35611

• skristof
    nemtom te melyik meccset nézted.. persze h voltak megingások, nem sűrűn játszik ilyen felállásban a védelem, viszont a 2.félidőben tökéletesen megoldották a dolgukat, a labdakihozatalaink is szép gyors rövidpasszosak voltak, ahogy eddig megszokhattuk
  • soma22
    mégsem igazán tudta mi a dolga...
  • skristof
    heinze a válogatottban is középen játszik.
  • soma22
    na igen.vagy o sheat játszattam volna középen nem heinze-t. de valoszinüleg nem véletlenül ül fergi mester ott ahol:)
    remélem a visszavágón hozzuk magunkat.
  • Scholes18
    bocs a dupláért!
  • Scholes18
    az a vicces egyébként(?) hogy Gary Neville eredetileg 3 hétre pihent csak , aztán lett belőle 6 most meg már asszem vagy 8hete nem játszik, Vidic szintén 2 héttel túllépte mint amit írtak!
    És akkor Fergie nem ám a "túlpihenőben" lévőket hozná vissza a fontos meccsre, hanem a frissen gyógyult Ferdinandot (Boro ellen) nem is csoda hogy visszasérült!
  • Scholes18
    az a vicces egyébként(?) hogy Gary Neville eredetileg 3 hétre pihent csak , aztán lett belőle 6 most meg már asszem vagy 8hete nem játszik, Vidic szintén 2 héttel túllépte mint amit írtak!
    És akkor Fergie nem ám a "túlpihenőben" lévőket hozná vissza a fontos meccsre, hanem a frissen gyógyult Ferdinandot (Boro ellen) nem is csoda hogy visszasérült!
  • Rash87
    [bKaká szerint a visszavágón le kell „másolni” az MU keddi teljesítményét

Az Old Traffordon két gólt szerző Kaká szerint az AC Milan jó úton halad Athén felé, de a visszavágón csak keveset hibázhatnak a Manchester United ellen. A brazil futballista csapattársa, Massimo Oddo ugyanakkor sajnálja, hogy 2-1-nél nem használták ki lehetőségeiket, pedig egy újabb vendégtalálat akár el is dönthette volna a döntőbe jutást.[/b]

„Keserű az eredmény, hiszen a visszavágón minimális lehetőségünk lesz a hibázásra. De biztos vagyok a Milan továbbjutásában, jó úton haladunk Athén felé” – mondta Kaká, aki az első félidőben kétszer vette be Edwin van der Sar kapuját, de a szünet után már elhibázta adódó lehetőségeit.

A brazil játékmester kitért arra, hogy a legjobb nyolc között az AC Milan hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a Bayern München ellen, majd a második találkozón 2-0-s diadalt aratva került az elődöntőbe. Ezúttal hátrányból kezdi a visszavágót Carlo Ancelotti együttese, hiszen az MU 3-2-re nyert az Old Traffordon.

„Most is győznünk kell a visszavágón, de előnyt jelenthet, hogy hazai pályán játszhatunk. Úgy kell futballoznunk, ahogyan kedden a Manchester United.”

„Meg kell mutatnunk, hogy nagyszerű egyéniségek vagyunk, tele energiával, hiszen hatalmas csata vár ránk” – szögezte le a brazil világklasszis.

A védő Massimo Oddo a 2-1 után elhibázott milánói lehetőségeket „siratja”.

„Bután játszottunk a nagyszerű első félidő után. A manchesteriek második gólja csodálatos volt, de előtte több lehetőségünk is volt arra, hogy 3-1-re elhúzzunk” – jelentette ki a világbajnok futballista.

Könnyen elképzelhető, hogy a milánói visszavágón két kulcsembert is nélkülöznie kell a Milannak. A szintén világbajnok Gennaro Gattuso lábsérüléssel bajlódik, szereplésére remény mutatkozik.

A csapatkapitány Paolo Maldini térde alaposan bedagadt az Old Traffordon. A védő elmondása szerint minimális az esélye annak, hogy pályára lépjen a Giuseppe Meazza Stadionban.

NemzetiSport
  • soma22
    már az is elég lenne, ha egyik középső játszana(akár felváltva 1-1 félidőt egyik és másik)

az agyam eldobtam mikor a 4 "védőnk" végignézte, ahogy seedorf végigvezette a 16os vonalán a labdát.
    ezt rio vagy nema nem nézte volna, rendesen odapakoltak volna.
    akkor kaka sem huzogatott volna ennyit.
  • Scholes18
    aha, hát ha Fergie komolyan gondolja a BL-t akkor kénytelen lesz kovkáztatni és bevetni a nagyokat a védelembe akármennyit is kéne őket még pihentetni. nehéz döntés.
  • pilboy
    nagyon jó meccs volt, a Milan megbénulna Kaka nélkül, mert nagyon jó formában van
    a 2. félidő alapján teljesen megérdemelten nyertünk
    az 1. félidőben az összeszokatlan védelmünknek köszönhetően kaptunk 2 gólt, persze ezzel nem akarom Kaka érdemeit elvenni (szép gólokat rúgott)
    még 1 gólt azért lőhettünk volna (Carrick ziccere, Fletcher lövése)
    1-1-et tippelek a visszavágóra. remélem addigra Vida, Rio és Gary felépülnek (vmikor mostanság térnek vissza, nemde?)
  • Matthew Prosac
    megjegyzés: a motion-blurben koncentráló Nelson Didát nem vettem figyelembe az életkorszámításnál (vele együtt 131 év lenne a bűvös szám).
  • Matthew Prosac
    A képen látható Milán játékosok kora összesen 98(!) év, de még közösen is nehezen (vagy sikertelenül) tartóztatták fel a mindössze 21 éves Rooney-t, aki véleményem szerint 2-3 év múlva lesz kiforrott futballista, formaingadozásoktól mentes klasszis. Rettegjen Európa a fiataljainktól!
  • Matthew Prosac
    két korszakos zseni! és milyen fiatalok
  • Nuno88
    részletkérdés :D
  • kulabácsi
    jah az, mert nálunk van a labda xD
  • Nuno88

a legjobb kép... Szabi22 linkelte a Milan topicba...
  • kulabácsi
    jó meccs lesz este az tuti:)
  • asfa
    megszakad! :)
  • John Cena
    bocsánat!:)
  • John Cena
    BL-t már innen meg kell nyerni!
  • John Cena
    BL-t már innen meg kell nyerni!
  • Matthew Prosac
    Thx, kíváncsi leszek a mai meccsetekre. Pont ma olvastam hogy a Chelsea még soha nem rúgott gólt a L'poolnak a BL-ben. Megszakad a sorozat?
  • Jagumo
    Chelsea filling volt a vége :D:D:D:
  • Jagumo
    Grat a a meccshez super volt!!!!!!
    Scholes milyen paszt adott Roony-nak beszarás volt!
    még 1x Grat

de még nem dőlt el semmi:)
  • Nuno88
    Gratulálok Vörös Ördögök! Nagyon jó meccs volt, a tippem egy 2:1-es ManUtd győzelem volt de ez se rossz eredmény...jövőhéten minden eldől :)
  • Nadi
    Igazad van, bocsi!:) Fordítva gondolkoztam
  • kulabácsi
    ezt kicsit félreszámoltad, ők voltak idegenben, szal x-el megyünk tovább, vagy 3:2-es vereséggel lenne hosszabítás
  • Nadi
    Elég, sőt egy 1-0ás, 2-1es vereséggel is mi megyünk tovább!
  • ffxi
    Akkor visszavágón ölég ikszelni? Ráadásul Evra sem jáchat :(
  • Kmarha
    Ebben is van valami, ezen nem fogunk összeveszni :)
  • kulabácsi
    hát nézd ha nem lett volna sérült a védelem a 2. gólt tuti h nem kapjuk be, de amúgy evra szépen letakarította a másik védőt, tanítani kellett volna, szal az sima potyagól, éshát az elsőt is el lehetett volna kerűlni egy összeszokottabb hátvédsorozattal...szvsz a mi 2-3. gólunk az sokkal szebb volt!
  • Paranoia
    Wayne Rooneynak köszönhetően előnnyel utazhat Milánóba az MU
  • G04LK33PeR
    Kakától tartok a következő meccsen, de ha így játszunk simán miénk lehet akár a kupa is.
  • Mattboy
    Az egész meccs alatt megemelkedett szinten volt a pulzusom....és azok után, ami a hosszabbításban történt fél éjszaka nem aludtam!
    Géniusz ez a srác!

• GanXstaZoleeWrk
    Végigizgultam a meccset én is tegnap és ilyen jó focit is ritkán látni :) Rooney a végén meg ááá :DD ez már valami.
  • dienesoft
    Tegnap nagyon szurkoltam a ManU-nak (révén a Barca mellett a másik kedvenc csapatom) és a 90.percbe meg is lepődtem a gólon, de faterom is csak annyit mondott a helyzet előtt: figyeld, most lesz 3-2 :D
  • Kmarha
    naaa!!! azért azt a két gólt nem nevezném pótyagólnak. Az elsőt semmiképpen sem, a második is csak az összekoccanó védők miatt lehet max az. Nekem mindkétt kapott gól tetszett!

De a 90. percben (Milán szurkoló mellett ültem), mikor előrepasszolták Rooneynak, én felálltam mellete, lenéztem rá, és mosolyogva annyit mondtam : " Most nézd, itt jön a 3. gól "

És a gyerek gúnyosan felnézett rám, de hamar az arcára fagyott a mosoly :)

Szép meccs volt, a második félidő alapján megérdemelten gyözött a MU (mégha csak az utolsó pillanatokban is :D)

Kiváncsi leszek a visszavágóra, bár kétlem hogy ott már sok forogna kockán (de hát bármi megeshet!)
  • Matthew Prosac
  • Matthew Prosac
    valaki törölje már plz az a hozzászólásomat - #5467 - ami miatt elcsesződött a fórum (legalábbis nálam).. thx és sry érte, de az eufória az bizony eufória! GLORY MAN. UNITED!