34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#5784 jaa full azt hittem:DDDD na mind1:DDDDD -
#5783 a francia válogatott a skótok ellen játszik szombaton -.-
csak kicsit nézted be :D -
#5782 Párizs, október 6., 15.20 Az Inter középpályása kisebb bokasérülést szenvedett.
Főhet a középpályás feje
Sidney Govou, Louis Saha és William Gallas után elképzelhető, hogy Patrick Viera sem tudja vállani a skótok elleni Eb-selejtezőt. Az Inter 30 éves középpályása ugyanis kisebb bokasérüléssel bajlódik, ami szombatig valószínűleg nem jön rendbe.
(Páll)
LÁLLL!!!!!!nb1.hu kezdjük ott hogy szombaton nincs bl meccs és nem is játszunk Skótok ellen:DDDDDDDDSADASDADSASDASD -
#5781 Toscana, október 6., 13.50 A milánóiak 6 millió fontot adnának az Empoli középpályásáért.
Az Inter együttese kész 6 millió fontos ajánlatot tenni az Empoli középpályásáért, Sergio Almironért. Roberto Mancini mindenképpen szeretné, ha az argentin játékos januárban már csatlakozna a csapatához, és megoldaná a középpályán kialakult problémáit.
- Sergiót 2009-ig szerződés köti az Empolihoz, de azt nem merem kijelenteni, hogy még júniusban is az ő játékosuk lesz - mondta Claudio Vagheggi, a játékos ügynöke.
(Páll)
NB1-ről van a hír szóval lehet csak pletyka..(sőt:P) -
Csesza #5780 mivel nem is kelett uj banner... -
Csesza #5779 Happy Szülinapot Solari! -
Csesza #5778 -
#5777 látom még mindig nincs új banner -.-
ya,és BSZ Solari! -
#5776 BOLDOG SZÜLINAPOT SANTIAGO SOLARI!
30 éves -
#5775 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=123822
De irigylem:( :) -
#5774 ja...de kikaptunk 3-2-re...:( -
#5773 6 percet kapott Attila -
#5772 IDE mindenki aki Interes!!!! -
#5771 és még a cserék között sincs ott -
faláb #5770 INTER: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 6 Maxwell, 8 Ibrahimovic, 9 Cruz, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 50 Maaroufi, 91 Gonzalez
Subs: 12 Julio Cesar, 7 Figo, 20 Recoba, 21 Solari, 42 Marino, 52 Belaid, 58 Byabiani, 99 Choutos
Coach: Roberto Mancini -
#5769 TOLDO
ZANETTI - BURDISSO - SAMUEL - MAXWEL
FIGO - CAMBIASSO - FILKOR ATTILA - SOLARI
IBRA - CRUZ
Ez lenne az én kezdőm.... -
faláb #5768 PORTIERI: 1 Toldo, 12 Julio Cesar
DIFENSORI: 51 Bonucci, 16 Burdiso, 2 Cordoba, 42 Marino, 25 Samuel, 4 Zanetti
CENTROCAMPISTI 52 Belaid, 19 Cambiasso, 7 Figo, 57 Filkor, 91 Gonzalez, 50 Maaroufi, 6 Maxwell, 21 Solari
ATTACCANTI: 58 Biabiany, 99 Choutos, 9 Cruz, 8 Ibrahimovic, 20 Recoba -
#5767 komolyan?:) ne kimélj:) rakd be őket:)) -
Csesza #5766 jah, énis csináltam pár figurát :) -
Walter Samuel:DDDD bmffm856 galériájaából van:)
-
#5764 -
#5763 Az Inter fiatal Magyar Játékosa helyett kapott a felnőtt keretben a ma rendezendő Atalanta elleni barátságos meccsre!!
Remélem bizonyít!:) -
#5762 Massimo Moratti, az Internazionale olasz labdarúgóklub elnöke beismerte, hogy lehallgattatta a csapattól tavaly távozott Christian Vieri telefonját.
Az olajmágnás azt vallotta Francesco Saverio Borrellinek, az Olasz Labdarúgó Szövetséghez kirendelt ügyésznek, hogy a Telecom Italiánál kapcsolatokkal rendelkező magándetektívet bízott meg a csatár magánéletének megfigyelésével. Moratti bocsánatot kíván kérni Vieritől, aki viszont a hír hallatán kártérítést követel.
Az 1995-ben hatalomra jutott klubelnök ugyanakkor cáfolta, hogy 2002-ben lehallgattatta volna Luciano Moggit, a Juventus akkori főigazgatóját és Massimo De Santis játékvezetőt, aki a nyári bundabotrányban való érintettsége következtében egy évig nem bíráskodhat.
(MTI) -
#5761 JÁJJJ Mí kép:DSADASDADSASDADA
-
#5760 és még 1 pár:
-
#5759 pár kép:
-
#5758 most néztem meg az olasz bajnoki összefoglalót és az eddigi meccsek alapján a top10gólban az első helyen található Stankovic Chievo ellen lőt gólja -
#5757 Nagy valószínűséggel Florent Malouda a télen az Internazionale gárdájához fog szerződni.
A világbajnokságon is szereplő francia válogatott középpályás távozásáról a Lyonból már a nyáron is lehetett hallani, de végül maradt a francia együttesben. A huszonhat esztendős játékos az első három fordulóban gólt szerzett a bajnokságban, és klubja egyik legjobbja a BL mérkőzéseken is. Szerződése még négy évig köti a Lyonhoz. -
#5756 yes sir
-
#5755 nah mostmár flém off, remélem nem kell mégegyszer idejönnöm -
#5748 Solari nyilatkozott az Inter Chanelnek:
Nem döntetlenre játszottúnk!
Solarit megkérdezte a meccs után az Inter Chanel.
Santiago téged választottunk a legjobbnak a mai meccsen, értékeld a találkozót?
" Először is leszeretnék szögezni valamit. Nem döntetlenre játszottunk, így alakult. Sajnos a taktikánkat felborította a védelműnk hibája és Crespo korai sérülése. Bizton állítom a meccset végig mi irányítottuk, de az ilyen csapatok ellen mindíg megszoktunk szenvedni. Értse meg mindenki, hogy hiába teszünk meg mindent az edzésen, ha a meccsen begörcsölünk. A pontos okát én nem tudom elemezni, de pár társam edzésen elképesztő, még a pályán nem megy nekik. Gondolok Adrianora, edzéseken ontja a gólokat, de egyszerűen elvan átkozva."
Mancini vélhetően távozik a klubtól, mert nem tudtatok győzni!
"Moratti úr kezében a döntés. Mi mindent megtettűnk tegnap, mi az edzőnkért játszottunk úgyérzem, Én mindent megtettem amit tudtam."
Gödörbe van a csapat?
"Nem mondanám, hogy gödörbe lennénk, az igaz, hogy a München ellen rossz felfogásban játszottunk, de ez a csapat 2-3 meghatározó játékos nélkül lép folyamatosan pályára." -
#5747 Az olasz bajnoki cím első számú várományosa a Cagliarit sem tudta legyőzni, ráadásul a játékosok sem viselték jól az újabb botlást.
Roberto Mancini a találkozó hajrájában, 1-1-es állásnál lecserélte a gárda legveszélyesebb támadóját, Adrianót, aki mérgében az öltözőbe menet felrúgott egy frissítős palackot, majd kitért az edzője elől, és kézfogás nélkül hagyta el a kispad környékét. Hasonlóképpen frusztráltak a szurkolók és a vezetők is, s bár Mancini megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy fenntartsa a békét és az egyensúlyt az együttesben, látható, hogy nagy a gond a csapat körül.
- A játékosok reakciói csak a pillanat hevében születnek meg, nem érdemes következtetéseket levonni belőlük. Úgy ítéltem meg, hogy Gonzalez becserélésével gyorsabbak leszünk elől, ezért hoztam le Adrianót – magyarázkodott a szakvezető, aki arra is panaszkodott, hogy túl kevés minőségi cseréje van, ezért a sérülések alaposan visszavetik együttesét.
Massimo Moratti klubelnök nem szeretne pánikot kelteni a klubon belül, ezért nyilatkozataiban nem vetette el a sulykot, inkább megvédte a csapatot.
- Nagy csalódás, hogy nem tudtunk több gólt lőni, de azért vannak pozitívumok is, feltétlenül ezek közé tartozik Adriano játéka – mondta Moratti. – Ő jó úton halad, hogy visszanyerje régi formáját, és láthatóan nagyon elszántan futballozik az elmúlt hetekben.
samsungsport.hu -
#5741 :]] -
#5740 ujra itt:) (mármint Te...:D) -
#5739 bárhol csak itt ne! -
#5738 Sven-Göran Eriksson július végén köszönt el az angol válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, és a svéd szakember egyelőre nem talált magának új munkát, bár több pozícióval is kapcsolatba hozták a nevét az elmúlt hetekben-hónapokban.
"Egyelőre nem tudom hol fogom folytatni a munkát." - nyilatkozta a tréner a Siam Sport nevű Thaiföldön megjelenő lapnak. "Egyelőre nem foglalkoztat a visszavonulás, tovább szeretnék a futballban tevékenykedni."
Az újság tudni véli, hogy Erikssonnak spanyolországi ajánlatai vannak, amelyekről az elkövetkező két-három héten belül dönteni fog. A korábbi szövetségi kapitány jelenleg Koh Samui szigetén nyaral az ázsiai országban.
-
Csesza #5737 ezért ugy se fog :) -
#5736 Csesza plz ne töröld:) had kapjon büntit:) -
#5734 Lippi rövidesen ismét munkába áll
2006-10-01 18:00:32
Marcello Lippi rövidesen szeretne ismét edzőként tevékenykedni, de csak akkor, ha úgy érzi, elérkezett a megfelelő pillanat.
A nyári, németországi világbajnokságon az olasz válogatottal aranyérmet szerző mester jelenleg állás nélkül van, bár ajánlatot kapott már többet is. Legutóbb hazája labdarúgó-szövetségének felkérését utasította vissza, és nem vállalta el a válogatottakat koordináló menedzser szerepét.
"Remekül érzem magam, már itt volt az ideje egy hosszabb pihenésnek!" - nyilatkozta Lippi. "Csak akkor állok ismét munkába, ha megfelelő ajánlat érkezik, egy éven belül azonban mindenképpen újra csapatot találok majd magamnak." -
#5733 Nem látod a párhuzamot? hmm, akkor inkább hagyjuk...
Mondj egy valakit a Sport tv-n felbukkanó emberek közül, aki jobban el tudja magyarázni, hogy mi történik/történt a pályán.
Mancininak sztem is mennie kell