153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #6016 Udvariasak voltak.Nem mondhatták neki,hogy ropi vagy.:) -
#6015 Anikó a 40 kiló+vasággyal megkérdezte Oli-t és Alekoszt is mikor masszirozta őket, hogy nem vagyok nehéz? :DD neeem, dehogyis :D bár végül is kedves gesztus, csak naiv :D -
Coolfire #6014 Elkezdeném taperolni,összetörném.:) -
#6013 zsófi: kisfiús testen egy manófej... -
#6012 zsófi, anikó -
Ironman2 #6011 Nem kell ráfeküdni.Van még 99 póz is! -
Coolfire #6010 Szerintem aranyos Zsófi is,de
ad1 hozzám fiatal
ad2 ráfeküdnék a 120 kilómmal összetörne.:) -
Ironman2 #6009 Gina meg aranyos szerintem,de valamit mintha rejtegetne.Ma majd megnézem a tegnapi összefoglalót,mert még nem láttam.Az online adásban meg csalódtam -
Ironman2 #6008 Igen.Nekem meg Zsófi és Gina.Zsófin lesz majd kiló májusban,akkor nézzétek meg!Mondjuk az arcán azok a pöttyök elég gázosak -
Coolfire #6007 Neked ki jön be?:) -
Coolfire #6006 Nekem meg az Évi jön be.Igaz egy kis kezelés kéne neki,de Alekosszal együtt ők ketten a legintelligensebbek. -
Ironman2 #6005 Anikó egy ostoba tyúk! Mehetne már haza! -
Coolfire #6004 Ezen röhögtem..csinálni akarta a mindenkitismerekbazzeg-et,csak nem jött be.:) -
#6003 jaa, azt láttam, azt hittem más is volt. hát ez tök hülye akkor. nála amúgy ez a "megmondom mivan, nem?" szöveg kezd zavaró lenni, ahogy zsuzsinál az állandó értedértedérted... -
xido #6001 utána oltotta az Oli,hogy azzal,hogy a Szandi csecsére rakta a kezét,abból olyat is lehozhatnak az újságok,amitől gallyra mehet a kapcsolata bárkinek.. -
#6000 Gombi megint min akadt ki? adásszünet volt, vagy csak Én maradtam le valamiről. magát spanolja a tánc miatt amit Jerzy-vel nyomtak? -
xido #5999 azt tudom,csak nem tudtam,hogy jössz mész..
dobj rám egy email címet,küldenék valamit... -
#5998 Jaja már egy kis ideje ! xD Mégcsak most tünt fel ? xD -
xido #5997 HÁZIGAZDI ITT VAGY??
SORSFORDULAT TÖRTÉNT:) -
bippo #5996 bakker, 10percig kerestem a linket, erre meg utána lazán belinkeled. áááá. :)))
Leonidász kivel csókolózott?
Alekosz jól leosztotta ezt a puhatestűt :) -
#5995 Parancsolj ! :D -
#5994 Azon vagyok mindjárt türelem most ment el öcsém a géptől van egy kis idöm gépezni ! xD -
#5993 hát de akkor vedd is ki a logót mert így ökörül néz ki -
#5992 Szerintem Gigi kenterbe veri az összes csajt tánctudásban és erőnlétben is :)
eddig legalábbis jól nyomja és birja is -
#5991 gyáá miért nem új lapban jelenik meg az oldal? -
#5990 benyomok neked egyet:
indavida -
#5989 Banner Update 3 ! xD
Pokemon Labda helyett lett helyette egy Plazma TV a villalakokkal ! :D
-
#5988 a csipát mosd ki :) -
xido #5987 semmivel..én leszedem ahogy adják,feltolom,azt' konvertálják a publikálás előtt.. -
Syntech #5986 Na van valami Indas video?Linekjétek, s nézem mi volt a retor párrééén...:) -
#5985 az tuti, hgoy ez nem megy le, bár kitakarni kitudják :) -
#5984 buli közben leszakadt? az állatok. Én most a gogo táncosok előadását nézem éppen. miután megszabadult szandika a felsőjétől, már kezdi egyre jobban érezni a bulit és magát :) -
#5983 xido, mivel convertálod? -
#5982 Ki volt az nem láttam ! xD -
#5981 tudtam, hogy előbb-utóbb leszakítják a hintát :DDDD -
#5980 bárkinek lehetősége van felállni és elmenni, bármikor! Zsuzsinak is el kellene olvasni azt a szabályzatot :D -
#5979 Hát igen sajnos, de fiatal még, nevelhető :)
Csak ki kellene szakítani a jelenlegi életéből, mármint amit villán kívül él -
xido #5978 de szarkavaró is ám nagyon:) -
#5977 Vazze hogy én mennyire szerelmes vagyok Anikóba, karira bekérhetne engem :D asszem frigiditás ide vagy oda, visítana -
xido #5976