35611

• Zséé

Ez igaz vagy kacsa? Sztem inkább utóbbi...
  • WartHogSon
    Kíváncsi leszek, közülük ki jön tényleg a klubbhoz.
  • WartHogSon
    Az Inter csatára pár napon belül a Manchester United labdarúgója lesz, ezt a játékos ügynöke jelentette be.

Gilmar Rinaldi a játékos ügynöke maga jelentette be az olasz tévében hogy Adriano megegyezett a vörös ördögökkel és már csak a két klubon múlik mikor írják alá a szerződéseket.

Az ügynök elárulta hogy védence szerint karrierje érdekében távoznia kell az olasz együttestől és a Unitedbe való igazolást tartja a lehető legjobb lépésnek. Hozzátette, a következő 48 órában meg is születhet az egyezség:

”Adriano eligazol az Intertől, mivel Crespo érkezésével már minimális esélyt sem lát a maradásra, miután a vezetőség ugyanis közölte vele, ha igazolnak egy támadót, akkor ő már csak a harmadik lesz a sorban. Ez számára elfogadhatatlan, mivel jobb, erősebb és fiatalabb mint Crespo.” - nyilatkozta Rinaldi.

A játékos tehát a hírek szerint megegyezett az angolokkal, az Inter pedig közel van ahhoz hogy rábólintson a 22 millió font körüli összegre. Az egész történet nem csak arról szól, hogy a United akarja őt, hanem maga Adriano jelentette ki: a kérők közül egyedül a vörös ördögök jöhetnek szóba nála.

Forrás: Manutdtalk.com
  • WartHogSon
    A Villarreal azonnal elengedi a spanyol Marcos Sennát a Manchester Unitedhez, amint az angol futballklub "elég jó" ajánlatot tesz a válogatott játékosért. Erről Jose Manuel Llanzena beszélt az El Mundo Deportivo című sportújságnak.

"A Manchester Unitedtől a múlt hét végén hívtak föl bennünket, és megkérdezték, leülhetünk-e tárgyalni. Ha az ajánlatuk mindenkinek jó, akkor a Villarreal örömmel engedi el Sennát. Ha nincs megegyezés, semmi gond-akkor nálunk marad."

A 30 esztendős, brazíliai születésű középső középpályás játszott a spanyol válogatottban a némeetországi világbajnokságon, és kulcsszerepe volt abban, hogy a Villarreal bejutott az elődöntőbe a Bajnokok Ligája legutóbbi idényében.

A Villarreal nemrégiben leigazolta az Arsenaltól Robert Pirest, illetve Canit, Leandro Somozát (mindhárom középpályás), valamint a török csatárt, Nihat Kahvecit.

A Manchester United 18,8 millió brit fontért szerződtette Michael Carricket a Tottenham Hotspurtől.
  • WartHogSon
    Tomazs Kuszczak minden bizonnyal a Manchester Unitedben folytaja a pályafutását. A sokiág tagadott átigazolás úgy tűnik, hogy révbe érhet, mivel az hogy a United amerikai kapus Tim Howard egy évet kölcsönben tölt az Evetonnál, lehetőség ad Kuszczaknak arra, hogy Van der Sar mögött a vörösök második számú kapusa legyen. Ez azt jelenti, hogy kupamérkőzéseken és könnyebbnek igérkező találkozókon játéklehetőséghez juthat majd és ez nagy kiugrást jelenthet a fiatal kapus számára. A másik nagy motiváció az lehet, hogy ha holland kollégája abbahagyja a profi futballt, akkor ő lehet a Mu elsőszámú kapusa, tudtuk meg a skysports.com-tól.
  • WartHogSon
    Nem tudom egyesek mit esznek Carrick-en, szerintem nem jó játékos, hogy ennyire fel kéne fújni.
    Főleg, hogy ennyi pénzt kiadtunk érte. Ennyi pénzért nem is egy, jobb játékost lehetett volna venni.
  • muman
    Ha Tevez jön, hibátlanok leszünk (nélküle is!)!Senna még kell középre és indulhat a szezon!Carrick remélem hamar felépül.Az első három fordulóban nincs nehéz ellenfelünk, tehát arra is van ideje, hogy formába lendüljön!
    MU!
  • muman
    Ha Tevez jön, hibátlanok leszünk (nélküle is!)!Senna még kell középre és indulhat a szezon!Carrick remélem hamar felépül.Az első három fordulóban nincs nehéz ellenfelünk, tehát arra is van ideje, hogy formába lendüljön!
    MU!
  • a zsírkereskedő
    jobb választás az tény
    van basten-t nem is értem miért nem vitte ki a vb-re....
  • Matthew Prosac
    Ruud? Hozhatnák már helyette Huntelaart!...
  • a zsírkereskedő
    babaarcú visszatért és újra a régi:)
    kinek kell nistelrooy?:D jó mondjuk nem egy kategória de én olénak jobban örülök
  • Matthew Prosac
    International: Amsterdam Tournament

19:00 FT' Manchester Utd (England) 3 : 1 Porto (Portugal)
    Gólok:
    Paul Scholes 12 '
    Wayne Rooney 20'
    Ole Gunnar Solskjer 74 '

Kiállítva: Rooney 42', Scholes 69'
  • Paranoia
    ÉÉnse szeretném azt látni,h nemképes senki everni a cselzit és engem ez már nagyon idegesít,és remélem,h mostmeglesznek szorongatva és nem az elején döl el már a bajnokság...izgalmat várok énis!
    Veretlen?csak a MU volt képes arra,h elverje.
  • a zsírkereskedő
    na szted ki lesz a bajnok?
    szerintem ez majdnem borítékolható sajnos...
    én személy szerint minden angol csapatot bírok így a chelsea-t is de azért nem szeretnék veretlen bajnoki győzelmet látni
    sőt max 3-4 pont ami kéne mint különbség bár szerintem megint utcahossz lesz az első és második közt....
    nekem mindegy ki nyer legyen csak izgi
  • Paranoia
    ezüstért?
  • sapkafej
    én csak egy példát hoztam fel, he
  • a zsírkereskedő
    pénzről van szó nem hírekről:D:D:D
    egyébként carrickel újra versenyben van a csapat az ezüstért
    erősebbek mint az arsenal meg liv'pool szóval izgi lesz
    chelsea-t is legalább az egyik meccsen elkapják sztem
  • sapkafej
    miről beszélsz? :)
    akkor az angol híreket sincs értelme lefordítani magyarra, vagy mi?

lehet h másról beszélünk :P
  • a zsírkereskedő
    :D na ezt meg se hallottam:D
    értelmetlen és felesleges és csak irigységet szül
    más ország más árak ennyi le se kell szarni sztem
  • sapkafej
    azért, hogy érezzük, mekkora pénzről van szó. á, ez túl egyszerű.
  • a zsírkereskedő
    mi a f*ért kell mindent forintosítani?
    ez egy szar pénz és az is lesz
    maradjunk a font-ban ha már angolokról van szó...
    de ez csak egy vélemény
  • muman
    Attól, h ott van Rossi szerintem még kéne egy csatár, hiszen nem tudni, h Smith milyen formában lesz a hosszú sérülése után.Torres nem hiszem, h átjön hozzánk, de Defoe-t meg lehetne szerezni!
    Kapus,hátvéd poszt hibátlan!
    Egy középpályást meg egy csatárt még el tudnék képzelni!
    Pénzünk van rá!
    GLORY MU!!!!!!!
  • Paranoia
    ....pppf istenem
    mé kell őket mindenféle képpen összeugrasztani?!
  • DJ Bee18
    Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo, a Manchester United két ifjú labdarúgója között állítólag szent a béke. Pat Brogan bokszpromoter ennek ellenére szívesen ringbe léptetné a két futballistát.
    ronaldo051018.jpgAz Alsagerben élő brit meccsszervező fejenként 40 millió forintot kínál a két játékosnak abban az esetben, ha négyszer 3 perc keretében összemérnék tudásukat.

"Bár azt olvasom, hogy igazából nem is voltak rosszban Németországban, azért egy ilyen meccsel végképp bebizonyíthatnák, hogy megbocsátottak egymásnak" - nyilatkozta Brogan.

Hozzátette, véleménye szerint Rooney nyerné az ökölcsatát, szerinte leütné a portugált. A promoter a Manchesterbe tervezett derbi teljes bevételét jótékony célra fordítaná. (rooneyworld.atw.hu)

:DDDDDDDDDDDD
  • skristof
    Bemutatták Michael Carricket, a Manchester United legújabb szerzeményét, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. Carrick 18,6 millió fontért (7.4 milliárd forintért) igazolt a „vörös ördögökhöz” a Tottenham Hotspur együttesétől, és a 16-os mezt kapta meg, amely a korábbi manchesteri legendáé, Roy Keane-é volt.
  • skristof
    így van, sokat köszönhetünk neki! viszlát Ruud!
  • Paranoia
  • Paranoia
    Helyes helyes.Kezd formába jönni rooney ennek csak örülökRemélem jó formába lesz és észre se venni a kihagyását.
    Carricker meg remélem megoldja a középpálya problémáit
  • skristof
    Rooney három és fél hónap után betalált

MU: Carricket nem a pénz érdekelte
  • skristof
    Carrick a Manchester Unitedben folytatja
    július 31. hétfő 10:54
    [MTI]
    A Manchester United megállapodott a Premier League-rivális Tottenham Hotspurrel Michael Carrick átigazolásáról, így ha a labdarúgó megfelel az orvosi vizsgálaton, a következő szezonban már a Vörös Ördögöket erősíti.

Az MU 18,6 millió fontot fizet a londoniaknak a válogatott középpályásért. A 25 éves, hétszeres válogatott Carrick két éve, a West Ham Unitedtől érkezett a Tottenhamhez, amely akkor 2,75 milliót adott érte.
  • skristof
    Rossi lehet a megoldás Nistelrooy távozása után
  • pilboy
    létrejött a Carrick üzlet!
  • a zsírkereskedő
    ha a carick üzlet létrejön akkor sztem okés lesz a csapat...
    a kpálya újra erős lesz és ha smith felépül csatárgond se lesz
    én nem szereznék több játékost a helyükben
  • Paranoia
    Carrick nemsokára aláírhat

A Manchester United közel került ahhoz, hogy leigazolja a Tottenham Hotspurtől az angol válogatott Michael Carricket.

A londoniak bár keményen harcoltak azért, hogy megtartsák kulcsjátékosukat, úgy tűnik a végén Sir Alex Ferguson jön ki győztesen az egykori West Ham középpályás kálváriájából.

Ferguson már a Világbajnokság előtt megtette első ajánlatát Carrickért, méghozzá egy 10 millió fontos összeg formájában, de ezt a Tottenham szinte gondolkodás nélkül elutasította.

Most azonban minden jel arra utal, hogy a United nyélbe ütheti az üzletet és a Ruud van Nistelrooy eladásából befolyt - csekély összegnek tűnő - 10 millió fontból megspékelhetik a Carrickért tett árajánlatot.

A hónap elején még Martin Jol, a Tottenham holland menedzsere úgy nyilatkozott, hogy a 20 millió font lenne számukra az a határ, amiért valószínűleg elengednék a mindössze 24 éves játékost, bármennyire is ragaszkodnak tehetségükhöz.

Ennek ellenére egyes információk szerint Sir Alexéknek most egy 16 millió fontos ajánlatát fontolgatják Jolék és minden esélyük megvan rá, hogy ezzel a pénzösszeggel célba is érnek a Vörös Ördögök tervei, és akár már ma - Carrick születésnapján - bejelenthetik a transzfer létrejöttét.
  • muman
    Kell valakit venni Ruud helyére!!!!!!!
    A középpályára is kéne vagy két játékos!!!!!!!
    GLORY MU!!!!!!!!!
  • skristof
    Ma mutatják be Van Nistelrooyt

Madrid, július 28., 9.20 A Bayern elől happolta el a Real.

Ruud van Nistelrooy hároméves szerződést köt a Real Madrid labdarúgócsapatával, a holland válogatott támadót ma sajtótájékoztatón mutatják be - jelentette be a spanyol klub. A 30 éves futballistáért lapértesülések szerint 15 millió eurót fizetnek a madridiak a holland előző klubjának, a Manchester Unitednek.
    A játékos 2001-től játszott Manchesterben, ahol 219 tétmeccsen 150 gólt szerzett. Van Nistelrooy az olasz világbajnok Fabio Cannavaro és a brazil Emerson után a királyi gárda harmadik új szerzeménye ezen a héten. A holland csatárt a Bayern München is szerette volna leigazolni, szóban meg is állapodott a játékossal, de a manchesteriekkel nem jutott egyezségre az átigazolási díjról.
    (mti)
  • Paranoia
    Ruud Madridba szerződik

Ruud van Nistelrooy Spanyolországba utazott, hogy Madridban megcsinálják az átigazolás előtti orvosi vizsgálatokat.

Csütörtök este még mindkét klub tagadta, hogy megegyeztek volna a holland támadó sorsáról, ám a mai nap a Királyi Gárda megerősítette a pletykákat.

"A Manchester United megengedte Ruud van Nistelrooynak, hogy Madridba utazzon az orvosi vizsgálatok miatt. Mindazonáltal a két klub már megegyezett az anyagiakat illetően." -mondta a Real egyik képviselője a United hivatalos oldalának
  • andris7
    RvN szintén Madridba megy...
  • Paranoia
    Fernando Torres Madridban marad

Fernando Torres véget vetett azoknak a spekulációknak, melyek Manchesterbe szerződéséről szóltak, ugyanis a Kölyök bejelentette: továbbra is nevelőegyüttesében szeretne maradni.

A spanyol klasszis a minden bizonnyal távozó Ruud van Nistelrooy helyét vehetette volna át a Vörös Ördögök csapatában, de Torres az elkövetkezendőkben is kedvenc csapatában akar játszani.

"Maradni akarok. Rengeteg pletyka látott napvilágot az esetleges eligazolásomról, ám a valóság az, hogy még egy éven át itt fogok játszani." -mondta Fernando a kedd reggeli sajtótájékoztatón

"Remekül érzem itt magam. Ha el akartam volna hagyni az Atleticót, akkor már évekkel ezelőtt megtehettem volna."

• skristof
    ezek a cikkek ennyit érnek :) majd a piac bezártakor kiderül minen! ennyi:)