153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #6384 Páze Zsófit masszírozza laci?:) -
xido #6383 László most Zsófin élő fantom gerinc műtétet hajt végre,ahogy Tihanyi mester tanította:))) -
#6382 Igy van Éva tul komolyan vette ! Ilyenek a pletyka lapok még ha erős is volt mert általában olyanokat állitanak amik nem igazak ! -
xido #6381 frankón ez a 2 majom fogja egész éjjel rágni ezt a csontot??? -
bippo #6380 'hogyhivlákollak le' :)
#6372 bigapó:
Ja, azt kellett volna, hogy amint felkel Éva, leosztani.
A reggeli balhé: nem kicsit fáradt lehetett, és amilyen stílusa van, jól összeadódott. Kiborult rendesen. Az a baja, hogy saját magát hergeli fel, és nem tudja elengedni.
Olivérrel is azt ment, hogy "megbocsáttam, de azért ..."
Most Gombi csinálja ugyanezt.
cikk: Szerintem ebben Évának van -olyan szempontból- igaza, hogy ő komolyan vette, és tényleg ilyenek a pletykalapok. A többiek meg mézes-mázosak voltak.
Szandinak: "dehogy vagy torz" - de finomkodnak a fiúk -
#6379 mert lemaffiózta meg lebuzizta, azért ez már erős, még bulvárba is. hülye ez a nő, ez is világos. -
#6378 De az vagy :DD de szeretünk -
#6377 fú bazdmeg, már a papucsát sem találja ez a kurva. ez megint ivott?? -
#6376 Nem értem Gombi miért huzta fel magát ennyire !
Éva csak a feladatot teljesitette ! Lehet hogy egy kicsit tul komolyan vette ez van ! -
xido #6375 ..és az Éva megnyugtatása csak még jobban felbasz:) -
Béka Benő #6374 Meleg maffiózó a Gömbi ? -
Béka Benő #6373 ÓÓÓ bakker retek klub, mi van Erzsi fotóival ? -
#6372 Érzékeny a Gombi, az látszik, már jó ideje nem bírja Évát. Ott is hibázott, hogy nem osztotta ki már a füstös témánál, hogy bazdmeg a kurva anyádat, mér nem fekszel a helyedre, az ilyen embereket úgy utálom, ez is azt mutatja, hogy önző geci, nem foglalkozik a többivel. színésznő az egész, mű, egy műanyag ez az Éva, ezért nem szimpi. most már menjen ki a faszomba és maradjon is ott tényleg, erre nincs szükség, poén kell, nem ilyen műbalhé, meg nem tudok felkelni reggel és akkor harapok színház. -
#6371 megúsztuk egy másik kamerával :) -
bippo #6370 váltottak is.
Gombi meg valahogy nincs tisztában a 'van vér a pucájában' jelentésével :) -
Megvagyok #6369 marek pietrak épp elkezdte mesélni élettörténetét... :D:D -
xido #6368 cenzúra jön:) -
Béka Benő #6367 Én úgy mondom, hogy Erzsi. Ő is mehetne a rákba, olyan mintha ott sem lenne. Legaláb Ggipsy felkötné magát a mikroportal. -
xido #6366 ő jezsit mond -
#6365 Éva amúgy ezzel bassza el a renoméját felénk, ezzel az álviccelődéssel. szánalmas. -
bippo #6364 Úgy értettem, én sem bírom ezt a kiabálós vitatkozási stílust.
Viszont Évának most igazat adok, mert csak a feladatot teljesítette, és Gombi feleslegesen fújja fel a dolgokat. Mondjuk abban meg Gombinak van igaza, hogy a többiek finomabban fogalmaztak.
-
#6363 hát kezdenek idegbe jönni:) -
#6362 Zsuzsi+leszopidasz. két retek. egyéb érdekes dolog volt amugy? -
#6361 szerintem van még más is ott bent akiről ez ki fog derülni...lehet Jerzy pl.
apropó, jirzsi vagy jerzsi, most hogy kell mondani? -
bippo #6360 "Ötödjére verte ki a faszát" - nem mindegy nekik?
Bár mondjuk szerintem is önuralom kérdése. -
Béka Benő #6359 Szandikát megerőszakolták ? -
#6358 úgy látom kezdünk homlokegyenest másképp nézni dolgokat. Van igazság Éva mondanivalójában is, de az tényleg érdekes, hogy 15 emberből 14 másként csinálja és a 15. kiabálja, hogy mindig a többi a hülye. ez tudod, az az eset amikor rádióba mondják, hogy vigyázzanak, mert egy őrült szembe megy a forgalommal, mire a hallgató: Egy? hát az összes szembejön... -
bippo #6357 Én sem, Évának nem nagyon megy a konfliktuskezelés :)
Gombi: "legyen vér a seggben. Legyen vér a pucájában."
Kicsit el van tévedve. Bár ha tényleg buzi, akkor eltalálta, lesz puca a seggben :) -
xido #6356 Most én is nyakon verném,utálom én is ezt a körbe magyarázósan ordibálós stílust.. -
xido #6355 Oliról írta a cikkben,hogy exvivás,dublőr,megszúrkálták...
Gombiról hogy milyen módon nyert a beszavazáson.. -
xido #6354 Róla írták volna,hogy ex Bár2-es,juj.hu-s szereplési vágyas kurva..:) -
bippo #6353 Pont akkor vették el a képet, így pont a lényegről maradtam le. Ezek szerint a buzizáson kívül durvább is volt. -
#6352 milyen kinti dolgait és honnan tudott róla? -
bippo #6351 Ja, a buzizás sem tetszett neki. Ennyire betalált volna?
(pedig Évi tényleg csak a feladatot teljesítette, szerintem jól) -
#6350 kajak mikor azt mondja, hogy Ennyi, bele tudnék vágni :D
Soha nem ütöttem meg nőt, de ez a tipikus példája annak, amilyennel SOHA nem akarok találkozni, és messziről elkerülném :D -
xido #6349 Aha...mert a cikkben kitálalta a kinti dolgait Olinek meg neki...
és nem elvicceskedte -
bippo #6348 Gombi kire rágott be? Évire?
Mit kell ezen a füstös ruhán ennyit pörögni? Köcsög dolog volt, de fogja, kimossa az ágyneműt, kész?
Ha nem utasítás, nem lehet mosni? -
#6347 főleg azért, mert beszélgetés alatt nem túrkálunk a szánkban, magyarán nem magozunk közben. nem volt gyerekszobája, az ucca nevelte..ennyi. -
#6346 Még az ünnepek elött lesz egy kiválasztás szerintem december 22-én !
Mert akkor is 2 idöpont van szerdán és ugye szerdán kiválasztás !
Habár kitudja ! Az biztos hogy hétfön párbaj ! -
xido #6345 azért inkább a barátság maradjon meg,mint a csaj:D