35611
-
#8019 Ezt én is olvastam ma,szép is lenne :P -
skristof #8018 SAF képesnek tartja a csapatot a triplázásra -
WartHogSon #8017 a magyarról én is hallottam, de ezt még nem, hogy ennyire komoly -
#8016 nb1.hu
(MU)
Angol kimutatások szerint továbbra is a Manchester United a leggazdagabb klub Angliában. A "Vörös Ördögök" a tavalyi bajnoki címnek és a BL-elődöntőnek köszönhetően 245 millió fontra növelték vagyonukat, így 44 millióval megelőzték az eddigi első Arsenalt.
A manchesteriek azonban továbbra is a Real Madrid mögé szorulnak, a "királyi gárda" továbbra is őrzi első helyét a világ legtehetősebb klubjainak listáján.
és egy kis magyar ez is érdekes szerintem:
(West Ham - Újpest)
Ma még mindenki ott volt az Újpest első edzésén, de a hét folyamán változhat a keret névsora. Az első munkanapon csak könnyített mozgást végeztek amolyan ráhangolódás jelleggel. A hasfalműtéten áteső Sadjo csak 10-én tér vissza, de akkor is csak rehabilitációs munkát végezhet 2-3 hétig, a sokáig sérüléssel bajlódó Regedei Csaba viszont újra edzésbe állt.
Ami még érdekes lehet: a korábban a West Ham United csapatánál próbajátékon résztvevő Korcsmár Zsolt maximálisan kivívta a vezetőedző Alan Curbishley tetszését, aki akár azonnal is javasolná a szerződtetését.
- Ha a hír igaz, akkor az nem más, mint az én munkám elismerése - reagált honlapunk megkeresésére Urbányi István -, büszkék lehetünk, hogy Zsoltra nekik is szükségük van. Ha pedig elviszik akkor gyorsan pótolni kell, mert eddig alapembernek számított a csapatunkban.
-
WartHogSon #8015 ANGOL FA-KUPA
4. FORDULÓ
Arsenal - Stoke City/Newcastle
Coventry - Walsall/Millwall
Oldham - Huddersfield Town
Swindon/Barnet - Fulham/Bristol Rovers
Wigan - Chelsea
Luton/Liverpool - Swansea/Havant & Waterlooville
Southend - Barnsley
Southampton - Norwich/Bury
Man Utd - Tottenham/Reading
Portsmouth - Plymouth
Derby/Sheffield Wednesday - Preston
Watford - Wolves
Peterborough - Charlton/West Brom
Sheffield Utd - West Ham/Man City
Mansfield - Middlesbrough
Tranmere/Hereford - Cardiff
Jól belehúztunk most is, mint a 3. fordulóban. -
WartHogSon #8014 :O nem kéne :P
Gio nagyon nagy játékos lehet később, mondjuk már most is jól játszik -
#8013 hátha érdekel titeket: (Chelsea)
nb1.hu
Az angol Chelsea egy lépéssel már a Real Madrid előtt jár a Giovanni Dos Santos kegyeiért folyó harcban. A Kékek bejelentették, hogy 10 millió fontot fizetnének a Barcelonának a 18 éves mexikói támadó középpályásért.
A katalánok egyelőre nem reagáltak a londoniak ajánlatára, de nehezen elképzelhető, hogy ilyen "csekély" összeg fejében megválnának tőle.
-
Paranoia #8012 Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney betalált, továbbment az MU -
#8011 A lényeg,h győztünk :)
Saha-t meg rossz nézni néha... -
skristof #8010 az utolsó 10percben még foci is volt
szegény sport1 :) -
pilboy #8009 ritkán látni ilyen gyenge MU meccset
már majdnem elaludtam rajta :)
Ronaldonak elég volt ennyi is :)
Rooney meg jött, látott, döntött :P -
#8008 Góóóól Rooney! KÖszi, megspóroltál nekem egy szívinfarktust -
#8007 Jólvan Ronaldo, csak most ne tömörüljünk be ennyire, nagyon a levegőben lóg az egyenlítés... -
#8006 vezetünk :D:D Ronaldo Góljával a 81.percben :D:D -
#8005 góüóóóóól -
#8004 számból vetted ki a szót :( -
#8003 eddig elég szar meccs :/ -
skristof #8002 saha továbbra is siralmas.. -
#8001 Elég kiegyenlitett eddig a meccs, bár már vezethetnénk, Giggs nem igazán reagálta le, hogy üres kapura rúghat... -
pilboy #8000 jah, MOST! :) -
pilboy #7999 Sport1!
mindenkinek kötelező! -
#7998 bocsánat:D -
WartHogSon #7997 Jonny Evans a szezon végéig kölcsönbe került a Sunderlandhez -
skristof #7996 sport1 adja
18.00tól
örömbódottá mindenkinek -
pilboy #7995 FA kupa ;) -
skristof #7994 MU, Wes Brown: a klub elutasította a Newcastle United ajánlatát
A Manchester United nemet mondott a Newcastle United ajánlatára, így Wes Brown egyelőre nem cserél klubot.
Ezt az angol labdarúgó-bajnokság címvédőjének honlapja közölte.
A 28 éves védő szerződése idén nyáron jár le, és néhány héttel ezelőtt elutasította az MU hosszabbítási feltételeit. A Newcastle United egyébként még bizakodhat a megszerzésében, hiszen Brown és menedzsere elfogadhatja a csapatcserére vonatkozó ajánlatot. -
#7993 ez meg a holnapi: (jan.6)
Burnley-Arsenal 15.00
Derby-Sheffield Wednesday
15.00
Fulham-Bristol Rovers
15.00
Luton-Liverpool
17.00
Stoke-Newcastle
19.00 -
#7992 Mai ligakupa meccsek:
január 5., szombat
Barnsley-Blackpool 16.00
Blackburn-Coventry
16.00
Bolton-Sheffield United
16.00
Bristol City-Middlesbrough
16.00
Charlton-West Bromwich
16.00
Chelsea-QPR
16.00
Colchester-Peterborough
16.00
Everton-Oldham
16.00
Huddersfield-Birmingham
16.00
Ipswich-Portsmouth
16.00
Plymouth-Hull
16.00
Southampton-Leicester
16.00
Sunderland-Wigan
16.00
Tottenham-Reading
16.00
Watford-Crystal Palace
16.00
West Ham-Manchester City
16.00
Aston Villa-Manchester United
18.15 -
WartHogSon #7991 Tevez: csak zúzódás
A csatár a Villa elleni kupameccset így is kihagyhatja.
Szerencsére nem tört el Carlos Tevez bokája. A Manchester United csatárának nagyon bedagadt a bokája a Birmingham City elleni bajnoki végére, ezért elővigyázatosságból lecserélte őt Sir Alex Ferguson menedzser.
A röntgen után azonban az orvosok jó hírekkel szolgáltak a United híveinek: Tevez bokája nem tört el, pusztán zúzódások találhatók rajta, így hamarosan ismét harcra kész lesz. A szombati, Aston Villa elleni FA Kupa-mérkőzést azonban vélhetően így is kihagyja. -
WartHogSon #7990 mind2 Nemzeti Sportból -
#7989 ez melyik oldalról van? -
skristof #7988 lol -
WartHogSon #7987 Az október óta hiányzó Paul Scholes már készül a visszatérésre
Néhány héten belül egy rutinos és gólerős labdarúgóval erősödik a Manchester United, ugyanis a sérülés miatt október óta hiányzó Paul Scholes már elkezdte az edzéseket. A középpályás úgy tervezi, hogy január 30-án a Portsmouth, vagy február 2-én a Tottenham Hotspur ellen lép ismét pályára Sir Alex Ferguson együttesében.
„Már futhatok. A következő hetekben pedig mindent megteszek azért, hogy a lehető legfittebb legyek és frissen térhessek vissza a csapatba” – nyilatkozta a korábbi válogatott játékos a klub hivatalos oldalán.
Paul Scholes a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-találkozón megelőzően sérült meg egy edzésen, térdszalag-műtéten esett át. Távollétében a brazil Anderson kapott rendszeres játéklehetőséget, élt is a kínálkozó alkalmakkal, de nyilvánvaló, hogy a 33 éves angol klasszis visszatérésével tovább erősödnek a „vörös ördögök”.
„Már hónapok teltek el a műtétem óta, és úgy tűnik, minden rendben van a lábammal. Úton vagyok a visszatérés felé, amelyre január végén vagy február elején kerülhet sor” – jegyezte meg Scholes.
A tapasztalt játékos a mostani szezonban tizenkét találkozón egy gólt szerzett, augusztus 15-én a Portsmouth (1-1) elleni bajnokin volt eredményes. Sérülése után a lelátóról izgulhatott társairól és elmondása szerint ez cseppet sem könnyű feladat.
„Frusztrált a helyzet. Minden találkozót megnéztem, de egy idő után már unalmassá vált, hiszen sokkal jobban élvezem, ha pályára léphetek. De azt is tudtam, türelmesnek kell lennem. Remélem, hamarosan ismét szerepelhetek a csapatban” – mondta az MU kulcsembere.
Paul Scholes eddig 541 hivatalos mérkőzésen húzta magára a Manchester United mezét és 138 gólt szerzett. Hét alkalommal volt angol bajnok, egyszer-egyszer Bajnokok Ligáját és Klub Világkupát is nyert, továbbá három FA Kupa-diadalt is ünnepelhetett. -
WartHogSon #7986 Juande Ramos több mint 30 millió fontot akar kapni Berbatovért
Aki meg akarja szerezni Dimitar Berbatovot, annak brit átigazolási csúcsot jelentő összeget kell fizetnie – véli Juande Ramos. A spanyol mester ragaszkodik a gólerős bolgár támadóhoz, és több mint 30 millió fontot kell letennie az asztalra annak, aki le akarja szerződtetni. -
WartHogSon #7985 köszi az infókat -
Paranoia #7984 probléma van a tárhelyükkel.
de hamarosan lesz saját és több ilyen probléma nem lesz. -
#7983 én beszéltem a szerkesztőjükkel azt mondta hogy még ők sem tudják a hiba okát így nemtudni mennyi ideig nem lesz oldal. -
WartHogSon #7982 nem tud vki vmit a manutdfanatics.com-ról? -
#7981 Épp kérdezni is akartam,h mivan velük,thx:) -
WartHogSon #7980 van Der Sar hamarosan játszhat is, vmi vírusos vmit kapott el, de ma ott ült a lelátón Giggs mellett, egyébként Rooney is ebben szenvedett, szal mind2en visszatérnek újra, lehet már most az fa kupában