34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Drape
    Sziasztok!

Ide még nem soha nem írtam (máshová sem sokat) de szeretném felhívni a figyelmeteket valamire. Talán már tudjátok, talán nem, de tuti ami ziher. Naszóval.
    Megalakult a magyarországi Inter Szurkolói Klub, amelybe minden Interistát szívesen látunk. Ez egy teljesen hivatalos és rendezett, szabályos körülmények között működő egyesület. Ezt a klubot Inter Club Ungheria néven bejegyezte az olasz anyaklub is, tehát teljes jogú tagok vagyunk!
    Mit nyújt ez a klub? Például most ősszel már két mérkőzésre is utaztunk csoportosan a Bayern és most 7végén a Milan ellen. (Az utazások díja 20-25ezer forint között van ami az utazás és jegy árát tartalmazza!) Az éves tagdíj 7200 forint amiért ugyanazokat az ajándékokat kapjuk mint akár az olasz vagy bármely másik szurkoló. Van saját sálunk is már Inter Club Ungheria és Forza Inter! felirattal. (Ez is benne van a tagdíjban!)
    Ha érdekel Titeket ez a klub akkor állok bárki rendelkezésére. Kérdezzetek.
  • Matthewpamer
    multkor is azzal jöttetek hogy pofára esünk a bilan interen azt nemtom 1:4-nél mire gondoltatok?XDD
  • Mor3llo
    szal vki segítene ebben a meccsnézésben ?
  • DJ BP
    :DDDDDDDDD

[hangosan felröhög]
  • fsgh
    Perze hogy nem én találtam ki:DDD de attól még ütős:DD (figyeljétek milyen feszült a hangulat a milan topikban:P)
  • Csesza
    a Luzhniki Stadium-ban

• Csesza
    igen, nem ő találta ki

nekem is tetszett

nem is tudom miért vagy most ilyen szomorú?! páj :DSADASDASFDFsfgfaf
  • 9csöves9
    nem ő találta ki

(egyébként nekem tetszett)
  • LasCar16
    ismét milyen jót röhögtünk vidéki barátunk fejlődő humorán^^ élvezzétek ki a sikert, mert hamarosan pofára fogtok esni^^...jóéjt^^
  • Mor3llo
    loál AS:D:AS:D::AS:D:SA:D::ASD
  • Mor3llo
    nem ide tartozik, de vki múltkor írta h lehet neten meccset nézni.Namármost, én szeretném megkukkantani a holnap Bayern-Sportingot, és ehhez kérném itt az illetékes segítséget.Írhatna 1 privit, de akár msn-t is adok.Előre is köszike.
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Matthewpamer
    :DDDDDDDDDD
  • fsgh
    Mi a különbség a Milan és a katicabogár között?
    Mind a kettő piros-fekete, csak a katicának több pontja van.
    :P:DDDDD
  • fsgh
    jó jó de úgyis rangadónak lesz kikiáltva mert 2 élen lévő csapat fog játszani egymással(manapság ez a rangadó elég "divat" fogalom lett...)

még ha versenyezni nem is de szerintem lazán lehettek harmadikok...
  • gabber_saviola
    nem rangadó mivel mind2 csapatnak semleges a másik csapat, a rangadó az a merda vs. merda.

Amúgy versenyezni nem tudunk veletek, mert nem egy súlycsoport a két csapat.
  • fsgh
    mivel ej fej mellett haladunk a tabellán nehéz lenne nem megemlíteni a Palermot:)
    Amúy jó kis erős csapatotok van:)ha a kövi 10 meccsetekből megnyertek mn 7-et akkor azt mondom nem pukadtatok ki:) (erre amúgy kiváncsi leszek hogy bekövetkezik-e..)
    amúgy 1 hónap mulva rangadó;)
  • gabber_saviola
    Látom, sokszor téma itt a kedvenc csapatom, ez nem mást jelent, minthogy felnőttünk a nagycsapatok közé.
  • fsgh
    azért egy nagyon fontos Sporting meccs után...de neked legyen igazad:)
  • Matthewpamer
    fossá verjük a palermot is nyugi
  • Csesza
    végülis...:)
  • fsgh
    hát az lazításnak minősül hogy hétközben nem meccselünk hanem csak simán edzünk:)))
  • Csesza
    furcsán értékeled a szavak jelentését :P
  • fsgh
    lazítás alatt azt értettem hogy nincs hétközi forduló vagy bl:)
  • Csesza
    lazítás?

nemkéne...

ahhogy ismerem a csapatot, bármelyik csapattol szophatunk ilyen hozzáállással
  • fsgh
    Nézzük mi vár még ránk a bajnokságban:

05/11/06 14:00 Inter - Ascoli San Siro Lesz időnk kipihenni a Moszkai meccset úgyhogy könyörtelenül hozni kell, akár több góllal.

12/11/06 14:00 Parma - Inter Ennio Tardini Parma egy hajtos kis csapat igaz nem álnak jól de könnyen lehet x is ha nem figyelünk(annyi előnyünk lesz hogy nem lesz se hétközi forduló se Bl ezért nem lehet kifogásokat találni, nyerni kell!)

19/11/06 14:00 Inter - Reggina San Siro A Reggina a mínusz pontjai miatt most nagyon menetel én személy szerint örülnék egy 1 gólos győzelemnek is...főleg azért mert tartalékolnunk kell egy picit hisz jön a Sporting elleni meccs...

22/11/06 20:30 Inter - Sporting San Siro Iszoyú fontos nyerni de közben még arra is figyelni kell hogy ne fáradjunk el tulságosan hisz a Palermo elleni meccs is sorsdöntő lehet a bajnokság szempontjából

26/11/06 14:00 Palermo - Inter La Favorita És a legfontosabb meccs...nagyon nehéz lesz főleg idegenben..főleg a Sporting után...megmondom őszintén egy x-el is kiegyeznék

vagyis most jön egy kis lazítás de aztán meint hajtás ezerrel:SS Remlem jól jövünk ki ezekből a meccsekből és nem kapunk ki egyik csapattól se...
  • fsgh
    még van 1 kis reményünk mert a kövi fordulóban a Sampdoriával taliznak...hátha..:)
  • Csesza
    jaja sajna nyertek

reméltem hogy a Fio hozza a 3 pontot

nagyon remélem hogy a Palermo kifullad nemsokára...:)
  • Csesza
    ahhhh, te nem szarral gurugázol :)
  • fsgh
    a Palermo nyert:SSS ez nem tul jó...remélem az egymás elleni meccsünkig lesz köztünk 3 pont a mi javunkra és ha megverjük őket az már 6 pont:)
  • fsgh
    "A VIP státuszod (fsgh) aktív: 2007.06.23-ig"

:DDDDD:PPPP
  • Csesza
    azéééé :)

bazzzeee:

Kedves Csesza VIP regisztrációd 7 nap mulva lejár :P
  • fsgh
    azt akartam írni:P^^
  • Csesza
    ma?

tehát kedden?
  • faláb
    Kösz.
  • fsgh
    de vak agyok!!hisz ott van CAMBIASSO a keretben!!juhéé:))) remélem becserélik ma és vasárnap már kezdő is lehet:)))
  • banok
    10 perces összefoglaló - Youtube - arab
  • fsgh
    MANCINI'S SQUAD FOR MOSCOW
    Sunday, 29 October 2006 14:25:01

[FOTO Sunday, 29 October 2006 14:25:01] APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named this 21-player squad for Tuesday's UEFA Champions League Matchday 4 clash with Spartak Moscow at the Luzhniki Stadium (kick-off at 18.30CET):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo

ajajj Vieira nincs ott:SS remélem nem sérült meg:SS

amúgy Cambiasso mikor épül fel?
  • Csesza

• Csesza
    Mancini:
    ”20 percen át fantasztikusak voltunk”

Oct. 29. 08:44 -San Siro- Roberto Mancini nagyon boldog volt a győztes derbyt követően és a nyilatkozatában külön is kiemelte az utolsó 20 perc hősies játékát. ”Tizen maradtunk, de úgy hogy Ibrahimovicnak gondjai voltak, Vieiranak fájt a lába, így pedig nem volt könnyű. Egyetlen cserém maradt és nagyon meg kellett fontoljam hogy kit hozok le. Ebben a szakaszban egyszerűen nem volt olyan emberünk a pályán aki meg tudta volna elől tartani a labdát ezáltal pedig csak védekezésre voltunk kárhoztatva.
    Vieira tényleg sérült volt, de azért nem hoztam le mert úgy gondoltam összeszorított fogakkal végig tudja játszani. Ibrahimovic viszont a szélre került és ezen a helyen nem tudott mit hozzátenni a dolgokhoz ezért hoztam le őt. Elhiszem és megértem Vieira haragját a lefújás után, de meg kell értenie nem volt más védekező középpályás már csak ő. Ezért döntöttem így. Viszont amennyiben nincs a kiállítás akkor biztos vagyok benne hogy további gólokat lőttünk volna még és nem lett volna ilyen szoros a vége. A kiállítás és a sérülések viszont elég sok mindent megváltoztattak… A kiállítás? A bíró a szabályokat betartva ítélt, itt nem vele volt a baj, hanem a szabállyal… Nem értem miért ne lehetne örülni egy gólnak felhőtlenül…”

internazionale.hu