34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • hunbasser
    ya,BSZ
  • faláb
    Kösz srácok!
  • fsgh
    BDSZ Faláb!
  • Csesza
    HBD Faláb!
  • fsgh
    MANCINI'S MILAN DERBY SQUAD
    Friday, 27 October 2006 18:32:54

[FOTO Friday, 27 October 2006 18:32:54] MILAN - Roberto Mancini's 19-player Milan derby squad:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo
  • fsgh
    Olasz lapértesülések szerint a Milan és az Inter is élénken érdeklődik Klaas Jan Huntealaar, az Ajax csatára iránt.

A holland válogatott játékost az amszterdamiak £6.4m-ért vásárolták a Heereveentől, a jelenlegi ára pedig £8m körül van.

A 23 éves támadó gólkirály volt a legutóbbi U21-es kontinensviadalon.

Az előző szezonban elnyerte az Aranycipőt, miután a bajnokságban 33 gólt szerzett.

A Milannál köztudott csatárgondok vannak, hiszen a támadók meccsek óta képtelenek a hálóba találni.

Az Internél nincs hiány első emberekben, de pár napja Adrianot visszaküldte Brazíliába a klub, hogy pihenje ki magát. Hivatalos tájékoztatás szerint ezt követően visszatér majd a csapathoz, de Adriano maga úgy nyilatkozott, hogy fogalma sincs arról, mikor játszik újra az Interben. Egyesek szerint elképzelhető hogy januárban távozni fog.

Forrás: channel4.com
  • Mor3llo
    ha tudnám h kell :)))
  • LasCar16
    nézzed neten^^
  • Mor3llo
    és bazze most látom h Sport 2 adja...hát nem igaz, csak SPort1em van, ilyen nincs!
  • Mor3llo
    ::SA:D:AS:DA:SD: most meg lettem fenyegetve :D:D:D:D:D:D:
    nekem8, csak rohadt jó mérkőzést lássak(mint pl a tavalyi v mikorit), ne mint vmelyik évben a BL elődöntőben, mer akkor szétrúgok mindenkit :D
  • fsgh
    Neked kötelező az Internek szurkolnod:DDDD én csináltam a logód:DDD
  • Mor3llo
    Tyűha, megy ám az egymás alá gyújtogatás a szurkolók között már itt fórumon is :D:AS:DAS:
  • LasCar16
    anganehm^^
  • Csesza
    mi meg realisták vagyunk. ennyi

viszlát
  • LasCar16
    optimista vagyok^^ nyerünk^^ pont...:P
  • fsgh
    azért ne szomorodj el ha nem teljesül:DDDDSDAds
  • Csesza
    akkor álmodj tovább...
  • LasCar16
    "mindenkinek van egy álma..."
  • fsgh
    verünk titeket nem kétség:DDD
  • LasCar16
    ejjha:S nah srácok^^ jöhet a derby...:P
  • fsgh
    FT Inter Milan 4 - 1 Livorno

Öngól,Materazzi,Ibrahimovic,Cruz - Lucarelli
  • fsgh
    észre e vettem azt az 1-est:P:DDDDDd
    most nézem:PPP 2-1 volt s egy percre rá már Ibra növelte 3-1-re a vezetést..
  • fsgh
    4-1!!!!!

CRUZ:DDDDD
  • fsgh
    3-1!!!!

Ibrahimovic:)
  • banok
    Guangdong
    Shanghai Sport
    Hubei
    Fujian

adja a meccseteken streameken...
  • totti10
    13' [2 - 0] M. Materazzi
  • fsgh
    17' Inter Milan [2 - 0] Livorno
    2' [1 - 0] M. Pfertzel (o.g.)
    13' [2 - 0] M. Materazzi
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Hipp hipp hurrá:DDD
  • fsgh
    13' Inter Milan [1 - 0] Livorno
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

EZAZ!!!!!:))))

(Messina vezet Palermoban;) )
  • totti10
    Inter Milan - Livorno

• faláb
  • fsgh
    de igazad van:) nem vagyok én nő ellenes:)
  • faláb
    Férfi partjelzők nem szoktak hibázni?
  • fsgh
    A Real Madrid labdarúgócsapata kész megválni David Beckhamtől. A Sun információja szerint a madridiak januárban hajlandóak lennének 5 millió fontért elengedni, holott három éve ennek ötszöröséért vették.

A The Sun című brit napilap értesülései szerint David Beckham, a Real Madrid angol labdarúgója a téli átigazolási szezonban ötmillió font ellenében távozhat.
    Capello nem számol vele

A 31 éves középpályás, aki 2003-ban 25 millió fontért igazolt a spanyol fővárosba, az előző edzőknél meghatározó szerepet játszott, igaz a jelentősebb eredményt nem tudott elérni a klubbal. Az olasz szakvezető, Fabio Capello érkezése óta azonban rendre csak a cserék között szerepel, amit egyre rosszabbul visel.

"David megosztotta velünk az érzéseit az elmúlt napokban. Amennyiben a tréner továbbra sem számol vele a kezdők között, könnyen elképzelhető, hogy távozik" - írta a bulvárlap a királyi klubtól származó forrásra hivatkozva.
    Angliában csak a Manchester United

A németországi világbajnokság óta az angol válogatottnál is elfelejtett futballista korábban úgy nyilatkozott: legszívesebben visszatérne a Manchester Unitedhez, ugyanakkor Angliából és a tengeren túlról is komoly kérői vannak. Sőt, a milánói csapatok, a Milan és az Internazionale is szívesen látnák Beckset. Azt azonban már korábban kijelentette, hazájában csak a MU-ban hajlandó játszani.

Egy Angliában végzett felmérés szerint ugyanakkor a szurkolók hetven százaléka továbbra is úgy véli, helye lenne a válogatottban. Ramon Calderon, a Real Madrid elnöke október elején még úgy nyilatkozott, Beckham 2008-ban a Realból fog visszavonulni. Ezt aztán rögvest cáfolta is a játékos és továbbra sem hajlandó aláírni nyáron lejáró szerződését. A klub viszont mindenképpen szeretne pénzt látni belőle, akár olyan áron is, hogy bukik húszmilliót. Erre januárban van utoljára esélyük, mert a nyáron már ingyen igazolhat bárhová.

mi is szóba jöttünk...nem tudom...lehet jó lenne hisz Figoval is jól jártunk...1évig jól focizott és még ebben az évben is alkothat vmit...
  • fsgh
    azért mert seria-a-s meccs:DD

elvileg a Roma-Chievo meccsen nem adtak meg egy szabályos Totti gólt les címén...nő volt a partjelző:D:P
  • faláb
    Miért lenne lol?
    Egyik szomszédom is nő mégis vezet meccseket...
  • fsgh
    ez jó kép:)) MICHAEL JORDAN-el:)) asszem egy nike körut miatt találkotak...

• fsgh
    Mancini:”Elég volt az Adriano témából!”
    Oct. 24. 23:49 -Appiano Gentile- Egyes sajtóhírek szerint Adriano kölcsönbe visszakerülhet a Flamegohoz, sőt mások szerint már el is utazott Brazíliába. Nos ezek voltak a mai sajtótájékoztató sarkalatos pontjai, melyeknél Roberto Mancini igen idegesen reagált az újságírók kérdéseire. ”Hogyha megakarják tudni hogy Adriano elutazott-e vagy sem hívják fel az Alitaliat…” kezdte a tréner. De ezzel le is zárta a brazil támadó körüli témát, mivel mint később kifejtette a Livorno meccs most sokkal fontosabb. ”Én már megválaszoltam minden ezzel kapcsolatos dolgot., így most már a nyugalom érdekében jobbnak látom ha nem mondok mást az ügyben. Akár hiszik akár nem sokkal fontosabb és nehezebb feladatok vannak a nyakunkon. De most már nézzük a Livornot, hiszen egy olyan csapatról van szó melyet nem lehet kiszámítani. Egy hete nagyon megszenvedtünk itthon a Catania ellen ám remélem tudunk majd ebből tanulni. A Livorno rendelkezik a Serie-A egyik legjobb védelmével, a kontráik pedig életveszélyesek. Az a ritmus amit a 20.perc után játszottunk Udinében bizakodásra ad okot, csak hát most már be kellene találnunk.”
    Érdekesség hogy az Inter két év után ismét Pinetinában tartja a meccs előtti összetartást, úgy néz ki Mancini megelégelte a szállodákat. ”Ez a mi otthonunk, itt érezzük jól magunkat. Mindig is úgy gondoltam hogy jobb ha közelebb vagyunk a stadionhoz, innen ugye 40 perc alatt odaérünk majd. Az elveszített pontok? Most nem ezzel kell foglalkozni hanem azzal hogy továbbra is az élen állunk a bajnokságban, reméljük minél tovább fog tartani ez az állapot. Az összeállítással kapcsolatban még vannak kérdőjelek, meglátjuk ki milyen állapotban lesz Udine után. Hat nap alatt három meccsünk van így mindenképpen változtatnom kell majd. Dacourt nincs túl jól, Stankovicnak kellene most is helyettesítenie de ezzel kapcsolatban majd később döntök. A csatárok mind készen állnak, talán Crespo nincs egyedül fizikálisan a toppon. Mindenképpen nyernünk kell hiszen idén bárki odaérhet a scudettoért, akár a Palermo is. De persze ez a mi elsődleges célunk is. Hogy nő lesz a bíró? Szerintem ugyanúgy lát és érzékel majd mindent a pályán mint egy férfi. Nem lesz vele semmi gond majd meglátják.”
    Végül pedig jöjjön a Livorno elleni 21-es keret.
    Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
    Védők: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.
    Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez
    Csatárok: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba

LÁLLL Nő lesz a bíró:DDDDDDD
  • fsgh
    nekem még nem lebeg semmi:D hétközben ugyanúgy pontot veszíthetünk amit nagyon nem szertnék szval előőtem a szerda lebeg:DDD
  • LasCar16
    ennyire hülyének nézel?^^ szemem előtt csak a szombat lebeg, az a lényeg^^
  • fsgh
    addig még van egy hétközi forduló is...