35611
-
#8299 tv nem adja? -
#8298 énis azon figyelem, tökéletes stream! -
#8297 SopCast-on a Channel:22947esen elég szép képet adnak a meccsről:) -
#8296 hát első számú a MU de utána aliverpool ha véletlen kimerne esni -
#8295 Hajrá Pool? Akkor lehet, hogy nem itt van a helyed?;) Inkább írj az Angol foci szerelmeseinek topikba. -
#8294 Per pill most nekem Hajrá Pool és MU -
#8293 azt az lessz mint tavaly uccsó 4legjobb csapt közül 3angol:P tök jó lenne:D -
skristof #8292 STREAMEK majd itt 15:45től.. -
#8291 Mi csak akkor találkozunk a Poollal, hogyha az Intert kiveri, aztán meg a Milan-Arsenal párharc győztesét. Azért ne kiabáljuk el...:) -
#8290 Pool - Inter 2-0 ez nagyon jó hír mer így nagy esély van rá hogy egyik legnagyobb favorit esik ki és nekünk viszont megy a Pool ellen az utobbi időben. :)
Roma - Real 2-1 hasonló helyzet, bár ez még nincs annyira lefutva -
#8289 nani msot akkor be van fenyítveXD pedig csinált 1 kis showt:D -
#8288 "pl. valakinek annyira nem tetszik a Nani show, és úgy lerúgja hogy az Nani karrierjébe kerülhet."
akkor szerintem meg biztos lehetsz abban hogy Rooney abban a pillanatban le fogja rúgni a drága Gilbertod fejét a testéről úgyhogy többet fel nem kel. -
#8287 Kerlon is túlélte az eddigi fóka-trükkjeit, pedig ő is kapott rendesen vesetájékra. Mi nem aggódunk Nani miatt, de azért köszi hogy ti igen. Inkább arra koncentráljon tisztelt Wenger úr, hogy a focistái a labdára menjenek és ne a 'babára'. Gallas se a pályán dúvadkodjon ha valami nem jött össze aznap, hanem menjen haza aztán verje pitére az asszonyt..
további szép napot :) -
#8286 Gilberto figyelmeztette a nálánál sokkal fiatalabb játékost, hogy ilyet ne nagyon csináljon, mert baj lehet belőle. pl. valakinek annyira nem tetszik a Nani show, és úgy lerúgja hogy az Nani karrierjébe kerülhet.
szóval az általad majomnak titulált Gilberto figyelmeztette Nanit, hogy ne csináljon ilyeneket, mert megbosszulhatja még magát. Ja, és Gilberto nem mondta, hogy tiltja ezt a szabály.
további szép napot:) -
#8285 közvetiti valami a meccsünket? -
#8284 Mellesleg ezt idegenben nyilván nem csinálná meg, és szerintem egy 20 éves villámgyors srácnak pontosan ez az, amit csinálnia kell a saját közönsége előtt 4-0nál:)
Hoyte meg egy mozgássérült, legyen ennyi öröme az életben, hogy megrúghatja Nanit... -
#8283 Jajj ez már komolyan mondom nevetséges...:D Ennyi erővel engem halálra idegesít, hogy az Arsenal már a kapusával is kényszerítőzik, bakker nem tiltja a szabály, hogy dekázgasson valaki...mellesleg asszem pont Gilberto volt az a majom aki Nani után botladozott a fűben, akkor inkább szerelje le, ne csak a hátát nézze... -
#8282 hogy jáccogason:D -
#8281 nekem tetszett :P -
#8280 nb1.hu
Sir Alex Ferguson nem véletlenül pihentette több sztárját is az Arsenal elleni FA Kupa-mérkőzésen. Bár a pályán lévők emlékezetes teljesítményt nyújtva 4-0-ra nyertek, Fergie ragaszkodik az előzetes elképzeléseihez, és pályára küldi azokat, akik nem játszottak szombaton.
- Cristiano Ronaldót a padra akartam ültetni, de aztán kiderült, hogy nem érzi jól magát, így inkább a keretből is kimaradt - mondta a skót menedzser. - Ő is visszatér a Lyon ellen, ahogyan a tapasztalt játékosok, mint Ryan Giggs és Paul Scholes is, ők nagy hasznunkra lehetnek.
nb1.hu
Gilberto Silva figyelmeztette Luis Nanit, a Manchester United portugál szélsőjét, hogy ha nem mutat kellő tiszteletet az ellenfelek iránt, könnyen bajba kerülhet. Az Arsenal középpályása mondandójának apropóját az adta, hogy a 21 esztendős szélső a szombati FA Kupa-meccsen, 4-0-s manchesteri vezetésnél a fején táncoltatta a labdát, és dekázni kezdett, amitől az egyébként is ideges Ágyúsok még jobban felkapták a vizet és több csúnya szabálytalansággal jelezték nemtetszésüket.
- Beszéltem vele és elmondtam neki, hogy ezt nem kellett volna tennie - mondta Gilberto Silva, Nani akcióira utalva. - Könnyen kaphat érte egy csúnya rúgást. Az mindenesetre fontos volt, hogy ne veszítsük el a fejünket, nehogy még valakit kiállítsanak a csapatból.
-
#8279 ahaa köszi! -
WartHogSon #8278 a Premiership első két helyezettje alapból főtáblás a BLben -
WartHogSon #8277 ha jól tudom, akkor ez a Liga kupa esetén érvényes
a döntősök közül vmelyik indulhat a BL selejtezőn (gondolom első fordulóban már kell játszani)
ha a nyertes alapból kvalifikálta magát a BLbe, akkor a 2. is indulhat
de lehetséges, hogy csak intertotó kupás indulást eredményez -
#8276 hát ez kész ilyen kevés Premiershipes csapat közül megint... Nah mostmár tényleg megérdemeljük az FA t ha őket is kiverjük :D nem baj Portsmouth csak legyűrjük őket tutira főleg a Traffordon!
-
#8275 nb1.hu (Sorsolás elött)
Wayne Rooney remek játékkal és egy góllal járult hozzá a Manchester United Arsenal elleni, 4-0-s győzelméhez. A Vörös Ördögök a sikerrel bejutottak az FA Kupa legjobb 8 csapata közé, és bár az elmúlt 10 kupapárharcukban mindannyiszor élvonalbeli ellenfelet kaptak, Rooney nem vágyik a változatosságra, sőt, a még életben lévő csapatok közül a lehető legnagyobb falatra vágyik.
- A Chelsea-t szeretném - mondta Rooney. - Jó lenne, ha megkapnánk őket az Old Traffordon, és ha nyerünk, akkor már az elődöntőben leszünk, nagy eséllyel a végső győzelemre. -
#8274 mert asszem ha Premiershipet pl meg nyeri a MU akkor asszem Főtáblásan be került a BL-be -
#8273 Porsmouth LAzán verhető szerintem + 1/4hez hogy A Chelsea-t meg kapjuk ellenfélnek ha Porsmouthot legyőzzük és a Chelsea a Barnsley-t (És 1 kérdés a FA Kupát aki meg nyeri az még hova nyer "meghívást" úyg tudom vagy BL vagy UEFA selejtezőt vagy valamit ér) -
#8272 Hát ez lol :D Faragó is mondta a meccsen hogy mi mindig premier ligás ellen felet kapunk :D:D és mi lett :D:D
* Sheffield United (II.) vagy Middlesbrough-Cardiff City (II.)
* Manchester United-Portsmouth
* Bristol Rovers (III.)-West Bromwich Albion (II.)
* Barnsley (II.)-Chelsea
"A tavalyi döntős Manchester United a hétvégén 4-0-ra gázolta le az Arsenalt, most ismét az élvonalból kapott ellenfelet, sorozatban tizenegyedszer az FA Kupában. A Portsmouth ellen háromszor nyert ebben a sorozatban, kétszer szenvedett vereséget, háromszor döntetlennel zárult a két együttes találkozója. Tavaly január 27-én a „vörös ördögök” 2-1-re múlták felül következő ellenfelüket az FA Kupában."
-
#8271 én is így gondolkodok. -
#8270 Igen, ez szép hozzáállás, de nagyon nem szeretem az Arsenalt mint riválist a drukkereik miatt...valahogy kiver tőlük a víz:)
De ez tényleg szép hozzáállás, és örülök, hogy nem keresik a rossz kifogásokat mint eddig. Köszönet érte.
-
#8269 ez a helyes hozzállás azt kell mondanom a chelsea vel ellentétben az Arsenalt sokkal jobban szeretem mint riválist. -
#8268 Arsenal topikba is elfogadták az eredményt, MUnak nagyon jo napja volt, nekünk nagyon szar, sajnos igy jött ki, majd legközelebb máshogy alakul (remélem) -
#8267 ott a pont. -
#8266 Krva nagyok voltunk!! Így kell őket elverni, a legutóbbit még hozták xre, ezt mrá nem:D
De meg sem merem nézni az Arsenal topikot, de a lehetséges kifogásokra itt vannak a válaszok.
A bíró nekünk fújt- Nem is volt mit befújni nekik, örülhettek ha átlépnék a felezővonalat.
A kiállítás... - jogos volt, Ebué egy kiszámithatatlan játékos és elég sokat alattomoskodik, mellesleg már volt 3-0 az állás szóval édesmindegy.
Tartalékos csapat - A miénk nem volt elég tartalékos?
Az FA kupa nem számít... - Nekik semmi sem számít azon kívül amit ők nyernek meg:D -
#8265 Nani Master at Work
Nagszerű meccs volt, mikor 4-0 lett el se hittem hogy tényleg az Arseanal az ellenfél sokkal nehezebre számítottam. Glory MU :D -
#8264 http://www.youtube.com/watch?v=Dm4unXaoih0
Nani deka videó -
hunbalee #8263 nani deka linkje érdekelne mert zseniális volt alázás :) -
#8262 Manchester United-Arsenal ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/133531 -
#8261 Rendesen alázták az Arsenalt :D:D Ideje volt! -
pilboy #8260 ez a nagyarányú győzelem csak akkor ér igazán valamit, ha megnyerjük a kupát és megelőzzük a bajnokságban is őket (1. hely)