35611

• passatgt
    mondjuk ebből látszik,hogy nem igen van normális csatárunk...
  • passatgt
    lol
  • Scholes18
    a sok vita közben halkan megjegyezném hogy Cristiano Ronaldo lett Angliában az Év Játékosa ÉS az Év Fiatal Játékosa cím nyertese! ilyen 1977 óta nem fordult elő hogy valaki mind2 díjat bezsebelje!

Az év csapata Angliában:
    Edwin van der Sar, Gary Neville, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra (all Manchester United); Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo (all Manchester United) and Steven Gerrard (Liverpool); Didier Drogba (Chelsea) and Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)

A legjobb edző: Sir Alex Ferguson

ne ez nem gyenge!

FAPremierLeagueNews
  • Paranoia
    büntipont lesz.
  • Matthew Prosac
    már az nso-ban sem lehet megbízni
  • gabber_saviola
    befejeztétek végre?
  • Paranoia
    Hm nem értem a "cselzi" mért lenne a csapat fikázása:S és nem azt írtam,h xar cselzi,hanem xar cselzi gól.Sztem azért így más.
    1xüen könnyebb így leírni,nemtom ez mért bánt másokat...Engem egyáltalán nem érdekel ki,h írja le,h mencseszter...Nem mászkálok át a topikotokba nézi,h ti hogy írjátok le,mer nem érdekel...mellesleg könnyebb leírni,h MU .
  • Matthew Prosac
    Na, akkor egy kis friss hír az nso-ról:

Csalódott kékek, a döntetlennek leginkább Manchesterben örülnek

A bajnoki címvédő Cselszi gólnélküli döntetlent játszott a Newcastle United otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premiership) 35. fordulójában. Ez azt jelenti, hogy a londoni kékek hátránya három pont az éllovas Manchester Uniteddel szemben. Akárcsak a Cselszi, az MU is csupán döntetlenre volt képes a fordulóban.

Az éllovas Manchester United szombaton óriási meglepetésre az Old Traffordon nem tudta két vállra fektetni a Middlesbrough gárdáját (1-1), ez pedig azt jelentette, hogy a bajnoki címvédő Cselszi győzelem esetén egy pontra megközelítheti a listavezetőt.

A 7. percben egy vitatható jelenet után hördült fel a közönség, Kálu előbb berobogott a tizenhatoson belülre, majd középre adott, a labda pedig Stephen Carr karjára pattant, Hasley játékvezető azonban továbbot intett.
    Az első negyedóra végén Mihájel Bálákk megsérült, a német középpályást hiába ápolták, nem tudta vállalni a folytatást. Murinnyó a harcképtelenné vált játékos helyén Dzsón Obi Mikelnek szavazott bizalmat.
    A 28. percben Kieron Dyer kísérletezett távolról, Petr Csehnek azonban nem kellett játékba avatkoznia, mivel a labda mellé szállt.
    A 34. percben ismét Stephen Carr volt a főszereplő, ezúttal a másik tizenhatoson belül kavart port. Ferejrá szorításában a földre esett, a sípmester ezúttal sem adott büntetőt.
    A 44. percben az előrehúzódó Véjn Briddzs került lövőhelyzetbe, ez a próbálkozás azonban magasan fölé szállt. Az első játékrészben látottakkal leginkább a Newcastle lehetett elégedett, a hazaiak közül különösen Steven Taylor és James Milner volt aktív.

A térfélcsere után az első gólhelyzetig alig másfél percet kellett várni, egy lecsorgó labdára Frenk Lámpárd csapott le, majd 14 méterről, ígéretes helyzetből fölé bombázott.
    Az 57. percben Csehnek akadt védenivalója, a cseh portásnak Butt átadása után Dyer közeli lövését kellett bravúrral hárítania.

Ugyan mindkét kapu előtt adódtak gólhelyzetek, de a játék a hajráig lassan csordogált a játék. A végjátékban azonban újra felélénkült a találkozó. A Newcastle óriási lehetőséget szórakozott el, a túloldalon pedig Dzsó Kól pörgetett bele Ferejrá középre adásába, a labda centiméterekkel kerülte el a kapu jobb alsó sarkát.

Ezen a délutánon gólképtelen volt a Cselszi, ezzel pedig véget ért egy sorozat, hiszen az elmúlt húsz mérkőzésen rendre betaláltak a "kékek".
  • skristof
    adom.
  • skristof
    jólvan köszi a felvilágosítást, szia.

ezentúl remélem minden helyesírási hiba miatt is lesznek büntipontok, ne feledjétek a muszáj pontos jé :)
  • asfa
    hmm az a baj h a mi topikunkban sem egyszer irták az MU szurkolok vagyis Ti h végre kikapott a cselszar és nem sorolom..csak mivel halál idegesítő kiszoktam törölni mielőtt elkezdődne a flém! nem montam h pont Te de nagyon sokan tőletek..
  • Rash87
    Jó,én megértem.

Még sosem írtam úgy,h cselszi(nem is fogom),de azért az elég szánalmasnak tartom,hogy ezért büntető pontokat osztogatnak egyeseknek.
    Eddig is írták itt egyszer kétszer régebben,mégsem volt belőle semmi probléma.

Meg itt a MU topik,itt úgy írják,ahogy akarják egy bizonyos kereten belül sztem,ha a Ti topikotokban írnák így,akkor megérteném,h büntetőpontot kapjon.

• asfa
    nem pont most..nem csak a cselzizésért van értsd meg... én is kapok büntit ha menkesztert irok de nem irok mert nem keltem a flémet meg a feszültséget!!
    ennyi az egész..mindegy hogy mien topicban vagy..ha nálunk letudod irni h Chelsea itt is letudod irni h Chelsea.. én letudom pedig a ti csapatotok neve hosszabb.. és képzeld még élek..nem haltam bele! nem tudom miért oan nehéz..Gabber nem kelt bal lábbal..hanem egy normális forumot akar csinálni de ezért nem fog menni mert ien kis apro dolgokat bekéne tartani!
  • pilboy
    jah egyébként meg az ilyen szánalmas szöszmötölésekkel veszik el az ember kedvét a fórumozástól - bár nem az enyémet (egy ideig)
  • pilboy
    ok, rendben! itt hadd írjam már úgy, ahogy akarom, vagy legalább fonetikusan, a ti topicotokban normálisan
    és miért pont most kellett ezt? eddig lehetett akárhogy, még a ti topicotokban is? érdekes
    talán bal lábbal kelt gabber? vagy érezte, h nem nyernek a Parma ellen?
  • pilboy
    Sherlock! mit derítettél ki ebből? kíváncsi vagyok! tényleg
  • asfa
    nem akarok beleszolni de ugy látszik nem értitek a lényegét ennek! Nem Chelsea drukker Gabber nem azért osztogat mert X-elt a Chelsea...
    és nyugodtan le tudja mindenki irni azt hogy Chelsea mert kb ugyanannyi erő meg idő mint a cselszi meg a cselzi meg a cselszar és stb.. én se irom h szar mencseszter meg menkeszter hanem Manchester Utd vagy legalább Man U.. de nehéz..
    de meglehet nézni #5322 amiben xar cselzi gol, vagy #5327 ahol buzikéknek van irva.. #5316 vagy hogy szégyen lenne ha ien csapat..
    inkább az a szégyen hogy egyes emberek azt hiszik h azért drukkerek mert az ellenfél csaptát akik a legnagyobb rivális minél jobban lefikázzák!
    de ha ezt nem értitek meg akkor sajnálom!
  • Rash87
    De nem értem miért baj,ha valaki úgy írja le,h "cselszi"...De hát istenem,így kell kimondani,akkor meg mi a gond?!

Mert ha még azt írná vki,h "cselszar",vagy ilyesmi megértem.
    Meg főleg az,h nem a másik topikban írták,hanem itt.

Attól meg h leXeltek ők is,nem kell egyből minden MU szurkolónak büntetőpontot adni,mert vmi nem tetszik neked.
    Fordul a fal felé,és vezesd le az idegességedet máson :D
  • passatgt
    én még nem kaptam:)
    Úgylátszik a kelsajó név,használjuk azt:)
  • skristof
    én feltűnési mániának nevezném. de majd ezért is kapok egyet.
    mindegy, ha ettől neki szebb az élete, az azthiszem minednt elmond.
  • Paranoia
    Ahjaj büntipont osztás van.
  • Rash87
    Szánalmas...
    Nem bírja biztos elviselni,h a C****** leXelt
  • pilfer
    Mert?
  • gabber_saviola
    pilfer
    **.*.19.40

pilboy
    **.*.19.40

én a helyedben most csendben lennék.
  • pilfer
    Ezek szerint nem szabad fonetikus szavakat írni!

Ráadásul nem is a rivális topikjába lett írva (akkor most kapok egy kis háromszöget, mert nem "topic"-ot írtam???).
  • gabber_saviola
    az is szánalmas, hogy az ilyen monitorhuszárok azon élveszkednek, hogy direkt "cselzit" írnak. Téma lezárva, akinek nem tetszik az mehet máshova.
  • pilboy
    legyen?
  • gabber_saviola
    valami problémád van még?
  • Golyo69
    nem mert kis sg a normáils :D
    fent a képen is ---> sg.hu :D
    de tényleg szánalmas amúgy !!
  • Scholes18
    úristen hova fajult ez az sg fórum (most akkor büntetőpont mer nem nagy "SG"-t írtam?) szánalmas!
  • passatgt
    Kelsa
  • pilboy
    ti is kaptatok már azért büntetőpontot, mert a Chelsea-t "cselszi"-nek (most muszáj így írnom - to gabber) írtátok?
    nevetséges

ha most ebbe a topicba 10x így írom, bannolnak? pf
  • Matthew Prosac
    amikor felmutatták a Newcastle-meccsen hogy 4 perc hosszabbítás lesz, rögtön az ugrott be, ahogy Abramovics megnyomja az "Ok" gombot a banki átutalásnál; átutalás közleménye: "pocketmoney for Mark Halsey". minden pluszpercért 1 milka, hátha megint bemákolnak egyet (majdnem megvolt Joe Cole-tól).
    de ezúttal nem
  • Scholes18
    ..és mi még egyet bukhatunk is!
  • Casper007
    Na erről beszéltem. Mi már nagyjából letudtuk a nehezét. Persze ott van a Chelsea elleni meccs, aztán az Everton is húzós lesz, de a Chelsea-nak mindenképpen marhanehéz utolsó négy meccs lesz.
  • kulabácsi
    IGEEEEEEEEN:D
    azért látszik h amikor a Chelsea-nak hoznia kéne kötelezően vmit akkor elbukja...
  • rvn
    Végre nem jött össze a buzikéknek a a hosszabítás hosszabításának a hosszabításában gólt rugnia... Glory MU..

Bár tennap az x miatt már eléggé ideges voltam és Solkjaer gólja sem volt szabálytalan... tróger volt a bíró...nah csa
  • Scholes18
    mondjuk most nézem ebben a fordulóban 9 meccsből 6 döntetlen lett!
  • FRe4k
    Van Isten!!!!!
  • Scholes18
    0-0
    EZAZ MÉGISCSAK VAN IGAZSÁG A FÖLDÖN!