35611
-
Paranoia #2751 A Manchester United elképzelései szerint a Real Madrid elleni barátságos mérkőzés nyitná meg hivatalosan a kibővített Old Traffordot, a Vörös Ördögök stadionját. A sportági szentély 76 ezresre bővült egy újabb, luxuslelátó-résszel, s atervek szerint augusztus 8-án vagy 9-én kerülne sor a gálára.
Az MU korábban a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonát, valamint az AC Milant kereste meg, de egyik csapat sem vállalta a találkozót.
A Real Madrid esetleges angliai fellépése szinte bizonyosan teltházat vonzana, mert elsőzör játszana a Manchester United ellen David Beckham. Az angol válogatott csapatkapitánya három évvel ezelőtt igazolt a spanyol fővárosba, de népszerűsége nem csökkent első csapatában, igaz a szurkolók ma már a jelenlegi sztárokért rajonganak elsősorban.
A világ legrajongottabb játékosai közé tartozó Becks felejthetetlen éveket töltött az Old Traffordon: 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert, s többször volt első az angol bajnokságban és FA-kupában.
Az elmúlt években kétszer is emlékezetes összecsapásokat játszott az MU és a Real Madrid az Old Traffordon: 2000-ben 3-2-re a spanyolok, 2003-ban 4-3-ra az angolok nyertek. Az elődöntőbe jutásnak azonban mindkétszer a királyi klub labdarúgói örülhettek.
Tavaly nyáron még “csak” 67 500 férőhelyes volt az 1909-ben átadott Old Trafford -
skristof #2750 pedig tuti el fog menni vmi spanyol klubba :S majd... :) -
Csak ő ne menjen el soha! -
skristof #2748 hát ez már szánalom ez a topik :( -
#2747 Mit is röhögsz? -
#2746 -
WartHogSon #2745 Még hivatalosan nem jelentik be, addig csak egy rossz pletyka marad.
Akár én is írhatok egy cikket és akkor mindenki elhiszi? -
WartHogSon #2744 A Spurs visszautasította a United ajánlatát
A Manchester United tíz millió fontos ajánlatot tett a Michael Carrickért, de a Tottenham vezetősége elutasította a Vörös Ördögöket.
A BBC értesülései szerint a United pénteken faxon küldte át ajánlatát Londonba, de a Spurs vezetősége továbbra sem szeretne megválni Michaeltől. A történteket Carrick ügynöke, David Giess nem kommentálta.
Sir Alex Ferguson egyébként Roy Keane pótlására szerződtetné a válogatott keretbe is bekerült középpályást, de Carricket még két évig köti szerződés a White Hart Lanere.
A West Ham United akadémiáján felnőtt Michael külömben minden valószínűség szerint a cserepadon kap majd lehetőséget a 2006-os németországi világbajnokság első Angol mérkőzésén. Az ellenfél pedig a dél-amerikai Paraguay lesz. -
#2743 szvsz kicsit sok az a 14 milla érte. 10 fölé nem mentem volna...
akkor már inkább Diego (vagy vehették volna Kallström-öt, de a Lyon elhappolta)
[[ éljen a támadófoci, habár Carrick inkább védekező középpályás ]] -
#2742 UNITED SWOOP FOR CARRICK
Friday 09 Jun 2006
A 4THEGAME EXCLUSIVE - BY JOSEPH FLYNN
Manchester United manager Sir Alex Ferguson is celebrating the dramatic capture of Michael Carrick after reaching agreement with Tottenham in a deal worth £14 million.
Following high level talks between Old Trafford chief executive David Gill and Spurs chairman Daniel Levy over the last few days, Tottenham are believed to have accepted United's offer for the talented 24-year-old star.
Carrick is currently in Germany as part of Sven Goran Eriksson's England squad and he will join his new United team-mates for pre-season training once a medical and the final negotiations of his package have been finalised.
The move represents a stunning coup for Ferguson who has been scouring the world for a top class young midfielder following the departure of Roy Keane last season.
After checking stars like Deportivo La Caruna's Argentinian Aldo Duscher, fellow countryman Juan Riquelme from Villareal and Lyon's Mamahoud Diarra, Fergie has decided English is best - with Carrick recognised as a burgeoning talent.
Spurs initisally rebuffed United's interest, but with Ferguson adamant the club should push the boat out for Carrick, Gill was given the go-ahead by Florida based owners the Glazers to make Tottenham an offer they couldn't refuse.
That hit £14 million - and Spurs are believed to have said yes to United enabling White Hart Lane boss Martin Jol to recruit a top class replacement.
Carrick came through the West Ham youth academy and starred in the club's FA Youth Cup success in 2000. He made his debut for England against Mexico in 2001 but injuries hampered his progress at international and club level before he sealed a £2.75million transfer to Spurs two years ago. He returned to the England set-up for last summer's tour of the USA and impressed when starting in the friendly success against Uruguay. -
WartHogSon #2741 még a hivatalos oldalon nincsen róla hír, honnan lehet tudni, hogy igaz is? -
#2740 Gúnyolódjál csak, jókat röhögök rajtad -
#2739 Tényleg, olyan jó fej. Amíg nem volt itt (ott..), olyan szar volt.
Hát én ezt a hírt így nem hiszem el, várj, megnézem a unitedweben, ha ott fent van, akkor tuti igaz. -
#2738 Ennyire rossz Glazer. szerintem le tudod fordítani... Vagy még ez sem elég??
Spurs initisally rebuffed United's interest, but with Ferguson adamant the club should push the boat out for Carrick, Gill was given the go-ahead by Florida based owners the Glazers to make Tottenham an offer they couldn't refuse. -
#2737 Michael Carricket leigazoltuk 14 millió fontért. -
#2736 Te biztos tudod innen Magyaroroszágról... -
#2735 miért, van a Glazerek közt jó ember is? -
#2734 Biztos Glazer tehet róla, hogy Ferguson összerúgta a port Nistelrooy-al. Nem gondolod hogy Glazernek egy kicsit nagyobb gondjai vannak az egészségével, mint a csapattal? Ja és melyik Glazert szidod? Nem mind1 -
Zenszkij #2733 úristen!!!! Gudhjonshen lesz az igazolás Nistelroy helyére, nane, egy olyan játékos, aki a Chelseanek nem kell nekünk se.....Glazer a qrva anyád! -
Paranoia #2732 Rooney: mehet!
A Manchester United játékosa, Wayne Rooney zöld utat kapott az orvosoktól, így ott lehet a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságon, Németországban. Korábban sokan attól tartottak, hogy a csatár nem épül majd fel súlyos sérüléséből.
Mint ismert, a támadó még áprilisban, egészen pontosan 29-én a Chelsea ellen szenvedett lábközépcsont-törést, amikor Paulo Ferreira becsúszva szerelte.
Azóta sok minden történt, naponta folytak találgatások, hogy vajon a válogatott svéd szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson számíthat-e a Vörös Ördögök remek csatárára, vagy a készenlétbe helyezett Jermain Defoe utazik-e Németországba?
Ma délelőtt Rooney – aki egyébként a csapattal együtt már Németországban edzőtáborozik – repülőre szállt, majd egy manchesteri kórházban megröntgenezték a sérült testrészt.
A világ sajtója és a közvélemény egyaránt várta, hogy végre pont kerüljön a történet végére.
Nos, úgy tűnik, fellebbent a fátyol: Wayne Rooney játszhat a világbajnokságon!
A csatár két órát töltött a kórházban, miközben az orvosok tanulmányozták a röntgenképet. A Leif Sward-vezette orvosi team végül nyilvánosságra hozta a pozitív döntést.
Legfrissebb információk szerint Rooney visszautazott Németországba David Daviessel, a szövetség általános igazgatójával és késő este már landol is a gép a sztárral a fedélzeten a Karlsruhe melletti Baden-Badenben.
A történet kísértetiesen hasonlít a négy évvel korábbi esetre, amikor is David Beckham épült fel sérüléséből közvetlenül a világbajnokság előtt.
Persze, az kérdés, hogy Rooney milyen állapotba kerül majd a mérkőzésekre és mennyire tudja magát függetleníteni attól, hogy nem tudott részt venni a teljes felkészülésben. -
Paranoia #2731 Néha:S
1x láttam a pályán:( Akkor is volt 1pár jó megmozdulása,távolról is elválat lövéseketennél már csak jobb lehet -
WartHogSon #2730 a kölcsönadás sosem árt, bár már most sem rossz játékos, ahogy láttam amikor néha pályára lépett -
skristof #2729 jaja, valszeg viszik is.. remélem sokat fejlődik majd, tehetséges a srác -
WartHogSon #2728 A Real Zaragoza kölcsönvenné a Manchester United fiatal spanyol védőjét, Gerard Piquét. -
#2727 ...
#2722 -
#2726 kerlon
kerlon 2
kerlon 3 -
#2725 kerlonra gondolsz? -
#2724 hát fm-ben nagyon jo O:
hogy való életbe milyen azt má nemtudom -
WartHogSon #2723 Valaki már látta ezt a játékost, hogy ennyire sztárolják? -
WartHogSon #2722 A Chelsea FC megszerezte az SFK Lyn nigériai középpályását, John Obi Mikelt, akiért 5,8 millió eurót fizetett a norvégoknak és 17,4 milliót a Manchester Unitednek, amely korábban már megegyezett a skandináv egyesülettel. -
#2721 el sem olvastam a hírt angolul és nem is vagyok rá kíváncsi
Habla alguien en español?
Talán a spanyol hírekből kiderül milyen fázisában jár az ügy... -
#2720 Akkor add vissza a nyelvvizsgád
Igen spanyolul is tudok Gracias :DDDD -
[jahogyja] -
#2718 szimpla, ámde igen hülye kérdés. ő MINDENT tud! -
#2717 köszönöm az angolórát, amúgy van belőle nyelvvizsgám. -.-
spanyolul is tudsz? /szimpla kérdés/ -
#2716 nem mondtam, hogy baj (sablonválaszra sablonválasz) -
#2715 Ha ez baj, akkor veled van a hiba -
#2714 most mit köcsögösködtök forreddel? hiszen neki a minőség a szenvedélye -
#2713 Na látod :) -
#2712 Ja,ezt nem olvastam.Országos lapokból van a hír,tehát ez nem tükrözi a manutd álláspontját:)