34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6064 húúú micsoda harc:DDD de ez a passz ugyis csak egy eladott labda marad:DDD -
faláb #6063 És ha magasabbra ugrik Cruz ha ott marad?
Ennyi...(H) -
Csesza #6062 a védőnek mindenképpen követnie kell Cruz-t ha fut ha nem... tehát marad előtte
:) -
faláb #6061 Ha nem fut el Cruz akkor nem követi hátulról a védő hogy gátolja a labdát? -
#6060 Pontosan:DDD -
Csesza #6059 :DDD csak te írtad hogy ha Cruz nem fut el onnan akkor jó lett volna, de hiába nem fut el ha a védő elfjelte már előtte a labdát (ugyanis a védő mögött volt Cruz)
Finish -
faláb #6058 És?
Ezt már nem tudjuk meg hogy mikor lett volna jó:D -
Csesza #6057 ugytudom a védő elfejelte...?! -
Csesza #6056 thc -
#6055 kép megjelenitése/frissités -
Csesza #6054 brekk -
faláb #6053 Ha Cruz nem fut el a helyéről akkor jó lett volna... -
#6052 szép szép meg minden:DDD de nem volt hasznos mert ezzel eladta a labdát... -
faláb #6051 -
Csesza #6050 szvsz felejtős Messi, én is szeretném ha itt játszana, de semmi pénzért nem fogják elengedni Barcelona-ból és ő se menne el onnan sztem -
Thomee #6049 Massimo Moratti, az olasz Internazionale elnöke szeretné Milánóba csábítani Lionel Messit (képünkön), az FC Barcelona argentin sztárját.
Manapság minden szép és jó Milánó kék-fekete felében. Az Inter vezeti az olasz bajnokságot, ráadásul a gárda egy hete gólgazdag meccsen győzte le a városi rivális Milant, a nyáron érkezett támadók pedig villognak.
Úgy tűnik, mindez nem elég Moratti elnöknek, aki újabb erősítésen töri a fejét. Kiszemeltje nem más, mint Lionel Messi, a Barca argentin zsenije.- Meggyőződésem, hogy Messi nemcsak Argentína, hanem az egész földkerekség egyik legjobb futballistája. Nagyon szeretném, ha nálunk játszana, bár tudom, megszerzéséhez alaposan a zsebünkbe kellene nyúlni - nyilatkozta Moratti.Olasz lapértesülések szerint az Inter egy másik támadót is leigazolhat akár már januárban, de legkésőbb júniusban. Antonio Cassanóról, a Real Madrid mellőzött játékosáról van szó. A lapinformációkat Morratti cafolta.-Antonio nagyon rendes srác és jó labdarúgó, de jelenleg nincs szükségünk rá - tette hozzá a presidente -
Csesza #6048 majd kiderűl... -
Csesza #6047 Brazíliába volt, pihenni -
DJ BP #6046 Eddig hol volt? Sérült? -
#6045 ha több időre engedik el akkor az már árt nem hogy segít...1 hét alatt is meghízott...(elmondásotok szerint..)mi lett volna több hét múlva... -
faláb #6044 Én se:S
Valamelyik fórumba volt belinkelve... -
#6043 én már nemtudom hol láttam :s -
Csesza #6042 hol van ez a kép? -
#6041 igen azt láttam -
faláb #6040 Arra a képre gondolsz amikor hátulról mutatják egy motoron?
Mert ha igen szerintem is meghízott... -
#6039 láttam pár képet róla,enyhén meghízott szerintem -
Csesza #6038 én azthittem hogy egy kicsit tovább marad, de ha elég volt neki ennyi idő... -
#6037 ADRIANO BACK IN ITALY
Thursday, 02 November 2006 18:15:52
[FOTO Thursday, 02 November 2006 18:15:52] MILAN - As planned with the club, Adriano returned to Italy on Thursday afternoon. The Brazilian forward will join up with his team-mates in Angelo Moratti Sports Centre tomorrow morning for training with Roberto Mancini and the coaching staff.
visszatért Adri és holnap már edzésbe is áll -
#6036 Inter - Ascoli
November 5
Pont a névnapom:))) -
Csesza #6035 Nem volt olyan rossz a meccs, sajnálom hogy megint csak 1 góllal nyertünk.
Cruz és Figo nagyon lassította a játékot annak ellenére hogy Cruz lőtt 1 gólt és Figo-nak is volt 1 nagyon szép támadásvezetése
Maicon és Stanko megint jól játszott
Grat a csapatnak, legözelebb én most már egy kicsit jobb játékot és több gólt várok -
#6034 második félidőben tényleg sokkal jobb volt:) -
#6033 ??? rohadt sokat segít elől és mindenhol ott van sztem -
#6032 Na vége..megvan :)) -
#6031 dfe rohadt nagy szerencsétek van h ilyen jó a kapusotok :DASD:AS -
#6030 szerintem azért annyira nem...nem rossz de a jótol messze van...sok labdát ad el pl... -
#6029 Maicon nagyon jól nyomja már meccsek óta -
#6028 OLÉÉ!!!! Ibra milyen önzetlen volt;) -
#6027 GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!
1. perc, Crúz ;] -
Csesza #6026 cserepad:
TOLDO
MAXWELL
GROSSO
CRESPO
SOLARI
SAMUEL
GONZALEZ -
Csesza #6025 minnyá meccs dicsak
Inter lineup: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Burdisso; 7 Figo, 4 Zanetti,15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Spartak lineup: 30 Kowalewski; 49 Shishkin, 3 Stranzl, 13 Jiranek, 17 Rodriguez; 23 Bystrov, 15 Kovac, 9 Titov, 24 Mozart, 7 Bojarintsev; 10 Pavlyuchenko.