35611

• Paranoia
    háh...
    Ronaldo maradna

A Manchester United hivatalos közleménye után Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy számára nagyszerű lenne, ha a csapatnál maradhatna.

Mint ismeretes a szélső egy csapattársával szemben sokat vitatott szituációba keveredett a világbajnokságon, majd ezután a brit sajtó támadásaira kijelentette, hogy úgy érzi nincs maradása Manchesterben, és vélhetően a Real Madridhoz igazol.

Sir Alex Ferguson és a klub előljárói viszont szerda reggel nyílvánosságra hozták, hogy nem szeretnék eladni portugál játékosukat, a madeirai születésű csillag pedig elismerte, hogy ha a csapat számít rá, akkor továbbra is szívesen maradna.

Mindemellett Cristiano azt sem tagadta, hogy a Real Madrid tárt karokkal várná.

"Megvan a lehetőségem, hogy a Manchester Unitednél maradjak, de emellett más eshetőségek is adódnak." -mondta a vb-n egy gólt szerző középpályás

"Minden lehetséges. Ha viszont távoznom kell Manchesterből, akkor nem akarok rossz feltételekkel lévő szerződést kötni, mivel jelenlegi csapatomnál játékbeli tudásom mellett emberi tulajdonságaimban is hozzájárulnak a fejlődésemhez."

"A következő néhány napon belül biztos választ kapunk erre a kérdésre. Pillanatnyilag viszont pihenéssel akarom tölteni a szabadidőmet, és haza szeretnék utazni Madeirára."

"Nincs okom elhagyni a csapatot, hiszen mindig támogattak, és garanciát adtak arra, hogy képesek játékom fejlődésében segíteni."

"De még semmi sem biztos. A hét folyamán viszont valószínűleg minden eldől."

"Számomra egyik variációval sem lenne probléma, a következő napokban pedig majd kidereül, hogy mi lesz."
  • fernando torres
    CRonaldo nem fog az Atletico menni..
  • Matthew Prosac
    Az én meglátásom:
    A Margitnál most védőket akarnak igazolni és le is nyilatkozták hogy Ronaldo másodlagos (30millát költenek majd + 20 milla lenne még legalább Christiano) ergo a Madridba nem megy. Így létrejöhetne egy exchange: Ronaldo <--> Torres + még 5-10 millát ráfizetnénk ha szükséges. És Ronaldo kikötne az At.Madridnál, vagyis Spanyolországban ahova annyira vágyik, és Torres is élcsapathoz kerülne, méghozzá ahova annyira vágyott.
    Ez így korrekt lenne.
  • Scania Dáci
    nekem az a véleményem h a margitba tuti nem megy!tehát egy ellenfél kilőve:)
  • juve001
    Csaó! Látogassatok el a www.mufan.try.hu -ra! Naponta többször früssülő igényes MANCHESTER UNITED-es weboldal!Temérdek képpel, válogatott videókkal, megannyi érdekességgel szeretett klubunkról! Naprakész hírek, igazolási pletykák és megannyi extra! Ha felkeltettem az érdeklődésed, nézz be, nem bánod meg! Ne habozz, akár fel is kerülthetsz a weblapra ha elküldöd a UNiteddel kapcsolatos személyes fotóidat! Ne késlekedj, mindenkit szeretettel várok! u.i.: GLORY MAN.UDT.!!! üdv: nisT
  • skristof
    25öt meg is érne szerintem.. majd most kiderül, h mennyire jöttek nekünk jól a glazer-ék
  • Paranoia
    Jövő héten Sir Alex Ferguson és a Manchester United szeretne előrelépni Fernando Torres ügyében.

Manchesterben már hosszú ideje szeretnék megszerezni az Atletico Madrid fiatal zsenijét, de piaci ára még a korábbi nagyságokhoz mérten is nagyot ugrott a Világbajnokság folyamán.

Ferguson jelentések szerint elszántan próbálja az Old Traffordra csábítani a gyorsaságából kifolyólag csak El Ninónak becézett ijfú titánt és azt reméli a Glazer család finanszírozza majd ezen kívánságát és a következő héten talán már konkrét ajánlatot is tesznek érte.

Torrest tehát minden bizonnyal csak borsos áron engedik el a ragaszkodó Atletico vezetők, mitöbb a klub elnöke, Enrique Cerezo korábban már azt is kijelentette, hogy 22 éves játékosukat 41.4 millió font alatt senki nem vásárolhatja ki jelenleg is érvényben lévő szerződéséből.

Ennek ellenére egyes források szerint azonban abban az esetben, ha a United, a Real Madrid, az AC Milan, vagy a Chelsea - hogy csak a legélénkebben érdeklődőket említsük - letenne egy 25 millió fontos ajánlatot Cerezo asztalára, biztosan megremegne a határozottsága és elgondolkodna az üzleten.
  • Paranoia

• skristof
    Olasz tervek az MU-nál
  • penészthozópára
    CSAK A MU!!
  • Scania Dáci
    hi all!tom h nem írtam még ide,kb 7-8 a fav külföldi csapatom a mu,én sajnálom h ronaldo nem megy vissza:S
  • Paranoia
    Ronaldo: Soha nem megyek vissza a Unitedhez

Cristiano Ronaldo úgy döntött, hogy nem játszik többet a United színeiben, mivel őt okolják Anglia kiesése miatt.

Korábbi hírek szerint Ronaldo a Realba igazolt volna, ha Juan Migel Villar Mirt választják meg elnöknek a Bernabeuban, ez nem így történt, de úgy tűnik, a portugál játékos továbbra is el szeretné hagyni az Old Traffordot.

Félő, hogy a United szurkolók nagy százaléka nem fogja neki megbocsátani a Wayne Rooney kiállításában játszott szerepét sem.

Állítólag a portugál válogatott többi tagjának elmondta, hogy boldogtalan Manchesterben, és nagyon hiányzik neki az az életmód, amit otthagyott, miután távozott a Sportingtól. Továbbá elege van a kritikákból, amiket Angliában a játéka miatt kap.

A fő ok állítólag az volt, hogy Villar Mirt nagyon boldoggá tette volna a szélső, ha Spanyolországba költözik. Az elnökválasztást azonban Roman Calderon nyerte és ő egyenlőre Kakát, Fabregast és Robbent szeretné leigazolni, menedzsernek pedig a napokban lemondott Fabio Capellót szeretné.

Bár Cristiano azt állította, hogy ezen a héten kibékült Rooneyval, mégis tart attól, hogy Manchesterben már nem tűrik meg.

A források szerint a portugál zseni azt mondta a Sportingmailnek, hogy nem fogja kérni az átadólistára kerülését, mert fél, hogy így elveszti a heti 50 ezer fontos fizetését, ami még három évig járna neki. Azonban a MU megérti az érzéseit és állítólag már megkérték a játékos ügynökét, hogy keressen egy új klubot az ügyfelének.

Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy meg tudja beszélni Ronaldóval a dolgokat, és meg tudja értetni vele, hogy a klub jelentősen gyengülne a távozásával és nehéz lenne így felvenni a versenyt a Chelseavel.

Úgy hírlik, hogy a manchesteriek körülbelül 20 millió fontot fognak kérni a játékosért. A United rajongók többsége valószínűleg nem fog nagyon bánkódni C. Ronaldo távozása miatt. Ebben az ügyben Paul Mulligan, a United Rochdaleben lévő rajongói klubjának egyik tagja is: "Amennyiben Ronaldo marad a Vörös Ördögöknél, minden pályára lépése alkalmával elenségesek lesznek vele a nézők és ő lehet majd a legnépszerűtlenebb játékos a Premiershipben."

"A szombati incidense gyerekes és idegesítő volt. Lehetne azzal vádolni, hogy tönkreteszi a játékot, hiszen, miután Rooneyt kiállították, kikacsintott a kispad felé."

"Nem tudom, hogy tudna továbbra is a Unitedben játszani, azok után, amit tett, nincs jövője Angliában." Rooneyt egyébként az FA is megvédte, és küldtek egy levelet a FIFA-nak, amiben leírták, hogy Wayne nem szándékosan taposta meg Ricardo Carvalhot.

Forrás: DailyMail.co.uk
  • kulabácsi
    jah visszaolvastam és boccs h nem tud mindenki mindent....
  • Matthew Prosac
    "van nisteroyd(vagy h írják...)
    vmi hír az új igazolásokról???"

ez a kettő elég vicces megnyilvánulás. az elsőt nem kommentálnám, a másodikhoz pedig olyan egyszerű dolgot kell megtenned, h visszaolvasol.
  • kulabácsi
    kössz az oltást....
  • Matthew Prosac
    komoly arc vagy
  • kulabácsi
    az biztos:) nem csak már idegesít a kérdés....
  • skristof
    igazi vezérszurker lehetnél :]
  • kulabácsi
    vmi hír az új igazolásokról???
  • kulabácsi
    hmm srácok nem tudjátok h ki jön van nisteroyd(vagy h írják...) helyett?
  • sapkafej
    egyértelmű, hogy a bíró nem Ronaldo dumája miatt döntött így... ha meg igen, akkor ez is egy olyan bíró, mint a többi ezen a sportszerű vb-n.

én is ezt tettem volna, enyhén fontosabb, hogy megnyerjem a hazámmal a vb-t, minthogy Rooney-val mi van. na mind1. akármennyire nem szeretem Ronaldot egy ideje (és nem a mostani eset miatt - azt leszarom)
  • Matthew Prosac
    itt egyáltalán nem erről van szó. olvass utánna (segítek: kijelentette hogy szívesen menne a real-ba, plusz azzal vádolják hogy ő "dumálta meg" a bírót h állítsa ki Rooneyt, majd miután ez megtörtént, kikacsintott a portugál kispadhoz)
    érted hogy mit hoztak ki ebből az amúgy is bunkó f***arádi angol újságírók, plusz náluk ennél kisebb dolgok miatt is meghurcolnak akármilyen játékost..
  • sapkafej
    De mi ez a szűklátókörű buziság, hogy megutálják, mert belőtte a 11-est? Hagyja ki, hogy szeressék Angliában, vagy mi?
    Amúgy meg menjen csak a kis önző.
  • Matthew Prosac
    na Ronaldót jól kikezdték, mindenhol azt olvasom hogy elhagyja a klubbot.
    no comment, évek óta ő a legjobb igazolás, aztán már csomagol is...
  • skristof
    mivel lesz jobb?
    kiestünk kész vége
    hozzáteszem igencsak nagy részben erikksonnak köszönhető.. beckset sértülten játszatja, nem vitt ki megfelelő számú csatárt, 11eseket kikkel rúgatja... lampard,gerrard mindegyik formán kívül van illetve már megmondta h többet nem rúg tizit.. becseréli carraghert h majd ő rúgja, azt sem tudja h sípszó után lehet csak... o my God
  • pilboy
    a bírót kell hibáztatni, nem Ronaldo-t
  • passatgt
    Válogatottba egymás ellen harcolnak.Ha lehetősége lett volna rooneynak ugyanezt csinálta volna
  • Paranoia
    Persze,h nem...gondolom azé lökte meg rooney.
    Elismehet madridba any*ba...
    Azhittem nemlátok a szememenek mikor ment oda naygpfáva...
  • Paranoia
    Ronaldo: Nem vagyok hibás

Cristiano Ronaldo elmondása szerint nem piros lapért reklamált a játékvezetőnél, mielőtt Rooneyt kiállították.

Angliában Ronaldo nem számíthat meleg fogadtatásra, hiszen talán csak a manchesterieket kivéve senki nem bocsájtja meleg neki a tegnap estét, köszönhetően annak is, hogy a mindent eldöntő büntetőt is a portugál szélső vágta be, amivel hazaküldte az angol válogatottat.

Ronaldo - aki az új szezont talán már nem is az Old Traffordon kezdi meg - ennek ellenére úgy nyilatkozott, hogy nem kiállításért, hanem egyszerűen csak szabadrúgásért reklamált az incidensnél.

"Az angol sajtó szerint a játékvezető azért adott piros lapot, mert én kértem rá, de ez nem igaz."

"Azt mondtam a sporinak, hogy szabálytalanság volt, de nem mondtam olyat, hogy piros lap, hiszen Wayne a barátom és ugyanabban a csapatban játszunk."

Ronaldóhoz kapcsolódó hír még, hogy állítólag a következő szavakkal megerősítette azon pletykákat, miszerint a Real Madrid érdeklődik iránta:

"Igen, a hírek igazak." - mondta Cristiano, amikor a madridi klub érdeklődéséről kérdezték

"Majd a Világbajnokság után fogok dönteni arról, hogyan tovább."
  • Matthew Prosac
    nem hindu nyelvről van szó, kis angoltudással meg sztaki-val le lehet fordítani... nem varázslat!
  • ForRedGlory
    Miért nem hized?
  • Magic Boy
    Lehet, de nemhiszem!
  • skristof
    lehet h ő fordította, nem?
  • Magic Boy
    Mond már meg légyszives, hogy melyik Magyar Manchester united oldalról valók ezek a hírek?
  • Paranoia
    A Vörös Ördögök tárgyalásokat kezdtek a spanyolokkal

A Manchester United tárgyalásokat kezdett az Atletico Madriddal Fernando Torres ügyében.

Spanyolország világbajnoki kiesésének 'köszönhetően' a hispán válogatott sztárja, Fernando Torres újra Madridban tartózkodik, így a Vörös Ördögök tárgyalásokat is kezdtek a Kölyök szerződtetése érdekében.

Sir Alex Ferguson a hírek szerint pedig vagy 25 milliót vagy 20 milliót és Ruud van Nistelrooyt szeretné Torresért cserébe adni.

Buktató lehet a dolgokkal kapcsolatban, hogy a spanyol klub nagyon fél a rajongóinak reakciójától. A Matracosok vezetői igaz már rájöttek, hogy ehhez fogható ajánlat nem túl sűrűn adódik, egyenlőre a fanatikusokkal kapcsolatos probléma megoldásán gondolkodnak.
  • pilboy
    pontosan így gondolom az egészet én is
  • Paranoia
    Manchesterben máris tagadnak

A United illetékesei cáfolták azon híreszteléseket, hogy portugál középpályásuk, Cristiano Ronaldo a Real Madriddal tárgyalna és nyáron esetleg a spanyol fővárosba szerződne.

Mint azt nálunk is olvashatjátok a Marca nevű spanyol napilap értesülései szerint a Real Madrid elnöki székére pályázó Juan Miguel Villar Mir a Santiago Bernabeu-ba csábítaná Ronaldót, amennyiben megválasztják őt a Blancók elnökének.

Azonban a Vörös Ördögök egyik illetékese így nyilatkozott a már nem először felröppent hírről: "Ő a mi játékosunk és egészen 2010-ig szerződés köti hozzánk. Nincs aggódni valója senkinek ez miatt."

Ronaldo jelenleg a Világbajnokságon szerepel, ahol hazájával bejutott a legjobb 8 közé és nem mással mérkőznek meg az elődöntőbe jutásért, mint Angliával. A szombati összecsapáson bizonyára mindhárom angol válogatott csapattársával Wayne Rooneyval, Rio Ferdinanddal és Gary Neville-lel is találkozik majd a pályán.
  • R9
    Madridban nagyon jó lenne!
  • skristof
    ha viszont télleg menni akar, menjen
  • passatgt
    az is kiugorhat az ablakon mint az olasz