35611

• Rash87
    Ezt én is olvastam ma,szép is lenne :P
  • skristof
    SAF képesnek tartja a csapatot a triplázásra
  • WartHogSon
    a magyarról én is hallottam, de ezt még nem, hogy ennyire komoly
  • John Cena
    nb1.hu
    (MU)
    Angol kimutatások szerint továbbra is a Manchester United a leggazdagabb klub Angliában. A "Vörös Ördögök" a tavalyi bajnoki címnek és a BL-elődöntőnek köszönhetően 245 millió fontra növelték vagyonukat, így 44 millióval megelőzték az eddigi első Arsenalt.
    A manchesteriek azonban továbbra is a Real Madrid mögé szorulnak, a "királyi gárda" továbbra is őrzi első helyét a világ legtehetősebb klubjainak listáján.

és egy kis magyar ez is érdekes szerintem:
    (West Ham - Újpest)
    Ma még mindenki ott volt az Újpest első edzésén, de a hét folyamán változhat a keret névsora. Az első munkanapon csak könnyített mozgást végeztek amolyan ráhangolódás jelleggel. A hasfalműtéten áteső Sadjo csak 10-én tér vissza, de akkor is csak rehabilitációs munkát végezhet 2-3 hétig, a sokáig sérüléssel bajlódó Regedei Csaba viszont újra edzésbe állt.
    Ami még érdekes lehet: a korábban a West Ham United csapatánál próbajátékon résztvevő Korcsmár Zsolt maximálisan kivívta a vezetőedző Alan Curbishley tetszését, aki akár azonnal is javasolná a szerződtetését.
    - Ha a hír igaz, akkor az nem más, mint az én munkám elismerése - reagált honlapunk megkeresésére Urbányi István -, büszkék lehetünk, hogy Zsoltra nekik is szükségük van. Ha pedig elviszik akkor gyorsan pótolni kell, mert eddig alapembernek számított a csapatunkban.

• WartHogSon
    ANGOL FA-KUPA
    4. FORDULÓ

Arsenal - Stoke City/Newcastle
    Coventry - Walsall/Millwall
    Oldham - Huddersfield Town
    Swindon/Barnet - Fulham/Bristol Rovers
    Wigan - Chelsea
    Luton/Liverpool - Swansea/Havant & Waterlooville
    Southend - Barnsley
    Southampton - Norwich/Bury
    Man Utd - Tottenham/Reading
    Portsmouth - Plymouth
    Derby/Sheffield Wednesday - Preston
    Watford - Wolves
    Peterborough - Charlton/West Brom
    Sheffield Utd - West Ham/Man City
    Mansfield - Middlesbrough
    Tranmere/Hereford - Cardiff

Jól belehúztunk most is, mint a 3. fordulóban.
  • WartHogSon
    :O nem kéne :P
    Gio nagyon nagy játékos lehet később, mondjuk már most is jól játszik
  • John Cena
    hátha érdekel titeket: (Chelsea)
    nb1.hu

Az angol Chelsea egy lépéssel már a Real Madrid előtt jár a Giovanni Dos Santos kegyeiért folyó harcban. A Kékek bejelentették, hogy 10 millió fontot fizetnének a Barcelonának a 18 éves mexikói támadó középpályásért.
    A katalánok egyelőre nem reagáltak a londoniak ajánlatára, de nehezen elképzelhető, hogy ilyen "csekély" összeg fejében megválnának tőle.
  • Paranoia
    Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney betalált, továbbment az MU
  • Rash87
    A lényeg,h győztünk :)
    Saha-t meg rossz nézni néha...
  • skristof
    az utolsó 10percben még foci is volt
    szegény sport1 :)
  • pilboy
    ritkán látni ilyen gyenge MU meccset
    már majdnem elaludtam rajta :)
    Ronaldonak elég volt ennyi is :)
    Rooney meg jött, látott, döntött :P
  • Cabell
    Góóóól Rooney! KÖszi, megspóroltál nekem egy szívinfarktust
  • Cabell
    Jólvan Ronaldo, csak most ne tömörüljünk be ennyire, nagyon a levegőben lóg az egyenlítés...
  • Golyo69
    vezetünk :D:D Ronaldo Góljával a 81.percben :D:D
  • Golyo69
    góüóóóóól
  • banok
    számból vetted ki a szót :(
  • kulabácsi
    eddig elég szar meccs :/
  • skristof
    saha továbbra is siralmas..
  • Cabell
    Elég kiegyenlitett eddig a meccs, bár már vezethetnénk, Giggs nem igazán reagálta le, hogy üres kapura rúghat...
  • pilboy
    jah, MOST! :)
  • pilboy
    Sport1!
    mindenkinek kötelező!
  • John Cena
    bocsánat:D
  • WartHogSon
    Jonny Evans a szezon végéig kölcsönbe került a Sunderlandhez
  • skristof
    sport1 adja
    18.00tól

örömbódottá mindenkinek
  • pilboy
    FA kupa ;)
  • skristof
    MU, Wes Brown: a klub elutasította a Newcastle United ajánlatát
    A Manchester United nemet mondott a Newcastle United ajánlatára, így Wes Brown egyelőre nem cserél klubot.

Ezt az angol labdarúgó-bajnokság címvédőjének honlapja közölte.

A 28 éves védő szerződése idén nyáron jár le, és néhány héttel ezelőtt elutasította az MU hosszabbítási feltételeit. A Newcastle United egyébként még bizakodhat a megszerzésében, hiszen Brown és menedzsere elfogadhatja a csapatcserére vonatkozó ajánlatot.
  • John Cena
    ez meg a holnapi: (jan.6)

Burnley-Arsenal 15.00
    Derby-Sheffield Wednesday
    15.00

Fulham-Bristol Rovers
    15.00

Luton-Liverpool
    17.00

Stoke-Newcastle
    19.00
  • John Cena
    Mai ligakupa meccsek:

január 5., szombat

Barnsley-Blackpool 16.00
    Blackburn-Coventry
    16.00

Bolton-Sheffield United
    16.00

Bristol City-Middlesbrough
    16.00

Charlton-West Bromwich
    16.00

Chelsea-QPR
    16.00

Colchester-Peterborough
    16.00

Everton-Oldham
    16.00

Huddersfield-Birmingham
    16.00

Ipswich-Portsmouth
    16.00

Plymouth-Hull
    16.00

Southampton-Leicester
    16.00

Sunderland-Wigan
    16.00

Tottenham-Reading
    16.00

Watford-Crystal Palace
    16.00

West Ham-Manchester City
    16.00

Aston Villa-Manchester United
    18.15
  • WartHogSon
    Tevez: csak zúzódás

A csatár a Villa elleni kupameccset így is kihagyhatja.

Szerencsére nem tört el Carlos Tevez bokája. A Manchester United csatárának nagyon bedagadt a bokája a Birmingham City elleni bajnoki végére, ezért elővigyázatosságból lecserélte őt Sir Alex Ferguson menedzser.
    A röntgen után azonban az orvosok jó hírekkel szolgáltak a United híveinek: Tevez bokája nem tört el, pusztán zúzódások találhatók rajta, így hamarosan ismét harcra kész lesz. A szombati, Aston Villa elleni FA Kupa-mérkőzést azonban vélhetően így is kihagyja.
  • WartHogSon
    mind2 Nemzeti Sportból
  • Scholes18
    ez melyik oldalról van?
  • skristof
    lol
  • WartHogSon
    Az október óta hiányzó Paul Scholes már készül a visszatérésre

Néhány héten belül egy rutinos és gólerős labdarúgóval erősödik a Manchester United, ugyanis a sérülés miatt október óta hiányzó Paul Scholes már elkezdte az edzéseket. A középpályás úgy tervezi, hogy január 30-án a Portsmouth, vagy február 2-én a Tottenham Hotspur ellen lép ismét pályára Sir Alex Ferguson együttesében.

„Már futhatok. A következő hetekben pedig mindent megteszek azért, hogy a lehető legfittebb legyek és frissen térhessek vissza a csapatba” – nyilatkozta a korábbi válogatott játékos a klub hivatalos oldalán.

Paul Scholes a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-találkozón megelőzően sérült meg egy edzésen, térdszalag-műtéten esett át. Távollétében a brazil Anderson kapott rendszeres játéklehetőséget, élt is a kínálkozó alkalmakkal, de nyilvánvaló, hogy a 33 éves angol klasszis visszatérésével tovább erősödnek a „vörös ördögök”.

„Már hónapok teltek el a műtétem óta, és úgy tűnik, minden rendben van a lábammal. Úton vagyok a visszatérés felé, amelyre január végén vagy február elején kerülhet sor” – jegyezte meg Scholes.

A tapasztalt játékos a mostani szezonban tizenkét találkozón egy gólt szerzett, augusztus 15-én a Portsmouth (1-1) elleni bajnokin volt eredményes. Sérülése után a lelátóról izgulhatott társairól és elmondása szerint ez cseppet sem könnyű feladat.

„Frusztrált a helyzet. Minden találkozót megnéztem, de egy idő után már unalmassá vált, hiszen sokkal jobban élvezem, ha pályára léphetek. De azt is tudtam, türelmesnek kell lennem. Remélem, hamarosan ismét szerepelhetek a csapatban” – mondta az MU kulcsembere.

Paul Scholes eddig 541 hivatalos mérkőzésen húzta magára a Manchester United mezét és 138 gólt szerzett. Hét alkalommal volt angol bajnok, egyszer-egyszer Bajnokok Ligáját és Klub Világkupát is nyert, továbbá három FA Kupa-diadalt is ünnepelhetett.
  • WartHogSon
    Juande Ramos több mint 30 millió fontot akar kapni Berbatovért
    Aki meg akarja szerezni Dimitar Berbatovot, annak brit átigazolási csúcsot jelentő összeget kell fizetnie – véli Juande Ramos. A spanyol mester ragaszkodik a gólerős bolgár támadóhoz, és több mint 30 millió fontot kell letennie az asztalra annak, aki le akarja szerződtetni.
  • WartHogSon
    köszi az infókat
  • Paranoia
    probléma van a tárhelyükkel.
    de hamarosan lesz saját és több ilyen probléma nem lesz.
  • Scholes18
    én beszéltem a szerkesztőjükkel azt mondta hogy még ők sem tudják a hiba okát így nemtudni mennyi ideig nem lesz oldal.
  • WartHogSon
    nem tud vki vmit a manutdfanatics.com-ról?
  • Rash87
    Épp kérdezni is akartam,h mivan velük,thx:)
  • WartHogSon
    van Der Sar hamarosan játszhat is, vmi vírusos vmit kapott el, de ma ott ült a lelátón Giggs mellett, egyébként Rooney is ebben szenvedett, szal mind2en visszatérnek újra, lehet már most az fa kupában