Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Bajnokságban Fullham-et kijáccottunk 3-2-re. A kis koreai milyen hamarbeilleszkedett. Nem értem, hogy az ázsiai fullball miért jobb a miénknél? Szinte a sztárklubok rendelkeznek ázsiai régióval, de magyarral?

Fákjúal!

ffxi
BL csoportsel. 2-1-re gyûrtük Benficát!!!

Fákjúal!

ffxi
Így nem lehet pontot gyûjteni!

Fákjúal!

báttyó02
nemsemmi..és fõleg hazai pályán

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ffxi
Kikaptunk 2-1-re Blackburn-tõl!

<#rinya><#sir><#shakehead>

Fákjúal!

ffxi
Igen csak szar helyzetben vagyunk, mert Heinze is, de õ egész idényre jósolták. Neville, Saha, Brown is kidõlt. Csoda lenne, ha benn maradunk.

Fákjúal!

Manchester, szeptember 21., 13.40 Az ír játékos lábközépcsont-törést szenvedett a Liverpool ellen.

A Manchester United két hónapra elvesztette ír csapatkapitányát Roy Keane-t, miután a középpályás a vasárnap lejátszott, Liverpool elleni bajnokin lábközépcsont-törést szenvedett. Sir Alex Ferguson menedzser elõreláthatóan két hónapig nem számíthat a "cséká" játékára. Keane számára az idény eddig sem volt problémamentes, ugyanis csak nemrégiben épült fel térdsérülésébõl, ami miatt nem léphetett pályára a DVSC elleni BL-visszavágón, Budapesten sem.

nb1.hugy

football without ultras is nothing

ffxi
Mindjárt más<#dumcsi>

Fákjúal!

ForRedGlory
Ez volt eredtileg 😊))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Jesszus... Eredetileg nem ez volt, csak felülírtam, mert valakinek kellett. Mindjárt javítok :$$$$$$$$

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ffxi
<#szeret><#puszis>

Fákjúal!

ffxi
Miért nem lehet úgy csinálni mint a Cselszki? Semmi más, csak nyerni kell. Döntetlennel nem megyünk semmire, SIR!!!!!

Fákjúal!

Nh Shevits
ez már inkább valami nõi topicba...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ForRedGlory

sport1
12.45

DONGUBA
ma liv-manu meccs lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
take

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ffxi
<#ejnye1>Rooney Vs. <#mf3><#gunyos1><#gun>Real Madrid

Fákjúal!

Nh Shevits
ti most mirõl beszéltek?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ffxi
<#merges3>

Fákjúal!

ffxi
<#taps>

Fákjúal!

DJ Bee18
a fantom gól?, ugyanmár... 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

az meg a te szégyened 😊
flém off plzdel

ForRedGlory
2-3? 😊

DJ Bee18
nem tudod ezzel elvenni a vidámságom 😊))))))))))

Magic Boy
😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ForRedGlory
Hehhe 😊

3-0? 😊

ffxi
Szörnyû volt! Egész szezon alatt nem láttam ennyi hibát mint most egy meccs alatt 😞(((((

Itt vmi nincs rendbe. Szinte az angol foci nemzetközi porondon közepes..

Fákjúal!

DJ Bee18
ROONEY, ROONEY, ROONEY <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#nyes>

egy szar meccsen két szar csapat iszonyatszar játékkal. kb ez volt tegnap...
rooney meg egy hülye idiota zseni

Rudee
Elég eseménydús idõszak volt. Megsértõdött az elsõ sárga miatt, elborult az agya aztán megtapsolta a bírót.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bocs, a livescore írt annyit.. akkor mi történt azalatt az 5 mp alatt?

ForRedGlory
Két perc? Tudod kb hány másodperc telt el a két sárga között? Talán 5 😞(((

Nem néztem a meccset, Rooney hogy kapott 2 percen belül 2 sárgát?

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
gyengus az egész....

Giovanni Gatto
Hihetetlen, hogy milyen sötét ez a Rooney. Max. 15-ös iq...

szép volt rúni

BUDA > miskolc.

ffxi
Ez a szemlélet mostanában már elvesztette hatását. Fõleg a sztárkluboknál, ezt általánosan érzem így. De sztem Premier Legue-ben van miért is motiválni õket, fõleg a közönség és a fizu miatt is.

Fákjúal!

ha nem elég motiváció az, hogy hol futballozhatnak, akkor no comment..
nekik az kéne a célnak lenni hogy mindig és mindenkit megverni. szerintem

ffxi
'RÁNK' Bocs, de nehéz ez a magyar nyelv!!

Fákjúal!

ffxi
DE mit lehet tenni ha hatás gyakorol rájunk? Fõleg a végén, ugyebár?

Fákjúal!

jobb szeretem ha a szaját kezünkben a sorsunk és nem mások botlásában bízunk, hanem mi nyerünk. mindig 😊

ffxi
Mind1, az a lényeg, hogy kikapott az Arsenal Borótól 2-1're. Még sínen vagyunk!!!

Fákjúal!

te melyik meccset nézted? Smith-nek a feladata a rombolás, jó ütemû szerelésekkel elég jól megakadályozta az akciók kialakulását. Neki nem is kell minden támadásban részt venni, szerintem rosszul mondta a kommentátor is, nem szervezõ középpályás. Az inkább Scholes lehetne. Szerintem igenis jo helyen van ott, védekezõközéppályásnak, mivel annyira nem gólerõs, de ha kell, akkor átlövésekbõl tud gólt szerezni. Ugyanakkor jó a testi felépítettsége, gyorsabb mint az öreg Keane, és harcos. Igaz, néha már durva is, ezt el kéne hagynia.
Park-kal helyetcserélni? Micsoda?? ember, nézd nyitottabb szemmel a meccseket. Park a támadó 3adban sokkal hasznosabb, ügyes, jól cselez. Árnyékéknek szerintem megfelelõ, csak be kell illeszkednie még.

ffxi
De látszott rajta, hogy nem bírja ezt posztot. Szinte minde támadásnál a háttébe került. Senki sem foglalkozott vele, õ pedig csak el szeretne végezni a dolgát. Helyes lett volna Park-kal helyet cserélni, de most már mind1, próbálkozni, kísérletezni kell, különben nem tuod meg, hogy mire képesek a játékosaid

Fákjúal!

Magic Boy
1.Smith nagyonjól szûrt!
2.Park se VKP!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ffxi
'Kovács' posztja nem védekezõ középpályás!!!!!!!! Elõbb kellet volna lecserélni, hiszen nem illeszkedett be a csapatba ilyen helyen. Ezt mondta Nyilasi is, de én már az elején beláttam ezt. Park-nak kellett volna ott jáccania. Így nem leszunk elsõk, Sir!!!!!!!!!! Igaz 1 próbát megér, de túl nagy árat kellett fizetni érte.

Fákjúal!