33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Zséé
    tehetünk róla? ezvan...
  • hunbasser
    eredmény semmi.még mindig sheva a hg...
  • Zséé
    mi már léptünk jópárat...
  • hunbasser
    már rég lépnetek kellett volna :P
  • Zséé
    akarom mondani New York :)
  • Zséé
    Barca - Yew York RB összefoglaló
  • Ronaldinhos10
    kicsit elvan vessze a gyerek!!!
  • REALista
    Biztos sok volt neki hogy Shevchenko a Cselzihez igazolt!!!
  • b4rc4
    Házigazda: Sheva ???
    Regisztráció időpontja: 2004. 11. 16.
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 04. 19. 17:23
    Utolsó látogatás időpontja: 2006. 06. 19. 10:00

???????????
  • b4rc4
    remélem!!
  • bigapó
    kérdezd az UPiCit. gondolom reklámfogás, hogy megrendelt a nagyobb csomagot. először én is csodálkoztam, de jobb, mint a semmi:) pár hónapja megy és remélem marad is.
  • B0B0
    Ez hogy is van, hogy sport2-őd van sport 1-ed meg nincs????
  • Ronaldinhos10
    Barca TV
  • Nuno88
    jaja sztem már másnap adja is
  • bigapó
    ez jelentheti azt, hogy majd ismétlésként lesz a sport2-őn pár nappal később?
  • Nuno88
    sport 1
  • bigapó
    ja, egyébként milyen infótok van arról, hogy a szuperkupát melyik csatorna közvetíti majd? van esély rá, hogy a sport2 leadja, esetleg későbbi időpontban , akár ismétlést? nekem sajna csak ez van, de szeretném látni a meccset.
  • bigapó
    lipcsei mostanában maximum jászapátira fog taxizni...ettől függetlenül ott is megverhetik...
  • horpeti
    Ez olyan, mintha Lipcsei akarna újpestre taxizni, bár valszeg őt meg is verték volna :P
  • vmvr
    Megkapta első leckéjét a városon belüli futballrivalizálásból Gianluca Zambrotta, az FC Barcelona frissen igazolt olasz világbajnoka.

Forrás: EPA

Zambrottát nem vitte el az espanyolos taxis

Miután a bajnoki címvédő együttes hazaérkezett amerikai túrájáról, a játékost egy taxisofőr nem volt hajlandó elfuvarozni a repülőtérről, mivel ő az Espanyolnak szurkol, és mint mondta: elvből nem szállítja a riválishoz tartozókat. A közjáték után Zambrotta végül - egy másik autóval - hazaért.

Brazil csapattársának, Ronaldinhónak nem voltak hasonló gondjai, ugyanis őt már akkor megrohamozták a - feltehetően Barca-szimpatizáns - szolgálatkész taxisok, amikor kilépett a légikikötő épületéből.
  • fernando torres
    Laporta fog maradni..
  • b4rc4
    azt olvastátok,hogy Laporta-t kihivta kampányolni vki.és azt mondja,hogy Ronaldinho szerződését nemkell meghosszabbítani 2014ig mert akkorára má xar lesz a játékos:S .. annyire utálom az ien embereket akik akkor kezdenek el "kampányolni" mikor aklubb a hegyoldalon szalad fölfelé(remélem értitek). Eddig perzse nemmerte elvllalni az elnöki posztot... szánaélmas! remélem Marad Laporta!
  • b4rc4
    há még jó:D,nemengedte vlna el őket sztem lázadás lett volna :D
  • fernando torres
    akkor is utálom -.-,de azér jó hogy elengedte őket.
  • Zséé
    Aragones elengedte Puyolt és Xavit

Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya hazaengedte a Barça játékosait, miután a Klub vezetősége ezt kérte a Spanyol Szövetségtől, illetve az ősz mestertől. A válogatott nem túl fontos barátságos mérkőzést játszik holnap, augusztus 15-én, Izlandon, viszont a katalánoknak tétmeccsük lesz 17-én, az Espanyol ellen, így Rijkaard csak fáradtan számíthatott volna a két játékosára, ha pályára lépnek az izlandiak ellen. Szerencsére azonban megoldódott az ügy, s Puyol és Xavi is ott lehet a Montjuicban csütörtök este. A Barça harmadik válogatottja, Andrés Iniesta ellenben ott lesz a válogatott keretében, az ellenfélnél pedig Gudjohnsen, így ők biztos nem szerepelnek az Espanyol ellen. Akárcsak Edmílson, aki a brazil válogatottal szerepel Norvégia ellen.
  • fernando torres
  • b4rc4
    én egséz végig reméltem...:)
  • fernando torres
    most már én is remélem
  • fernando torres
  • Ronaldinhos10
    Azért kiváncsi lennék hogy állja a sarat Ronnie a kosárlabda pályán!

• b4rc4
    remélem marad Saviola!!!!
  • Ronaldinhos10
    Hát ha ezek után se kell nekik Saviola akkor elég barmok,sztem itt Amerikában megmutatt hogy még ő azért befér a barca csapatába!!
  • Zséé
    Győzelemmel zárta amerikai túráját a Barcelona, utolsó meccsén ráadásul szinte gálaelőadást tartottak Frank Rijkaard fiai. A rengeteg kialakított lehetőség mellett a négy Barça gól sorát Ronaldinho nyitotta tizenegyesből, majd a '98-as világbajnok Djorkaeff egyenlítése után ismét betalált a brazil, a harmadik és negyedik gól pedig Messi és a Ronaldinhot váltó Saviola nevéhez fűződik. A csapat ma délután érkezik Barcelonába, s megkezdi a felkészülést az augusztus 17-i Espanyol elleni Spanyol Szuperkupa mérkőzés első összecsapására.

Egy két videó (nem a meccsről):
    Videó 1
    Videó 2
    Videó 3
  • b4rc4
    FONTOSABB A BARçA
    A Klub kikérné Xavit és Puyolt
    Írta: Z. Iván
    Miután Luis Aragones, spanyol szövetségi kapitány tegnap nyilvánosságra hozta a keretét, a jövő keddi Izland elleni barátságos mérkőzésre, a Barcelonánál azon gondolkoznak, hogyan lehetne meggyőzni az edzőt, mondjon le a Barça játékosairól.

A túlzottan nem fontos válogatott mérkőzés ugyanis megnehezítené a Barça dolgát a 17.-i Espanyol elleni Szuperkupa előtt. A két játékos alighanem így is fáradt lesz az időeltolódás miatt, hiszen a keret csak vasárnap tér vissza az Egyesült Államokból Barcelonába, s a spanyol-izlandi meccs kedden lenne. További érvei is vannak azonban a katalán klubnak, így például az, hogy Xavi speciális edzésmunkát végez a térde egészségének érdekében, s ezért mérkőzéseken még nem is játszott.

Puyolnak is van egyébkent egy kisebb sérülése, melyet a Chivas elleni meccsen szedett össze, bár ez valószínűleg lassan meggyógyul. Andrés Iniesta utólagos kikérésével nem próbálkozik meg a Barça, így ő biztosan utazik Izlandra, de Xavi és Puyol esetében még nem zárult le a kérdés, és Aragones utólag talán megváltoztatja a döntését.
    2006.08.12. 14:18
  • b4rc4
    HBD
  • fernando torres

HBD
  • Zséé
    Kösz!
    BSZ Neki! :)
  • gabber_saviola
    Aitor Beguiristain az Fc Barcelona egykori játékosa és mostani sportigazgatója ma 42 éves

(focivilág)
  • Yulcsa
    Heló mindenkinek!

Lenne egy nagy Barcelonás gyűjteményem, amit eladnék/elcserélnék. Tartalmaz 1 dvd-t tele képekkel, valamint rengeteg cikket, és posztert!! Szinte mindenkiről... Ronaldinho, Puyol, Eto'o és még sokan mások. Ha érdekel, írj emailt ([email protected]) !
  • fernando torres
    am hogyhogy nincs még rajta a mezen az Unicef felirat?