Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyi
kevés lesz ez a BLhez
mondjuk eléggé motiváltlanok voltak

football without ultras is nothing

Rudee
1-1 a vége.

Szar Bayern, szar Bayern :)

félidõben megyünk 1-0ra Ruud góljával. meddõ mezõnyfölényben jáccunk, a gól a hosszabbitás 10edik másodpercében volt, szabadrugásból egy szemfüles gól. Eléggé határeset lest illetõen.

mindjárt városi rangadó és semmi beharangozó? srácok!!! ejnye

sport1 16.00 United - City

Nh Shevits
basszus...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ffxi
Sajnálom a srácot!!

Fákjúal!

ffxi
Szegény<#rinya>

Fákjúal!

ForRedGlory
Világbajnoki selejtezõ-mérkõzésen, az Európai zóna harmadik csoportjában, ma este Moszkvában vendégeskedik a portugál labdarúgó-válogatott. Utóbbi, jelenleg listavezetõ együttes számára a gyõzelem egyet jelenthet a szinte biztos világbajnoki részvétellel.

A csapat felkészülését azonban felkavarta egy váratlan, szomorú hír: elhunyt Cristiano Ronaldo (képünkön) édesapja. A Manchester United - közelmúltban a Puskás Ferenc-stadionban élõben is megcsodált - húsz éves csillaga biztosan a kezdõcsapatban kapott volna helyet, ám a hírek ismeretében Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány a játékosra bízta a döntést: vállalja-e a játékost vagy sem.

Ronaldo, akinek édesapja már régóta súlyos betegségben szenvedett, a lesújtó hírt követõen azt közölte a brazil szakemberrel és csapattársaival, hogy nem utazik haza, hanem a portugál válogatottal marad, amelynek minden egyes tagja együttérzésérõl biztosította a fiatal sztárt.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
Ez jó nekem tetszik!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DJ Bee18
<#mf1><#mf1><#eplus2><#hehe><#taps>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ffxi
És kik a sajátnevelési tagjaink? Nagyon nincs hír senkirõl!!!

Fákjúal!

Magic Boy
Vigyétek nyugottan nekünk többet ér 1 sajátnevelés akárkinél!

DJ Bee18
Valósznûleg Cicinho a Realé lesz, ugyanis letettek egy összeget, és így elõvásárlási opciója van a csapatnak. 😄DD <#eplus2>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Amúgy Cicinho-val mi van?Megjött már az olasz útlevél?Remélem!
GO MU!!!!!!!!!!
<#eljen> nájszos, csak tartson ki soká a lendület

Magic Boy
Tényleg bocsi elnéztem a csapatlistán!

ForRedGlory
Már rég az vagyok,. Nézd csak meg 😊))
Eddig négy cikkem ven 😉))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
Reméljük hamarosan te is szerkesztõ leszel4

ffxi
Megnyerjuk!!!!!!!!!!!!!!!

Fákjúal!

Nh Shevits
nem érdemes ezen rágódni. nyerünk és kész. mindent! (najó a ligakupa a Cirkusz-csapaté lehet )

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ForRedGlory
Így buktuk be két éve is....

banok
A Newcastle elleni meccs megnézhetõ élõben a http://gportal.hu/portal/stream/ oldalon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nh Shevits
tudod hogy ez hülyeség. lehet például direkt csoportmásodikként végezni, ha erõsebbek a csoportmásodikok a többi csoportban mint a csoportelsõk. és így elkerülhetõek. vágod mirõl beszélek...

ForRedGlory

Magic Boy
Ha ezt a csoportot nemtudjuk megnyerni akkor nemvagyunk elég jók,hogy megnyerjük a BL-t!

Pepinho
így van és ott van egy Forlán nevû fickó aki aranycipellõs lett

Robinho 10, Julio Baptista 8

Nh Shevits
nem kell,.. csoportmásodikként is megnyerjük ha úgy adódik <#hawaii>

Magic Boy
Tényleg nemkönyü csoport,de akkor is csoportelsõként kell,hogy továbbmenjünk,ha megakarjuk nyerni a BL-t!

Nh Shevits
azért nem olyan könnyû csoport ez... de otthoni meccseket hozzuk, idegenben a Lille-t verjük és megvan a továbbjutás..

ForRedGlory
Kevesellem 😊)))

nemelég???

ForRedGlory
Azért a mondtaért csak két büntetõpontot kaptál? 😊)))))))))

errõl beszélek... bármi megtörténhet

remélem... nagyobb nevû klubb, remélem tudják tartani a formájukat - a Villareal sajna képes lehet meglepetésre

de valszeg meglesz ez a csoport csak nehéz lesz, mint mondottam fõleg a "Sárga tengeralatjárók" ellen

Rudee
Anno a Porto-nál is jobb volt, papíron.

sapkafej
De a United jobb ezeknél. Nem?

György

szted, ez 1 elég nehéz kis csoport, fõleg a Villareal - a Benfica is nehéz lesz

sapkafej
zsírkönnyû ez a csoport.

György

Magic Boy
Na megkaptuk Forlanékat!
Hát lehetett volna jobb és rosszabb is!

Rudee
BL, D csoport: Manchester Utd., Villarreal, Lille, Benfica

Magic Boy
A holland csatár nem sok jót ígér
Manchester, augusztus 23., 10.55 Van Nistelrooy mindent meg akar nyerni.
Ruud van Nistelrooy a Debrecen után az Aston Villának is gólt lõtt, ami azért is dicséretes, mert a holland csatárt joggal kritizálták az elmúlt szezonban mutatott teljesítménye miatt. Az mostani idénykezdet nagyon jól sikerült számára, és már a felkészülési idõszakban is remek produkciókkal rukkolt elõ.
- Továbbra is szeretném megõrizni ezt a jó formát, úgy érzem, hogy összeért a csapatunk - nyilatkozta angol lapoknak Van Nistelrooy. - Annak ellenére, hogy nem igazoltunk sok új játékost, mindent szeretnénk megnyerni.

Ballack ultimátumot adott
München, augusztus 23., 12.35 Õszig még türelmes a karmester.
A válogatottban is alapember
Michael Ballack, a német válogatott és a Bayern München ásza kijelentette, hogy õszig van ideje a csapatának, hogy megfelelõ szerzõdésajánlattal álljon elõ. Ezt alátámasztotta Uli Hoeness elnök is, és elmondta, hogy nincs miért pánikba esnie a gárda szimpatizánsainak, mert már közel a megegyezés. A 28 éves futballistát a Real Madrid, az Inter és legutóbb a Manchester United is megkörnyékezte, de õ eddig minden ajánlatot elutasított. Ballack szíve szerint maradna a rekordbajnoknál, de ha nem kapja meg a kívánt fizetésemelést, akkor elgondolkozik a távozáson.
- Belõle csak egy van, pótolhatatlan számunkra - mondta Uli Hoeness.

mondjuk ez a hozzáállás tetszik <#eljen>

énis United-es vagyok, de:
1.: A Loki is szimpatikus csapat (pedig Fradista is vagyok)
2.: MAGYAR csapat
3.: Az angolok megint nagyképûek lesznek

Nyers
Megértelek, Debrecenbe biztos nem mennék el, csak gondoltam elég nagy a Puskás-stadion mindannyiunknak, hogy egy jó meccset nézzünk és kultúráltan szórakozzunk. Amióta eszemet tudom, a MU-nak drukkolok, semmi bajom a Loki-val, csak hát nem biztos, hogy oly sok Manchester meccsre kilátogathatok majd életembe. Ennyit szerettem volna, mindenkit kérnék, hogy ne vigyük el flambe a fórumot!

My Life for Freedom!

Gratulálok....

Nyers
Melyik szektorba nyomjátok a szerdai meccsen? Érdekelne, gondolom jobb lenne a hangulat együtt a MU-nak drukkolni, mint a Lokisták között. Szóval melyikbe érdemes jegyet venni?

My Life for Freedom!

DONGUBA
Cicinho: a MU a megfelelõ számomra
A Brazil sztár Cicinho részt vett a United edzésén és Sir Alex Ferguson-nak kijelentette, hogy szívesen igazolna a vörös ördögökhöz. Az "új Cafu"-nak Gary Neville-el kellene harcolnia a csapatbakerülésért.

A brazil védõ részt vett a vörösök múlt heti edzésén Carringtonban, és pár szót váltott Ferguson-al is. A skót mester a jövõjérõl kérdezgette, és hogy tetszik-e neki a Premier League. Cicinho így nyilatkozott:

" Én csak azt tudom mondani, amit minden más brazil mondana : ez egy csodálatos bajnokság fantasztikus játékosokkal, óriási lehetõség a jövõmre tekintve."

"Ki az akinek nem lenne büszke magára, ha a Manchester Unitedben focizna? A Manchester egy világhírû csapat, ami mindig harcban van minden trófeáért, viszont most képbe került a Liverpool is, ugyanis felvették a kapcsolatot az ügynökömmel."

"A stílusomnak nagyon feküdne a Premier League. Az angliai játék nagyon gyors, de én is elég fürge vagyok. Nagyon csodálom Steven Gerrard-ot, és Ruud van Nistelrooy-t, viszont, ha velük szembe találnám magam, akor se rémülnék meg, hanem küzdenék a labdáért ameddig csak birok."

"Gary Neville a mérközések minden pillanatában éber, és jó érzékkel labdákat szerez. Bevallom nekem elég különös, amikor õt kritizálják, mivel már évek óta kirobbanthatatlan a válogatottból. Tudom, ha létrejönne a szerzõdtetésem, akor vele lennék harcban a kezdõpozicióért, viszont ez a foci."

"Most a legfontosabb, hogy megkapjam az olasz állampolgárságot, és ezek után igazolhatok csak Angliába."

"Remélem sikerül hamar megoldani a dolgokat, mert szeretnék bekerülni a világbajnoki keretbe."

( bocs, hogy csak ilyen híreket nyomok, de most ezek a fontosak, mert 31-én végi az igazolási szezonnak... és az új design-os UW nagyon jó lesz!- koska )

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

GO MU!
ffxi
Parasztosan sikerült!

Fákjúal!