35611

• Csesza
    jah, mivel ott dollárban üzletelnek :)
  • ffxi
    Mégis jön
  • Paranoia
    Hargreaves elmegy!

Mark Van Bommel Owen Hargreaves helyettesítésére érkezik a német bajnok, Bayern Münchenhez. A holland válogatott játékos a hétvégét az alku megvitatásával töltötte és magabiztos abban, hogy minden valószínűség szerint nem kell majd versenyeznie Hargreavesszel a kezdő pozícióért.

Az egyik leghírhedtebb átigazolási spekuláció Hargreaves és a Manchester United között van. Sir Alex Ferguson mindenképpen meg akarja szerezni a bajorok játékosát, hogy majd a másik új szerzemény, Michael Carrick mellett tudja játszatni a középpályán.

A Vörös Ördögök képesek lennének 17 millió fontot is kifizetni a játékosért, de a Bayern visszautasította azokat az állításokat, miszerint Van Bommel érkezésével elengednék Hargreavest. Ennek ellenére Van Bommel szavai alapján mégis van esélye egy esetleges távozásra.

"Azért hagytam el a Barcelonát, mert nem volt garantálva, hogy minden egyes héten játéklehetőséget kapok" - mondta Van Bommel.

"24 világklasszis játékossal nem is várhatom ezt el."

"De a Bayernnél nagyobb az esélye annak, hogy játszok Michael Ballack távozásának köszönhetően, valamint Owen Hargreaves szintén közel van, hogy elhagyja a klubot."
  • skristof
    csak a pénznem nem mindegy :)
  • neevous
    Én úgy emlékszek h Tevezért 30 milliót fizetett a Corintians, szal bőven nem lenne jó üzlet nekik eladni 20-ért.
  • Matthew Prosac
    jajne. inkább Tevez , mint Trez.
    szerintem Trezeguet-et felesleges, mert Saha van olyan jó jelenleg, Rooney pedig jobb mint ő. Ehhez jöjjön Tevez, Smith felépül és csöcső. nemkell ide Trez.
  • a zsírkereskedő
    tevezért 20 az jó mert felszállóü ágban van...egyre jobb lesz
    trezeguet-ért 25 jó mert jó játékos és megéri a pénzét...
    a milan 25ért akarta ronniet a realból de a real 30at akar... ehhez mérjétek
    3csatár tényleg kevés...de a munak több van mert smith is tud azt játszani meg c ronnie is (igaz h nem az igaziak de tudnak)
    tevez meg jó de sztem nem szükséges feltétlenül
  • ffxi
    Tudom! Ár/teljesítmény aránytalanul van 1picit.
  • gabber_saviola
    euró persze :)
  • muman
    Szerintem Tevezzel jobban járnánk, mint Trezeguet-el!
    A Bayern ***** LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GO MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • neevous
    szerintem jó vétel lenne Tevez-zel együtt
  • ffxi
    Picit sok érte
  • gabber_saviola
    Manchester Utd, 25 milioni per convincere la Juve a cedere Trezeguet

szal ajánlottatok 25 millát Trezeguetért
  • Forza Italia
    Tevez nagyon jó játékos és csak erősíteni tudja a Mu-t. Szerintem nagy szuksége van a Mu-nak Tevezre. Gólerős jól cselez, jól passzol. És azért ne feledjuk. Saha, Rooney és Solskjaar premier Ligába kevés a 3 csatár. Főleg hogy saha és solskjaar is könnyen sérül meg. Cseszának meg igaza van nehéz körülmények között élt és megérdemli, hogy egy Mu-szintű csapatban focizon.
  • Csesza
    nem azért írtam mert válogatnak hanem a "rohadtfejű" kifejezésért

aki nem tudja hogy mien körülmények között élt és hogy miért lett ilyen az ne írjon ilyeneket

+ még a kedvenc pléyám
  • Fyrex
    ez nem változtat a kijelentés súlyában :)

bár lényegében igaz h szánalmas ami itt megy... sok csapat örül ha játékost igazol ezek meg még válogatnak is h nem kellenek a jobbnál jobbak...
  • Csesza
    ezt most korán reggel nemtudtam máshogy lereagálni
  • Fyrex
    ez túl erősre sikerült..
  • McFrost
    röhely ami itt megy , komolyan!
    ki az akinek nem kell Tevez? EGY HÜLYE!
  • Csesza
    te hülye faszparaszt...
  • a zsírkereskedő
    olyan lesz mint ronaldo-gallas-ashley cole kolonc aki nem is akar ott lenni és nem fogja jól érezni magát...
  • Matthew Prosac
    akkor szopjanak sarat!
  • Paranoia
    Uli Hoeness a kíváncsiskodó újságíroknak elmondta, Mark van Bommel érkezése nem jelenti azt, hogy meggondolták volna magukat Owen Hargreaves ügyében és továbbra sincs rá esély, hogy az Old Traffordra szerződjön.

Van Bommel hároméves szerződést fog aláírni a bajor klubbal, ami után sokan forgatták gondolataikat azon, hogy a német rekordbajnok csapat vezetősége esetleg még egyszer átgondolta a United ajánlatát.

"Megegyeztünk a Barcelonával," mondta Hoeness az Arena TV-ben.

"Van Bommel a jövő héten érkezik meg. Amennyiben átmegy az orvosi vizsgálaton hároméves szerződést fog aláírni.

"Owen is marad - erre a házát, vagy milliókat is rátehet bárki. A Manchester United is már nélküle tervezi a jövőt.

"Szeretnénk Van Bommellel és Hargreavesszel erősödni a középpályán.

"Amint bezárul az átigazolási ablak már Owennel sem fognak többet foglalkozni és véget ér az egész történet."

Forrás: Sky Sports | BBC News
  • Matthew Prosac
    Tevez is kell, Hargreaves is kell. Nelegyetek már parasztok a rohadtfejű meg hasonló kifejezéseitekkel.. Nagyon jó csatárról van szó!
    Bayern pedig megszerezte Van Bommelt, szóval Owen-t is el fogják engedni.
  • PESFAN
    Ne jöjjön a rohadtfejű.
    Ezt a Hargrawes ügyet kellen lezárni már de kurvára.
    Jó lenne ha jönne.
    Tevez nem is kell.
  • McFrost
    Állítólag a ManUTD 17 millió fontot ajánlott Tevez-ért!
  • pilboy
    az MU topicjában úgy hívjuk az ellenfelet, ahogy mi akarjuk
    viszont itt te nem cinkelheted a mi csapatunkat
    sztem ez így fair

ti is úgy hívtok minket a saját topicotokban, ahogy akartok (az okosabb rész úgysem megy oda)
  • Paranoia
    vkinek van 1 kis tárhelye,mert csinálnék flashes bannert csak én nemtudom sehova feltölteni
  • a zsírkereskedő
    hát a chelsea-nél semmi hír nincs szerencsére a husi tevezről - nem is kell
  • ffxi
    Elfogják happolni előlünk és nem is bánom...
  • McFrost

Carlos Tevez továbbra sem jelentkezett edzésre csapatánál, a Corinthiansnál. A csatárt immár öt napja nem látták, és semmiféle formában nem értesítette az egyesületet. Emerson Leao edző annyit mondott, ő a rendelkezésre álló játékosaival akar foglalkozni. Tevez ügynöke azonban informatívabb volt.
    - Carlos nagyon közel áll ahhoz, hogy egy angol klubhoz szerződjön - tudhattuk meg az ügynöktől. - Az említett klub minden bizonnyal a Chelsea és a Manchester United közül kerül majd ki.

• passatgt
    kitömtük őket
  • McFrost
    73' Watford [1 - 2] Manchester U.
    12' [0 - 1] M. Silvestre
    34' [1 - 1] D. Francis
    40' G. Mahon sárgalap
    52' [1 - 2] R. Giggs
  • ffxi
    Ennyi a vége?
  • McFrost
    55' Watford [1 - 2] Manchester U.
    12' [0 - 1] M. Silvestre
    34' [1 - 1] D. Francis
    40' G. Mahon
    52' [1 - 2] R. Giggs
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
  • McFrost
    elfér itt Tevez: középpályásként és csatárként is bevethető , fiatal , gyors , kemény és nem mellesleg hatalmas biznisz
  • McFrost

Teams

Watford: Richard Lee , Lloyd Doyley , Daniel Shittu , Jay Demerit , Chris Powell , Damien Francis , 40 Gavin Mahon , Hameur Bouazza , Darius Henderson , Ashley Young , Marlon King
    Subs: Malky Mackay , Alhassan Bangura , Matthew Spring , Alec Chamberlain , Jordan Stewart

Manchester United: Edwin van der Sar , Mikael Silvestre , Wes Brown , Rio Ferdinand , John O'Shea , Darren Fletcher , Ryan Giggs , Michael Carrick , Cristiano Ronaldo , Louis Saha , Ole Gunnar Solskjaer
    Subs: Ji-Sung Park , Giuseppe Rossi , Tomasz Kuszczak , Kieran Richardson , Patrice Evra
  • totiii
    16:00-kor kezdődött a Watford - Manchester utd., sport tv-ken nem közvetítik ha jól látom, jelenleg Silvestre góljával 0:1. Priskin nem játszik, cserepadon sincs
  • ffxi
    Mikor és kivel jácunk legközerlebb?
  • csm
    hazájából már akkor távozott amikor elhagyta a Boca-t.
    sztem sem szükséges az MU-nak...