34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#5824 mi?mi?mi??én nem látom sehol hogy 1-2 lenne.. -
#5823 1:2 manc lassan csomagolhat -
#5822 itt valami nagyon nem okés....Remélem hozzuk ezt a meccset aztán lesz valami változás mert már ez megy meccsek óta.... -
#5821 HT Inter Milan [1 - 1] Catania
16' [0 - 1] G. Mascara
21' I. Cordoba
29' [1 - 1] D. Stankovic
42' G. Colucci
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
-
#5820 43.perc... meg kéne szerezni a vezetést még szünet előtt -
#5819 húúú de acélosak lehetünk...
vigasztaljon hogy a Palermo vesztésre áll a Roma meg x-re... -
#5818 1:1 stanko -
#5817 ez a pplive fos -
#5816 vezet catania ^^ -
faláb #5815 INTER: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 7 Figo, 15 Dacourt, 5 Stankovic, 21 Solari; 10 Adriano, 8 Ibrahimovic
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 11 Grosso, 13 Maicon, 20 Recoba, 23 Materazzi, 50 Maaroufi
Coach: Roberto Mancini -
#5814 TVU Player, PPLive -
#5813 melyik progival lehet nézni? -
#5812 50 perc és kezdődik:) remélem adja a CCTV 5 :)) -
faláb #5811 Középpályás léttére nem is rossz! -
#5810 PRIMAVERA: INTER 1-1 BRESCIA
Saturday, 14 October 2006 17:02:59
[FOTO Saturday, 14 October 2006 17:02:59] MILAN - Inter Primavera came back from behind to hold local rivals Brescia 1-1 in Saturday afternoon's championship match at the academy's Interello training facility. Bedy Moratti, Inter CEO and managing director Ernesto Paolillo, and first team technical assistant Fausto Salsano watched from the brand new stand as Vincenzo Esposito's boys fell behind to Nsereco's 20th-minute opener, but equalised a minute later through Hungarian forward Attila Filkor. Leonardo Bonucci then had a goal disallowed by match referee Cornero before Luca Siligardi hit the post for the young Nerazzurri. Brescia keeper Begotti made a vital save from Daniele Marino in the second half.
vagyis FILKOR ATTILA MEGINT GÓLT LŐTT!!!!!!!!!:))))) -
#5809 Végre Cruz és Recoba a keretben:) -
#5808 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba -
#5807 Roberto Mancini, az Inter edzője nehéz mérkőzésre és még nehezebb idényre számít, erről vallott legalábbis a La Gazzetta dello Sportban: „Ha ebben az évadban semmit sem nyerek, akkor elhagyom az Intert, lemondok, mert túlságosan erős ez a csapat ahhoz, hogy sehol se győzzön. Ugyanakkor remélem, hogy menet közben nem mondanak fel nekem, mert ha júniusig itt dolgozhatok, akkor az egyik nagy sorozatot, a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját megnyerjük.” A Catania ellen Roberto Mancini nem számíthat a sérült Esteban Cambiassóra és az eltiltott Patrick Vieirára, Olivier Dacourt és Fabio Grosso viszont felépülhet vasárnapra.
Az Interrel kapcsolatos további hír, hogy a Telekom-botrány miatt nyolc parlamenti képviselő azt indítványozta Giovanna Melandri sportminiszter asszonynak, hogy erkölcsi okokból vegyék vissza a kék-fekete klubtól a nekik ítélt 2006-os bajnoki címet. -
Csesza #5806 adná az Isten :) -
#5805 Adriano az edzésen:)))
És Adriano Buli után...:S
-
faláb #5804 Recoba -
#5803 elég érdekes lenne ha egész szezonban egyik csatárunk se lőne 10 gólt.
1 tippet várok:) én tök hülye vagyok így Adrianora tippelek:))
Crespo sérült Ibra meg nem nagyon lövögeti a gólokat viszont stem Adri most fog belelendülni:) -
Csesza #5802 a formák alapján nem csodálkoznék ha eggyik csatárunk se érné el a 10gólt :S
amugy sztem Crespo v. Ibrakecci -
#5801 De nagy a pangás...holnap meccs remélem nyerünk:)
amúgy szerintetek melyik catárunk éri el előbb a 10 rugott gólt ebben az idényben?:) -
Csesza #5800 jah, eddig ugy néz ki hogy tényleg nem adja semmi... -
#5799 már hiányom van.....csak az a kár hogy nem adja a meccsünket a tv:(( (asszem) -
#5798 jó az uj sg design
halan a korral xD -
Csesza #5797 vszeg ilyen is marad a háttér... -
#5796 míí szar már hogy csak a szélén van háttér:S nem lehetne megoldani hogy középen is legyen?:S
a banner szélét le kéne cserélni az új színre ami most van... -
Csesza #5795 eddig, én sem láttam most már jó :) -
faláb #5794 Én látom a szélét:P -
#5793 én a hátteret se látom... -
faláb #5792 Nyugi a hírben az van hogy kihagyhatja,nem az hogy kihagyja a derbit...
Ám így jó furcsa a banner:O -
#5791 Az Inter argentin középpályásának kiújult az izomsérülésére, ezért legalább három hétig nem léphet pályára. Cambiasso így kihagyhatja a milánói derbit is, az Inter a bajnokságban október 28-án látogat a városi rivális AC Milanhoz.
mobilpress.hu
Basszameg!!!!! -
#5790 ez érdekes lesz:S... -
#5789 Vieri beperli az Intert, a Telecom Italiát és Massimo Morattit is!
2006-10-08 18:00:09
Christian Vieri egy kicsit megsértődött az Internazionale elnökére, miután a múlt héten nyilvánosságra került, hogy a klub az elmúlt években több száz alkalommal lehallgattatta különböző személyek, köztük egykori játékosuk telefonját is.
A botrány az egyik olasz lap cikke nyomán tört ki, a megfigyeltek között volt többek között De Santis, FIFA játékvezető is, aki jelenleg a bundaügyben való érintettsége miatt eltiltását tölti.
"Szeretnék Massimo Morattitól magyarázatot kapni a miértre!" - nyilatkozta Vieri. "Hat év és százharminchárom gól sem volt elég tehát, hogy kiérdemeljem a bizalmat és a tiszteletet a milánóiaktól. Azt hittem eddig, hogy az elnök úrral jó a kapcsolatunk, és nem vártam semmi ilyesmit tőle."
A jelenleg az Atalanta keretét erősítő egykori válogatott támadó már jelezte, hogy be fogja perelni Morattit, az Intert és a Telecom Italiát is, amelyen keresztül az illegális lehallgatások zajlottak. A játékos ügyvédje jelezte, hogy nem mehetnek el szó nélkül a magánélet ilyen durva megsértése mellett. -
_Vegeta_ #5788 ÁÁÁ piszok szemet! :D -
Csesza #5787 Két meccs eltiltás Grossonak!
Oct. 7. 15:13 -Milano- Az UEFA Fegyelmi Bizottsága két mérkőzéses eltiltással súlytotta a Bayern München elleni meccsen kiállított Fabio Grossot, még Zlatan Ibrahimovicot egy találkozóra tiltották el. Sinisa Mihajlovic sem ülhet majd le két találkozó erejéig a kispadra, mint emlékezhetünk őt is kiállították.
sajnálom, bár sztem még jól is járt Grosso,
Sinisa-t is kiállították? azt nem is vettem észre... -
#5786 -
Csesza #5785