Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skristof neekd meg az aláírásodnál legalúl ott van az A.C.A.B. Véletlen nem vagy egyenlõ a United Offensive szervereken futó A.C.A.B.-bal?mer van1olyan muksó....

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Te meg ne puffogjál itt a MU topikba az arzenálos nick képeddel....

Vááááááázzzzz........<#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya>...miért nem tud a MU egy nyerõ csapatot összedooobniii?<#rinya>

ennyit errõl...

football without ultras is nothing

báttyó02
pff

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ffxi
Hát el is szállt, mert X-eltunk

Fákjúal!

Mer a MU jobb csapat mint a totttííííííííííííííí<#eljen><#hehe>...és sikerülnie kell,különben bajnokság huuusss....elszáll.

ffxi
Mert?

Fákjúal!

De szerintem simán leverik a Tottit<#hehe><#eljen><#wink>.

ForRedGlory
Több esélyünk van mint tavaly volt, mert már nincs itt a "Carroll Szindróma" 😄DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
Hát ja,de ha megakarjuk õrizni az esélyt a bajnokság megnyerésére akkor a Tottenham-et így is meg kell tudjuk verni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
Sok a sérült! 😞

Fákjúal!

Magic Boy
Na az jó akkor barátnõméknél(mindjárt megyek hozzájuk és náluk csak a Sport 1 van)is megtudom nézni!

ForRedGlory
Sport1 😉

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Magic Boy
Adja valami?

ffxi
Up! Ma jáccunk 1600-kor Tottenham ellen!

Fákjúal!

ffxi
😊))) Robi Carlos a kis alacsony! Tök jó nézni, amikor a magasabbik játékos ugrik a labdáért õ meg csak nézi föl felé mint nyúl a lóra. Nem beszélve szögleteknél is csak a kapufát fogja és izgulva nézi a légi eseményeket 😊)))))))))))))))

Fákjúal!

kinek mi a szórakozás..
engem is jól szórakoztat, mikor a sereghajtó ellen robi carlos az ellenfél 16osánál marad nézni ahogy ronaldo siratja a kihagyott helyzetét 😊

ffxi
Mi volt ez a 0-0 a BL-ben? Ezek idén nem is akarnak nyerni semmit? Akó jó úton haladnak!

Fákjúal!

DJ Bee18
a realban legalább van szórakozás, a chelsea meg 1-0, 2-0... Õk egyáltalán nem szórakoztatják a közönséget, csak az eredményeket hajkurásszák. Semmi kockázatot nem vállalnak. Még a Barcat is szívesebben nézem 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de szerintem nincs igy 😊
szimplán kiváló futballisták

Nh Shevits
robotok.
szerintem így is tömnek beléjük valamit a csúcsszuper nasa-fizetésû orvosok amitõl kifogástalan teljesítményt nyújtanak. mindig, minden körülményben.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ez nem egészen igaz, a real ész nélkül költekezik, a chealsea tudatosan épít csapatot
és tényleg utolérhetetlenek lesznek idén is.. sajnos ez már nem az igazi futball, ez nem sprot, ez már kõkemény biznisz

ffxi
De M.U legyûri 😊
Amúgy most volt S1-en az ö.foglalás. Fassza volt!!!

Fákjúal!

Magic Boy
Sajnos!

ffxi
fujjj-nak fujjj, de vezetik a tabellát és lassan angliai Real lesz belõlük 😞

Fákjúal!

Mind1....cselzi akkor is fujjj<#hehe><#mf3><#hehe>.

Scholes18
Sunderland 1 - 3 Manchester United

<-- Gólok letölthetõk!!

Glory Glory Man United!!

ForRedGlory
Hát úgy néz ki :SSSSS

ffxi
Nem, mert majdnem mind saját játékos, nem?

Fákjúal!

Ja....az agyon sztárolt cselzííííííí<#shakehead><#shakehead>.

ffxi
Utolérhetetlen a Cselszki 😞(((

Fákjúal!

Mit pézel?Amúgy kössziii<#wave><#wink>

ForRedGlory

Valaki betudná rakni ide a tabellát,hogy hol dekkol a MU?

aham
csak ünnepnapokon használhatom

ForRedGlory
Annak nagyon rossz volt a minõsége sajna 😞

Nh Shevits
lál

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ffxi
Félre néztem télleg 3-1-re nyertunk 😊
Az a Cselszki meccs volt!

Fákjúal!

Rudee
Én miért örüljek? Azért írtam, mert neten nézhette volna...

Szar Bayern, szar Bayern :)

ffxi
5-1 a vége!!!

Fákjúal!

ForRedGlory
Örüljünk együtt 1-3
A Real meg ki fog kapni 😄DDD

Rudee
Internet dísznek van?

Szar Bayern, szar Bayern :)

tv? semmi...

Scholes18
topic up!
4 órakor MA : Sunderland v Manchester United !!!

Glory Glory Man United!!

ffxi
Ja! Csak én beszélek magamba már mióta!!

Fákjúal!

Nh Shevits
örülök én is, csak rohadtul nem pörög már hónapok óta.

Oké,csak beírtam,hogy mi a véleményem<#hehe>.....örülök,hogy van ez a topik<#wink>.

lehet h meg fog lepni, de itt a legtöbbünk szintén imádja az MU-t, és azt várja h bajnokok legyünk 😊

Hy all!

Véletlen nyitottam egy Manchaster United fans topikot,mer volt ugyan egy találat a keresõbe,de az teljesen más volt<#hehe>.Szóval,akkor leírom...a MU a király<#hawaii><#eljen><#wink>,kedvenc játékosom pedig van Nistelrooy....bajnokságba most ugyan 4dikek és 10ponttal vannak lemaradva a Chelseatõl,de azért nem adom fel a reményt...reménykedek abban,hogy megnyerik a premier league-t<#wink>.