33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #6635 Rotáció...
Bár lehet télleg neki kellett volna cselzi ellen játszani és Gionak meg rekre ellen -
#6634 sylvinho még a padon sincs -
#6633 nem értem mért nincs Sylvinho a kezdőben a Recreativo ellen pedig kiválóan játszott??!!!!!! -
SeLFisCH #6632 szerintem most shevcsenko rúg egy gólt és azzal nyernek :\\
Vagy Messi villan egyet , és azzal 1-0 -
#6631 ja én is úgy vagyok vele hogy inkább 1 gólos nyereség és ha több lesz akkor örüljünk -
DJ BP #6630 én is, csak Drogba(2) :DD -
#6629 én is döntetlenre tippelek
2:2 G:Ronaldinho,Messi ill. Shevchenko (2) -
Zséé #6628 Én nem vagyok ennyire optimista, mivel nem vagyunk valami nagy formában. Örülnék egy 1 gólos győzelemnek is :) -
#6627 hohó!mire ez a nagy önbizalom? :)
farina bátyja úgy is elintézi -.-
azért a cselszki is nyerni szeretne,és sztem le fogják szarni,h 90000 ember a barcának drukkol
sztem egy x-re képes a chelsea -
#6626 várom már nagyon a Chelsea elleni meccset.jó lenne győztesen elhagyni a pályát.. -
#6625 tippek??
én azt mondom
3:0
gólok : Dinho2,Messi v Gudi -
#6624 A Chelsea megérkezett Barcelonába
Ma este leszállt a Chelsea-t szállító repülő a barcelonai El Prat repülőtéren, s a csapat gond nélkül szálhatott föl a buszára, mely a szállodájukba vitte őket. Ezúttal José Mourinhót sem érték szidalmazások a helyi katalánok részéről, mint egy évvel ezelőtt. A portugál tréner egyébiránt kisebb gondokkal küzd, mert sem Didier Drogba, sem Andrij Sevcsenko nem teljesen egészséges, a csapat kapujába pedig továbbra is a harmadik számú kapus, Hilario állhat majd. A sérüléséből nagyjából meggyógyult Carlo Cudicini a kispadra várható, Petr Cech pedig az egyetlen játékosa a kékeknek, aki nem utazott el a küldöttséggel Barcelonába. -
#6623 elég rossz ómen -
#6622 Farina vezeti a Barça-Chelsea-t
Az olasz Stefano Farina lesz a játékvezetője a keddi Bajnokok Ligája mérkőzésnek, mikor a Barça visszavághat az angoloknak a két hete elszenvedett londoni vereségért. A talján bíró idén már vezetett egy meccset Xaviéknak, méghozzá az Európai Szuperkupát Monacóban, a Sevilla ellenében, tudjuk milyen eredménnyel... -
#6621 elég ha ő elhiszi -
#6620 :\ nem hiszel el :P -
#6619 FC Barcelona-Recreativo Huelva: 3-0 (1-0)
Barcelona, Camp Nou
72.630 néző
Vezette: González Vázquez
Barcelona: Valdés (2), Belletti (3), Puyol (2), Márquez (2), Sylvinho (2), Edmílson (2), Deco (2) (Iniesta, 67 (2)), Xavi (3), Giuly (3), Ronaldinho (3) (Ezquerro, 81 (-)) és Gudjohnsen (2) (Saviola, 60 (2)).
Vezetőedző: Frank Rijkaard (3)
Recreativo: Laquait (2), Edu Moya (2), Mario (1), Bouzón (1), Dani Bautista (2), Viqueira (1) (Barber, 62 (2)), Jesús Vázquez (2), Cazorla (2), Aitor (2), Rosu (1) (Javi Guerrero, 58 (1)) és Calle (1) (Pongolle, 67 (1)).
Vezetőedző: Marcelino García (2)
Gólok: 1-0, 28: Ronaldinho (p). 2-0, 56: Ronaldinho. 3-0, 59: Xavi.
Sárga lapok: Edmílson (17), Mario (27), Deco (53) és Jesús Vázquez (73).
Szabálytalanságok: 22-13
Lesek: 3-5
Szögletek: 0-3
Kapura lövések (ebből kapura): 11-6 (7-4)
Labdabirtoklás: 64%-36%
Teljes játékidő (ebből effektív): 94:10 (56:10). -
#6618 Majd lesz az több Mondjuk a következő El Clásicóra! :) -
#6617 az se sok :\ -
#6616 2 meccs után -
#6615 egy meccs után mondod ezt? XD
amúgy mi ez a Ronniezás? Ronnie az Ronaldo,meg ezzel az R10-ezéssel is Ronaldot majmolja -
#6614 Na, szerintem abba lehet hagyni a Ronaldinho formán kívül című sírásokat! -
#6613 Na végre valami Ronnie -
#6612 talán már a cselszkí ellen -
#6611 linket a meccshez tud valaki? -
#6610 jó kis meccs volt..ez eleje döcögött de a végére összeszedték magukat a srácok.
és végre Dinhon is látszott hogy akar játszani.
Messi mikor térhet vissza? -
Zséé #6609 Ronaldinho(2), Xavi -
posse martini #6608 Sziasztok!! Ki lötte a gólt?? -
Zséé #6607 Nah szépvolt! A 2. gólig kicsit görcsösen játszottunk, de utána már jól nyomtuk.
Valencia meg kikapott -
#6606 Na ekkora kamu 11-est se gyakran lát az ember!!! -
Zséé #6605 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Ronaldinho 11-es!!! :P -
#6604 most jól jönne egy nagyobb arányú győzelem.és jó játék Ronaldinhotól -
#6603 huu paszod ha nem szólsz el is felejtem..
szenksz -
Zséé #6602 nah kezdődik a meccs a sportklubon -
#6601 te meg ne húzd ki magad ez alól -.- (tudom,h mást mondasz,de legalább te állj mellém:)) -
DJ BP #6600 többes számot nem értem, csak egy ember mondogatja... ne általánosíts -
#6599 a barcás mélyrepülést csak hülyeségből mondtam,álmaimban hasonlók szerepelnek :)
viszont dinho nem 2 meccs óta formán aluli,hanem egész vb-n is az volt,tehát durván 5 hónapja -
#6598 de jól megfogalmaztad azt ami az én fejemben is volt.(Y)
riszpekt -
Zséé #6597 Ez mostmár röhejes hogy egyszer veszítünk egymás után 2 meccset és máris temetnek minket. Sztem a reálosok csak abban reménykednek, hogy olyan mélyrepülésbe kezdünk mint amit ők műveltek az utóbbi években. De mindenesetre mi vezetjük a tabellát még mindig...
Ronaldinhot meg jó hogy nem vonultatjátok vissza rögtön, mert kicsit formán kívül van (melyik focista nem volt még?)
Az tény, hogy Eto'o hiányában kicsit nehezebben megy a góllövés, de sztem ilyen középpályásokkal átvészeljük ezt az időszakot. -
Sojka5 #6596 na ilyen nem lesz