Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
CHARLTON ATHLETIC 1-3 MANCHESTER UNITED

Gólszerzõk: Alan Smith 37', Darren Ambrose 65', Ruud van Nistelrooy 70', 85'.
Sárga lap: Wes Brown 38', Van Nistelrooy 71'.
Játékvezetõ: Mike Riley
Nézõszám: 26.730

Charlton Athletic: Andersen, Young, El Karkouri, Hreidarsson, Powell, Murphy, Kishishev (Bothroyd 77'), Smertin, Ambrose, Rommedahl (Thomas 63'), Bent.
Nem játszottak: Hughes, Perry, Myhre.

Manchester United: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Brown, Silvestre, Fletcher (Bardsley 89'), Scholes, Ronaldo (Park 75'), Smith, Rooney, Van Nistelrooy (Richardson 85').
Nem játszottak: Howard, Rossi.

STATISZTIKA:

Labdabirtoklás: 40% | 60%
Kapuralövés: 11 | 12
Szöglet: 3 | 3
Szabálytalanság: 12 | 11
Lesek: 2 | 4
Sárga lap: 0 | 2
Piros lap: 0 | 0

A Sky Sports osztályzatai:

Van der Sar - 6

John O'Shea - 5

Rio Ferdinand - 7

Wes Brown - 7

Mikael Silvestre - 6

Darren Fletcher - 6

Paul Scholes - 7

Cristiano Ronaldo - 6

Alan Smith - 8

Wayne Rooney - 8

Ruud van Nistelrooy - 9

Phillip Bardsley - 6

Kieran Richardson - 6

Ji-Sung Park - 6

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ffxi
És állítólag jön Ballack helyette. És ennek nem örülök, ki az a Ballack? Nem illik a képkeretbe!

Fákjúal!

még csak most értesültem róla..
szomorú. bár már eléggé kiöregedet és inkább a botrányairól és durvaságáról volt hyers, de akkoris egy klasszis távozott tõlünk

bye bye Keano

football without ultras is nothing

zaki
ffxi
Ismét remekelt a srác😊

De mi lesz Charlton ellen?

Fákjúal!

Magic Boy
Láttam!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Scholes18
Kövi meccs 19.én a Charlton ellen idegenben és Ruud lesérült!!<#gun>SUXX

Glory Glory Man United!!

ffxi
Láttátok Rooney gólját a válogatottban?

Fákjúal!

ffxi
Kivel jáccunk a 7en?

Fákjúal!

Magic Boy
Ja-ja!

Õk hányszor nyertek már szerencsével?<#sniffles>

Magic Boy
Mourinho: Jobbak voltunk…
A Chelsea trénere szerint a vereség ellenére is meg fogják védeni bajnoki címüket

2005-11-07 18:24 Utolsó módosítás: 2005-11-07 19:37
Igencsak gyászos hetet tudhat maga mögött az angol bajnok címvédõ és jelenlegi listavezetõ Chelsea FC. A londoni gárda kedden Bajnokok Ligája mérkõzésen kapott ki a spanyol Betistõl, vasárnap pedig Manchesterben kapott ki az Unitedtõl – mindkét alkalommal – 1-0-ra.

Ez utóbbi vereséggel vége szakadt a kékek 40 mérkõzés óta tartó bajnoki veretlenségi sorozatának, miután legutóbb tavaly ugyancsak Manchesterben, csak nem az Unitedtõl, hanem a Citytõl kaptak ki. Amúgy az elõzõ idényben az volt az egyetlen vereségük.

- Nem volt jobb a Manchester nálunk, mi játszottunk jobban – nyilatkozta a BBC-nek a mérkõzés után a Chelsea portugál mestere, José Mourinho -, csak a szerencse döntött a hazaiak mellett. Ettõl függetlenül be fogjuk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobbak, és meg fogjuk védeni a bajnoki címet.

Ez persze még nem magyarázat arra, hogy miért került gödörbe a londoni csapat, hiszen a szurkolóik egyáltalán nincsenek hozzászokva, hogy csapatuk egymás után kétszer is vesztesen vonuljon le a pályáról. A Betis elleni vereség egyébként egyben azt is jelentette, hogy a csoportban a Liverpool vette át a vezetést, s bizony a kékek továbbjutása még várat magára (gyõzelmük esetén már négy fordulót követõen biztos tagjai lettek volna a nyolcaddöntõnek), sõt a spanyolok most mindössze egy pontos hátránnyal ott lihegnek a nyakukon.

- Azért vereség és vereség között is van különbség. Sevillában gyengén játszottunk, ezért kaptunk ki. Az után a meccs után azt kellett elhitetnem a játékosokkal, hogy nem kell félniük a jövõtõl. Vasárnap már sokkal jobban is játszottunk, de sajnos az eredményen ez még nem látszódott meg, csak a játék képében. Legközelebb azonban már remélhetõleg jó meredmény is párosul a jó játékhoz. Természetesen csalódottak vagyunk, mint minden vesztes, de egészen más úgy kikapni rossz játékkal, mint egy jó meccs után.

Az elõzõ idényben is a Manchester United állította meg az akkori listavezetõ Arsenalt, amely ezt követõen meg is torpant, s végül jócskán leszakadva csak a második helyen végzett.

- Egészen más az Arsenal akkori, és a mi mostani helyzetünk. Tavaly nagyon sûrû volt még akkor az élmezõny, s többen is ott lihegtek az Arsenal nyakán. Mi a vereségünk ellenére most is toronymagasan, hat ponttal vezetünk. Én bizakodó vagyok.

Magic Boy

jAsOn VoOrHeEs
Gratula a gyõzelmetekhez! <#eplus2> <#vigyor1> <#mf1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ForRedGlory
Õ Újpestbe jött 😄DDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
A Manchester Unitedbe gyenge nem?<#ravasz1>

ForRedGlory
Telibe találtad a szöget 😄DDDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Glory FM 2006 😄DDDD

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ForRedGlory
Hú backi 😄DDDDDDDDDDD
Nem ide akartam 😄DDDDDDDDDDDDDDD

ForRedGlory
Legújabb szerzeményem: Diogo
750 milla volt 😊

ffxi
De jó hír, hogy van S1-en teletext, ez nálam eddig nem volt. Most már nyomon tudok követni mindent.

Fákjúal!

perszeee és épp ezt a meccset nem láthattam, mert mindent a szaros sport2-re raknak, ami fél országban nincs is
nah mind1, holnap 19.30kor összefoglalo S1-en

Magic Boy
Szerintem nincsenek gödörben!
Ma is nagyon jók vóltak,de minden csapat úgy játszik ahogy hagyják és mi ma csak ennyit hagytunk nekik!
Ennek köszönhetõ,hogy hiába nyomtak helyzetük nemvolt(Lampard 3 méteres lövését kivéve)csak helyzetecskéik míg a mi kontráinkban mindig ott volt a gól!
Ma megmutattuk a PL csapatainak,hogy a Chelsea is verhetõ mostmár a többieken a sor!
Remélem azért ez a mérközés viszahozza a srácok önbizalmát és akkor még a bajnokság se lefutott!

Guilty01
gratu nektek,a chelsea végre gödörben van,az utóbbi két meccsen nem tudtak gólt se lõni,whehehe....😊

You\'ll never walk alone!

Magic Boy
"nekem 8 lényeg hogy gól"

Ebben egyetértünk!

sorry, tényleg fejes és nem is akármilyen, amugy nekem 8 lényeg hogy gól és megvertük a buszki cselszkit...

Magic Boy
Nem lõtte fejelte!<#ravasz1>

én még most se bírom Fletcher-t, de jó hogy lõtte ezt a gólt 😛P

<#eljen><#eljen><#eplus2><#eljen><#eplus2><#taps><#worship>

sapkafej
kíváncsi leszek, most hogy fognak beszélni SAF "védencérõl"

(ezúton szeretném megjegyezni, hogy a fenti logón hiányzik Rooney fejbúbja)

György

ffxi
<#gun>Chelsea!!!!!!

<#worship> Man. Utd.!!!!

Fákjúal!

Scholes18
Ez a legmegdöbbentõbb: DARREN FLETCHER!!

Glory Glory Man United!!

ffxi
Ki vót ki vót?????

Fákjúal!

Scholes18
MANCHESTER UNITED 1 - 0 CHELSEA

Glory Glory Man United!!

Nh Shevits
Yeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
IGEN!!!!!!!! EZ KELLETT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

http://unitedworld.uw.hu/forum/<#eljen>
Nh Shevits
nc <#wow2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ffxi
<#szomoru1><#vigyor5>

Fákjúal!

Holnap lesz a meccs...

ffxi
Na! Eddig hogy állunk?

Fákjúal!

ffxi
Nincs S2-m! Majd írjátok be az eredményt!

Köszi!

Fákjúal!

sapkafej
hát, ha mégjobban akarnánk szívni, tényleg kellenének

György

sztem nem hiányoznak.. nem illenek bele az ilyen stilusu fociba

holnap derby
MU - Chelsea sport2 17.00

sajna sztem sima 2-es

hátj jah, fõleg Kleberson-t - most lenne rá(juk) szükség

zaki
pontosabban klébersont meg djemba djembát

zaki
lehet, h nem kellett volna eladni klébersont, vagy djemba djembát....

ez már szinte egyértelmû.. :|

ffxi
De akkor is BAJ van!! Így nem nyerunk semmit az idén 😞

Fákjúal!