35611
-
#6496 ennyi erővel te is mert Inter:D:D -
#6495 hát nem divat összes nagy csapatot bírom szinte egyikkel sincs bajom -
#6494 :D -
Paranoia #6493 miket eredményeznek ezek e mekszorítások... -
#6492 mácsak a chelsea hiányzik:D
le tudtam írni a nevét helyesen:O -
ryhdeksan #6491 arsenal mu lol te sem vagy divat -
#6490 egészségetekre:) -
kretyás #6489 köszönnyük szépen SMith-t :} -
pilboy #6488 Nani (Sporting), Anderson (Porto), Hagreaves (Bayern), és egy 9 éves ausztrál kölök -
#6487 eddig kiket igazoltunk emberek?
-
Paranoia #6486 A West Ham igent mondott
Carlos Tevez jelenlegi klubja, a West Ham United megállapodott Tevez képviselőivel az átigazolása ügyében, így a Tevez huza-vona valószínűleg véget érhet és a játékos végre az Old Traffordon folytathatja pályafutását. Tevez a hétvégén tér vissza nyaralásából és ha a liga is jóváhagyja, akkor Carlitos csatlakozhat a "Vörös Ördögökhöz".
A West Ham és Tevez képviselői hosszas tárgyalások után végre megegyeztek és zöld utat adtak a játékosnak, hogy távozzon a "Kalapácsosoktól". A BBC értesülései szerint a játékos két évre megy kölcsönbe a Unitedhez körülbelül 2 millió font ellenében, ha a liga ezt jóváhagyja.
A Unitednek ezenkívül a két év letelte után lesz egy olyan opciós joguk aminek értelmében a játékost megvásárolhatják három évre 30 millió font ellenében. A Unitednél az elkövetkezendő két év alatt megközelítőleg 4,5 millió fontot fog majd keresni Carlitos. A transzfert a hétvégén véglegesíthetik a felek, amikor Tevez visszatér szabadságából.
Nemrégiben úgy volt, hogy az ügyet a Legfelsőbb Bíróság elé viszik, ugyanis a West Ham nem akarta elengedni a játékost. Azonban úgy tűnik, erre nem lesz szükség, mivel a West Ham beadta a derekát és elengedi a játékost.
A pert egyébként Tevez "tulajdonosa", Kia Joorabchian és két cége, az MSI és a Just Sports indította a West Ham ellen, mivel nem tudtak megállapodni, hogy kit illet az összeg amit a Manchester United fizetni fog a játékosért. -
Paranoia #6485 Megegyezés az átigazolási díjról, a „szarkáknál” folytathatja Alan Smith -
#6484 magyarán azért reménykedhetünk mndannyian, hogy plusz kiadás nélkül megusszuk a pl gyönyöreit:) -
#6483 Kicsit fura a levél de a lényeg kiszűrhető -
#6482 Na akkor én is bemásolom azt a levelet amit az Eurosport magyar főszerkesztője Szabó Mari küldött nekem.
Én az Emktv kábelhálózatán vagyok, ami újabban Digi Kft lett.
Ő ezt írta, bár a Digi Tv-re, de általában ugyanaz van kábelen is.
Kedves Viktor!
Mi azt az információt kaptuk, hogy a DigiTV szerződött Párizsi
központukkal - miután ez az ő illetékességük és nem a magyar sezrkesztőségé,
szerencsére és ott
láthat, hallható lesz magyarul.
Üdvözlettel
Szabó Mária
főszerkesztő -
#6481 Megkérdeztem a UPC-t lesz e nézhető az eurosport 2 nem csak a családi csomagban.....és ezt a választ kaptam....:
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A médiapiac változásait - az előfizetői felméréseink és a technikai lehetőségeink figyelembe vételével - természertesen társaságunk is igyekszik évről-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az Eurosport 2 kábeles továbbításáról azonban jelenleg még nincs megállapodásunk. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint a csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének időpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk előfizetőinket. Türelmét és megértését köszönjük! -
Paranoia #6480 Sir Alex Ferguson szerint a pocsék védekezés okozta a Vörös Ördögök vesztét tegnap este az Inter ellen, de összességében boldog, hogy a Serie A bajnoka ellen tesztelhetett a csapat. Az Inter David Suazo duplájával és Zlatan Ibrahimovic góljával 3-2-re nyert az Old Traffordon és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a manchesteriek hátsó alakzata mind a három találatnál jól besegített az olaszoknak.
Miután a United viszonylag könnyen letudta az Ázsia túrát, Fergie hálás Roberto Mancini együttesének a komolyabb kihívásért.
"Ez egy jelentőségteljes találkozó volt. Tudtuk, hogy a Távol-Keleten nincs olyan színvonal, mint ami ezen az estén. Szükségünk volt erre a mérkőzésre és a tempóra."
"Az Inter hozzáállására nem lehetett panasz, agresszívan szereltek és jól védekeztek. Ez az a típusú mérkőzés volt, ami nekünk kellett."
Gyorsan közeledik a Chelsea elleni Community Shield és bár Fergie nem elégedett az első félidőben mutatott védekezéssel, a második játékrészben látott némi javulást.
"Az első félben nagyon nyitottak voltunk és rengeteg labdát vesztettünk el. Ha így védekezel veszíteni fogsz, de az igazat megvallva ez jót tett a srácoknak, mert a második félidőben jobbak voltak."
Ferguson hálás az Internek
"Időnként nagyszerűen játszottuk az egyérintős focit, élvezet volt nézni és nem semmi dolog, hogy az Inter ellen ilyet meg tudsz csinálni. Összességében kijelenthetem, hogy elégedett vagyok."
"Szép támadó játékot láttam és ez az amire szükségem volt - nem cseréltünk, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy hol tartunk azzal a 11 játékossal. Lehet, hogy vasárnapra lesz egy-két változtatás, de tudom, hogy egy jó 90 perc áll a srácok mögött." -
Paranoia #6479 A „vörös ördögök” már fejet hajtottak az olasz bajnokcsapat előtt
Pfff ezt a x@rságot...ÉS MOST AKKOR MIVA?! madrid is csúnyán kikapott.Senkit nem izgat fe a dolog... -
#6478 a kép A:_S?DAS:D?
-
#6477 így van, ez csak felkészülési meccs, taktika próbálgatás stb.. -
#6476 #6473: Hát ez bizony nagy szívás, elég ritkán szokott ilyen előfordulni, de rohadtul felidegesített.Sajnálom, hogy kikaptunk, de tudom, hogy ez nem jelent semmit, hiszen nem a legacélosabb csapatunk volt a pályán. -
#6475 Mennyi lett a meccs vége? -
#6474 2-3 a vége -
#6473 Streamen keresztűl,de ez sem sokat ér...
Első félidőt még csak-csak megtudtam nézni,a másodiknál már megszűnt az adás,szívás :( -
pilboy #6472 milyen adás? hol?
-
#6471 Azért az vicces volt,hogy 1-0 ide,aztán 21. percnél megszakad ez a rohadt adás,és mire jó lett,9 perc elteltével visszajön az adás,s 1-2... Nem akartam hinni a szememnek :| -
Paranoia #6470 hajaj,kezd elszaladni a lóh -
pilboy #6469 hopi-popi
1-3
Suazo -
pilboy #6468 1-2
Ibrahimovic -
pilboy #6467 25. perc
MU-Inter 1-1
Rooney, Suazo -
pilboy #6466 van egy záradék, mi szerint visszavásárolhatjuk ;) -
skristof #6465 kár érte... 6év baromi sok
A spanyol bajnokságban szereplő Villarreal megszerezte Giuseppe Rossit, a Manchester United húszéves olasz támadóját.
A rendkívül tehetséges amerikai születésű futballistáért - aki hat évre kötelezte el magát - tízmillió eurót fizet a klub.
Rossi 2004 júliusában szerződött a szigetországba, ám nem tudta magát beverekedni az együttesbe. Az elmúlt idényben a szezon második felét már a Parmában töltötte, ahol kilenc találatával oroszlánrészt vállalt a gárda bennmaradásában.
(MTI) -
pilboy #6464 Rossi a Villarrealé! -
pilboy #6463 mos mé'?
én nem szeretem az őszibarit, mert az szőrős, csak a nektarint szeretem -
Paranoia #6462 a perverz fantázijáját nekije -
pilboy #6461 szőrös-e?
mer az nem jó -
#6460 akkor úgytűnik csak én nyalom a barackot:/ -
#6459 egyik kedves barátom egy nagy tv-szolgáltatónál van, és tőle jött az infó -
WartHogSon #6458 én is hallottam erről
meg vegyük példának a SportKlubot, azt is betették -
#6457 Honnan tudod ezt ilyen biztosan?
Bárcsak neked lenne igazad!