35611

• Paranoia
    Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz már ebből a ronáldó mizériából...
    Ruud meg jó helyen lesz ott ,többi lófejű közt
  • passatgt
    "Ugyanakkor eltérő a két futballista közt, hogy Fernando Torres esetleges klubváltására még van esély, míg Ronaldo maradása biztos.."

#2866-ból
  • skristof
    megelőztél :)
  • skristof
    Ronaldoért bejelentkezett a Valencia, Ruud-ért 17 milliót kínál a Bayern
  • Paranoia
    A Valencia bejelentkezett Ronaldóért >>
  • Paranoia
    Az Atletico marasztalja játékosát

Az Atletico Madrid kedden Fernando Torres jövőjével kapcsolatban fog sajtótájékoztatót tartani.

A 22 éves játékos körüli spekulációk a Kölyök világbajnoki szereplése után erősödtek meg, majd Ruud van Nistelrooy várható távozása után több helyen is már tényként közölték, hogy Sir Alex Ferguson megyegyezett a spanyol fiatallal.

Az Atletico azonban tagadta ezeket a pletykákat, és továbbra is csapatukban szeretnék tartani Fernandot.

A helyzetet egyébként ironikusan akár Cristiano Ronaldoéhoz is lehetne hasonlítani, ugyanis a 'Matracosok' vezetői is olyannyira szeretnék Madridban marasztalni Torrest, mint Fergusonék a United portugálját. Ugyanakkor eltérő a két futballista közt, hogy Fernando Torres esetleges klubváltására még van esély, míg Ronaldo maradása biztos..
  • gabber_saviola
    :Ddddd
    nem györekek, de az olasz topik volt a sablon :P
  • Paranoia
    Hát azt nemtom,a kép akkora csak emennyi lácik belölle:)emtom miaz a sok hely.
    hm
    és mit keresnek a gyökér olaszok a hozzászolás helyénél?
  • a zsírkereskedő
    tévedés ne essék mu fan vok
    (igaz h talán nincs is angol csapat amit nem birok.... minden angol csapatot imádok)
    csak azért raktam be mert poénosak nem mert megbántani akarok vkit is...
    scholes giggs személyes kedvenc és legendás páros...
  • skristof
    baromira... vki törölhetné ezt a sok xart.. amúgy jó lett az új stílusa a topiknak meg a banner is jó, csak minek alatta akkora hely?
  • Paranoia
    szépek...
  • a zsírkereskedő

• a zsírkereskedő

azóta megtanultam h kell ezt csinálni
  • Iori
    mert nem támogatja a fórum a .pict kiterjesztést
  • a zsírkereskedő
    valamiért nem megy sorry
  • a zsírkereskedő
    http://www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/2006/07/14/9303531.pict
  • a zsírkereskedő
    http://www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/2006/07/14/9303503.pict
  • Iori
    egy hét alatt nekem simán kihozták 7font, asszem hétfőn adta fel a srác akitől vettem és csütörtökre ide is ért
  • sapkafej
    de ratyi az új mez
  • skristof
    szerintem is olcsóbb, nem is szándékoztam innen rendelni. valszeg lehúzás az olyanoknak, akiket nem tájékoztatnak az ilyen fórumokon :P

szal akkor ár+postaktg és ennyi? és egy hét alatt ideér?
  • Iori
    hát sztem enyhén drágák a cuccok, egy sál 6000ft???? meg egy bögre 5000ft? loller, tiszta átbaszás az egész dolog így elsőre

itt meg itt ezerszer olcsóbb a postai költséggel együtt

PS: most vettem észre hogy ez a holnap még VATot is ír...sztem 2004 óta nem frissítették az oldalt, mióta kell vámot meg adót fizetni ilyen fing mennyiségű áru után?
  • skristof
    innen gondoltam, h kell még valamit fizetni
    (belépés utáni lap alja)
  • Iori
    milyen ado? miota kell EUn belul adot meg vamot fizetni? :)
    A szallitasi koltseg max 6-7 font (4-5 napon belul megerkezik)
  • skristof
    okés, ha megtudsz valamit akkor lécci majd jelezd. köszi előre is :)
  • Paranoia
    hát azt nemtudom,h mennyi apostakltség.de megkérdzem majd.
    extra többlet,hmm talán ha sürgössen kéred
    max 1héten belül mindig megérkeznek a cuccaim.
  • skristof
    és az mennyi plusz? a 40 font az durván 16ezer pénz.. az elég jó ár. mennyibe van a postaköltség és mennyi idő míg idér? van valami extra többlet, amit még fizetni kell?
  • Paranoia
    én postán kaptam mindent
  • skristof
    és hazaküldeni hogyan lehetne?
  • passatgt
    nekem is van ismerősöm
  • skristof
    40 font az ára, 27-től már szállítják is, de szállítási költség meg az adók miatt sztem kurvadrága úgy. de mintha neked lenne odakinnt vmi ismerősöd... esetleg ha tudsz rajta keresztül szerezni, akkor szólj már lécci :)
  • Paranoia
    hüüü széép lesz ja.bejövőőős!Aszem nemsoká leadom a rendelésem
  • skristof

• skristof
    aki esetleg még nem látta volna az új mez-koncepció:

nekem nagyon bejön ezzel a retro feeling-gel
  • Paranoia
    Torres a legesélyesebb jelölt Ruud helyére

A Manchester United tárgyalásokat folytat az Atletico Madriddal, és a Vörösök akár 25 millió fontot is fizetnének, hogy Fernando Torres lehessen Ruud van Nistelrooy utódja.

Ruud van Nistelrooy aláírásáért a Real Madrid, a Bayern München és a Newcastle United is ádász csatát vívott, ám végül a holland támadó Pedrag Mijatovic-al egyezett meg, így Nistelrooy vélhetően 15 millió font ellenében költözik majd Spanyolországba.

A United pedig a Ruudért kapott összeget is szeretné felhasználni Torres megszerzése ügyében.

Mindemellett szóba került az Álmok Színházában Fabio Cannavaro, Luca Toni, Patrick Vieira, Lilian Thuram, David Trezeguet és Pavel Nedved neve is.

• Paranoia
    Van Nistelrooy távozni akar

Óriási meglepetésre a Manchester United szakvezetője a klub mai sajtótájékoztatóján elismerte, hogy Ruud van Nistelrooy el akar szerződni Manchesterből.

A MU trénere miután megerősítette, hogy a játékosok minden baj nékül megérkeztek az dél-afrikai túra első állomáshelyére, arról is beszélt, hogy a csapat kapcsolatban áll a Real Madrid illetve a Bayern München vezetőivel is.

"David Gill értesített engem, hogy Ruud van Nistelrooy jelezte, hogy szeretné elhagyni a csapatot." -mondta Ferguson a MUTVnek "Megszerzése ügyében pedig Madridből és Münchenből is aktívan érdeklődnek."

Ruud történetéből már egyébként minden közismerté vált, és bár egy ideig úgy tűnt a holland gólvágó Manchesterben folytatja pályafutását, most már szinte biztosra vehetp, hogy vagy Madrid, vagy pedig München lesz Van karrierének következő állomáshelye.
  • DJ Bee18
    az nem 30, hanem 100 milla :DD
  • Scania Dáci
    nistiről mit lehet tudni?rem marad
  • Scania Dáci
    de jó player akivel csak előrébb jut a csapat,ezt meg el kell felejteni
  • Paranoia
    én annyira nem.most meglehet kövezni vagy akármi.
    nekemse teccet amit csinált...
  • Scania Dáci
    én örülnék ha maradna