35611

• banok
    Reading-Manchester United
  • Cabell
    (y)(y) Jólvan fiúk, ez igen! Szépen küzdöttünk, és meglett a győzelem, a Reading nem hagyott focizni minket, de behúztuk:) Ronaldo meg továbbra is vezeti a góllövőlistát. 26 meccsen 23 gól, kimondani is hihetetlen.
  • Paranoia

• skristof
    vége is 0-2
    Rooney, C. Ronaldo
    szép gólok voltak, kínkeservesen de búhztuk :)
  • Rash87
    Valaki majd egy összefoglalót pls :))
    0-2 eddig
  • kulabácsi
    jaja sajnos :/
  • skristof
    eljött?
    amúgy nektek is lerohadt a sztrím?
  • Forza Italia
    Góóóóóóóóóóóóóóóól. Rooney
  • kulabácsi
    az a baj h a kaput sem nagyon találjuk el :S
  • Cabell
    Gyűlölöm az ilyen meccseket...a Reading eljött egy pontért, és ha így folytatjuk, akkor el is viszik. Váltani kell, mert ma nem fognak hagyni focizni minket. Remélem, hogy a szünetben kissé rendeződnek a fiúk.
  • skristof
    nincs
  • kulabácsi
    THX
    nektek sincs hangja?
  • skristof
    sopcast
  • banok
    sop://broker.sopcast.com:3912/36033
  • kulabácsi
    ha vki tud adjon linket plz sopcastos adóhoz ahol adják a meccset
  • banok
    én az MBC ESPN-t ajánlom. :) ez egy új progival működik neve: Baro TV. az oldalamról és a myp2pről is le lehet tölteni.
  • John Cena
    Paul Scholes hamarosan visszatérhet a pályára. A Manchester United 33 esztendős középpályása még októberben, a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt szenvedett térdsérülést, azóta nem játszhatott. Január elején még úgy vélték, a Tottenham elleni, február 2-án esedékes londoni bajnokin léphet újra pályára, a legfrissebb hírek szerint azonban ugyancsak a Spurs ellen, de már egy héttel korábban, az FA Kupa negyedik fordulójában bekerülhet a csapatba.
    - Az orvosi stáb döntésére várunk, vélhetően jövő csütörtökön közlik, hogy játszhat-e - mondta Carlos Queiroz másodedző. - Ha ők rábólintanak, akkor legalább a padra odakerülhet. Az erőnléte fantasztikus, mint egy tizennyolc évesé.
    Ez aligha jó hír Darren Fletcher számára, aki még Scholes (és Hargreaves) sérülése idején is nehezen tudott bekerülni a csapatba. A skót középpályás azonban maradni akar, noha a Rangers és a Birmingham City is érdeklődik iránta.
  • Cabell
    Nehéz meccsnek nézünk ma elébe, és muszáj győznünk, főleg, hogy az Arsenal a Fhamet kapta. Vezetjük a tabellát, egyszerűen ezt a lehetőséget most nem puskázhatjuk el. Legutóbb idegenben egy pontot hoztunk tőlük el, 07 szeptemberében pedig ők loptak tőlünk egyet. Most is közel a legerősebb keretünkel megyünk ki, bízzunk benne, hogy megtörik végre a gát, és meg tudjuk őrizni az elsőségünket.
  • kulabácsi
    jaja, nincs is sopcastos link :/
  • John Cena
    elöbb kajak volt még legalább +5db
  • kulabácsi
    igen...
    de az elöbb nem ezeket adta be :O
  • John Cena
    itt cska réá kell menni a playre??
  • kulabácsi
    közben megtudakoltam
    streamek itt
  • kulabácsi
    mikor lesz ma a meccs?
  • pilboy
    az első három helyezettnek ma nem lesz könnyű dolga...
    sajnos nem látom ma a meccset :(
  • Rash87
    Majd valaki egy Stream-et írjon már a mai meccshez,mert ha jól láttam,nem adja a TV :(
  • John Cena
    A Manchester United, kevéssé meglepő módon, nem akarja eladni az egészen elképesztő formában lévő Cristiano Ronaldót, ezt Sir Alex Ferguson menedzser és David Gill ügyvezető is leszögezte. Ez azonban nem tántorítja el a Real Madridot.
    - Soha nem teszünk le róla véglegesen, hogy megszerezzünk egy olyan játékost, mint Ronaldo - közölte Predrag Mijatovic sportigazgató. - Ha lehetőség nyílik rá, hogy leigazoljuk, megteszünk érte mindent.
    A portugál szélső, aki 22 gólnál tart már a szezonban, korábban jelezte, hogy egyszer szívesen kipróbálná magát Spanyolországban, de ez egyelőre nem aktuális, mert előbb még hosszú éveket akar Manchesterben tölteni.
  • skristof
    a dinamo londont megbüntették 40ezer fontra unfair viselkedés miatt :))
  • Scholes18
    nemtom ti hogy vagytok vele de én küldök egy ezrest, az is valami főleg amennyit elbaszok amúgy is fogadáson:D
    ennek legalább lesz haszna mert kurva jó oldal és az ottani szerkesztők tök ingyen dolgoznak értünk.
  • Scholes18
    United Blogról:

ManUtdFanatics segítség
    2008.01.17. 21:11 petilak777
    Tisztelt olvasók, Manchester United szurkolók!

Mint arról értesülhettetek, és tapasztalhattátok, a ManUtdFanatics december közepe óta nem üzemel, ugyanis tárhely problémáink adódtak, és ezidő alatt lejárt a tárhely és a domainszerződésünk is (január 12-én).

Az oldal szerkesztői pénzügyi lehetőségeik szerint összegyüjtöttek néminemű pénzösszeget az oldal újraindításához, ám mivel még egyikőnk se rendelkezik saját keresettel, így ez az összeg még nem elég a visszatéréshez. Egy tárhely és domain kombinációja, az oldal igényeihez mérten kb. 15 ezer forintba kerül.

Ezért kérnénk olvasónik segítségét, hogy a minél előbbi újrakezdés reményében, akinek módjában áll pénzügyileg segíteni, az legyen szives jelentkezzen a következő e-mail, és MSN címen: [email protected]

Minden segítséget előre is köszönünk,
    a ManUtdFanatics szerkesztősége!
  • banok
    az enyém is működik.
  • Scholes18
    ez már jó köszi, öröm nézni újra és újra!

ha esetleg nem láttátok volna ManUtdfanatics potló!
  • skristof
    néztem én is ma reggel, nagyon gagyi sztem :)
    ellenben ebben a dorkóban rúgott mesterhármast
  • Paranoia
    Cristiano Ronaldo VS Bugatti Veyron
  • skristof
    ez jó (még)
  • Scholes18
    nem jó
  • WartHogSon
    Reading 0 - 1 Tottenham H.
    így a Tottenhammal játszunk majd, annyira nem lesz könnyű
  • Matthew Prosac
    új link:
    6-0
  • WartHogSon
    ma 21:00-tól Reading-Tottenham FA kupa visszavágó
    a győztes a leendő ellenfelünk a 4. fordulóban
  • John Cena
    nb1.hu megint!

V. Harald norvég király hamarosan lovaggá üti Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United korábbi labdarúgóját, aki augusztusban jelentette be visszavonulását.
    A klasszis támadó az egyik legnagyobb kitüntetésben, a Norvég Királyi Szent Olav Rend első számú Lovagja címben részesül. A ceremóniára a 34 éves játékos szülővárosában, Kristiansundban kerül sor március 29-én.
    A sportsajtóban előszeretettel "Babaarcú Gyilkosnak" nevezett futballista 1996-ban érkezett a Molde FK-tól az MU-hoz, amellyel hat Premier League-elsőséget, két FA Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert. Az 1999-es BL-döntőben ő rúgta a lefújás előtti pillanatban a győztes gólt a Bayern Münchennek. A szigetországiak a hajrában 0-1-ről fordítva nyertek, Solksjaer csereként lépett pályára.
    - Azért kapja ezt az elismerést, mert fantasztikus pályafutást mondhat magáénak. Igazi sportember, aki minden norvég fiatal példaképe lehet - mondta Egil Vindorum, mondta az olsói kancellária vezetője.