia van köztük, ezt is mondta már (vagyis elszólta magát, de az is egyértelmű jel volt). A másik, hogy taktikázhatott is, de aztán a saját csapdájába fog esni és beleszeret a kis hülyébe :D az mekkora lenne már :)
persze, ha hamar kiesik akkor ez nem valósul meg. -
#6270 ez a Gombi, hogy puszilgatja már Olit xd -
#6269 hát nemtom, pudingnak tűnik, de ez egyrészt "anyuka kedvence" miatt is van. egy ilyen nő mellett igazi férfivá érne :) furcsák a nők, Én simán el tudnám képzelni őket együtt kint is, ennél durvábbat is láttam már. Aztán Leo lenne a stricije, a csaj meg mindent megcsinálna neki. Ahogy elmesélte, hamar esik szerelembe zsuzscsinó, de azok mellett viszonylag ki is tart, több éves kapcsolatai voltak. -
xido #6268 Azért egy ilyen pudingra egy Zsuzsi csak bent bezárva lenne ránőve...kint rá se nézett volna,ez tuti -
#6267 hát inkább az, mint hogy lábközéptől kezdve szétrohadjon a brigád :DDD -
#6266 szandika rajongó büntet... -
Coolfire #6265 Vannak igényeik.:))