33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6595 és az kit fog érdekelni akkor,ha majd dinho csak padon lesz,reyes meg robinho meg csillog villog? :P -
#6594 Azért lehet többen tudják majd Ronaldinho nevét mint Robinho-ét vagy Reyesét... -
#6593 az.de kiismerték,és dinho kifújt.a nagy sztár jelenleg új dől össze folyamatosan,mint egy kártyavár :) 2 éve múlva azt se tudja a sok guszti,h ki az a ronaldinho XDD -
DJ BP #6592 azért mi magyarok ne dumáljunk a technikáról...:DD azért vitathatatlan a technikai készsége -
#6591 meg az is a gyengéje,h állítólag csak a jobb lábát tudja használni cselezéskor...még messit kell tudni kikapcsolni,és akkor a barca-real is lehet majd 0-2 :) -
DJ BP #6590 mondjuk a sok pénz arra (is) van, hogy költsék... :) Ha van neki, nem tudom miért baj, hogy 1 nap elindul bevásárolni... -
DJ BP #6589 semmi köze a pénznek, kiismerték a játékát, meg 2 embert min. ráálítanak, és ha csak kicsit is mélyponton van, szinte leveszik a pályáról, főleg nagycsapatok védelme képes rá... ilyeneket ne állítsunk már, hogy a pénz miatt.. Sevának se megy még -
Zséé #6588 ez csak ideiglenes banner amíg valaki csinál normálisat -
#6587 látom itt ment dinhoról a szöveg.egyszerű erre a válasz:a sok pénz tehet róla sztem.megtudná majd,h mi az a zsíroskenyér,ha az én irányításom alatt dolgozna -.- minimálbér,azt viszontlátásra :)
ááhhh,azért nem,de nyilván a pénz miatt lett ilyen.és lehet,h ennél már csak rosszabb lesz.persze nem akarok vészmadár lenni,sőt,mivel én nem is szeretem annyira dinhot,ezért most örülök,h szar formában van.
következő el clásicora meg sztem győri eto nem fog felépülni,ha meg felépül,az edzéshiány meg fog rajta látszódni,tehát akkor is lesz esélyünk,sőt,még több mint most,mert akkorra már jobban össze fog szokni a csapatunk,capello mester pedig büntetni fogja a barcát :)
a bannerhez meg annyit,h ok,h ott van az a lehajlás,de talán szimbolikus jelentése van inkább.mégpedig az,h úgy lesz egyre rosszabb a barca,ahogy egy plakát is az idő folyamán leválik a falról.legalábbis nekem ez jut eszembe róla elsőnek.ezt javítani kellene,az FC Barcelona felirat meg...lehetne jobb is :) -
#6586 hát én remélem hogy hétvégén most már kispadra kerül és jöhet a bizonyitási lehetőség Saviolának -
#6585 Ő "csak" ezen a szinten tud (úgy látszik) -
Zséé #6584 FT Badalona [1 - 2] Barcelona
62' [0 - 1] E. Gudjohnsen
76' [0 - 2] E. Gudjohnsen
90' [1 - 2] Tarradella (pen.)
Reméljük hétvégén is rúg kettőt Gudy :) -
#6583 [tudja] :( -
#6582 Ha én lennék frankie helyében betolnám ronaldinhot középre, akkor lenne messinek társa, mert messi a legjobb magasan mostanában és Ronaldinhoval megértik egymást, és saviola vagy giuly a másik oldalra, mert messi balon is tud játszani. -
#6581 Igazából nem Eto'o hiányzik, hanem Henke -
#6580 A Barca nem Roniból áll, Eto'o hiányát nyögi a csapat és iszonyatosan meglátszik, hogy hiányzik...
Ronaldinhonak meg tényleg kéne egy hét szabi, hogy gondolkodjon, pihenjen stb... -
#6579 Hát mikor Mon voltak Ronaldinhoék, akkor meccs előtti estén 2 kurvát is felvitt magával :DD
Mondjuk nem ez minősít egy játékost, egyáltalán... :D
Nem hinném, hogy ennyi idő alatt ennyire motiválatlanná vált volna, hiszen mindig csak mondják, hogy mennyi szabadrúgást gyakorol, meg különedzések (jó ez VBnél volt, most nemtom), stb stb...
Aztán lehet csak tényleg rohadt nagy hullámvölgyben van, így nehéz tudni... De lehetséges , hogy kis pihi akkor nem is ártana neki, mind fizikálisan, mind mentálisan...
Na majd kiderül. :) -
#6578 ja rengeteg a pénze mindenki szereti nagy SZTÁR stb. csak nehogy a fejébe száljon a dicsőség -
#6577 jah -
#6576 szerintem most Messi van a legjobb formában, neki legalább megy a játék -
#6575 igen,sztár sportban irták a barátnőjével készitett interjuban. :( -
#6574 ezt télleg Ronaldinho csinálta ?????????? most egy világ omlott össze bennem :( -
posse martini #6573 Sziasztok!! Nem tudjátok hogy mi a baj itt a Barcelon-ával mert már eléggé kapom én is a kritikákat a haverjaim közt és kurvára idegesit hogy Ronaldinho-val mi van végül is??? És a Chelsea mecsen is felrugtak de nem fújtak ezt se értettem.Szerintetek lesz esélye a bl-megynerésére??? -
#6572 hát ja... Én tisztelem és szeretem mint játékost,de... Egyszer nyáron olvastam vhol,hogy vb környékén 1 nap több száz millio forintnyi lóvét költött el.. :S PArty,kocsi,Ruha,szállás,pia stb. onnantól csak azt látom Dinho-ban,hogy nem játszik alázattal a fociban...
Remélem RIjkaard leülteti 1-2meccs ereéig a padra,és remélem hogy akkor fölényesen yner a csapat,mert akkor elgondolkodhatna,hogy nélküle talán jobban megy???? Aztan hátha észhez kap,hogy 2évvel ezelőtti alázat,szenvedély,és aranylabda..
hangsulyozom: remélem.... -
#6571 nagyon is igazad van ő azt mondta hogy nem robot de amikor szükség lesz rá akkor ott lesz és segiteni fog a Barcanak hát Chelsea és a Real???... -
#6570 Ronaldinho meg sztem hetek óta,sőtt honapok óta "nem adja önmagát".Jó persze ő nem robot aki sose hibázna vagy hasonlok,de szerintem nem játszik olya alázattal mint tavaly,tavaly előtt.Ha pár meccs ideéig a padon lenne,sztem az helyrerakná... [szvsz!] Aztán kiderülne,hogy mi is van...
de ez a saját véleményem... -
#6569 sztem inkább, Ritkán van JÓ megmozdulása... dehát ezvan.. -
#6568 Tényleg nem akarok olyan dolgokat mondani ami nyilvánvaló, de Eto'o tényleg hiányzik és Dinhonak még mindíg nem megy a szekér...
hogy kit kellene játszatni, azt majd a mester eldönti, a csapat meg issza a levét. Nem akarok, tényleg nem akarok vészmadár lenni, de jó úton haladunk a két évvel ezelőtti Real szintjére esni :S -
#6567 látom h. ez jó 7vége volt mindenki szempontjából...:S -
Zséé #6566 és ezt ki kérdezte? :D -
#6565 én se játszatnám őket -.- -
#6564 :DDD -
#6563 EZ IGAZ!! ÉS LÁTTAM HOGY MECCS KÖZBEN RÁGÓZOTT!! ÉN TÖBBET NEM KEZDETNÉM! SAVIOLA TÖBB FiZETÉST KAP, DE MINDENKÉPP MEGKAPJA, HA JÁTSZIK HA NEM!! ÉS MÉRFÖLDEKKEL JOBB MINT gudjohnsen! A BARCA ALAPBAN NEM VOLT SOSE A BEÍVELŐS JÁTÉKÁRÓL HÍRES, EZÉRT NEM JÁTSZANA NÁLAM ZAMBROTTA ÉS A BALFÉKSÁGAI MIATT THURAM! -
Zséé #6562 Hát igen. Szinte nem volt jó megmozdulása... -
#6561 jó tudom de tegnap este annyira felvoltam b*szódva hogy...
különben sztem azért tegnap tényleg csinált nagy hibákat -
#6560 ¤ A Real Madrid nyerte az El Clásicot
A hazai pályán szereplő Real Madrid megérdemelten nyerte meg a rangadót, bár ekkora különbség nem volt a két csapat között, a jobb helyzetkihasználás döntött.
A Real Madrid remekül kezdte a meccset, jobban nem is kezdhette volna, hiszen első lehetőségüket gólra váltották. Személy szerint a spanyol csatárcsillag Raúl Gonzalez Blanco. Sergio Ramos jobb oldalról adott be egy remek, pontos labdát, amelyet Raúl fejelt Valdes mellett a kapuba. Mindez a 3. percben történt.
A megszerzett gól után a Real Madrid átadta a kezdeményezést a Barcelonának, sokkal több támadást vezettek le, míg a Real alig-alig jutott el a Barca kapujáig. Messi ezekben az időkben fantasztikusan játszott, de az egész meccsen nyújtott teljesítménye miatt ki lehet őt emelni. A Real Madrid megúszta kapott gól nélkül az első félidőt.
A második félidőre is úgy jött ki a Real, mint az elsőre, azaz minél hamarabb gólt szerettek volna szerezni. Kicsit megkéstek, az első félidőhöz képest, de a 6. percben egy kontra után Robinho beadására Valdes pocsékul jött ki, mellé ütött és Nistelrooy előtt nagy lehetőség adódott, nem hibázott, beállította a végeredményt. Ezután kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés.
Jól játszottak a csapatok, jó meccset láthattak a nézők, megérdemelten nyert a Real Madrid.
-
Zséé #6559 hát ezt azért nem mondanám, mert lőtt azért fontos gólokat pl Celta ellen meg bilbaoban is... -
Zséé #6558 Hát sajnos az ilyen fontos meccseken nagyon megérezzük Eto'o hiányát. Pedig a helyzeteink most is megvoltak bőven, csakhát be kellett volna lőni őket...
Sebaj, még mindig vezetjük a tabellát és hozni kell a kötelező meccseket. -
#6557 idáig a játékosok fejét mosták de most már Rijkaardra is ráférne ő meg a Gudjohnsenje, Saviolának az utolsó 25 percben több értelmes megmozdulása volt mint Gudinak egész Barca pályafutása alatt!!! -
#6556 hát basszus..nem mondok szólok inkább semmit. :(