33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #5790 tehetünk róla? ezvan... -
#5789 eredmény semmi.még mindig sheva a hg... -
Zséé #5788 mi már léptünk jópárat... -
#5787 már rég lépnetek kellett volna :P -
Zséé #5786 akarom mondani New York :) -
Zséé #5785 Barca - Yew York RB összefoglaló -
#5784 kicsit elvan vessze a gyerek!!! -
#5783 Biztos sok volt neki hogy Shevchenko a Cselzihez igazolt!!! -
#5782 Házigazda: Sheva ???
Regisztráció időpontja: 2004. 11. 16.
Utolsó üzenet időpontja: 2006. 04. 19. 17:23
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 06. 19. 10:00
??????????? -
#5781 remélem!! -
#5780 kérdezd az UPiCit. gondolom reklámfogás, hogy megrendelt a nagyobb csomagot. először én is csodálkoztam, de jobb, mint a semmi:) pár hónapja megy és remélem marad is. -
#5779 Ez hogy is van, hogy sport2-őd van sport 1-ed meg nincs???? -
#5778 Barca TV -
#5777 jaja sztem már másnap adja is -
#5776 ez jelentheti azt, hogy majd ismétlésként lesz a sport2-őn pár nappal később? -
#5775 sport 1 -
#5774 ja, egyébként milyen infótok van arról, hogy a szuperkupát melyik csatorna közvetíti majd? van esély rá, hogy a sport2 leadja, esetleg későbbi időpontban , akár ismétlést? nekem sajna csak ez van, de szeretném látni a meccset. -
#5773 lipcsei mostanában maximum jászapátira fog taxizni...ettől függetlenül ott is megverhetik... -
#5772 Ez olyan, mintha Lipcsei akarna újpestre taxizni, bár valszeg őt meg is verték volna :P -
#5771 Megkapta első leckéjét a városon belüli futballrivalizálásból Gianluca Zambrotta, az FC Barcelona frissen igazolt olasz világbajnoka.
Forrás: EPA
Zambrottát nem vitte el az espanyolos taxis
Miután a bajnoki címvédő együttes hazaérkezett amerikai túrájáról, a játékost egy taxisofőr nem volt hajlandó elfuvarozni a repülőtérről, mivel ő az Espanyolnak szurkol, és mint mondta: elvből nem szállítja a riválishoz tartozókat. A közjáték után Zambrotta végül - egy másik autóval - hazaért.
Brazil csapattársának, Ronaldinhónak nem voltak hasonló gondjai, ugyanis őt már akkor megrohamozták a - feltehetően Barca-szimpatizáns - szolgálatkész taxisok, amikor kilépett a légikikötő épületéből. -
#5770 Laporta fog maradni.. -
#5769 azt olvastátok,hogy Laporta-t kihivta kampányolni vki.és azt mondja,hogy Ronaldinho szerződését nemkell meghosszabbítani 2014ig mert akkorára má xar lesz a játékos:S .. annyire utálom az ien embereket akik akkor kezdenek el "kampányolni" mikor aklubb a hegyoldalon szalad fölfelé(remélem értitek). Eddig perzse nemmerte elvllalni az elnöki posztot... szánaélmas! remélem Marad Laporta! -
#5768 há még jó:D,nemengedte vlna el őket sztem lázadás lett volna :D -
#5767 akkor is utálom -.-,de azér jó hogy elengedte őket. -
Zséé #5766 Aragones elengedte Puyolt és Xavit
Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya hazaengedte a Barça játékosait, miután a Klub vezetősége ezt kérte a Spanyol Szövetségtől, illetve az ősz mestertől. A válogatott nem túl fontos barátságos mérkőzést játszik holnap, augusztus 15-én, Izlandon, viszont a katalánoknak tétmeccsük lesz 17-én, az Espanyol ellen, így Rijkaard csak fáradtan számíthatott volna a két játékosára, ha pályára lépnek az izlandiak ellen. Szerencsére azonban megoldódott az ügy, s Puyol és Xavi is ott lehet a Montjuicban csütörtök este. A Barça harmadik válogatottja, Andrés Iniesta ellenben ott lesz a válogatott keretében, az ellenfélnél pedig Gudjohnsen, így ők biztos nem szerepelnek az Espanyol ellen. Akárcsak Edmílson, aki a brazil válogatottal szerepel Norvégia ellen. -
#5765 -
#5764 én egséz végig reméltem...:) -
#5763 most már én is remélem -
#5762 -
#5761 Azért kiváncsi lennék hogy állja a sarat Ronnie a kosárlabda pályán!
-
#5760 remélem marad Saviola!!!! -
#5759 Hát ha ezek után se kell nekik Saviola akkor elég barmok,sztem itt Amerikában megmutatt hogy még ő azért befér a barca csapatába!! -
Zséé #5758 Győzelemmel zárta amerikai túráját a Barcelona, utolsó meccsén ráadásul szinte gálaelőadást tartottak Frank Rijkaard fiai. A rengeteg kialakított lehetőség mellett a négy Barça gól sorát Ronaldinho nyitotta tizenegyesből, majd a '98-as világbajnok Djorkaeff egyenlítése után ismét betalált a brazil, a harmadik és negyedik gól pedig Messi és a Ronaldinhot váltó Saviola nevéhez fűződik. A csapat ma délután érkezik Barcelonába, s megkezdi a felkészülést az augusztus 17-i Espanyol elleni Spanyol Szuperkupa mérkőzés első összecsapására.
Egy két videó (nem a meccsről):
Videó 1
Videó 2
Videó 3 -
#5757 FONTOSABB A BARçA
A Klub kikérné Xavit és Puyolt
Írta: Z. Iván
Miután Luis Aragones, spanyol szövetségi kapitány tegnap nyilvánosságra hozta a keretét, a jövő keddi Izland elleni barátságos mérkőzésre, a Barcelonánál azon gondolkoznak, hogyan lehetne meggyőzni az edzőt, mondjon le a Barça játékosairól.
A túlzottan nem fontos válogatott mérkőzés ugyanis megnehezítené a Barça dolgát a 17.-i Espanyol elleni Szuperkupa előtt. A két játékos alighanem így is fáradt lesz az időeltolódás miatt, hiszen a keret csak vasárnap tér vissza az Egyesült Államokból Barcelonába, s a spanyol-izlandi meccs kedden lenne. További érvei is vannak azonban a katalán klubnak, így például az, hogy Xavi speciális edzésmunkát végez a térde egészségének érdekében, s ezért mérkőzéseken még nem is játszott.
Puyolnak is van egyébkent egy kisebb sérülése, melyet a Chivas elleni meccsen szedett össze, bár ez valószínűleg lassan meggyógyul. Andrés Iniesta utólagos kikérésével nem próbálkozik meg a Barça, így ő biztosan utazik Izlandra, de Xavi és Puyol esetében még nem zárult le a kérdés, és Aragones utólag talán megváltoztatja a döntését.
2006.08.12. 14:18 -
#5756 HBD -
HBD -
Zséé #5754 Kösz!
BSZ Neki! :) -
#5753 Aitor Beguiristain az Fc Barcelona egykori játékosa és mostani sportigazgatója ma 42 éves
(focivilág) -
#5752 Heló mindenkinek!
Lenne egy nagy Barcelonás gyűjteményem, amit eladnék/elcserélnék. Tartalmaz 1 dvd-t tele képekkel, valamint rengeteg cikket, és posztert!! Szinte mindenkiről... Ronaldinho, Puyol, Eto'o és még sokan mások. Ha érdekel, írj emailt ([email protected]) ! -
#5751 am hogyhogy nincs még rajta a mezen az Unicef felirat?