34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #4530 igen és pontosan 2 év van köztük, de ő legalább olasz lett volna -
Csesza #4529 persze-persze
de nem is Tonira értettem a fiatalítást csak egy postba írtam a 2mondatot -
#4528 Toni sem lett volna nagyobb fiatalítás mint Crespo...talán 1-2 év van köztük...de nekem ez így jó...:) -
#4527 örülj hogy mostmár nem fogtok Ibrahimobitch-csal fiatalítani -
Csesza #4526 az kemény...
akkor Toni sztem tuti hogy nem fog jönni
egyik szemem sír a másik nevet! fiatalítás powa -
faláb #4525 -
faláb #4524 Már alá is írt!!! -
#4523 -
faláb #4522 Crespo visszatérhet az Interhez
Aug. 7. 11:53 -Milano- Ma 15.30-kor a Stamford Bridgen kellene lennie, de az már biztos hogy erre nem kerül sor. Hernan Crespo ugyanis a Como-i tó partján tölti a vakációját, és nem igen tervezi a jövőben sem hogy elhagyja Olaszországot. A hírek szerint ennek a fő oka az Internazionale együttese. Ma és holnap orvosi vizsgálatok lesznek, és ha ezeken megfelel a játékos akkor megkezdődhetnek a tárgyalások a felek között. Szombaton Carlo Ancelotti jelezte Crespo ügynökének hogy nem tart igényt a támadóra, így most már csak az Inter maradt.
Természetesen ne feledjük hogy a fő kiszemelt továbbra is Luca Toni, de a Fiorentina hozzáállása miatt az aranycipős csatár megszerzése a csoda számba menne. Aztán ott volt Ibrahimovic a második helyen, de hallhattunk még egyéb neveket is az elmúlt időszakban. Erre most itt kínálkozik tálcán Crespo.
Mivel az Inter vezérkara (Branca és Oriali) jelenleg úgyis Angliában vannak ésszerűnek tűnhet ha Londonban letárgyalják a részleteket a Chelsea vezetőivel. Természetesen az Inter kölcsönbe szeretné az argentint, pont mint annak idején Veront. De ezek még csak találgatások, ráadásul azt is figyelembe kellene venni hogy Martins iránt milyen hevesen érdeklődnek a sziget ország felől.
Akkor pedig nézzük a Toni ügy állását. A játékos holnap találkozik Diego Della Valleval, hogy a sok-sok üzengetés után most már négyszemközt is megbeszéljék a nézeteltéréseiket. A Fiorentina tulajdonosa továbbra sem hajlandó eladni a csatárt, ám a tanácsadói lassan már a legjobb megoldásnak Toni piacra bocsátását látnák 25 millió eurós áron. Természetesen hogyha az Inter bedobna még egy támadót is az üzletbe akkor sokkal könnyebb lenne a tárgyalás. Csak hát brit sajtóhírek szerint az Arsenal és a Manchester is szívesen látná Tonit, és ugye az említett csapatok is a BL-ben fognak majd játszani.
forrás:www.internazionale.hu -
Csesza #4521 thx -
#4520 xDDD -
#4519 Bazz ha nyertünk akkor miért nem úgy írod???így tök az jött le hogy a Porto nyert... Porto-Inter
1-0
2-0 stb...
de ha mi nyertünk akkor jó:)
-
#4518 nyertünk ^^ -
faláb #4517 Martins rúgott kettőt meg egyet Pizzaro -
#4516 :/ Portot mindigis szerettük:( ki lőtte a gólokat? -
#4515 Porto v Internazionale
letöltés 1-0
letöltés 2-0
letöltés 3-0
letöltés 3-1
letöltés 3-2 -
#4514 3-2 :\ -
faláb #4513 1:1 -
faláb #4512 Vezetünk Solari góljával! -
Grosso interjú -
-
#4509 Materazzi nyilatkozat -
#4508 Hírek
-Materazzi 2010-ig meghosszabbította a szerződését!
-Materazzi, Grosso, Figo és Vieira megérkeztek Brunicoba
-Inter játékosai megérkeztek Amsterdamba, a holnap 21:15-kor kezdődő Ajax elleni meccsre
-Inter az első az IFFHS ranglistán
-Edző meccs az ifik ellen -
#4507 éééés Visszajött a 2 világbajnokunk és Figo is^^
-
#4506 hát ezek hova mennek?:)
-
-
Csesza #4504 -
#4503 Materazzi az Interben fejezné be a karrierjét
Aug. 3. 11:40 -Milano- Ezzel kapcsolatban tegnap késő este Vincenzo Morabito a játékos ügynöke nyilatkozott az Antenna3 tv adón. ½Mindenek előtt a technikai dolgokat kell megvizsgálni, ez alapján Marco a következő szezonban az Inter egyik legfontosabb játékosa lesz. A napokban összeülünk a vezetőkkel, ott lesz Marco is mert az anyagi kérdésekben akad némi finomítani való. Senkinek nem lett volna jó hogyha Marco klubot vált ezen a nyáron. De erről szó sincs, most egy négyéves hosszabbításról fogunk tágyalni hiszen Marco itt szeretné a pályafutását befejezni. Róla most már mint világbajnokról beszélünk és remélem a klubjánál is meg fogják becsülni ezeket az eredményeket. Rengeteg ajánlat érkezett külföldről is, főleg Spanyolországból de Marco Milanoban akar maradni.½
-
#4502 Vieira:½Boldog vagyok hogy itt lehetek½
Aug. 3. 11:58 -Milano- Patrick Vieira a tegnapi bemutatkozása után tartott egy rögtönzött sajtótájékoztatót.
½Nagyon boldog vagyok hogy itt lehetek. Nagyon jó csapathoz kerültem, hiszek benne hogy nagy eredményeket fogunk elérni ebben a szezonban. Pár nappal ezelőtt Marco Branca nagyon meggyőzően beszélt velem, és az érvei meghallhatása után döntöttem az szerződés aláírása mellett. Ennél a csapatnál szinte mindenki klasszis játékos és ha játszani akarok akkor a legtöbbet kell kihozzam magamból. Keményen fogok dolgozni azért hogy a mistert meggyőzzem arról hogy nekem a pályán van a helyem.½
-
Csesza #4501 -22 játékos a túrákra
Aug. 3. 10:12 -Miláno- Amszterdam, London és Nápoly. Ez a három helyszin szerepel a csapat következő néhány nap programjában. Roberto Mancini ma reggel kijelölte azt a 22 játékost akik elutaznak majd a fenti tornákra. Íme a komplett lista:
Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Fabian Carini
Védők: Marco Andreolli, Leonardo Bonucci, Ivan Cordoba, Simone Fautario, Douglas Maicon, Daniele Marino, Walter Samuel, Javier Zanetti
Középpályások: Tjani Belaid, Esteban Cambiasso, Cesar, Olivier Dacourt, David Pizarro, Santiago Solari, Dejan Stankovic
Támadók: Adriano, Lampros Choutos, Obafemi Martins, Goran Slavkovski
www.internazionale.hu
-
#4500 miközben Vieira aláír zajlik az élet:)
-
#4499 eskü az utolsó képből facekeppet csinálok az fm 07-be:PPPP -
-
faláb #4497 jó az új mez -
#4496 Bocsi, nem néztem.Csak meg akartam osztani eme hírt, de most látom elkéstem.Sorry. -
Csesza #4495 #4488 -
#4494 "Hivatalosan szeptember 10-én rajtol a bajnokság (de valószínűleg már szombaton 9-én megtartják az első meccset) Az utolsó bajnoki mérkőzést pedig 2007. május 27-én tartják. Négy hétközi forduló lesz: 09.20, 10.25, 12.20, és 02.28-i dátumokkal. Október 8-án és Március 25-én a varsárnapi fordulók elmaradnak az EB selejtezők miatt. A Karácsonyi szünet maiatt elmarad a December 31-i és a Január 7-i forduló is. A dátumokhoz tartozó hír még, hogy az Olasz Szuperkupa döntőjét augusztus 26-án rendezik a San Siro stadionban az Inter és az AS Roma között."
Forrás: www.internazionale.hu -
#4493 [URL=http://www.inter.it/aas/news/reader?N=23453&L=en]Vieira: "Győzni jöttem"[/URL]
-
faláb #4492 remélem adja majd valami -
#4491 az szép lesz:)