35611
-
pilboy #5410 ezt én sem írhattam volna szebben
-
mazlista #5409 hajrá gyerekek gyerünkverjétek szét őket -
#5408 hát nehéz meccs lesz, de bizakodó vagyok! -
#5407 igazából az lehet a szerencsénk, hogy ugye hazai pálya, nekünk kell többet birtokolnunk a labdtát tehát, mi irányíthatunk így muszáj lenne végig elöl tartani a labdtát egy-két gólt rúgni, aztán a visszavágóra izguljunk hogy felépüljön egy-két "védőbástya"! -
#5406 tegnap kezdett el edzeni szal tuti nem! sajna! -
skristof #5405 igen -
#5404 otthon jácunk ma? -
#5403 Én úgy tudom igen,de hogy ma játszik-e,azt nem. -
#5402 Vidic felépült-e? -
#5401 Sir Alex Ferguson vezetőedzőt nem aggasztja, hogy Rio Ferdinand kiújult ágyéksérülése miatt csak három egészséges védője maradt az AC Milan elleni kedd esti Bajnokok Ligája elődöntőre. A Manchester United labdarúgócsapatának szakmai főnökét csak az „zavarja", hogy a cseresor nem lesz elég erős. „Persze hiányzik majd Rio Ferdinand és Gary Neville, de rendkívül lelkes és elszánt a csapatom. Minden klasszisunkra számíthatok, csak az a gond, hogy a kispadunk nem lesz elég erős. De nagyon jó teljesítményt várok a rendelkezésre álló kerettől" - mondta a skót tréner. -
#5400 Viasat (Ma)
20:30 UEFA Bajnokok Ligája
Manchester United - AC Milan ÉLŐ
Vagy ha ezután vkit érdekel,s lemaradt róla:
Sport1
22:00 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester United - Middlesbrough (ism.)
-
#5399 Hát ezaz!
Mondom hogy még maga se tudja miről beszél! -
#5398 Jó lesz,már én is nagyon várom.
Győzzön a jobbik,tehát a Mu :D -
#5397 hát ja holnap minden kiderül -
#5396 most nem azért de ez a cigányképű mit beszél??:S:D -
#5395 a mi középpályánk nem egy átjáróház, győzni megyünk Manchesterbe és győzni is fogunk ( a meccs a kpályán fog eldőlni,védelmetek nem valami acélos, egyedül a kpályátoktól tartok..., gyors, lendületes, sokat lőttök kapura, nálunk pedig Dida is felépült) kemény meccs lesz, nagy párharcokkal de majd holnap kiderül -
pilboy #5394 vétkeztem, mert kíváncsi voltam
kis statisztika ismét (nem hivatalos, mert lehet, h 1-2 kihagyott tizi lemaradt):
Chelsea-nek megítélt büntetők: 3
MU-nak megítélt büntetők: 4
Chelsea ellen megítélt büntetők: 1 (!!!!!!!!!!!!!!)
MU ellen megítélt büntetők: 4 (!)
akkor most mi van? -
#5393 én is így vagyok vele. Sztem 2-0 álomeredmény lenne, ha ez lenne a visszavágón már nincs okunk aggodalomra. -
pilboy #5392 még vmi ehhez, aztán hagyom :)
08.41-hez tessék tekerni és meglátjuk, mit csinált O'Shea... köszöntem ;) -
#5391 reméljük:) -
#5390 Milan is csak egy hétre jön:P -
#5389 én egy 2:0 győzelemmel lennék megelégedve, egyébként nagyon nehéz meccs lesz tényleg, hát reméljük h összeszedik magukat a fiúk -
#5388 pfff lol
savanyú a szőlő? -
pilboy #5387 hagyjuk a p*csába a chelsea mánágerét!
térjünk a lényegre!
holnap nagyon nehéz meccsünk lesz, egy teljesen összeszokatlan védelemmel állunk fel
bízom benne, h még így sem kapunk gólt, és sztem 1-0 v. 2-0-ra nyerünk
bár még a 2-1-et is el tudom fogadni eme felállásban -
#5386 ezaz ember egyáltalán tudja mit beszél? -
#5385 -
pilboy #5384 arra is emlékszik, h nem adott meg a bíró nekünk egy teljesen szabályos gólt??? -
Paranoia #5383 ...nem írok semmit me bünti lenne belölle -
#5382 Mourinho: A Manchester ellen sosem jár tizenegyes
José Mourinho, a Chelsea menedzsere úgy véli, a játékvezetők kivételeznek a Vörös Ördögökkel.
Mourinho a Manchester United szombati mérkőzésére utalt, mikor megjegyezte: Alex Ferguson csapata a saját 16-osán belül bárhol szabálytalankodhat, azért nem jár tizenegyes, ez már-már koncepció a játékvezetőknél. A Middlesbrough a MU elleni szombati bajnoki hosszabbításában egy tiszta büntetőtől esett el a bíró nagyvonalúsága miatt, ezzel a Chelsea egy pontot vesztett a bajnoki címért folyó harcban.
- Nem próbálok semmit sem sugallni, csak a tényeket mondom el. Úgy néz ki, hogy a bíróknak meg van tiltva, hogy 11-est ítéljenek a Manchester ellen. Nem beszélek összeesküvésről, mert akkor azt bizonyítanom kellene, és ha nem tudnám bebizonyítani, akkor megbüntetnének. Ezért csak a tényeket mondom el, mert ha ezt nem tenném szóvá, akkor vak lennék, és nagy szemüvegekre lenne szükségem – fogalmazott fondorlatosan Mourinho.
Ezt a szánalmas megnyilvánulást hadd ne véleményezzem... Gondoltam beírom, hogy helyettem ti tegyétek meg. -
skristof #5381 jólvan viktorka, menj és tag-eld össze anyukád erogén zónáját. -
pilboy #5376 hogy merészeled kis betűvel írni a csapatunk nevét?
kedden 20.45-től a Viasat-on! -
#5375 fejezzük be ezt a témát mostmár, mert be fogják zárni a topikot, az meg senkinek nem lesz jó! -
Paranoia #5374 holnap a Milan ellen. -
mazlista #5373 mikor játszik a man.utd.a bajnokok ligájában?kiváncsi kit fog megverni -
skristof #5372 hogy írod le a sztáredző nevét
ebből büntipont lesz -
Borzkutya #5371 Murinnyó elkezdte ismét a kritikáit.
Forrás: nso.hu -
#5370 Ez már szép :) -
#5369 nagyon helyes, mondjuk ez várható volt! bár az év csapata dologban nem vártam ekkora fölényt:) -
Paranoia #5366 helyes 1értelmü,h neki jár minden!
#5238 -
skristof #5365 ahh ép írni akartam... megelőztél :)