35611
-
De ezek a tecjnikás futballisták sosem egyezetek bele a keretbe. Nem ártem, hogy mért is kéne még?
-
Angol lapinformációk szerint néhány napon belül bejelenthetik, hogy Carlos Tevez Angliában folytatja a pályafutását. Amennyiben ez így történik, Tevez minden bizonnyal a Manchester United labdarúgója lesz majd.
"Nagyon közel állunk a megegyezéshez egy angol klubal. Véleményem szerint csak napok kérdése az, hogy aláírjuk a szerződést. Ami biztos, hogy Tevez távozni fog hazájából." - mondta a játékos ügynöke. -
átgázol rajtuk most a csapat:) -
a zsírkereskedő #3069 én mu-s is vagyok a többiek meg nem balhéznak... -
muman #3068 A Cselszkisek húzzanak erről az oldalról!Ők menjenek a FOCICIRKUSZ.NEVETSÉGES:CSELSZKI-fórumra!
A Benfikán revansot fogunk venni!
GO MU!!!!! -
a zsírkereskedő #3067 sztem nektek nics ok aggodalomra
chelsea...barca (másodikok leszünk)
...werder...(lehet h 3ikok?)
szóval van aki rosszul járt
alázatosság... igazad van nem mindíg látszik de most remélem a bl-ben a mu is meg a chelsea is jól teljesít majd
united!:) -
Paranoia #3066
benfika má megint -
Paranoia #3065 eddig a szeltiket kaptuk meg
F csoportba vagyunk -
Mi értelme ígérgetni? És ha nem jtunánk tovább és viisza jáccuk ezt a idézetet akkor mekkor ciki..
-
Paranoia #3063 17:55 m1 Telesport
Labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolás -
Paranoia #3062 hát ezt nagyon remélem,már ideje lenne bejuutni legalább a legjobb 8közé:S -
Ole bölcsen nyilatkozott
A norvég csatár úgy érzi a csapat összetétele megfelelő ahhoz, hogy az idény végén újra csúcsra érjen a bajnokságban.
A United tegnap nagyszerű mérkőzésen 3-0-ás győzelmet aratott, ahol a Babaarcú gyilkos szerezte a csapat harmadik találatát. A győzelem értékét tovább növeli, hogy mindezt Wayne Rooney és Paul Scholes nélkül sikerült, akik eltiltásuk miatt nem lehettek ott a The Valleyben megrendezett mérkőzésen.
"Most lehet igazán látni a csapat sokszínűségét," mondta az MUTV-nek. "Öt-hat játékos hiányzott eltiltás, vagy sérülés miatt a kezdőből, mi mégis könnyed győzelmet arattunk, amely mutatja mennyire nagyszerű játékosok alkotják a keretet."
"Tudjuk, hogy 20-25 játékos vár arra hétről-hétre, hogy a mester betegye őket a csapatba, azonban ennyi embernek nincs hely, ezért sokuknak távoznia kell véglegesen vagy kölcsönbe. Épp ezért igazán nagyszerű érzés a csapat tagjának lenni."
Ole Solskjaer szerint nem csak a csapat összetételének, hanem a sikeréhességnek is köszönhető a United nagyszerű rajtja, hiszen a csapat már három éve nem nyert bajnoki címet.
"Igazán nagyszerű kezdés volt" mondta. "Összességében nagyon fiatal a csapat, és mindenki sikeréhes."
"Az előző években megtapasztalhattuk milyen rossz veszíteni. Úgy érzem idén megvan bennünk a kellő vágy ahhoz, hogy győzzünk."
Eddig csak a United tudott két mérkőzésből kettőt abszolválni a bajnokságban. Emellett a nagy rivális Chelsea lépéshátrányba került, mivel tegnap elbukott a Middlesbrough otthonában, azonban Solskjaer szerint ebből meg nem érdemes semmilyen következtetest levonni.
"Nem foglalkozunk más csapatok eredményeivel," mondta. "Megpróbálunk minél tovább úgy játszani, hogy mi alakítsuk a saját sorsunk, ne az ellenfelek eredményeit kelljen figyelemmel kísérnünk."
T.Zoltán - 08. 24 -
Fergie ígéretet tett
Sir Alex Ferguson még a csütörtöki sorsolás előtt megesküdött a United szurkolóinak, hogy ebben a szezonban jobban fognak játszani és sikeresebbek lesznek a Bajnokok Ligájában, mint tavaly.
A Vörösök az elmúlt két esztendőben borzalmasan szerepeltek a legrangosabb európai kupasorozatban. Két éve az AC Milan búcsúztatta őket a legjobb 16 között, tavaly pedig már a csoportküzdelmek során megálljt parancsoltak Sir Alex fiainak.
"A tavalyi kudarc után szomjazom a sikerre," mondta az MUTV-ben. "Vissza kell fizetnünk a szurkolóinknak a csalódást keltő tavalyi eredményünket.
"Jól kezdtük a szezont, de nagyon fontos, hogy ne sérüljön meg senki, mert az utóbbi két évben sok gondunk akadt ez miatt.
"Úgy érzem kezdünk összeállni és beérni, valamint a csapatjátékunk is sokat javult. Véleményem szerint így még hosszú út áll előttünk," mondta.
A Bajnokok Ligája 2006/2007-es szezonbeli csoportbeosztásának sorsolását az MTV1 csatorna 17.55 órás kezdettel élőben közvetíti Monacóból.
T.Zoltán - 08. 24 | 14:36 -
Profizmusból ötös a MU-nak
Nem minden a pénz. Hiába költ milliókat a Chelsea, ha nincs alázat a játékosokban. A tegnap esti vereségüket, és a United győzelmét párhuzamba lehet állítani, tudtuk meg a skysports.com-tól.
"Bárkit megvehetnek, de amíg nincs szivük, addig esélytelenek. Nagyképűen, pökhendien, lenézően nem lehet a pályára lépni, a különbség az volt, hogy a Boro küzdött, ők meg csak a pályán voltak. A MU megmutatta, hogy akarattal és küzdeni tudással bármit el lehet érni. Nálunk mindenki odatette magát és az eredmény őket igazolja. A Chelsea megbukott, a Manchester viszont ötösre vizsgázott profizmusból." - mondta Martin Tyler a skysports.com szakértője.
Forrás: Foci24.com
HunManUnited
United - 2006 08 24 -
olvass vissza:) -
a zsírkereskedő #3057 nem volt ruszkizás:)
de egyébként csak uefáról volt szó h rossz a rendszer ennyi -
Ha mi Cselszki vagyunk akkor ti ManUsa!
Szóval be lehet fejezni a ruszkizást!
Minden csapatnak van normális neve,és minden csapat,ellenfél megérdemli a tiszteletet!
De hát ezt 15évesek nem értik ugylátom!
Na PEACE!!!!! -
a zsírkereskedő #3055 :)posztra igazolunk nem mezre!
nekem se tetszik a taktika h 2évig van valaki megszívja és elmegy! nekem pl scott parker joe cole lampard duff az ideális kpálya ebből 2 már nincs sajnos
ez van de ettől függetlenül meghatározó klub és nem csak a pénze miatt -
hosszú a szezon és sérülések vagy eltiltások esetén nincs normális védekező középpályásunk. legjobb bizonyíték hogy tavaly már Smith és O'Shea is jáccott védezekő középpályást... 
amúgy cáfolom az állításod: jó játékos mindig kell, miért ne igazolnánk le ha megtehető. mondd hogy nem. -
boccs h beleszólok, de a chelsea a pénzről szól!! és mint láttuk ez már a reálnak sem működött, hát idén egyenlőre úgy tűnik h ők is degeszre vásárolták magukat, de nem sokat érnek vele, persze még nagyon az elején vunk!! szal sztem várjuk meg azt az 5 évet ezzel a tisztelettel... -
a zsírkereskedő #3052 presztízs... csupán ennyi nem kapja meg a chelsea a kellő tiszteletet
kit akar mindeki legyőzni? barca+chelsea persze vannak más nagycsapatok is akikre mindenki hajt de most ez a 2 legfőbb klub
a mu-nak sztem nem kell tevez egyébként elég jó a keret így is... a másik h mascheranot hova akarják? így is sok kpályás van a unitedben aki kiváló
sztem a mu nagyon erős anglia top3jában van európában is nagyon jók szóval felesleges lenne... -
tavalyi eredmények alapján a MU a 4. kalapban lenne 
#3049: amióta az eszemet tudom és érdekel a foci az Inter nincs sehol :) -
tökmindegy nem? Murinnyó szerint úgyis ti vagytok a legjobbak és megnyertek mindent szóval olyanmindegy kivel sorsolnak össze titeket és melyik kalapban vagytok.
ha pedig irónia nélkül mondom akkor is ugyanaz a lényeg: aki BL-t akar nyerni annak úgyis le kell győznie legalább 2-3 nagycsapatot.
nemértem a problémát. -
az inter 5 éve sem volt sehol -
a zsírkereskedő #3048 szar a rendszer most meg az inter és valencia nincs sehol
nem 5éves múlt alapján kellene kiszámolni hanem a tavalyi eredmények alapján na de uefa mit várunk
egyébként mi lett a mostani mu meccs? -
Nadi #3047 Az utóbbi 5 év nemzetközi eredményei alapján számítják ki...
5 évvel ezelőtt a cselszki sehol nem volt... -
a zsírkereskedő #3046 köcsög uefa a chelsea mi alapján második kalapos?
ezt nem értem...internél valenciánál liverpoolnál arsenalnál mindenféleképpen erősebbek vagyunk -
B&B-től nem fognak, mert tippmixeltem rájuk 
-
Kikaptak 2-1-re a Boro-tól! -
Mit csinált a cselzi? -
muman #3042 Szopott a Cselszki, mi meg nyertünk!Így lesz ez a bajnokság végén is!
GO MU!!!!! -
Paranoia #3041 Hja és nem mellesleg;
Ma sorsolnak a BL-ben
A Manchester United már várja a ma hatkor megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája sorsolás végeredményét, amit Monacóban tartanak majd. A Vörös Ördögök az első kalapban vannak, így el fognak kerülni olyan csapatokat, mint a Barcelona, az AC Milan, vagy éppen a Real Madrid.
Sir Alex Ferguson csapata a tavalyi BL-ben már a csoportkörből búcsúzni kényszerült, ami utoljára az 1994/05-ös szezonban fordult elő. A tavalyi sikertelenség után a United most mindenképpen bizonyítani akar.
A sorsolásnál az UEFA a 32 csapatot négy kalapban helyezi el, mindegyik kalapban nyolc csapat van európai ranglistájuk szerint. Nyolc Bajnokok Ligája csoport lesz, mindegyikben négy csapat, úgy hogy mindegyik kalapból kiválasztanak négy csapatot. A United az első kalapban van és meg fog mérkőzni egy-egy csapattal a második (nem a Chelseavel, mivel két ugyanolyan nemzetiségű csapat nem lehet egy csoportban), harmadik, valamint negyedik kalapból.
Első kalap: Barcelona, AC Milan, Real Madrid, Inter Milan, Liverpool, Arsenal, Manchester United, Valencia.
Második kalap: Lyon, Porto, PSV Eindhoven, Bayern Munich, Chelsea, Roma, Celtic, Lille.
Harmadik kalap: Sporting Lisbon, Benfica, Bordeaux, Steaua Bucharest, Werder Bremen, Olympiakos, CSKA Moscow, AEK Athens.
Negyedik kalap: Anderlecht, Dynamo Kiev, Hamburg, Levski Sofia, Shakhtar Donetsk, Galatasaray, Spartak Moscow, FC Copenhagen. -
Paranoia #3040 
-
The best...
-
Ha jön Tevez szerintem jön Mascherano is és akkor újra a világ egyik legjobb kerete lenne a miénk(most még csak az első 25 ben van a világon). -
Arra érti szerintem, hogy Smith még nem bevethető! -
most nem pontosan vágom mit akarsz mondani ezzel, de ez a "playstationon nyomja" teccik. :D -
nincs nekem semmi bajom, csak tudod Rooney még nem olyan tapasztalt, Saha meg az, de ő meg nem olyan gólzsák mint Ruud (volt). kéne még ide az a bolond Tevez akiért bunyózunk a Bayernnel! Hosszú a szezon, Smith meg még csak PlayStation-ön nyomja... -
Hajrá!!!!!!! Nyertunk!!!!!!!!!!!!

-
mi az hogy Ruud nélkül, még Rooney nélkül is tudjuk termelni a gólokat!
Nagyon erős keretünk van be kell vallani! :D