35611
-
#8179 ez olyan Chelsea filling volt :D:D:D:D:D:D a chelsea sokott a hajrában egyenliteni avagz vezetest szerezni:D -
#8178 hát eza meccs eléggé durva volt a szivem majd megállt:D 94.perc...húú jol jött aza szöglet és Tevez gólra is váltotta! -
pilboy #8177 2 pont nem különbség!
1-2 fordulón belül ismét a tabella élére fogunk ugrani, bár az arsenalnak most hozható meccsei lesznek, de az uccsó 8 fordulójuk elég durva :)
nem kell megijedni! -
skristof #8176 ááááááááá ugráltam az ágyon :D
ez az angol foci.. hihetetlen :)))
megérdemeltük a gólt de a 3 pontot nem, nagyon szarok voltunk -
#8175 háháháháháháhá szarul játszottunk de Tevez azért a Spurs szurkolók arcára fagyasztotta a mosolyt! :D -
pilboy #8174 góóóóóóóóóól
tevez!!!!! -
#8173 Nagyon gyenge játék ,de 1-1 :)) -
#8172 ne ezt a szabadrugást elpazaroltátok...Csernyi nagyon durván véd! -
#8171 félidőben 1-0 oda. amíg Lennon azt csinál Evrával amit akar, addig nagyon nem lesz ez jó. Az arcokon is mintha látni lehetne a tanácstalanságot...jól jön a szünet, reméljük, ránk hhat majd pihentetőbben... -
#8170 Na Arsenal 1-3 ra húzta be őket...nekünk is annyira kellett volna:S
Ez van, annyival változik a dolog, hogy muszály nyernünk. A Spurs nagyon jó, és nem kell messzire visszamennünk ahhoz, hogy lássuk, hogy otthon azért ők tudnak ütni...hihetetlenül nehéz feladat, de álljunk elébe.
-
skristof #8169 4kor meccs, nehogy vki elfelejtse :) -
#8168 Ez a szabadrúgás kegyetlenül jól nézett ki -
#8167 arról tuttam hogy ronaldo lött 1 gólt de hogy kettőt ember ez a gyerek nagyon tud valamit!! -
skristof #8166 egy jó eb után övé lesz az aranylabda, nyugi :)
meccset nem láttam, mivel vizsgafelejtő párti volt.. ha jólemlékszem :) -
Paranoia #8165 de tényléeg énis ezen vagyok ki teljesen,h MIÉRT nem kaphatja már meg az aranylasztit!állandóan káká...:S
meg kell nyernünk most a BL-t és akkor tuti:D -
pilboy #8164 nagyon tartottam a Pompeytól, de hála Roninak és a csapatnak hoztuk a nehéz meccset is
"nem normális" ez a gyerek... :)
nem is értem hogy nem kapott aranylabdát :/ -
#8163 nagyon jó meccs volt ismét! Ronaldo szabadgólja.. egyszerűen nem találok szavakat mekkora játékos ez a fiú!
Gólok by United blog:
Ronaldo 1. gól
Ronaldo 2. gól -
#8162 Megvan!
Ronaldo 2. gólja mekkora dugóó...
Behűztuk, 2-0 ra, ahogy kell.
Hétvége, White Heart Lane. Berbatovék nyílván javítani akarnak mmajd, most igyekezzük folytatni ezt a győzelmi sorozatot, és ne botoljunk el, mint legutóbb a West Ham ellen. Glory Man UNITED! -
#8161 ez egy jo meccs volt szetem -
#8160 fociban bármi megeshet:D de igazad van! ez a Manchester!:D -
WartHogSon #8159 sztem meglesz, nem amatőr csapat ez, hogy 2-0-ról pontot veszít :P:D -
#8158 de van még 1 félidő:S eddig elég jok így kéne végig jáccani! -
WartHogSon #8157 hát fiúk, amennyire nehéz meccsnek ígérkezett, olyan könnyű lett
végig mi irányítottunk -
#8156 eurosport2 -
#8155 hol nézed? -
#8154 Minden kivánságom így teljesüljön!!! Ronaldo 2-0:D:D:D:D Ejnye ejnye ROni te nagyon meg akarod kopasztani Fergiet:D -
#8153 Góóóóóóól!!
Ki más, mint Ronaldo! Rámolj még be párat Cris! Glory Glory Man United!!! -
WartHogSon #8152 Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tottenem Hotspurs együttese szerződtette a skót Rangers védőjét, Alan Huttont. A londoni klub kilenc millió fontot adott ki a huszonhárom éves játékosért.
na ő sem lesz már a miénk -
#8151 Na Arsenal most is elpicsázta a Newcastle-t.
Sebaj, holnap nekünk ennél is nehezebb dolgunk lesz. Egy bizonyítási vágytól fűtött, jó játékosokkal erősített, nem mellesleg egy kirobbanó formában játszó Benjanival felálló Pompeyt fogadunk.
Legutóbb egy pontot loptak tőlünk, most nullával kell hazaküldenünk őket. Ha lehet, nem is egy góllal, de a lényeg a 3 pont.
Ki kell húznunk ezt az időszakot, a Chelseat, a Liverpoolt is elvertük, az Arsenal is meglett volna, ha kicsit jobban koncentrálunk, csak épp a kötelezőket nem tudtuk mind hozni. Ezt a luxust mostmár abszolút nem engedhetjük meg. Győzni kell, hétvégén jön a Spurs, aztán meg jöhet a City büntetés, de előtte is hozzuk a holnapi meccset!
-
#8150 Anglia, 24. forduló
január 29., kedd
Arsenal-Newcastle
20.45
Bolton-Fulham
21.00
Middlesbrough-Wigan
21.00
Sunderland-Birmingham
21.00
január 30., szerda
Chelsea-Reading
20.45
Derby-Man City
20.45
West Ham-Liverpool
20.45
Everton-Tottenham
21.00
Man Utd-Portsmouth
21.00 -
#8149 nb1.hu
Wes Brown meglehetősen bizonytalan volt vasárnap, a Tottenham elleni FA Kupa-mérkőzésen. A Manchester United védője egy alkalommal kishíján öngólt rúgott, miután furcsa mozdulattal próbált felszabadítani Berbatov elől. Ezek után aligha örülnek a "Vörös Ördögök" szurkolói annak, hogy a vírusfertőzéssel bajlódó Nemanja Vidic a jelen állás szerint a szerdai, Portsmouth elleni bajnokit is kihagyja.
Vidic a vírus miatt nem játszott a Spurs ellen - nyilatkozta a klub televíziós csatornájának, az MUTV-nek Sir Alex Ferguson menedzser. - Az orvos meglátogatta vasárnap, és nem volt valami jól, sőt, az egész családja rosszul érzi magát. Meglátjuk, hogyan alakul az állapota a héten, de elképzelhető, hogy kihagyja a Portsmouth elleni mérkőzést.
Az angol sajtó ezenközben felvetette, hogy a vírusfertőzés valójában csak a hivatalos verzió, egyes források szerint ugyanis Vidic úgy sérült meg, hogy a hét eleji, szaúd-arábiai túra során leesett egy tevéről... -
#8148 ha tovább jutunk akkor még 1 erős ellenfél tuti lessz ellenün kértme Poolt avgy Chelseat ez alatt talán még Porsmouth -
WartHogSon #8147 ráadásul, a Chelseanek meg a Poolnak is könnyűnek tűnik a meccse, ha továbbjutunk, újabb naggyal nézhetünk szembe -
pilboy #8146 végülis egyre nehezebb ellenfeleket kapunk...
Villa, Tottenham, Arsenal
klassz -
#8145 komoly meccs lesz az is -
#8144 pont akartam írni:D -
Bristol Rovers-Southampton
Cardiff City-Wolves
Sheffield United-Middlesbrough
Liverpool-Barnsley
Manchester United-Arsenal
Preston North End-Portsmouth
Coventry-West Bromwich
Chelsea-Huddersfield -
skristof #8142 én úgytudom h 30gólról fogadtak
amugy fa kupában az arsenal lesz az ellenfelünk míg a cselszi meg a pool 3ad ill 2od osztályú ellenfelet kapott
(a pool ellen pályára léphet Ferenczi - Burnsley) -
#8141 szerintem a szezonban de nem tuti utána kéne nézni. -
#8140 az nem úgy volt h a bajnokságban 25 gól?