34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6145 nyomja végig ezt a szezont és tőlem nyélbe üthetjük a Murinyó mancs cserét:P:DDD -
Thomee #6144 Milánó, november 5., 12.55 Az Inter trénere ki akarja magát próbálni a Premiershipben.
Roberto Mancini, az Inter sokat támadott vezetőedzője elismerte, hogy a közeljövőben szeretne Angliában, a Premiershipben dolgozni.
- Könnyen lehet, hogy az Inter lesz az utolsó olasz csapatom - mondta Mancini -, sőt, majdnem biztos, hogy ez a helyzet, de imádom az angol futballt, és szívesen dolgoznék a Premiershipben, hiszen játékosként már kipróbáltam magam ott. A Chelsea lenne a legjobb, szívesen cserélnék Mourinhóval! Persze egyelőre még viccelni is túl korai ezzel kapcsolatban. -
#6143 gyere ide ez a telephelyem:PP -
Csesza #6142 megköszönném, de csak ha nagyon ráérsz :) -
#6141 az rossz:P
esetleg megpróbáljak alkotni valamit?:P -
Csesza #6140 vip-es logó volt csak lejárt a vip tagságom :P -
Nov. 6. 12:23 -San Siro- Roberto Mancini nyugodtan nyilatkozhatott a lefújást követően a SKY kamerái előtt. ”Az Ascoli nagyon jól zárta a területeket és mi bizony az első 20 percben igen lassúak voltunk. Benne volt a lábakban az elmúlt hét két nagyon kemény csatája, de szerencsére időben fel tudtunk pörögni így pedig hoztuk az elvárható eredményt, azaz a győzelmet. Sajnos képtelenség folyamatosan egyszerre jól és eredményesen is játszani. Voltak szép momentumok most is, de gondolom elsősorban a gólok maradtak meg mindenkiben. Jó passzban vagyunk, bízok benne hogy nem lesznek a jövőben sem hullámvölgyek és ezt a mostani jó formát tartósítani tudjuk az idény végéig.
Adriano? Azt hogy ismét csúcsformában legyen ki kell várni. Véleményem szerint Karácsonyra jön el az ideje ugyanis az elkövetkezendő hetekben nagyon kemény munkát szabtunk ki neki, alaposan le lesz terhelve. Kipihente magát így most jöhet a munka, amikor pedig úgy látom hogy hasznos tagja lesz a csapatnak, a pályára fogom küldeni.
Ibra? Vele nagyon jó a viszony, egy tehetséges fiatal játékos akinél be-be csúsznak még hibák. De szerintem mióta itt van rengeteget fejlődött, az edzéseken pedig sokkal precízebb mint a meccseken. A lövései rendre a kaput találják el ez pedig azt jelenti hogy előbb utóbb a gólok is jönni fognak majd. Most is sorsdöntő megmozdulásai voltak, de tőle mint klasszis játékostól ezt is várja el mindenki.”
A hírt küldte: gaRRy
Karácsony...az jó soká lesz.. -
#6138 oks:) hova tűnt a logód?:) -
Csesza #6137 de jo csak nem voltam gép közelben most suliban felrakom
pilla -
#6136 esetleg így jobban látható a dátum
-
#6135 mi van Csesza. nem jó?? -
#6134 így jó lesz?
-
#6133 oks :))
amúgy meg
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 11. forduló, Parma-Intrenazionale (élő) -
Csesza #6132 ha írsz alá egy időpontot, felrakom :P -
#6131 hmm?:P
-
#6129 megcsináljam a következő meccshez is? ugyan ez lenne csak így ?-? -
Csesza #6128 jah igen :D
ezt az előbb is észleltük :) -
#6127 Tess itt a jó...(Csesza a másik két hozászólásomat törlheted amiben a képet szúrtam be)
-
Csesza #6126
reméltem, hogy több góllal nyerünk... de nem leszek telhetetlen -
#6125 ááá de hülye vagyok rossz a sorrend...pill és javítom -
#6124 ékezet nélkül
-
#6123 ékezet nem lehet a link nevében -
#6122 Tess Csesza:
tedd be:) -
faláb #6121 Én tanulok...
-
#6120 aztaa most nézem Tizit kapott az Ascoli és J.Césár fogta:)))
Hol vagytok Inter fanok???? -
#6119 63' Atalanta 1 - 0 AC Milan
63' Palermo 1 - 0 Sampdoria
Milan lassan már nem lesz ellenfél...
Palermo meg igazán xelhetne már:S -
#6118 54' Inter Milan [2 - 0] Ascoli
34' H. Crespo
41' [1 - 0] J. Zanetti
53' [2 - 0] M. Cudini (o.g.)
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
Oléé!!!!:))) -
#6117 ZANETTI GÓÓLLL!!!!!!! megérdemelte már:))) -
#6116 INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Grosso; 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic, 4 J. Zanetti; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 16 Burdisso, 21 Solari, 77 Andreolli, 91 Gonzalez
Coach: Roberto Mancini
ASCOLI: 1 Pagliuca; 32 Nastase, 5 Minieri, 6 Cudini, 3 Lukovic; 16 Giampà, 27 P. Zanetti, 10 Galloppa, 8 Fini, 14 Skela; 11 Bjelanovic
Subs: 33 Eleftheropoulos, 2 Gotti, 7 Fontana, 9 Paolucci, 20 Perrulli, 41 Pecchia, 77 Nsiabamfumu
Coach: Attilio Tesser
Referee: Luca Banti (Livorno) -
#6115 5' Inter Milan 0 - 0 Ascoli -
#6114 hát nem igazán:DDDDSADASD
nyugi már csak 3 meccs Ascoli,Parma,Reggina és jön a rangadó:P:DD -
Csesza #6113 a következő rangadó az Ascoli ellen lesz :P -
#6112 nem iisss! megcsinálom:P 1x így 1x úgy:P ugyis sokszor lesz rangadó...(a legközelebbi a Palermo ellen:) ) -
Csesza #6111 minjá szólok Gábornak hogy adjon neked egy büntit mer baxod megcsijálni a feladatodat :PPPP -
#6110 :DDD
így akarom:) és azért mert nekem a pici tetszik jobban...nektek meg a nagy és így mindenki boldog lehet:) -
Csesza #6109 ezek a fránya kifogások...:S
ha így akarod -
#6108 van 1 ötletem! Rangadókra a nagyot csinálom míg a sima meccsekre a kicsit:)
(ok: mert nagy csapatokhoz könnyebb képet találni...meg nem akarok mindig ilyen nagyot csinálni:P ) -
Csesza #6107 sztem is :)
bejön, hogy vannak képek a gólszerzőkről -
#6106 ez jobb :D -
#6105 kicsit hosszú a haja:P:D